Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İşim var artık belki olabilir bakıcaz :D

CV vermeye gidiyorum :D

Bi işe girelim artık bu yaşımıza kadar yat yat yat nereye kadar hemi :D

Hayırlısı olsun hakkında  :ok:

Çevrimdışı Anıl1903

Tam bir savaşçı,müthiş bir oyuncu Allah bir daha sakatlık vermesin.

Çevrimdışı Akil Emre

Son iki maçtır rakip oyunculardan baya bir dayak yedik, adamlar 10 faul yapıyor  hakem bozuntusu uyarmaya devam ediyor. Hiç mi ayarınız yok , sarı kart gerekiyorsa ver herkez oyununa devam etsin .Bu şekilde yapılarak oyuncularımız iyice sindirilmeye çalışılıyor.

Hakemlere ciddi ciddi bir standart gerekiyor. Şenol hocada bahsetti, bazen bizim ilk müdahalemizde hemen sarıya başvuruluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı eski inönü

itiraf ediyorum babelden bu kadar katkı beklemiyordum, maaşını bir tarafa bırakırsak epey iyi katkı verdi, Karijmadan çok daha efektif.
çok yetenekli olduğunu herkes biliyordu fakat vurdumduymaz bir karakter olarak bu kadar kısa surede takımı sahiplenmesi ve oyun iştahı beni şaşırtıyor. Quaresma hakkında çok şey yazdım artık o konuya girmek istemiyorum. Kıyas kabul etmez  :ok:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Oğuzhan son 8 maç ve UEFA'da dünkinden daha iyi oynamalı.
Goller , asistler , elinden ne geliyosa , ne varsa yardırmalı.
Tottenham, Roma, Mönchengladbach teklifler ciddi ve hızla artacak sene sonunda.
20 Milyon Euroya kadar yolu var.

Çevrimdışı underworld

Sakin kalmayı ne zaman öğrenecez çok merak ediyorum.
Hoca dahil oyuncular çok çabuk sinirlenip gerçek oyunumuzu bozuyoruz.
35 dakika talisca çok uzun ve direk oynamaya çalıştı baskı yapamadık.bunlara q7 ve adrianonun top kayıpları da eklenince istediğimizi yapmakta zorlandık.
Ne zaman fabri sakatlanma mevzusu oldu oyun soğudu ondan sonra gene vites attırdık.
Vitesi de bizim oyunumuz olan pasla yaptık.
Bu takım savunmayı pasla , hücumu pasla , oyunu soğutmayı pasla, tempo katmayı pasla yapmak zorunda.
 bunu yaptığımız  zaman karışımızda kimse kalamaz .

Çevrimdışı Ensar

inanıyorum abi çok inanıyorum  o kupa buraya gelecek allahın izniyle :D

Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
UEFA'da finali biz oynayacağız
Stockholm'u siyah-beyaz boyayacağız

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

35 dakika talisca çok uzun ve direk oynamaya çalıştı baskı yapamadık.bunlara q7 ve adrianonun top kayıpları da eklenince istediğimizi yapmakta zorlandık.
Ne zaman fabri sakatlanma mevzusu oldu oyun soğudu ondan sonra gene vites attırdık.
Bu takım savunmayı pasla , hücumu pasla , oyunu soğutmayı pasla, tempo katmayı pasla yapmak zorunda.

bu sene şampiyon olduktan sonra sakin oynamaya başlarız, 2 0'dan sonra enfes top oynadık. Seneye 2 3 tane transfer uçurur, iç sahada rekor kıracağımızı düşünüyorum 47 puan ve üstünü alacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı mellfred

Elinde maç istatistiği olan varsa paylaşsın lütfen

inanıyorum abi çok inanıyorum  o kupa buraya gelecek allahın izniyle :D

Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
UEFA'da finali biz oynayacağız
Stockholm'u siyah-beyaz boyayacağız

Bak hatırlattın yine 9 gün kaldı :D

Çevrimdışı Ensar

Bak hatırlattın yine 9 gün kaldı :D
içim içime sığmıyor valla çifte sampiyonluk istiyorum :D

Çevrimdışı Anıl1903

Ümit Özat'ın dün sahadaki halleri,Şenol Hocaya çizgiyi geçti diye laf yapana bak.

Çevrimdışı worns

Dün takım olarak iyiydik. Bende en olumlu izi ise Talisca bıraktı. Açıkçası orta sahayı 2'li bıraktığı için zorluk derecesi yüksek anlarda Talisca'lı orta sahayı pek tutmuyordum ama dün geldiğinden beri en iyi maçlarından birini oynadı. Bunu attığı gol ve hücum bölgesindeki bir iki aksiyonu için söylemiyorum. Daha doğru paslar attı. Oyun görüşünün mesafe katettiğini gösterdi. Daha doğru pozisyon aldı. Gerektiğinde pas arası yaptı. İkili mücadelelerde de daha aktif göründü. İlk kez orta saha oyuncusuna benzer bir performans gördüm. Zaten Rivaldovari sol ayağı gibi ekstralarını da ekleyince oldukça özel bir görüntü çizdi. Milli maç arasında bolca taktik ve pozisyon çalıştığını hissettim. Hocayla da ilişkisi iyi. Eksiklerini gidermeye yöneldiğini görmek oldukça sevindiriyor keza çok büyük potansiyeli var.

Dün takım olarak iyiydik. Bende en olumlu izi ise Talisca bıraktı. Açıkçası orta sahayı 2'li bıraktığı için zorluk derecesi yüksek anlarda Talisca'lı orta sahayı pek tutmuyordum ama dün geldiğinden beri en iyi maçlarından birini oynadı. Bunu attığı gol ve hücum bölgesindeki bir iki aksiyonu için söylemiyorum. Daha doğru paslar attı. Oyun görüşünün mesafe katettiğini gösterdi. Daha doğru pozisyon aldı. Gerektiğinde pas arası yaptı. İkili mücadelelerde de daha aktif göründü. İlk kez orta saha oyuncusuna benzer bir performans gördüm. Zaten Rivaldovari sol ayağı gibi ekstralarını da ekleyince oldukça özel bir görüntü çizdi. Milli maç arasında bolca taktik ve pozisyon çalıştığını hissettim. Hocayla da ilişkisi iyi. Eksiklerini gidermeye yöneldiğini görmek oldukça sevindiriyor keza çok büyük potansiyeli var.

ilk 60 dk talisca kötüydü bence son 30 dk çok iyidi.

Çok fazla pas hataları yaptı defansa yardıma gelmedi kanat'lara yanaşmadı.

OYun içinde kayboldu.

Yaşı genç ama düzelticektir :)

Çevrimdışı abdusta

çok yetenekli olduğunu herkes biliyordu fakat vurdumduymaz bir karakter olarak bu kadar kısa surede takımı sahiplenmesi ve oyun iştahı beni şaşırtıyor. Quaresma hakkında çok şey yazdım artık o konuya girmek istemiyorum. Kıyas kabul etmez  :ok:

Karizma 1 mac oynamasın o zaman degerini anlıyoruz.
Ronaldo bile Karizma olmayınca gol atamıyorum diyor.

saygılar

Çevrimdışı eski inönü

Şenol hocanın kenardan oyuncuları germesi çok yanlış. Takım tecrubeli olmasa olumsuz yansır sahaya.

Çevrimdışı eski inönü

saygılar
Allah sevginizi daim etsin. Saygılar.

Çevrimdışı abdusta

İspanya milli takımının gelecekteki daimi kalecisi
   Fabricio Martin Agosto Ramírez
Dün sol gözünün sakatlanması pahasına yaptıgı kurtarış
hem maçın hemde sezonun şampiyonluk yolunda önemli bir aşaması olmuştur
iyiki varsın Fabri.

seni Trabzon karşısında görmek dileğimizle

Saygılar

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

eee deplasman tribünün de atıyorum 50 kişi var , 2150 bileti biz aldık , 2150 Beşiktaşlı ve 50 deplasman seyircisi bi arada mı oturacak , deplasman tribünü denen ayrı bir yer farkindasiniz di mi , en mantiklisi deplasman tribünü biletlerini misafir takım satın alır parasını bize öder isterse kimse gelmesin farketmez , ya da adam ben 50 kişi için bu kadar bileti almam hepsi sizin der hepsini biz satarız

Deplasman tribününde 2.150 Beşiktaşlı ve 50 kişi de rakip takım taraftarı bulunması niye olmasın ki? Hepimiz kardeşiz. Medeni insanlar olarak bir arada oturup maçları birlikte seyredebiliriz.

Deplasman tribününün tüm biletlerini rakip takımın satın almasını istemek ve beklemek doğru olmaz. Bu bilhassa Anadolu takımları için külfet olur.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Ensar

Deplasman tribününde 2.150 Beşiktaşlı ve 50 kişi de rakip takım taraftarı bulunması niye olmasın ki? Hepimiz kardeşiz. Medeni insanlar olarak bir arada oturup maçları birlikte seyredebiliriz.

Deplasman tribününün tüm biletlerini rakip takımın satın almasını istemek ve beklemek doğru olmaz. Bu bilhassa Anadolu takımları için külfet olur.
o 50 kişi tezahurat yapacak bizim millette medeni medeni izleyecek :)

Çevrimdışı underworld

saygılar

:evillol: :evillol:

Quaresma'sız Beşiktaş asitsiz kola gibidir  :bandit:

Saygılar.

Çevrimdışı abdusta

Quaresma'sız Beşiktaş asitsiz kola gibidir  :bandit:

Saygılar.

:claps: :claps: :claps: :claps:

saygılar

Etiketler: