Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166365 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Trabzonspor sayfasında şehirde BJK forması ile geçenlere hadlerini bildirin falan diyorlar 😂

Bunlarda kendilerini bir nimetten saymaya başladılar. GS FB laf ederdik bunlar üst üste maç kazanınca neticeleri havaya kalktı. : )

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

burda azizde korunuyor. burda Azizin kusuruyla dalga geçtiği için ceza alanlar var.
Bazı şeyleri birbirinden ayırt etmeyi öğrenmeniz gerekiyor
YD ne yaptı Beşiktaşı kötü yönetti borç içine soktu zarar verdi değilmi
ama bu ona burda kötü söz söyleme hakkı vermez kimseye. YD nin Beşiktaşlılığını
sorgulayabilirmisin. Beceriksizlikle ihaneti birbirine karıştırmamak lazım. iş yanlış yapmaksa
ben burda Sebanın bir sürü yanlışını liste yaparım. o kadar çok şey varki üstüne toprak atılmış
konuşulmayan. Bu Sebanın burda kötü sözle anılması hakkını kimseye vermez ama
Herşeyden önce Beşiktaşlı olduğunuzu unutmayın. Başkalarını aşağılamak alay etmek kusurlarıyla
dalga geçmek bir camiaya isim takmak birilerine yukardan bakmak Beşiktaş duruşuna yakışmaz
biz bunu koruyarak 100 yılı aşan bir sürede bu Beşiktaş duruşunu yarattık.
bir toplum içine girdiğinde Beşiktaşlıyım dediğinde karşındaki insanın beyninde bir profil oluşur.
dürüsttür hak yemez adil bakar başkalarını aşağılamaz hemen dizer kafasında inan bu ön yargıyı elde
etmek o kadar kolay olmadı. yüz yılı aşkın sürede milyonlarca Beşiktaşlı yarattı bunu. Biz bize ihanet edene
gerekli tavrımızı koyarız ama bunu bile belli sınırlar içinde yaparız bu onlara duyduğumuz saygıdan değil kendimize
geçmişimize ve camiamıza duyduğumuz saygıdan dolayıdır.

ağabey yd ile seba'yı aynı paragraf içine dahi almamalı. forumda kimlere nasıl laf edildiğini az çok gördüm. bu işin standardı olmadığına da kaniyim. çok açık söyleyeyim bırakın forumu sizin dahi standardınız yok. konuyu fazla uzatmayacağım, çünkü biliyorum ki ikimiz de yd ile ilgili bir cümle kursak neredeyse aynı sözcükleri seçeriz.

beşiktaşlılık duruşununun tersine kısaca yd denir.

bazılarımız için açılımı sadece "yanlış duruş" olabilir, fakat benim için değil.

Çevrimdışı Necmi

ağabey yd ile seba'yı aynı paragraf içine dahi almamalı. forumda kimlere nasıl laf edildiğini az çok gördüm. bu işin standardı olmadığına da kaniyim. çok açık söyleyeyim bırakın forumu sizin dahi standardınız yok. konuyu fazla uzatmayacağım, çünkü biliyorum ki ikimiz de yd ile ilgili bir cümle kursak neredeyse aynı sözcükleri seçeriz.

bazılarımız için açılımı sadece "yanlış duruş" olabilir, fakat benim için değil.
Bak hala anlamıyorsun burda sorun kimin neyi hakedip etmediği değil.
şimdi biri küfür hakediyorsa etmekmi lazım. Burası Beşiktaş taraftarının olduğu bir yer
ve burda Beşiktaş kuralları etiği duruşu ilke edinilir. standartımız yok tabi olmamasıda normal değilmi
bizde Beşiktaşlıyız. Beşiktaşlıyı bir kaba sokamazsınki her Beşiktaşlı dominanttır burda bu kadar
dominantın olduğu yerde bu forumu idare etmek kolaymı. Hoş görülü olmaya çalışıyoruz
daha az hoşgörülü olduğumuz insanlar var daha çok hoş görülü olduğumuz insanlar var
bazı kişilere takıyoruz mesela emin ol kimseye boşa takmayız birine yükleniyorsak bilki
renkli olduğundan şüpheleniyoruz. Diğer forumlardaki gibi kuralları koy herkese eşit
mesafede ol olmuyor burda aramızda bir çok renkli var trol var şimdi Beşiktaşlıyı onunla aynı
kefeyemi koyalım. nasıl standartımız olsun mesela burda Beşiktaş konuşup arada sırada kaçamak yapıp konu
dışı konuşan insanla sürekli burayı trollemek için konu dışı yapıp burda tartışma çıkartma amaçlı mesaj atanı aynı standarttamı
değerlendirelim.bazen ergenler oluyor yanlış yaptığında kulaklarını çekiyoruz :D burda öyle kaç kişiyi büyüttük.
sizin algılayamadığınız eleştiriyle kötü niyetli mesajı bizim ayırabilmemiz gerekiyor.
aynı mesajı iki farklı kişi atar biri iyi niyetli eleştiridir diğeri kötü niyetlidir gündem yaratıp oradan yürümek istiyordur.
birine ceza verilirken diğeri geçiştirilir burda yapılan standart dışılık değil Beşiktaşlı olanla olmayanı
birbirinden ayırmak.

Çevrimdışı Necmi

Bir şey daha demem gerekiyor Sebada bu kulübün başkanı YD de bu kulübün başkanı
kimseyi günah keçisi yapmamak lazım YD bu kulübü batırırken kongre üyeleri nerdeydi Divan nerdeydi
YD suçlu bunlar masummu. Her sene batan bütçeyi onaylayan ben değildim. Bak hala yönetim bu zihniyeti
temizlemeye uğraşıyor. Bir şey daha Sebanın aldığı bir karar yüzünden YD dönemi kabusla geçti olayları
çok geniş yelpazede düşünmek gerekiyor bir kişiye suçu yükleyip günah keçisi ilan etmek işin kolay kısmı.
Seba o gün himmetçileri₁ kovdu ve onlar Beşiktaşa düşman kesildiler. YD tek başına yapmadı her taraftan saldırı altındaydık
en basiti bak fetö etkisizleşti biz zıpladık düşün bize verilen zararı. dizimizi dövmeyelim bu kaybolan yıllar bile bizim bugün gururumuz
oluyor. Seba o gün o duruşu gösterdi ve ondan sonra gelenler ve bizler yıllarca bu bedeli ödedik bunu gururla ödedik.
sen yeni üyesin ben bugünleri 3 yıl önce anlatıyordum Beşiktaş bu ligin tek büyüğü olacak ligin abisi olacak diyordum
kimse inanmıyordu arka arkaya şampiyonluklar yaşayacağız dediğimde dalga geçiyorlardı içten içe aslında bunları uydurmadım
değişen konjöktürü görüyordum fetö bertaraf edildiği anda Beşiktaşın önü sonuna kadar açılıyor renklilerin önünede duvar
örülüyordu. tabi açık açığa söyleyemiyorduk ama yönetim doğru yolda yanlış bir yola sapmıyor dedik sürekli
YD çok zarar verdi ama lütfen olayları kişiselleştirmeden geniş perspektifte bakın. kasımpaşanın bütün yönetimi Beşiktaşlılardan
oluşurken neden bize düşmanca davranıyorlar diye hiç sormadınızmı kendinize. Bugün renkliler ne kadar etkisiz kaldı
hep onlar büyük değil dediğimde onlar şişirilmiş balon ve bir gün patlayacaklar dediğimde masal gibi geliyordu ama
o balonların fetö gazıyla şişirildiğini görüyorsunuz ve patladılar geriye aciz ezik yerle bir kulüpler kaldı.şimdi kafaları önlerinde
bizim kafamız dimdik ama, çünkü geçmişimizde utanacağımız hiç bir şey yapmadık buna YD dönemide dahil
evet bizi borçlandırdı iflasın eşiğine getirdi kızalım tepkimizi gösterelim ama bizim başımızı öne eğeceğimiz bir şey yapmadı
bizi utandırmadı. sadece fakirleştirdi. Beceriksizdi bedelini ağır ödedik ama ödeyemeyeceğimiz bir bedeli fatura etmedi
bizi himmetle şampiyon yapmadı. bir tane şampiyonluğumuz var döneminde ve tribünde ailece gözyaşı döküp ağladılar.
mutluluktan. kızarız tepki gösteririz ama ihanetle suçlayamayız o kadar değil.
bu gün Beşiktaş rüzgarları federasyondada esiyorsa tarihimizde ilk defa federasyonda bu kadar güçlendiysek renkliler bizim yükselen gücümüze
karşı birleşme çağrısı yapıyorsa bunda biraz onunda payı var. Aziz boşa ağlamıyor bütün federasyon kurulları Beşiktaşlılardan oluşuyor diye
maçlarımızda bir sürü hakem hatası oluyor ama ben iki yıldır doğrandığımız bir maç hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Necmi

Trabzonspor sayfasında şehirde BJK forması ile geçenlere hadlerini bildirin falan diyorlar 😂

Bunlarda kendilerini bir nimetten saymaya başladılar. GS FB laf ederdik bunlar üst üste maç kazanınca neticeleri havaya kalktı. : )

hoş gör onlarda zamanında bizim gibi çok ezildiler yıllardır ilk defa yüzleri gülmeye başladı.
seneye büyük ihtimalle onlarla yarışacağız ve ilk defa uzun zaman sonra türk futbolu sahada olan
sportif bir yarışa tanıklık edecek. Bu tip söylemlerden uzak durmak gerekiyor. Bizim düzgünce
yapacağımız sportif yarış renklilerin çirkin yüzünü bir kat daha ortaya çıkaracak. Yıllardır insanlar unuttu şampiyonluk yarışını
sadece çirkinlik hakim oldu. Artık tekrar hatırlatmanın zamanı Başakla şampiyonluk yarışı içindeyiz ama
dikkat ederseniz iki kulüpte sporun dışına çıkmadı hep birbirine dost eli uzattı. Espirili tebrikler vodafone gelirken
biz evimize geliyoruz demeler ülke böyle yarışları özledi seneye trabzonlada böyle olur inşallah
bu sene güzel adımlar atıldı seviye hiç bozulmadı 3-5 taraftarın lafıyla gazıyla haraket etmek doğru değil

Çevrimdışı Necmi

UEFA finalindeyiz...

1-0 öndeyiz. Uzatmalara gitmiş maç.

Dakika 119 maçın bitmesine son 1 dakika.

Rakip kontra yapıyor bizim yarı sahadaya doğru rakip oyuncu ilerlerken Gökhan Gönülun sağından atıp solundan geçerken Gökhan yetişemem diye çekip indiriyor ve son adam olduğu için kırmızı kart görüyor..

Maç bitiyor 1-0 BJK kazandı..

Şimdi Gökhan'ın yaptığı futbol kurallarına aykırı mı? Kırmızı kart görmeyi göze alarak adamı indirdi.

Atiba da diğer maçlarda daha rahat oynamak için kart görebilir. Cezasını daha kolay bir maçta çekebilir. Şike değil teşvik değil bu.

Eğer aykırı değilse bence Atiba nin isteyerek kart görüp cezasını çekmesi yanlış birşey değil. 

Bu kişiden kişiye göre değişiyor ama BENİM KENDİ DÜŞÜNDCEM BÖYLE

Fazla uzatmaya gerek yok Atiba bilir işini 😂

anlattığın aynı şey değil biri oyun kuralları içinde yenen bir kart diğeri planlı haraket
tff de planlı kart görmeye karşı önlemini aldı. Bununla ilgili madde var. oyuncu 3 sarı kartlıyken bilinçli olarak
sarı kart görürse bunun yaptırımı var dördüncü sarı kart olarak sayılmıyor ve ceza alıyor etik dışı davrandığı için
öyle bir algı yaratıyorsunuzki atiba şimdi oyun kuralları içinde bir kart görse zaten renkliler kasten gördü sıfırladı
diyecek sizde buna zemin hazırlıyorsunuz. Gomez geçen sene 3 sarıyla oynadı buna hiç tenezzül etmedi.
Temiz futbol istiyorsak gerçekten temiz olmalıyız yoksa bizim renklilerden farkımız kalmaz.
birde bu internetteki taraftarla tribündekini birbirinden ayırın tribündeki taraftar sevmez öyle kartları

Çevrimdışı taner37

anlattığın aynı şey değil biri oyun kuralları içinde yenen bir kart diğeri planlı haraket
tff de planlı kart görmeye karşı önlemini aldı. Bununla ilgili madde var. oyuncu 3 sarı kartlıyken bilinçli olarak
sarı kart görürse bunun yaptırımı var dördüncü sarı kart olarak sayılmıyor ve ceza alıyor etik dışı davrandığı için
öyle bir algı yaratıyorsunuzki atiba şimdi oyun kuralları içinde bir kart görse zaten renkliler kasten gördü sıfırladı
diyecek sizde buna zemin hazırlıyorsunuz. Gomez geçen sene 3 sarıyla oynadı buna hiç tenezzül etmedi.
Temiz futbol istiyorsak gerçekten temiz olmalıyız yoksa bizim renklilerden farkımız kalmaz.
birde bu internetteki taraftarla tribündekini birbirinden ayırın tribündeki taraftar sevmez öyle kartları
Dediğiniz gibi olsun. Zaten Atiba öyle sert dalıp veya takibe bilerek faul yapıp kart alacak birisi değil.

İnşallah ; Adana veya Başakşehir maçında sevgili hakemlerimiz alakası olmayan bir pozisyonda Atibaya sarı kart göstermez.. Yukarıda da demiştim penaltı da çizgiye bastı diye kart görmüştü : )
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Bu tarz videolar paylaşmak yasak mı bilmiyorum

Gece gece aklıma Yusuf şimşek geldi

Yürüyerek çalım atan adam gibi adam..

Eskişehir maçında doğayı yatırıp kaldırıp tekrar yatırması dün gibi aklımda..

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Bu tarz videolar paylaşmak yasak mı bilmiyorum

Gece gece aklıma Yusuf şimşek geldi

Yürüyerek çalım atan adam gibi adam..

Eskişehir maçında doğayı yatırıp kaldırıp tekrar yatırması dün gibi aklımda..

neden yasak olsun hem burda gece sohbetlerinde konu dışıda pek sıkıntı değil
sadece din siyaset cinsellik içermemeli küfür vs olmamalı sohbet çok uzarsa sabah temizleriz :D

Çevrimdışı mylife1903

neden yasak olsun hem burda gece sohbetlerinde konu dışıda pek sıkıntı değil
sadece din siyaset cinsellik içermemeli küfür vs olmamalı sohbet çok uzarsa sabah temizleriz :D
Bahar geldi @Necmi abi sabahlamaya basladi gene

Çevrimdışı Necmi

Dediğiniz gibi olsun. Zaten Atiba öyle sert dalıp veya takibe bilerek faul yapıp kart alacak birisi değil.

İnşallah ; Adana veya Başakşehir maçında sevgili hakemlerimiz alakası olmayan bir pozisyonda Atibaya sarı kart göstermez.. Yukarıda da demiştim penaltı da çizgiye bastı diye kart görmüştü : )
görürse görür atibaya muhtaç değiliz inleri boşa almadık dinlenmiş olur.
Beşiktaşın zengin kadrosu var hiç bir oyuncu eksikliği hissedilmez. alt tarafı fener ve başakla oynayacağız
ikiside bitik durumda rakibimiz değiller gereksiz işler kadromuzdaki her oyuncuya güvenimiz tam
bu gün izlemedinmi akhisar bile başağı bayağı dağıttı. Başak hiç bir maçı ikinci yarı kazanacakmış gibi oynamıyor.
süreklide puan kaybediyor yada son anda atıp yırtıyor.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı taner37

Beşiktaşın zengin kadrosu var hiç bir oyuncu eksikliği hissedilmez. alt tarafı fener ve başakla oynayacağız
ikiside bitik durumda rakibimiz değiller gereksiz işler kadromuzdaki her oyuncuya güvenimiz tam
bu gün izlemedinmi akhisar bile başağı bayağı dağıttı. Başak hiç bir maçı ikinci yarı kazanacakmış gibi oynamıyor.
İzledim Başakşehir ikinci devre başlangından beri böyle oynuyor zaten. Bitik halde.. Atibanın yerini dolduracak oyuncu var haklısınız necip var. Gökhan inler in maç temposu olmadığı için Atibanin görevini yapması zor yaşı da var biraz..  Atiba başka bir adam cidden. Onun yerine birisi de gelmeli artik elbet bırakacak futbolu.. : )

Derken içimde kalan şu çocuğu yazayım.

Öyleyse iyi : )

Ben oyuncu izliyorum öylesine...

Thiago Maia diye bir çocuk var. Hasta oldum çocuğa. (Futbolculuğuna) hatta scout bölüme videosunu attım. Emre Belözoğlu stilinde. Sonra Google a yazdım adını Gökhan Keskin in Brezilya da takip ettiği gençler arasında da varmış bu. Var ya bu çocuk gelirse 2-3 sene içinde 30m a Avrupaya gider o derece birisi..

Bu oyuncu izleme de bende hobi oldu. Takım kurup oyuncu transferi yapasim geliyor 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Yukarıda yazdığım transfer haberi değil gece konu dışında çıkmak serbest olduğu için yazdım : )

Bu oyuncu izleme güzel hobi. Bir konu açsam o konuda genç oyuncuları paylaşsam sıkıntı olur mu? Konuyu nereye açabilirim?
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 06:04:02 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Bizim ajanlar iyi calisiyor abi, pektemek mesela bos kale yerine stoperin ustune plase atiyor falan, ismael zaten malum fbyi bitirdi, gsde etkili silahimiz cenk muslera uzerinde oyle bir baski kurdu dusun muslera cocuk aman sakatlanirsam cenk oynayacak diye iki kat kendini korurken golleri yiyor, tsde olcay bunhafta devreye girecek.

Olcay iyi besiktasli, arifeyi gosterir bayrami gostermez, ts taraftari sakin olsun, cocugun ustune gitmesin hic.

Çevrimdışı Egos

Bizim ajanlar iyi calisiyor abi, pektemek mesela bos kale yerine stoperin ustune plase atiyor falan, ismael zaten malum fbyi bitirdi, gsde etkili silahimiz cenk muslera uzerinde oyle bir baski kurdu dusun muslera cocuk aman sakatlanirsam cenk oynayacak diye iki kat kendini korurken golleri yiyor, tsde olcay bunhafta devreye girecek.

Olcay iyi besiktasli, arifeyi gosterir bayrami gostermez, ts taraftari sakin olsun, cocugun ustune gitmesin hic.

ben de olcay'ın maçın heyecanıyla bizim taraftarın yanlış anlayabileceği bazı hareketlerde bulunma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum, öyle bir şey gerçekleşirse çocuğu fazla ezmeyelim, umarım kendine hakim şekilde güzel bir oyun çıkartır.

Çevrimdışı mylife1903

ben de olcay'ın maçın heyecanıyla bizim taraftarın yanlış anlayabileceği bazı hareketlerde bulunma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum, öyle bir şey gerçekleşirse çocuğu fazla ezmeyelim, umarım kendine hakim şekilde güzel bir oyun çıkartır.
Kendi kalesine ativersin hic zorlanmayalim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kendi kalesine ativersin hic zorlanmayalim
Stoper hattı kötü zaten adamların, abu oynarsa epey hırpalar abi

Çevrimdışı mylife1903

Stoper hattı kötü zaten adamların, abu oynarsa epey hırpalar abi
Abu oynamali zaten cenk sakatlanirsa cok fena olur avrupa ligi icin. Lyon maclari bitene kadar cenk riske edilmemeli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abu oynamali zaten cenk sakatlanirsa cok fena olur avrupa ligi icin. Lyon maclari bitene kadar cenk riske edilmemeli
katılıyorum abi, gerekirse babel ortaya bile geçebilir, Cenk'e lyon maçlarında çok ihtiyacımız var. Abou kırmızı görmezse saplayabilir  :evillol:

Çevrimdışı benyv-

katılıyorum abi, gerekirse babel ortaya bile geçebilir, Cenk'e lyon maçlarında çok ihtiyacımız var. Abou kırmızı görmezse saplayabilir  :evillol:

Abou avrupa'da kaç maç ceza almıştı? Yarı finale çıkınca bitiyor muydu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Pektemek'i deşifre etme, bir sene daha kullanmamız gerekebilir

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Abou avrupa'da kaç maç ceza almıştı? Yarı finale çıkınca bitiyor muydu?
3 maç ceza aldı.İnşallah tur atlarsak ilk maç oynayamayacak.

Çevrimdışı tangaz

ts maçı bakarın kendini affettirme maçı. 2 gol bekliyorum kendisinden  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ts maçı bakarın kendini affettirme maçı. 2 gol bekliyorum kendisinden  :icool:
hayırlısı abi, 1 gol atsa o bile olumlu ligde sadece 6 gol atabilmiş, beklentilerin çok uzağında.

Etiketler: