Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9174191 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı eaglekartal

inşallah başkan ters minval yapıyordur 1-2 oyuncu alacaz demekle.yoksa seneye başımızı çok vururuz duvara.bu sene takımın kanat eksikliği,stoper karmaşası,orta sahada yedek oyunculardan aynı verimi alamamamız kadro derinliği vb sıkıntıları görüyorlardır inşallah.2 hızlı kanat şart.gçkhan töre belli değil 1 yıldır oynamıyor adam.yedekte dursun.ama ona güvenip yola çıkılmaz.2 kanat şart.q7 olacak 34 yaşında tüm seneyi onun sırtına yıkamayız.10 numara
kanat stoper ve gomez ile birde yedek orta saha ile iyi iş yaparız bence

Çevrimdışı abdusta

Bugun saat 12de Şenol hocamızın basın toplantısı var.

Sorulacak sorulardan biri Karizmanın durumu?
Şenol hocamızın cevabı çok memnun olduğu ve 2020 yılına kadar mukaveleli oyuncumuz diye noktayı koyacaktır.

Saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Bugun saat 12de Şenol hocamızın basın toplantısı var.

Sorulacak sorulardan biri Karizmanın durumu?
Şenol hocamızın cevabı çok memnun olduğu ve 2020 yılına kadar mukaveleli oyuncumuz diye noktayı koyacaktır.

Saygılar
2023 yılına kadar kontrat yapılmalı 2020 az.

Çevrimdışı mylife1903

Balo+Q7+Abu'yu aynı kadroda düşünmek bile istemiyorum Allah korusun.Bizim mahallenin kasabına daha fazla güveniyorum yani o kadar.
Tosic var daha

Bu onermde tosici kasap olarakda kabul edebiliriz.

Çevrimiçi gokhans

Caner erkinin önümüzdeki sezon şenol hoca tarafından istenmediği yazılmaya başlamış. Hürriyette okudum. Daha yeni sezon başlamadan başlamış saldırılar. Nasıl bir psikolojiye soktuysak rakipleri  :akuma:
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

Tosic var daha

Bu onermde tosici kasap olarakda kabul edebiliriz.

Reyis, caner de ekibe katılır dalabilir bir anda hatta ilk kıvılcımı şey edebilir, sonra ben gol makinesinde de potansiyel sezmiyor değilim. durduk yere kavga çıkarmaz ama kavgadan da kaçmazmış gibi duruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Caner erkinin önümüzdeki sezon şenol hoca tarafından istenmediği yazılmaya başlamış. Hürriyette okudum. Daha yeni sezon başlamadan başlamış saldırılar. Nasıl bir psikolojiye soktuysak rakipleri  :akuma:

Fakat sezon senunda eski haline dönüş sinyalleri vermezse de hoca gerçekten istemeyebilir. Tabi şu andan bunu yazıp çizmek saçma, daha yeni dönüyor

Çevrimdışı abdusta

Hürriyetin Beşiktaş haberleri tamamen algı inşaa etmeye odaklı.
Yapmak istedikleri bilakis bizim psikolojimizi bozup ,kasıtlı haberlerine taraftar olarak inanmamızı
ve sonucundada Canerie maçlarda aleyhde tezahürat yapılması ve Beşiktaşa küstürülmesi..

Rakipler bizim oyun ve oyuncu,idareci,taraftar kalite seviyemizeulaşamayacaklarını anladıklarıklarından
bizi kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar,

işin özeti bu,yabancı kuralında bile aynı taktik..

saygılar
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2017, 10:51:25 abdusta ]

Çevrimdışı tangaz

daha 2 gün evvel Çebi başkan caneri alacağız 1 milyona böle bir adam bulmak olanaksız demişken bu haberi yapmak taraftarın aklıyla dalga geçmektir. bizimle dalga geçenlere gereken cevabı vermeliyiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

daha 2 gün evvel Çebi başkan caneri alacağız 1 milyona böle bir adam bulmak olanaksız demişken bu haberi yapmak taraftarın aklıyla dalga geçmektir. bizimle dalga geçenlere gereken cevabı vermeliyiz.
dalıyor muyuz reis
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

dalıyor muyuz reis

geçen de yazdım. yönetim bu haberleri yapanlara tükürdüklerini yalatma operasyonu yapmalı.

Çevrimdışı Ensar

geçen de yazdım. yönetim bu haberleri yapanlara tükürdüklerini yalatma operasyonu yapmalı.
yönetim genelde bu cevapları anında değil de hakkını saklı tutup gerektiği zaman yapıştırıyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2023 yılına kadar kontrat yapılmalı 2020 az.
futbol kariyerini bitirdikten sonra, antrenör olarak devam edilmeli, altyapıdaki çocukları geliştirmeli  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

yönetim genelde bu cevapları anında değil de hakkını saklı tutup gerektiği zaman yapıştırıyor

ben hiç öyle bir şey görmedim. anında yapıştıracaksın şamarı, bunların anlayacağı dilden vereceksin cevabı. tesislere sokma stada alma ya da basın tribününde otururlarken koltuklarına alttan çivi sok yüzlerine kezzap at vbvb gibi inovatif çözümler geliştirmek gerekiyor. mesela evlerine giderken yollarını maskeli kırbaçlı deri pantolonlu tipler kesebilir  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Q7 gitsin diyenleri anlıyorum haklıda bu arkadaşlar. Lakin önümüzdeki sezon dünya kupası var ve q7 son turnuvasına katılmak için elinden ne geliyorsa fazlasını verecektir. Mario Gomez gelirsede yine çok yüksek performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7 gitsin diyenleri anlıyorum haklıda bu arkadaşlar. Lakin önümüzdeki sezon dünya kupası var ve q7 son turnuvasına katılmak için elinden ne geliyorsa fazlasını verecektir. Mario Gomez gelirsede yine çok yüksek performans sergileyeceğini düşünüyorum.
  :ok: :claps:

Çevrimdışı underworld

Q7 performans ile değil de oyun yapısıyla bize uymuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben hiç öyle bir şey görmedim. anında yapıştıracaksın şamarı, bunların anlayacağı dilden vereceksin cevabı. tesislere sokma stada alma ya da basın tribününde otururlarken koltuklarına alttan çivi sok yüzlerine kezzap at vbvb gibi inovatif çözümler geliştirmek gerekiyor. mesela evlerine giderken yollarını maskeli kırbaçlı deri pantolonlu tipler kesebilir  :D
Zibil gibi spor yazarı, spor sitesi ve Twitter account'u var, yönetimin kuyuya her atılan taşı çıkarma şansı yok.

Ama taraftarlar bilinçlenirse, bu haberler zaten çöpe döner.

İş taraftarlar bitiyor yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı abdusta

Q7 performans ile değil de oyun yapısıyla bize uymuyor.

Hürriyet gazetesi abonesimisin?

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

Zibil gibi spor yazarı, spor sitesi ve Twitter account'u var, yönetimin kuyuya her atılan taşı çıkarma şansı yok.

Ama taraftarlar bilinçlenirse, bu haberler zaten çöpe döner.

İş taraftarlar bitiyor yani.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mahallenin ağır abisi takılan zibidiyi dövdün mü diğerleri kaçacak delik arar. sen hürriyet vb gibi bir iki büyük medya kuruluşunu cezalandır gerisi çözülür die düşünüyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

mahallenin ağır abisi takılan zibidiyi dövdün mü diğerleri kaçacak delik arar. sen hürriyet vb gibi bir iki büyük medya kuruluşunu cezalandır gerisi çözülür die düşünüyorum.
Bunlar böyle yazmadımı tadı çıkmıyor. Biz vurdukça haberler garipleşiyor abi yav bırakın yazsınlar eğlenerek okuyoruz.

Çevrimdışı panic13

Dortmund  :halay:

R.Guerreiro  - 23
F.Passlack    - 18
J.Weigl        - 21
M.Merino     - 21
O.Dembele  - 19
C.Pulisic      - 18
A.Isak         - 17
E.Mor         - 19

Bu siyasi atmosferde gurbetçiler veya son iyi kontratını yapmak isteyen 27+ üstü oyuncular (Beck, Marselo, Fabri seviyesinde) dışında potansiyelli veya elit bir seviyede oyuncunun ülkemize transfer olacağını düşünmüyorum. Olursa büyük sürpriz olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: