Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173411 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Şenol hoca dembaba hazır dedi bu hafta alabilir kadroya.
maçın sonlarına doğruda sokabilir oyuna.

Çevrimdışı Savaş

Bu arada Şenol hoca dembaba hazır dedi bu hafta alabilir kadroya.
maçın sonlarına doğruda sokabilir oyuna.
Bitane de sallar mı acaba :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

malumunuz, bakarın fiyat performans çizgisini ve soru işareti performansını hep sorguladım seneye şayet uygun bir bonservis bedeli (6 milyon max.) ve daha düşük bir maaşla oynayacaksa bakar+demba+cenk üçlüsünü yeterli görüyorum. iyi bir forvet rotasyonu olacaktır.

İlk 3 santraforumuzun Demba Ba, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'dan oluşması eğer onlardan daha iyi bir santrafor alma imkânıyla karşılaşmazsak bence de yeterlidir.

Santrafor meselemizi bu şekilde hâlledersek bunun yanı sıra çok kaliteli bir 10 numara transferiyle takımımızı güçlendirmeliyiz.

Santrafor meselesini çözerek ve çok kaliteli bir 10 numara transferiyle güçlendirilmiş Beşiktaş futbol takımımız 2017-2018 sezonuna başlarken de şampiyonluğun en güçlü adayı olacaktır diye değerlendiriyorum.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2017, 14:20:40 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı tangaz

ben hocanın açıklamalarından sene sonu ginlerle yolların ayrılabileceği hissine kapıldım. 2-3 milyon bonservis kazandırırsa kafi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şayet son haftalar sağlıklı olacağı emareleri görülürse bence de kalmalı kulübü muhtemelen maaşından kurtulmak için bonservisini eline verebilir 2,5-3 milyon maaşla gelsin başlasın.

3 çok olur 2.5 iyidir..

Demba Ba çok güzel son vuruş yapan bi forvet inşallah bonservis maliyeti olmadan takımda kalır..

Çevrimdışı tangaz

3 çok olur 2.5 iyidir..

Demba Ba çok güzel son vuruş yapan bi forvet inşallah bonservis maliyeti olmadan takımda kalır..

bence de 2,5 iyi hatta çok bile :D

ama bakarın 3,3 milyon maaşı diğer oyunculara da referans teşkil ediyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı benyv-

Ginler, Rhodolfo ve diğer kiralık veya kullanılmayan stoperler çok fazla bonservis beklenmeksizin elden çıkarılmalı. Hiç kullanmadığımız oyunculara 10 m'a yakın maaş vermeyelim de bizim için kardır, çünkü oynamayan oyuncuya alıcı bulmak da zorlaşıyor. Bana kalırsa Gomez veya Aboubakar'dansa Mandzukic'i tek geçerim. Hala çok üst düzey bir takımda ve seviyede oynuyor. Fakat maddi açıdan uygun olmazsa, Gomez de bitiricilik sorunlarımızı rahatlıkla çözer. Bu arada bu seneki gibi ilk 11 rotasyonunda olacak 2 santrafor olacağını düşünüyorum. Bir de 3. santrafor olarak oyuncu bakılır, Ömer gidecek gibi duruyor. Yani Cenk-Aboubakar-Gomez veya bu kadar yüksek maaş sakalasında bir üçlü olma ihtimalini çok düşük görüyorum, çünkü tek forvet oynuyoruz.

Çevrimdışı taner37

Bu hafta bende korkmuyorum gençleri geçeriz başak takılırsa harika olurda  akhisarda hiç ışık göremiyorum ben vaz te hattrick yapsa ne güzel olur bea
Geçen rüyamda Akhisar Başakşehir maçı 3-3 bitti. Maalesef Beşiktaş Gençlerbirliği de 1-1 bitti inşallah Başakşehir in ki tutar
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bence de 2,5 iyi hatta çok bile :D

ama bakarın 3,3 milyon maaşı diğer oyunculara da referans teşkil ediyor.
Demba çok arzulu inşallah bıraktığımız gibi geri döner. Abu da (Şenol Hocamızdan olumlu sinyaller geldi bu noktada) umarım hem bonservis hem de ücret konusunda bir ayarlama yapılıp kalır. İyi bir senaryoda Avrupanın en can yakan forvet hattına sahip olabiliriz.  :tabe:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Demba çok arzulu inşallah bıraktığımız gibi geri döner. Abu da (Şenol Hocamızdan olumlu sinyaller geldi bu noktada) umarım hem bonservis hem de ücret konusunda bir ayarlama yapılıp kalır. İyi bir senaryoda Avrupanın en can yakan forvet hattına sahip olabiliriz.  :tabe:

demba sakatlanmadan evvel son maçlarda çok iyi iş çıkarıyordu. demba bakar cenk üçlüsü rotasyonda birbirini tamamlayan farklı özelliklerde oyuncular olacaklardır. iyibir ortasaha takviyesi ile (nedved vari biri) müthiş bir hücum hattımız olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu maçlar başlasada forum bi canlansa gömücüleri bile özledim :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

“Vodafone KaraKartal” platformuna 31 Aralık 2016 itibariyle 913 bin Beşiktaşlı üye olarak Beşiktaş JK’ya 3,2 milyon TL katkı sağladı.

Çevrimdışı tangaz

bir dönem okan buruk da ekmeğimizi yemişti yarın çıkıp delikanlı gibi oynatır umarım...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

demba sakatlanmadan evvel son maçlarda çok iyi iş çıkarıyordu. demba bakar cenk üçlüsü rotasyonda birbirini tamamlayan farklı özelliklerde oyuncular olacaklardır. iyibir ortasaha takviyesi ile (nedved vari biri) müthiş bir hücum hattımız olur.

Eğer Demba Ba yı bedelsiz kadroya katarsak bu seneden itibaren gereksiz transfer yapıp boşyere para vermek yerine , az ve öz transferler yaparak devam edilmeli..

Misal MArcelo nun yanına bi Rakitsky veya kanat olarak lens Veya özel bi ortasaha oyuncusu 8 - 10 numara işini iyi becerebilen bi oyuncu.

Tabi hepsini demiyorum bundan sonra yaz sezonlarında sayısal olarak az , biraz maliyetli fakat kaliteli oyuncularla kadro güçlendirerek devam etmeliyiz.

Zaten her sene 10 - 15 milyon Euro her türlü harcıyoruz kulüp olarak  bir kaç oyuncu satışıyla elimiz dahada rahatlayabilir.

Çevrimdışı tangaz

Eğer Demba Ba yı bedelsiz kadroya katarsak bu seneden itibaren gereksiz transfer yapıp boşyere para vermek yerine , az ve öz transferler yaparak devam edilmeli..

Misal MArcelo nun yanına bi Rakitsky veya kanat olarak lens Veya özel bi ortasaha oyuncusu 8 - 10 numara işini iyi becerebilen bi oyuncu.

Tabi hepsini demiyorum bundan sonra yaz sezonlarında sayısal olarak az , biraz maliyetli fakat kaliteli oyuncularla kadro güçlendirerek devam etmeliyiz.

Zaten her sene 10 - 15 milyon Euro her türlü harcıyoruz kulüp olarak  bir kaç oyuncu satışıyla elimiz dahada rahatlayabilir.

%100 katılıyorum her yıl 14-15 milyon bir bonservis bütçesi ile 2 oyuncu alarak üzerimize koymalıyız bir dönemin lyonu şaktarı gibi bir çizgi tutturup süründürmeliyiz rakipleri

Çevrimdışı ONUR KOLCU

%100 katılıyorum her yıl 14-15 milyon bir bonservis bütçesi ile 2 oyuncu alarak üzerimize koymalıyız bir dönemin lyonu şaktarı gibi bir çizgi tutturup süründürmeliyiz rakipleri

Aynen öyle abi  Fransa liginden 7 milyon 10 milyon Euro verdiğin zaman canavar gibi oyuncuları transfer edebiliyorsun.

Misal N'Golo Kante eğer yanlış hatırlamıyorsam  7 milyon Euro ya falan gitmişti.

Böyle oyuncuları bu paralara kovalamamız lazım bu şekilde doğru hamleler yaparsak arkamızdaki kulüplerin yakalaması baya zor olur..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2017, 15:57:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Arkadaşlar burası yeri değil ama Halit Akçatepe'yi kaybettik malasef :(

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2017, 16:18:01
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Arkadaşlar burası yeri değil ama Halit Akçatepe'yi kaybettik malasef :(

Allah rahmet eylesin , filmleriyle büyüdük . Mekanı cennet olsun.. :by2:

Çevrimdışı tangaz

güle güle güdük necmimiz  :by2:

Çevrimdışı cagdas44

Aç kapıyı Veysel efendi Güdük Necmi, Hafize ananın, İnek Şaban'ın Damat Ferit'in yanına geliyor.

Allah rahmet eylesin

Çevrimdışı Anıl1903

Halit Akçatepe'ye Allah rahmet eylesin,önemli bir kişilik ve oyuncuydu.

Bu arada Kartal Yuvasında hemen hemen bütün futbolcularımızın isimlerinin bulunduğu tshirt çıkarıldı sonuncusu Adriano'ya ait.

Çevrimiçi Necmi

Allah rahmet etsin. Anılarımız birer birer ölüyor.

Etiketler: