Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173519 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bildiğim kadarıyla yükseltmek için çabalıyordun tersmi tepti ne demişler ölü şeyiyle uğraşılmaz
ya osurur ya sıçar.
Allah allah, sifreyi falan kaptirdi herhalde :alala:

Çevrimiçi Necmi

Oooooo @Necmi sert cikti, abi sen gene muhalefet yapma yakismiyor, boyle ne bilem ceymis bontun takim elbise alti parnak arasi terlik giymesi gibi, boyle bi garip oldu.

Feys kontrol ile kiyafet kanunu yoksa belki bana verirler bu pasoligi. Simdi hem alkollu gidicem stada hem ustum ciplak, deri eldiven falan, besiktas semtinde cok fena yakalarlar beni
iyide @mylife1903  muhalefet dediğin ota boka yapılmazki esas itiraz edilmesi gereken şeyler
varken boş beleş çabalardan bunlara yapacağın itiraz gereksizleşiyor sürekli eleştiri yiyen birini eleştirerek
düzeltme şansınıda kaybedersin alıştırmakda kötü.

Çevrimdışı cursedofdragon

bildiğim kadarıyla yükseltmek için çabalıyordun tersmi tepti ne demişler ölü şeyiyle uğraşılmaz
ya osurur ya sıçar.

yok abi oynamayan oyuncuların kini düşürmüşler :) Caner,demba ba ersan filan :)

Büyük güncelleme yazın oluyor Beşiktaş'ımızı 150 milyon € bandına çekicem :)

Fb'yi 136 milyon € düşürmüşüm 145 milyon € dan :D Onları 110 milyon € bandına kadar indircem :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Allah allah, sifreyi falan kaptirdi herhalde :alala:
deyim bu  :D
bir şeyi fazla kurcalama demek yani bunuda anlayacağı şekilde söylemek :evillol:

Buyur  Şenol Hocamızın Basın Sohbetinin  Tamamı

teşekkür ederim :)

Çevrimiçi Necmi

yok abi oynamayan oyuncuların kini düşürmüşler :) Caner,demba ba ersan filan :)

Büyük güncelleme yazın oluyor Beşiktaş'ımızı 150 milyon € bandına çekicem :)

Fb'yi 136 milyon € düşürmüşüm 145 milyon € dan :D Onları 110 milyon € bandına kadar indircem :D  :evillol:
fenerle uğraşma zaten yüzün altına inecekler sen yüzona çıkarmış olursun :bandit:
sonrada indirdim diye hava atarsın

fenerle uğraşma zaten yüzün altına inecekler sen yüzona çıkarmış olursun :bandit:
sonrada indirdim diye hava atarsın

Tamam 90'a indiririz bizde :D  :evillol:

Çevrimdışı Egos

"Ekonomik koşulda oynama koşulları iyi olsaydı,  olcay gitmeyecekti."

şenol güneş

demek ki daha iyi para kazanmak için gitmiş olcay

sevgili kardeşim neden yanlış yönlendirme yapıyorsun? olcay beşiktaş'ta kadroya girdiği zaman, şampiyonluk primlerini saymıyorum, alacağı para trabzon'un verdiğine denk. hiç oynamadığında ise fark 200-300 bin avro kadar, oynadığı her 10 maç farkı yüz bin avro azaltıyor. geçen sene bizim verdiğimiz maaş trabzon'dan senelik alacağı paradan fazla.

zaten şenol güneş'in söylediğinin de tam tersini yazmışsın, doğrusu şu: "... oynamak istediği için gitti. ekonomik koşullar, oynama koşulları iyi olmasaydı gitmeyecekti zaten oraya..."

lütfen biraz dikkat et.

Çevrimdışı mylife1903

iyide @mylife1903  muhalefet dediğin ota boka yapılmazki esas itiraz edilmesi gereken şeyler
varken boş beleş çabalardan bunlara yapacağın itiraz gereksizleşiyor sürekli eleştiri yiyen birini eleştirerek
düzeltme şansınıda kaybedersin alıştırmakda kötü.
Yok abi yok sen elestirme, ustunde durmuyor boyle bir @Serhat Akkaya gibi olamiyor

Sen destekle yahu bosuna mi polyanna olundu buralarda

Çevrimiçi Necmi

Haklısın dostum o konuda. Zaten bu sistem de bankacılıkta olduğu gibi tartışmaları içeriyor. Bu sistemi aslında banka kartı mantığından biraz ayırsalar daha güzel olurdu. Atıyorum senin kart süren 5 ay daha devam ediyor, seneye kombine alabilmelisin ve otomatik olarak o süre sonuna kadar da uzamalı. Malesef her şeyi paraya vurmuşlar.
aslında kombine senelik kartlarda senelik burda sıkıntı biz sürekli 3 yıl kombine sattığımız için oldu
yoksa ikiside aynı zamanda doluyor olacaktı sezon ortası kombine alan oldu yılın her dönemi alan oldu kartlarda
bu süreler kaldı. şimdi yarım sezonluk kartınla bir sezonluk kombineyi alamıyorsun ama kartın süresi bitene kadar bilet alabilirsin
sistem hakkını elinden almıyor. sen bu kartı banka kartı kredi kartı olarak çıkartırsan bunun getirdiği yükümlülüklerede
uymak zorunda olursun.

Çevrimdışı Ensar

sevgili kardeşim neden yanlış yönlendirme yapıyorsun? olcay beşiktaş'ta kadroya girdiği zaman, şampiyonluk primlerini saymıyorum, alacağı para trabzon'un verdiğine denk. hiç oynamadığında ise fark 200-300 bin avro kadar, oynadığı her 10 maç farkı yüz bin avro azaltıyor. geçen sene bizim verdiğimiz maaş trabzon'dan senelik alacağı paradan fazla.

zaten şenol güneş'in söylediğinin de tam tersini yazmışsın, doğrusu şu: "... oynamak istediği için gitti. ekonomik koşullar, oynama koşulları iyi olmasaydı gitmeyecekti zaten oraya..."

lütfen biraz dikkat et.
yanlış yönlerdirme yapmıyorum ki ,ben canlı dinlemedim , ınternette okudum ve şimdi sen cevap verince bii kaç farklı kaynaktan baktım benim dediğim gibi yazıyor her yerde , zaten bende kopyala yapıştır yaptım kendim yazmadım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Yok abi yok sen elestirme, ustunde durmuyor boyle bir @Serhat Akkaya gibi olamiyor

Sen destekle yahu bosuna mi polyanna olundu buralarda
ne eleştirmeyeceğim sisteme girdim hata verdi öğrendik kartı yeniledik tamam açıldı.
sonra alma işlemini başlattım. sözleşmeyi okudum sonra sayfayı geri gittim başka bir şey varmı bakayım diye
yokmuş alayım dedim rezarvasyon uçmuş :bandit:
alamadım birde. yaptıkları sistemide satacakları kombineyide  :ranting2:

Çevrimdışı benyv-

aslında kombine senelik kartlarda senelik burda sıkıntı biz sürekli 3 yıl kombine sattığımız için oldu
yoksa ikiside aynı zamanda doluyor olacaktı sezon ortası kombine alan oldu yılın her dönemi alan oldu kartlarda
bu süreler kaldı. şimdi yarım sezonluk kartınla bir sezonluk kombineyi alamıyorsun ama kartın süresi bitene kadar bilet alabilirsin
sistem hakkını elinden almıyor. sen bu kartı banka kartı kredi kartı olarak çıkartırsan bunun getirdiği yükümlülüklerede
uymak zorunda olursun.

Aynen katılıyorum zaten buna diyecek bir şey yok, sadece daha taraftar dostu bir sistem getirilebilirdi demek istedim  :ebebe:

Çevrimdışı Egos

yanlış yönlerdirme yapmıyorum ki ,ben canlı dinlemedim , ınternette okudum ve şimdi sen cevap verince bii kaç farklı kaynaktan baktım benim dediğim gibi yazıyor her yerde , zaten bende kopyala yapıştır yaptım kendim yazmadım

yanlış yönlendirmeye çalışan başkalarının maşası oluyorsun o halde. lütfen aşağıdaki bağlantıyı kontrol et, ilgili bölümden başlayacak. bilmediğin konularda hüküm verirken daha dikkatli ol lütfen. yorumlarından, yazılan şeylere gereğinden fazla inanan bir kardeşimiz olduğun anlaşılıyor; internet, basın körü körüne kabullenilecek kaynaklar değil. değerlendirmelerini yapmadan önce edindiğin bilginin doğruluğunu araştırmanda fayda var.

https://youtu.be/m1pyZroI8NE?t=2439

Çevrimdışı Ensar

yanlış yönlendirmeye çalışan başkalarının maşası oluyorsun o halde. lütfen aşağıdaki bağlantıyı kontrol et, ilgili bölümden başlayacak. bilmediğin konularda hüküm verirken daha dikkatli ol lütfen. yorumlarından, yazılan şeylere gereğinden fazla inanan bir kardeşimiz olduğun anlaşılıyor; internet, basın körü körüne kabullenilecek kaynaklar değil. değerlendirmelerini yapmadan önce edindiğin bilginin doğruluğunu araştırmanda fayda var.

https://youtu.be/m1pyZroI8NE?t=2439
şimdi senin yazdığın şu ; "zaten şenol güneş'in söylediğinin de tam tersini yazmışsın, doğrusu şu: "... oynamak istediği için gitti. ekonomik koşullar, oynama koşulları iyi olmasaydı gitmeyecekti zaten oraya..."

dinledim evet böyle söylemiş teşekkürler ben bulamamıştım videoyu :) ANCAK bu laftan şu çıkar , trabzon da ekonomik ve oynama koşulları bizden daha iyiymiş ki  gitmiş ,yanı benim dediğime geliyor , hoca ne diyor ekonomik ve oynama koşulları IYI OLMASAYDI yanı bizden iyiymiş di mi ?

ben birtek geçen gün tolga konusunda hatalı davrandım yoksa asla gazetelere itibar etmeyen birisiyim ve futbolcu gömme heveslisi birisi değilim, rica edicem lütfen yanı bana takma bu kadar :)

Çevrimdışı Egos

şimdi senin yazdığın şu ; "zaten şenol güneş'in söylediğinin de tam tersini yazmışsın, doğrusu şu: "... oynamak istediği için gitti. ekonomik koşullar, oynama koşulları iyi olmasaydı gitmeyecekti zaten oraya..."

dinledim evet böyle söylemiş teşekkürler ben bulamamıştım videoyu :) ANCAK bu laftan şu çıkar , trabzon da ekonomik ve oynama koşulları bizden daha iyiymiş ki  gitmiş ,yanı benim dediğime geliyor , hoca ne diyor ekonomik ve oynama koşulları IYI OLMASAYDI yanı bizden iyiymiş di mi ?

ben birtek geçen gün tolga konusunda hatalı davrandım yoksa asla gazetelere itibar etmeyen birisiyim ve futbolcu gömme heveslisi birisi değilim, rica edicem lütfen yanı bana takma bu kadar :)

olcay konusundaki düşüncelerini az çok bildiğimden fazla uzatmayacağım, olcay'ın geçen sene beşiktaş'tan kazandığı parayı araştırmanı salık veriyorum -yapacağını düşünmüyorum o ayrı- şenol güneş'in bu konuşmasından ve gerçek verilerden yola çıkarak varılacak tek sonuç olcay'ın oynamak istediği için ayrıldığıdır.

Çevrimdışı Ensar

olcay konusundaki düşüncelerini de az çok bildiğimden fazla uzatmayacağım, olcay'ın geçen sene beşiktaş'tan kazandığı parayı araştırmanı salık veriyorum -yapacağını düşünmüyorum o ayrı- şenol güneş'in bu konuşmasından ve gerçek verilerden yola çıkarak varılacak tek sonuç olcay'ın oynamak istediği için ayrıldığıdır.
allah allah , sanki ben çıkıp basın açıklaması yaptım :D hoca söyledi bunu , olcayın geçen sene ne aldigi önemi değil yeni 3 senelik sozlesmeye bak sen , bi de bu açıdan düşün bence :)

ayrıca olcay benim için beşiktaş tarihine adını altın harflerle yazdırmış değerli bir insan , ben miadını doldurduğunu ve zirvede bırakması gerektiğini söyledim hep , tabi ki kızdım zaman zaman ama bu ona olan sevgimi değiştirmez

Çevrimdışı Egos

allah allah , sanki ben çıkıp basın açıklaması yaptım :D hoca söyledi bunu , olcayın geçen sene ne aldigi önemi değil yeni 3 senelik sozlesmeye bak sen , bi de bu açıdan düşün bence :)

ayrıca olcay benim için beşiktaş tarihine adını altın harflerle yazdırmış değerli bir insan , ben miadını doldurduğunu ve zirvede bırakması gerektiğini söyledim hep , tabi ki kızdım zaman zaman ama bu ona olan sevgimi değiştirmez

ikimiz de düşüneceğimizi düşündük. olcay'a olan sevgin için de tebrik ederim, umarım bundan sonra sevgini çamur atmadan gösterme yolları bulursun.

Çevrimdışı taner37

Sizce Şenol Güneş Muhammed Demirci yi parlatabilir mi? Daha 22 yaşındayım Taliscadan 1 yaş ufak...

Ozan Tufan i parlatan Şenol hoca herkesi parlatır bence
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Erman çok korkmuş bizim stadda

naklen yayın yeri kötüymüş bu bakış açısına göre değişir senin için kötü olan bizim için iyidir :D
herkes evinde kendisi için iyi olanı yapar :evillol:
Ağızlarına geleni söylüyorlarmış sen ağzına geleni söyleme o zaman ki karşındakide söylemesin
ben söylerim sen söyleyemezsin diye bir kuralmı var. numaralı seyircisi kibardır gene en fazla laf eder
bilemedin su atar. sen diğer tribünlere gelsene
şimdi güntekin gelse yayın yapsa orda senin gibi korkarmı? senin o stada bile girmemen gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2017, 19:09:24 Necmi ]

Sizce Şenol Güneş Muhammed Demirci yi parlatabilir mi? Daha 22 yaşındayım Taliscadan 1 yaş ufak...

o yaşıyor mu yav :D

İşimiz olmaz öyle disiplinsiz oyuncularla parayı bulunca kendini kaybetti karı kızla yedi futbolcudan başka herşeye benziyor :)

Bize uzak olsun :)

Çevrimdışı taner37

o yaşıyor mu yav :D

İşimiz olmaz öyle disiplinsiz oyuncularla parayı bulunca kendini kaybetti karı kızla yedi futbolcudan başka herşeye benziyor :)

Bize uzak olsun :)

Gençlikte oluyor maalesef. Çocukluğunu fakir geçirenler parayı bulunca sapıtabiliyor.
200 bin TL senelik maaş vereceksin. İzinli günler Haricinde gece kulübü vs giderse fesih hakkı olan madde koyacaksın. Kabul ederse etmezse amatör kümeye kadar yolu var.

Bende disiplinsiz topçuyu sevmem ama bu çocuktan beklenti çoktu. Bir şans daha verilebilir. Ozan Tufan in futbolcu olduğu lig burası 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

o şansını kaybetti bir oyuncuyu parlatmak var yetiştirmek var ondaki sorun cilalama değilki
kendini daha Beşiktaş forması giyemeden Beşiktaşdan büyük gördü. Kendini o kadar büyük görüyorki
gittiği yerleri kendine yakıştıramıyor.

Çevrimdışı Efe

Fabri sezon başı oynayamaz diyenleri bi göreyim parmak kaldırsınlar  :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Gençlikte oluyor maalesef. Çocukluğunu fakir geçirenler parayı bulunca sapıtabiliyor.
200 bin TL senelik maaş vereceksin. İzinli günler Haricinde gece kulübü vs giderse fesih hakkı olan madde koyacaksın. Kabul ederse etmezse amatör kümeye kadar yolu var.

Bende disiplinsiz topçuyu sevmem ama bu çocuktan beklenti çoktu. Bir şans daha verilebilir. Ozan Tufan in futbolcu olduğu lig burası 😂
iyide bu çocuk küçüklüğünden itibaren Beşiktaş koruması altındaydı hiçde fakirlik falan çekmedi.
yok öyle bir dünya Necip a takımda oynuyordu antrenmanlara otobüsle gidip geliyordu keza nihatta öyle
Beşiktaş bunlara bir araç tahsis edemezmiydi. Önce yıllarca kaldığın yetişip büyüdüğün kulübün değerlerine
bakacaksın burdan bir şey öğreneceksin. Bu kafada olursan biraz iyi oynadığında kaçacak delik ararsın.
Biraz ışık olsa Beşiktaş onu gözden çıkartmazdı. Gözden çıkan gönüldende çıkar. Bunca yıl emek verdiği
adamı silip attıysa bunun artık tartışılacak bir yanı yok hemde bunu takıma genç kazandırmak isteyen bunun
için yatırım yapan yöneticiler yaptıysa bunu hiç tartışılacak konu değildir bu.

Etiketler: