Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bizim sahadaki oyuncularla aramızda bir bağ var. Kiev dönüşü onlara sarılıp ağladık. Saha içinde onlar kenarda hoca tribünde biz yeri geldi acı çektik. Oyuncular üç günde bir maç yaparken güç toplamak için acı çekti taraftar ise bilet parası bulmak deplasmana gitmek için. Ve işte ödül orada duruyor. Onu görebiliyorum. Sonuna çok yakınız. Dayanın çocuklar inanın çocuklar

Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı cursedofdragon

Masa Tenisi takımımız Türkiye Şampiyonu oldu.

Tebrikler Beşiktaş :)

Maçlar bitti herkes yine durgunlaştı :D

Çevrimdışı tangaz

bu hafta maçdan korkmaya başladım. bir ihtimal seyredememe durumum söz konusu. ben seyretmeyince böle kritik haftalarda puan kaybı oluyor. umarım yetişirim maça...

beyler maçı resmen ben çevirdim!

maçın başında dışardaydım. 40. dakikada koşarak eve girip ekran başına geçtim. sonrasını biliyorsunuz yardıranspor gibi oynadık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

O iş Mitrovic transferiyle bitti.
Mitrovic Marcelo'nun yedeği olarak kalacak. Formayı ondan almak için uğraşacak. Peki solda kim oynayacak? Oraya üst düzey bir stoper şart. Seneye Barcelona ve Real Madrid ile 2şer maç yapıcaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Çakar: "Fenerliler diyor biz Beşiktaş'ı yendik. Eee Barcelona'da bazen Alaves gibi takımlara yenilebiliyor."

Tam yerine rast geldi manzara Koyduk :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan son 8 maç ve UEFA'da dünkinden daha iyi oynamalı.
Goller , asistler , elinden ne geliyosa , ne varsa yardırmalı.
Tottenham, Roma, Mönchengladbach teklifler ciddi ve hızla artacak sene sonunda.
20 Milyon Euroya kadar yolu var.
Ne teklif gelirse gelsin Oğuzhan bu sene satılmamalı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maçın başında dışardaydım. 40. dakikada koşarak eve girip ekran başına geçtim. sonrasını biliyorsunuz yardıranspor gibi oynadık  :bandit:
Trabzon'u yener miyiz ?

Çevrimdışı tangaz

Trabzon'u yener miyiz ?

evet. ben ts maçlarından hiç korkmam zaten.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

tolgeaya sallayanları bir özür için bekliyorum  :bandit:

işte bu nedenle ben tolgea yedek kalecimiz olarak kalmalı diyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evet. ben ts maçlarından hiç korkmam zaten.

Kazanırsak lyon maçına olumlu yansır Murat abi lyonu geçersek işin rengi değişir  :D bir daha bizim uefa kupamız var diyemezler  :D

Çevrimdışı cagdas44

Kürek Takımımız, Akdeniz Kupası’nda İki Kategoride Şampiyon Oldu
Kürek Takımımız, Fethiye’de düzenlenen Akdeniz Kupası Kürek Yarışları’nda Deniz Küreği Genç Erkekler ve Deniz Küreği Büyük Erkekler kategorilerinde şampiyon oldu.

Siyah-beyazlılarımızın birinci olduğu yarışlar ise şöyle:

Deniz Küreği Çifte Yaman Koç

Deniz Küreği İki Çifte Murat Tunalı ve Güvenç Uzun

Deniz Küreği Dümencili Dört Çifte Yaman Koç, Murat Tunalı, Göktürk Akyüz, Güvenç Uzun ve Ahmet Çakal

Deniz Küreği Tek Çifte Taha Andırmak,

Deniz Küreği İki Çifte Göktürk Akyüz ve Kayra Sivri

Deniz Küreği Dümencili Dört Çifte Taha Andırmak, Göktürk Akyüz, Kayra Sivri, Çağrı Demirel ve Ahmet Çakal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş arı gibi

Mehmet Demirkol, Beşiktaş – Gençlerbirliği karşılaşmasını değerlendirdi.

Beşiktaş’ın bu hücum gücüyle mücadele etmek gerçekten zor. Gençlerbirliği özellikle ilk yarıda arı gibi çalıştı ama Vodafone Arena’da bu yetmiyor. Çünkü Siyah- Beyazlılar iyi savunma yaparak da oynuyor ve arı gibi sokuyor.

Gençlerbirliği dün özellikle ilk yarıda arı gibi çalıştı. Haklarını vermek lazım. Ama yetmiyor çünkü Beşiktaş ise arı gibi sokuyor. Bu hücum gücüyle mücadele etmek gerçekten zor. Vodafone Arena’da birkaç kat daha zor. Sezon başından bu yana söylüyorum. Beşiktaş iki buçuk savunmacıyla iyi savunma yaparak oynuyor. Adriano ve Gökhan bek değil, hücum gücü yüksek kanat oyuncuları. Oğuzhan zaten… Babel ve Q7’nin savunma adına birşeyler yapmasını kağıt üzerinde beklemek saçma. Talisca sadece gol bölgesinde
var ama tam var.

Olağanüstü, anormal…

Atiba ise özel. Onun bölgesinde oynayan oyuncular genelde yüzde 40 hucum yüzde 60 savunma olur. O yüzde 60 savunmacı ama yüzde 60 da hücumcu. Yüzde 120 kapasiteyle
oynuyor. Sürekli bunu oynuyor. Normalmiş gibi, olağan, sıradanmış gibi… Zaten öyle gibi. Ama öyle değil. Olağanüstü, anormal, sıradışı. Zaten onun sayesinde Şenol hoca Babel,
Q7, Cenk, Talisca 4’lüsünü rahatlıkla oyuna sürüyor. Ümit Özat’ın 5’li savunmalı hızlı hücuma dayalı, ön alanda oyun kurdurtmamayı da amaçlayan çalışkan, hareketli oyunu
dün Beşiktaş’ı ilk yarıda zorladı. Tek bir açık verdi. Gençler sol kanatta adam paylaşımını yanlış yaptılar ve geri dönemediler.

Talisca işi bitirdi

Babel ve Oğuzhan 6 pasta bitti. Q7 hemen kesti. İş bitti. Arı gibi soktular. Bir anda. Bu diri, hızlı ve direkt oyunla baş etmek kolay değil. Rakip elinden gelen her şeyi yaparken gol bulmak zorunda. Bulamazsa Olmuyor. Dünkü gibi. Ümit Özat ikinci yarıya Muriqi’yi alıp 4’lü savunmaya dönerek başladı. Ama yetmedi. Talisca kendisi yaratıp attığı frikikle işi bitirdi. Dediğim gibi, arı gibi çalışmak özellikle Vodafone Arena’da yetmiyor. Çünkü Beşiktaş arı gibi sokuyor.

Mehmet Demirkol / Fanatik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

dün maç 6-0 bitmeliydi q7 marcelo cenk o golleri saplamalıydılar dombili özatın eline vermeliydik

Çevrimdışı Berat

Saat 18:55'ti bilgisayarımı kurmuş maçı bekliyordum, maça 5 dakika kala forumdan bilet buldum. Üsküdar'dan yola çıktım abi, bizim okuldan stada bir koşuşum var Mirkelam 2017 klibi olur. :D Dakika 41 stada girdim 2 tane hostes ablamız Berat Bey hoşgeldiniz diyip deri koltuklara götürdüler beni. Girişimden hemen sonra Ozzy attı golü. İşbirliği yapmışız abi çaktırmadan.  :evillol:

Yemekler içeçekler enfesti tadı damağımda orda yatmak istedim vallahi.

Çevrimdışı tangaz

Kazanırsak lyon maçına olumlu yansır Murat abi lyonu geçersek işin rengi değişir  :D bir daha bizim uefa kupamız var diyemezler  :D

bizim eşleşmeden çıkan takım kupayı alacak yüksek ihtimal. en iyi 2 takım erken final mahiyetinde bir maç yapacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün maç 6-0 bitmeliydi q7 marcelo cenk o golleri saplamalıydılar dombili özatın eline vermeliydik
tosicte atsaydı 7 0 bitseydi abi  :D

bizim eşleşmeden çıkan takım kupayı alacak yüksek ihtimal. en iyi 2 takım erken final mahiyetinde bir maç yapacak.

Mancheste United
Celta
Schalke
Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Mitrovic Marcelo'nun yedeği olarak kalacak. Formayı ondan almak için uğraşacak. Peki solda kim oynayacak? Oraya üst düzey bir stoper şart. Seneye Barcelona ve Real Madrid ile 2şer maç yapıcaz.
Mitrovic gibi milli takımda 11 de oynayan yeteneği yedek bekletip köreltecez ve değersiz kilicaz demek.   (4,2 € ye girmiyorum bile )

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

o 50 kişi tezahurat yapacak bizim millette medeni medeni izleyecek :)

40.000 civarında Beşiktaşlı'nın tezahüratının yanında 50 civarında rakip takım taraftarının tezahüratının lafı mı olur? Bizim taraftarlar rahat bıraksınlar da 50 kişi bağırıp dursun.:tabe:
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2017, 13:10:14 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı tangaz

bu yıl uefayı alırsak sevilla vol.2 performansı ile uefa kupasını 2-3 sezon üst üste alabileceğimize inanıyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tolgeaya sallayanları bir özür için bekliyorum  :bandit:

işte bu nedenle ben tolgea yedek kalecimiz olarak kalmalı diyorum...
Tolga'ya sallayanlardan ziyade  sezon içinde ' Şu X futbolcuyu proteso edelim , yuhalayalım , ıslıklayalım ' diyen kafası vücudu kadar gelişmemiş , algı dünyası diplerde gezen ergenler veya ergen kafalar kendilerini sorgulayacak.

Çevrimiçi Necmi

ne 6-0 ı ekmeğimle oynama  :bandit:  3-0 iyidir.
dün maç önünde anket yapıyordu anketi kim yapıyordu anlamadım ya Beşiktaş yada vodafone
maç sonucunu soruyorlardı. ben 3-0 dedim valla benden başka 3-0 diyen yoktu. Çekiliş yapılacakmış

Çevrimdışı mylife1903

Deplasman tribününde 2.150 Beşiktaşlı ve 50 kişi de rakip takım taraftarı bulunması niye olmasın ki? Hepimiz kardeşiz. Medeni insanlar olarak bir arada oturup maçları birlikte seyredebiliriz.

Deplasman tribününün tüm biletlerini rakip takımın satın almasını istemek ve beklemek doğru olmaz. Bu bilhassa Anadolu takımları için külfet olur.
Medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar

Keser millet birbirini

Çevrimiçi Necmi

Mitrovic gibi milli takımda 11 de oynayan yeteneği yedek bekletip köreltecez ve değersiz kilicaz demek.   (4,2 € ye girmiyorum bile )
bizim takımda yedekte bekleyip körelen kaç oyuncumuz var :alala:

Etiketler: