Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172326 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Şenol Güneş Fatih Eğitim Enstitüsü mezunu ama hangi branştan mezun bilen var mı Türkçe ve Sosyal Bilgiler şeklinde açıklamalar varda.

Çevrimdışı mellfred

Fabri sezon başı oynayamaz diyenleri bi göreyim parmak kaldırsınlar  :lol: :lol:
boykoyu hiç istemedim tanrı bilir.
fabri oğuzhan tosic abuo marcelo tolgay ve mitrovic'i biteviye savundum.
şu an abuo ve  tolgay'da  abondone, mitrocicte moratoryum durumdayım
üçünü  de kulübümde ya da başka kulüplerde ışıldarken hatırlatacağım
tanrı vergisi  içgüdüsel yeteneğim var. ne yalan söyliyim
nadiren yanılırım

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şenol Güneş Fatih Eğitim Enstitüsü mezunu ama hangi branştan mezun bilen var mı Türkçe ve Sosyal Bilgiler şeklinde açıklamalar varda.

Türkçe öğretmenliği diye biliyorum yanlışta olabilir.

Çevrimdışı 38life

kombinesi olanlar eğer durumları varsa yenilesin gelecek sezon transfer olayıda neredeyse kalkıyor maça bilet almak için şans olması lazım özellikle büyük maçlarda

Ben ekonomik sebeplerden dolayı malesef kombinemi yenileyemicem. 1 yıl tribüne ara vermek zorundayım. Umarım önemli maçlara bilet bulabilirim önümüzdeki sezon. İnternet başında elim f5'de bekleyecem artık önemli maçları.

Allaha şükürler olsun geçen sezon ve bu sezon tam yükseliş dönemimizdi ve ben bu dönemde hep takımın yanındaydım. Geçen sezon Başakşehir ve Olimpiyatta yağmur çamur uzak muzak demeden her maça gittiğim için gönlüm vicdanım rahat bu sezonda bu müthiş stadda müthiş yükseliş dönemine şahit olma fırsatına sahip olduğum için mutlu ve müteşekkirim. Umarım önümüzdeki sezon taraftara bile gerek duymayacak kadar ezeriz rakipleri.

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş maçına 1 gün daha yaklaştık şükür
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Marceloya ondan daha iyi bir fiyat çekeceklerine eminim.
bu arada kjearın değeri 8 i geçmez. 10 M üstüne çıktığında ondan çok daha iyi stoperler var.
ama renkliler bizim gibi değil oyuncularını sürekli parlatıp piar çalışması yapıyor. taraftar çok fazla övdüğünde basında
övüyor sonra dış basın alıyor eline sazı bir şekilde transferi besliyorlar.
Biz göme göme bitiremiyoruz oyuncu çöp olana kadar devam ediyoruz. Bu sebeple holosko gibi adamı kiralayacak takım bulamadık
akşam trt de söylendi bu biz deli gibi oyuncu gömme peşindeyiz gözler sürekli real barca bayern city gibi takımlarda
onlara bakmaktan kendimizi beğenmiyoruz. Düşünüyorum kafa takımları çıkardığın zaman biz bir alt seviyedeki takımlarla
başa baş oynarız bizim kafa kafaya gittiğimiz benficayı geçen sen bayern çeyrek finalde zorla eledi.
kimse takımın gerçek gücünün farkında değil sürekli bir yıpratma politikası uygulanıyor Hocanın bile canı
yanmışki taraftarı uyardı.
Hata taraftarda degil abi. Turkiyede iki tane gazeten olsa neler yapabiliyorsun belli, hata bu basin mensuplarini kamcilayamayan yonetimdedir.

Alacaksin butun besiktaslilari karsina, kapali kapilar ardinda bekleyeceksin, bunlar kapiyi actiklarinda seni orda sivazlarken gorecekler haydari, sonra vercen ensesine vercen ensine ver allahim ver ver allahim ver, yer misin yemez misin, gafasina gafasina

Isin ozu, turkiyede toplam gazete tiraji nedir bilemiyorum ama 2 milyon yoktur. Her ev 3 cocuktan 5 kisilik olsa, simdilerde 2-3 kari da var diyorlar ben bilmiyorum, birine zor dayaniyorum evde 3 tanesine adam nasil dayaniyir, allah sabir ve akil fikir versin, neyse 5 kisilik aile carpi 2milyon ne yapar 10 milyon, turkiyedeki butun gazeteleri sadece besiktaslilarin okumadi ihtimali var midir? @Kalyoncu sunu bi seediversin, orantisal, istatiksikel tarafinda

Turk insani boyle iste.

Yonetim suan gucluyken bu basini da degistirmeli, herkesin hayrina

Besiktasin sampiyonlugu turk futbolunda abse drenajidir arkadaslar. Pisliklerden az cok kurtulmaya baslariz. Seri sampiyonluklar olursa hem futbolda, hem medyada gelisme baslar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar burası Beşiktaşla ilgili konuların konuşulduğu başlık ama transfer başlığı değil.
ufak tefek Beşiktaş transfer konularına göz yumuyoruz. abartılırsa mod geliyor. Bir şeyi unutmayın
renklilerin haberi buraya asla taşınamaz. başka takımlar kadroları vs yazılamaz sadece Beşiktaşın rakibiyse
konuşulur.

Çevrimdışı benyv-

İyi sabahlar , haftasonu geliyor  :ishock:

Çevrimdışı tangaz

bu hafta maçdan korkmaya başladım. bir ihtimal seyredememe durumum söz konusu. ben seyretmeyince böle kritik haftalarda puan kaybı oluyor. umarım yetişirim maça...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

bu hafta maçdan korkmaya başladım. bir ihtimal seyredememe durumum söz konusu. ben seyretmeyince böle kritik haftalarda puan kaybı oluyor. umarım yetişirim maça...

Yok yok bu hafta olmaz o  :D

Çevrimdışı underworld

İyi bir planlama ve akıllı hamlelerle birlikte 1-2 seneye bu başlıkların bizimle sık sık anılması işten bile değil.

Çevrimdışı Savaş

Bu hafta o hafta değil. Bu hafta çok rahat geçer. Özellikle Cenk'e çok güveniyorum bu hafta. Ama haftaya korkabiliriz :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uno_bjk

Bu hafta bende korkmuyorum gençleri geçeriz başak takılırsa harika olurda  akhisarda hiç ışık göremiyorum ben vaz te hattrick yapsa ne güzel olur bea
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kez daha görüyoruz ki Biliç bir cok futbolcumuzu köreltmiş

Demba ba nin bizde yapmadigi bir cok farkli ozelligini görüyoruz bu videoda , Senol Hocanin elinde Gomezden aşağı Gol atmazmış :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Demba ba nin bizde yapmadigi bir cok farkli ozelligini görüyoruz bu videoda , Senol Hocanin elinde Gomezden aşağı Gol atmazmış :tabe:
bilic'le el freni çekik gittik hep

Çevrimdışı tangaz

malumunuz, bakarın fiyat performans çizgisini ve soru işareti performansını hep sorguladım seneye şayet uygun bir bonservis bedeli (6 milyon max.) ve daha düşük bir maaşla oynayacaksa bakar+demba+cenk üçlüsünü yeterli görüyorum. iyi bir forvet rotasyonu olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bilic'le el freni çekik gittik hep
Bunu bende surekli dile getirdim zaten burada

Biliç Futbolcuların oyun alanlarini ve ozgurluklerini kisitliyordu bu yuzden bir cok oyuncu yeteneklerini sergileyemiyordu

En basitinden Atiba Bilicin elinde siradan bir oyuncu gibi görünüyordu ileriye hic gitmiyordu şimdi bakıyorsun her hucumda Atiba var Hücuma giden her top Atibanin ayagindan çıkıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Hep dedim yine diyorum. Demba Ba'nın takımı onun yerine Tevez'i transfer etti. Bu sebeple Ba'yı bırakacaklar sene sonu. Ama bonservisli ama bonservissiz. Ben bir şekilde Demba'nin bizde kalacağını düşünüyorum seneye.

Çevrimdışı tangaz

Bunu bende surekli dile getirdim zaten burada

Biliç Futbolcuların oyun alanlarini ve ozgurluklerini kisitliyordu bu yuzden bir cok oyuncu yeteneklerini sergileyemiyordu

En basitinden Atiba Bilicin elinde siradan bir oyuncu gibi görünüyordu ileriye hic gitmiyordu şimdi bakıyorsun her hucumda Atiba var Hücuma giden her top Atibanin ayagindan çıkıyor

biliç kutuda 1-2 bilemedin 3 oyuncu ile sonuç almaya çalışan anadolu takımı hocasıydı. bu 2 adam form olarak zirvede ise iş görüyordu düştüklerinde takımda düşüyordu. büyük takım kutuya hemen her hücumda 4-5-6 oyuncu ile sızmalıdır.

Çevrimdışı tangaz

Hep dedim yine diyorum. Demba Ba'nın takımı onun yerine Tevez'i transfer etti. Bu sebeple Ba'yı bırakacaklar sene sonu. Ama bonservisli ama bonservissiz. Ben bir şekilde Demba'nin bizde kalacağını düşünüyorum seneye.

şayet son haftalar sağlıklı olacağı emareleri görülürse bence de kalmalı kulübü muhtemelen maaşından kurtulmak için bonservisini eline verebilir 2,5-3 milyon maaşla gelsin başlasın.

Çevrimdışı sametbagan

boykoyu hiç istemedim tanrı bilir.
fabri oğuzhan tosic abuo marcelo tolgay ve mitrovic'i biteviye savundum.
şu an abuo ve  tolgay'da  abondone, mitrocicte moratoryum durumdayım
üçünü  de kulübümde ya da başka kulüplerde ışıldarken hatırlatacağım
tanrı vergisi  içgüdüsel yeteneğim var. ne yalan söyliyim
nadiren yanılırım
Oooo o da bişey mi bizim on dakikada toçudan anlayan sıkavtlarımız var.
Sen çok geriden geliyorsun çok geç karar veriyorsun. :D

Çevrimdışı underworld

Free + 2,5 maaş

Çevrimiçi Necmi

biliç kutuda 1-2 bilemedin 3 oyuncu ile sonuç almaya çalışan anadolu takımı hocasıydı. bu 2 adam form olarak zirvede ise iş görüyordu düştüklerinde takımda düşüyordu. büyük takım kutuya hemen her hücumda 4-5-6 oyuncu ile sızmalıdır.
Biliç Beşiktaşı anadolu takımı gibi görüyordu. zaten o yüzden oyun tarzı avrupada
başarılı oluyordu. Devre arası gönderilsin dediğimde kıyamet kopmuştu. onu gönderebilsek
belki şimdi üçüncü şampiyonluğu bekliyor olacaktık. Onun korkaklığı yüzünden takım sezon
sonu kolay kırıldı. Bülent yıldırım bir maçta ankarada bütün takımı kırdı. Bir dahada toparlanamadık
yoksa o takımda biliçe ramen fark yaratıyordu. Biliç  ve töre yüzünden şampiyonluğu verdik.
şu adamın bir daha Beşiktaş formasını giymesini istemiyorum.

Etiketler: