Marceloya ondan daha iyi bir fiyat çekeceklerine eminim.
bu arada kjearın değeri 8 i geçmez. 10 M üstüne çıktığında ondan çok daha iyi stoperler var.
ama renkliler bizim gibi değil oyuncularını sürekli parlatıp piar çalışması yapıyor. taraftar çok fazla övdüğünde basında
övüyor sonra dış basın alıyor eline sazı bir şekilde transferi besliyorlar.
Biz göme göme bitiremiyoruz oyuncu çöp olana kadar devam ediyoruz. Bu sebeple holosko gibi adamı kiralayacak takım bulamadık
akşam trt de söylendi bu biz deli gibi oyuncu gömme peşindeyiz gözler sürekli real barca bayern city gibi takımlarda
onlara bakmaktan kendimizi beğenmiyoruz. Düşünüyorum kafa takımları çıkardığın zaman biz bir alt seviyedeki takımlarla
başa baş oynarız bizim kafa kafaya gittiğimiz benficayı geçen sen bayern çeyrek finalde zorla eledi.
kimse takımın gerçek gücünün farkında değil sürekli bir yıpratma politikası uygulanıyor Hocanın bile canı
yanmışki taraftarı uyardı.
Hata taraftarda degil abi. Turkiyede iki tane gazeten olsa neler yapabiliyorsun belli, hata bu basin mensuplarini kamcilayamayan yonetimdedir.
Alacaksin butun besiktaslilari karsina, kapali kapilar ardinda bekleyeceksin, bunlar kapiyi actiklarinda seni orda sivazlarken gorecekler haydari, sonra vercen ensesine vercen ensine ver allahim ver ver allahim ver, yer misin yemez misin, gafasina gafasina
Isin ozu, turkiyede toplam gazete tiraji nedir bilemiyorum ama 2 milyon yoktur. Her ev 3 cocuktan 5 kisilik olsa, simdilerde 2-3 kari da var diyorlar ben bilmiyorum, birine zor dayaniyorum evde 3 tanesine adam nasil dayaniyir, allah sabir ve akil fikir versin, neyse 5 kisilik aile carpi 2milyon ne yapar 10 milyon, turkiyedeki butun gazeteleri sadece besiktaslilarin okumadi ihtimali var midir?
@Kalyoncu sunu bi seediversin, orantisal, istatiksikel tarafinda
Turk insani boyle iste.
Yonetim suan gucluyken bu basini da degistirmeli, herkesin hayrina
Besiktasin sampiyonlugu turk futbolunda abse drenajidir arkadaslar. Pisliklerden az cok kurtulmaya baslariz. Seri sampiyonluklar olursa hem futbolda, hem medyada gelisme baslar.