Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171583 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

buna kimse itiraz etmez ama ulaşılabilir bir hedef değil şimdilik en az 300 milyonluk kadro istiyor o iş
300 lük kadroyla anca yarı final oynarsın :bandit:
bunun için düşün kulübende oturan oyuncu abou seviyesinde olmalı

Çevrimdışı 38life

Merdivenin basamaklarını tek tek çıkmazsak erken yoruluruz. Yol uzun...

Çevrimdışı 38life

Ekrana 10 saniye bakınca topu kaybediyosun.

Çevrimdışı eaglekartal

2 yıldır bukadar tecrübe kazanan takımın hala bukadar kırılgan olmasıda ilginç.çok çabuk sinirleniyoruz tuzağa düşüyoruz.ilk yarı biterken gol gelmese o gerilmişlikle neler olacaktı kimbilir.gerilim bize yaramıyor top yapamıyoruz.rakip bunu bildiğinden bazıları buna oynuyor ama kiev,fener,dün ilk yarı bunları aşmamız gerek sakin kalabilmeyi öğrenmemeiz gerek.gol gelmedimi erken gerim gerim geriliyoruz,rakipde art niyetliyse iiyce kopuyoruz.gol geldi herkesde boşlaım oldu ikinci yarı kendimiz olduk

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

buna kimse itiraz etmez ama ulaşılabilir bir hedef değil şimdilik en az 300 milyonluk kadro istiyor o iş

Bir daha düşün derim. Real Madrid'in, Barcelona'nın, Manchester United'ın, Bayern Münih'in güç seviyelerini değil de mesela Porto'nun, Atletico Madrid'in güç seviyelerini düşün. Porto, 2004 yılında Şampiyonlar Ligi'ni kazandı; Atletico Madrid ise 2014 ve 2016 yıllarında Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı. Beşiktaş futbol takımımız 2-3 çok kaliteli transferle Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanabilecek futbol gücüne ulaşabilir diye düşünüyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı mylife1903

Ekrana 10 saniye bakınca topu kaybediyosun.

Guzel baraj kurmuslar, karakaya baraji

Çevrimdışı tangaz

Bir daha düşün derim. Real Madrid'in, Barcelona'nın, Manchester United'ın, Bayern Münih'in güç seviyelerini değil de mesela Porto'nun, Atletico Madrid'in güç seviyelerini düşün. Porto, 2004 yılında Şampiyonlar Ligi'ni kazandı; Atletico Madrid ise 2014 ve 2016 yıllarında Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı. Beşiktaş futbol takımımız 2-3 çok kaliteli transferle Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanabilecek futbol gücüne ulaşabilir diye düşünüyorum.

portonun şampiyon olduğu takımlarda en az 5-6tane 40 milyon ve üzeri rakama satılan oyuncuları olduğunu görebiliriz keza atleticonunda öyle. 2-3 transferle bu mümkün olmaz. şimdi messi ronaldo ve de bruyne üçlüsünü alalım gene şl.yi kazanamayız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

bizim takımda yedekte bekleyip körelen kaç oyuncumuz var :alala:
Yedekte gelecek için alınmış ve yetenekli diye tabir edilen birini göremiyorum.
Kendimizide kandirmayalim yedekte bekleyipte aşama kateden , değer gören biri yoktur.
Yedek bir oyuncuyada 4,2 verecek bir mali yapimizda yok.

Çevrimdışı Savaş

Benim asıl hoşuma giden dün atılan gollerin hepsi karambole değil bilinçli atılan gollerdi. Şutlar paslar top sürmeler vs.

Motivasyon kaybı olmadan full konsantre devam ediyoruz. Bu çok önemli. Lyon maçlarını bu getirecek bize. Dünkü maç tura olan umudumu arttırdı ki Lyon'un performansı da düşüşteyken neden olmasın? Olacak!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

beck maçtan sonra stadyumda idman yapmış bunu zamanında walsh da yapardı  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beck maçtan sonra stadyumda idman yapmış bunu zamanında walsh da yapardı  :claps:
süper adam bize böyle adamlar gerekiyor.

Çevrimdışı abdusta

EN ÇOK RESMİ TARAFTAR KİMDE?

Alıntı
Son 3 günde Passolig üyeliğinde artış gösteren
Beşiktaş taraftar sayısı farkı GS ya göre 22000 kişiden
19850 kişiye gerilerken
FB ye göre 46950 den -43900 kişi sayısına gerilemiştir

bu durumda son güncel rakamlar
FB   515.818
GS   491.743
BJK 471.895

rakamların BJK lehine artmasının sebebi kombine satışları olabilir.
olası değişiklikleri günlük takip etmekteyim

Saygılar  31.mart.2017
yazmıştım

Bugunkü Güncellenen  passo kart sayısında ara dahada kapanmış

FB   516.108
GS   492.498
BJK 473.636

Gs göre 18862
FB ye göre 42472 fark var

Günlük ortalama 450 Beşiktaş taraftarı passo kard sahibi oluyor
önümüzdeki 2 ay için GS taraftar sayısını geçmemiz beni şaşırtmaz

Takipdeyiz

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga zengin oyuna girerken Demba ba moral veriyor fabri sarılıyor Tribunler  Tolga diye bağırıyor biz böyle ŞAMPİYON OLACAĞIZ! ⛥⛦⛥
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Kendimizide kandirmayalim yedekte bekleyipte aşama kateden , değer gören biri yoktur.
oyuncu hakediyorsa yedekte olan bir oyuncuya 10 M verecek mali gücümüzde var emin ol
mesela önümüzdeki sene belki ba belki gomez belkide başka biri ama bir as forvet kadroya
dahil olacak ve sen göreceksin yedek forvet olarak abouya nasıl 10 M verdiğimizi.
Avrupa futbolunda 4 M dediğin para çerez parasıdır. O arenada olmak istiyorsan daha fazlasınıda
verebilecek güce ulaşmak zorundasın. şu anda mali yapın bu ülkede şu anki zamana kadar hiç bir
takımın ulaşmadığı bir mali yapıda. Beşiktaş gibi bir takımın kulübesinde oturan oyuncunun değerinin
7-8 M altında olmaması lazım. Alışın artık bunlara sizin anlamadığınız şey borçlu olmakla mali yapının
kötü olmasını aynı kefeye koyuyor olmanız bizim mali yapımız kötü değil iki renkli riskli kulüpler
listesinde ilk 3 te listelenmişken bizim o listenin hiç bir yerinde yer almamamız bunu zaten net gösteriyor.
borcun var ama bunu ödeyebilen mali yapında var. Ödeyebildiğin sürecede takımı güçlendiren hamleler
yapmanın hiç bir sakıncası yok. sonuçta kulübede körelsin diye değil yatırım olsun diye yapıyorsun bu hamleleri.

Çevrimdışı Anıl1903

Vay be,yıllar hiçbir şey almamış Şenol Hocadan karizması hala yerinde.

Çevrimdışı 38life

Atiba'nın jübile maçını düşünüyorum. 40 bin kişinin gözyaşlarını...

Çevrimiçi Necmi

basit bir örnek vereyim o zaman oğuzhan mesela sonra cenk
bunlar as kadroya alınmadı zamanında

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

bende eleştiriye karşı değilim ama
eleştirmekle gömmeyi aynı kefeye koymayın ikisinin arasındaki farkı iyi çizebilmek gerekiyor.
biz bir sene tribünde ismailin saçmalıklarını izleyip sigara üstüne sigara yakarak kendimizi
kanserin kucağına teslim ettik genede küfretmedik yuhalamadık. Savunduk sürekli olarak.
çünkü tersi bir durumun bize faydası yoktu. Geçen sene bunu anlatamadım elinde ismaili yedekleyecek tek
tosiç var ama onuda stoper bölgeni kaybetmiş oraya monte etmişsin gömsen yerle bir etsen ne olur.
mesela adrianoda ilk zamanlar ufaktan doğranmaya başlanmışdı millet caner oynasın diyordu bir sakatlandı
adriano tek kaldı bölgesinde ve aslında nasıl mükemmel bir oyuncu olduğunu görme fırsatımız oldu.
siz oyuncunun alışma evresini yok sayıyorsunuz kimisi çabuk olur kimisi yavaş ama bu süre tanınmalı abou kampın sonuna
yetişti. antrenman yapmadan maçlara çıkmaya başladı. mesela babelde burda gömülmeye başlamışdı
adam devre arası gelmiş ne bekliyor insanlar aslında maçlarda katkısıda üst seviyeydi sadece gol bölgelerinde etkisi düşüktü
bunu görmeyip gömmeye başlamışlardı. şimdi ne kadar değerli bir oyuncu olduğu görülmeye başladı ve bence daha %50 sini bile veremiyor
diğer oyuncularla ciddi uyum sorunu var. Taliscanın mesela üstüne gol dışında yok diye yapıştırma yapmaya başlandı
ama son 2-3 maçtır gerçek bir on numara gibi oynadığını kimse görmüyor. gol atıyor şut atıyor sorumluluk alıyor
asist yapıyor burda forvetler beceriksiz yanlız adam alda at diyor yoksa ve kesinlikle oyundan düşmüyor artık
yavaştan onbirin vazgeçilmezi olmaya başladı. ağırlığını koyuyor oyuna. Birde quaresma rahat bıraksa

Anderson Talisca henüz 23 yaşında. Bu çocuk ilerde büyük bir yıldız futbolcu olabilir, onda bu potansiyel var. Bunu bu sezon sadece, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya, Türkiye Süper Ligi'nde Gençlerbirliği'ne ve hazırlık maçında Başakşehir'e attığı frikik gollerine bakarak söylemiyorum. Attığı o frikik gollerinin yanı sıra Osmanlıspor deplasmanımızda attığı müthiş gole ve o golden daha güzeli olarak kendi sahamızda oynadığımız Akhisar Belediyespor maçımızda attığı harika gole bakarak söylüyorum. Talisca'nın çok yüksek kalitede şut yeteneği olması onun büyük bir yıldız olma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Benfica onun için 23 milyon euro bonservis bedelini boşuna istemiyor. Anderson Talisca'yı Beşiktaş'ta tutabilsek çok iyi olur ama zannederim ki bu pek kolay olmayacak.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 11:17:29 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı underworld

oyuncu hakediyorsa yedekte olan bir oyuncuya 10 M verecek mali gücümüzde var emin ol
mesela önümüzdeki sene belki ba belki gomez belkide başka biri ama bir as forvet kadroya
dahil olacak ve sen göreceksin yedek forvet olarak abouya nasıl 10 M verdiğimizi.
Avrupa futbolunda 4 M dediğin para çerez parasıdır. O arenada olmak istiyorsan daha fazlasınıda
verebilecek güce ulaşmak zorundasın. şu anda mali yapın bu ülkede şu anki zamana kadar hiç bir
takımın ulaşmadığı bir mali yapıda. Beşiktaş gibi bir takımın kulübesinde oturan oyuncunun değerinin
7-8 M altında olmaması lazım. Alışın artık bunlara sizin anlamadığınız şey borçlu olmakla mali yapının
kötü olmasını aynı kefeye koyuyor olmanız bizim mali yapımız kötü değil iki renkli riskli kulüpler
listesinde ilk 3 te listelenmişken bizim o listenin hiç bir yerinde yer almamamız bunu zaten net gösteriyor.
borcun var ama bunu ödeyebilen mali yapında var. Ödeyebildiğin sürecede takımı güçlendiren hamleler
yapmanın hiç bir sakıncası yok. sonuçta kulübede körelsin diye değil yatırım olsun diye yapıyorsun bu hamleleri.
Yedege bu kadar para veriyorsak as oyuncu almak için niye daha çok para vermedik o zaman.
Yedek değil 18 dışındaki adam bile 10 milyonluk olsun ona takılıyorum ben.mitro transferinden sonra seneye bir stoper daha almayiz.
Konunun başı bu

Çevrimiçi Necmi

Yedege bu kadar para veriyorsak as oyuncu almak için niye daha çok para vermedik o zaman.
Yedek değil 18 dışındaki adam bile 10 milyonluk olsun ona takılıyorum ben.mitro transferinden sonra seneye bir stoper daha almayiz.
Konunun başı bu
aslında göremediğin kısım burda işte bizim seneye stopere ihtiyacımız yok neye göre kıstas koyuyorsun.
ligin en az yiyen takımısın savunmanın iyi olduğunu gösteriyor yok takım çıtası yükseltmekse sadece stoper değil
bütün takım oyuncularını daha iyileriyle değiştirmek hedeftir.
Bunun adına büyüme deniyor lig için yeterliyiz hedef şl ise hiç bir noktada yeterli değiliz. bu bir çıkmaz yol bunu
başarmak çok para ve zaman demektir. işte burda transfer doğru yol alıyor 25 M luk oyuncu alamazsın ama 4 M lik alır onu
15 M lik oyuncu yapabilirsin. büyük ödemelerle oyuncu alan takım sayısı az genelde yaptıkları bizim yaptığımız
shaktar raketskyi 25 M yemi aldı zamanında ucuza alıp olmasını bekledi. bizde mitrovic alır olmasını bekleriz.
marcelo kaça aldık onu şu anda değeri 5.5 M

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Anderson Talisca henüz 23 yaşında. Bu çocuk ilerde büyük bir yıldız futbolcu olabilir, onda bu potansiyel var. Bunu bu sezon sadece, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya, Türkiye Süper Ligi'nde Gençlerbirliği'ne ve hazırlık maçında Başakşehir'e attığı frikik gollerine bakarak söylemiyorum. Attığı o frikik gollerinin yanı sıra Osmanlıspor deplasmanımızda attığı müthiş gole ve o golden daha güzeli olarak kendi sahamızda oynadığımız Akhisar Belediyespor maçımızda attığı harika gole bakarak söylüyorum. Talisca'nın çok yüksek kalitede şut yeteneği olması onun büyük bir yıldız olma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Benfica onun için 25 milyon euro bonservis bedelini boşuna istemiyor. Anderson Talisca'yı Beşiktaş'ta tutabilsek çok iyi olur ama zannederim ki bu pek kolay olmayacak.

Talisca asla alamayız bu kadar açık ve net bir şekilde söylüyorum.  :bawling:
Hele hele bu kadar iyi olmaya başlamış ve bir yıl daha bizde piştikten sonra devler alacaktır .
"Talisca gidip bir yıl orda oynayıp bonservisimi alıp gelirim" tarzı bişeyler  okudum ama bu konuda oyunculara güvenmiyorum.
Bizden daha iyi CL takımlarına gidebilir , sonuçta prof.düşünüyor adamlar.İns ben yanılırım.

Etiketler: