Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172871 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yenilemeyenler olacaktır illaki , bu sezon beklediğim kombine sayısı 28 bin  :)
öyle bir ihtimal yok zaten satılmış 32 bin kombine var bunlar tekrar satışa çıktı öncelikli
içlerinde yenilemeyen olursa genel satışa çıkar emin ol ilk on dakikada tükenir dünya insan sırada bekliyor.
birde ön rezervasyonlar vardır emin ol.  şu anda dernekler falan sıraya girdi. onlardan genel satışa kombine kalsa bile
sayı çok az olur. fiyatlar makul insanlar zaten önemli maçlara gelecekleri bilet parasıyla kombine alabiliyor birde
bilet bulamadım stresi yaşamıyor. kombine sayısını arttırırmı ama sanmıyorum

Çevrimdışı benyv-

Caner sakatlanmış 10 gün.

Zaten form tutması çok zordu artık, şimdi daha da zorlaştı tam ısınmaya başlarken.

Çevrimdışı tuncaboylu

t) Yenileme döneminde tüm kombineler satılırsa kombine alabilecek miyim?

- Hayır... Vodafone Arena'da kombinesi olan tüm taraftarlarımız, öncelikli yenileme döneminde koltuklarını satın almaları durumunda yeniden kombine satışı yapılmayacaktır.

kulüp bariz az kombine satmak istiyor, transfer kısıtlamasıyla karaborsacıları uzak tutmak ve sık maça gelmeyen gişe altına satanları da uzaklastırmak istiyor.
ve daha fazla bilet satmak istiyor, arkada başka işler dönüyor belli.
Az kombine satmak istemiyor, geçen seneki kadar satmak istiyor. Geçen sene alanların hepsi alırsa, yeni kombine satışa çıkmayacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

sol pencereyi kapattıkta tosiç veya atınç varken hele şimdi bide ersanda geldiki bildiğin cepheden esiyo :icool: romen takımıyla hazırlık maçında ersanı görmeliydin. Millet zaten  tolga ya mesafeli sayesinde düşman oldu

Verilen 400.000€ var içler acısı Ersan için.

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah abi de genel satışa çıkmadan olmaz ama ya tamam öncelik hakkı tanıyabilirsin ama diğer almak isteyenlere de bir şekil falan yapsalardı keşke.bence 1 ay yenileme süreci için uzun yenileyecek kişi zaten yeniler yaptıkları tarihlerde çok uygun çalışanlar için ay başına denk geliyor.okuyan arkadaşlarımız ztn bütçesini şimdiye kadar ayarlamaları lazımdı bu saatten snr hesapları zor tutar bence.valla abi Rize maçında 421 bloktan en üstten izledik gayette güzeldi orası olsa da razıyım maksat orada olabilmek gerçekten çok etkilendik staddan inş bize de nasip olur bu sene kombine almak...

nasıl bir şekil yapacaklardı kombinenin sayısı belli hepsi satıldı.
öncelikde bunların sahiplerinin olacak elbet adamlar 3 yıl yalvardı para lazım kombine alın diye
11000 kişi aldı herkes stad bitsin öyle alalım dedi. stad bitti artık bulurlarsa alırlar.
Bu işin kuralı bu olmalı zaten. Feda diyen zamanı geldiğinde sefa sürebilmeli
biz zamanında çok söyledik kombine ucuz alınması kolay alın kulübe katkı sağlayın yarın stad açıldığında
bulamayacaksınız dedik. Avrupada böyle değilmi kombineler için yıllardır sıra bekleyenler var. bekliyorlar
boşalsında sıra bize gelsin diye.

Çevrimdışı abdusta

öncelikde bunların sahiplerinin olacak elbet adamlar 3 yıl yalvardı para lazım kombine alın diye
11000 kişi aldı herkes stad bitsin öyle alalım dedi. stad bitti artık bulurlarsa alırlar.
biz zamanında çok söyledik kombine ucuz alınması kolay alın kulübe katkı sağlayın yarın stad açıldığında
bulamayacaksınız dedik. Avrupada böyle değilmi kombineler için yıllardır sıra bekleyenler var. bekliyorlar
Dortmund..
3 boş yere 15bin kişi müracaat etmişti geçen yıl..

saygılar

Çevrimdışı federo

Mevcut kombine koltuğumu almak istemiyorum, yer değiştirmek tribün değiştirmek istiyorum. Ama görünen o ki büyük risk olacak yenilememek  :money:

Çevrimdışı arda

Mevcut kombine koltuğumu almak istemiyorum, yer değiştirmek tribün değiştirmek istiyorum. Ama görünen o ki büyük risk olacak yenilememek  :money:

Yok ya ne riski olacak, sen daha iyi koltuklara layıksın :naughty: böle düşün, şahsen ben yenilemezdim olsaydı yani kombinem  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Yok ya ne riski olacak, sen daha iyi koltuklara layıksın :naughty: böle düşün, şahsen ben yenilemezdim olsaydı yani kombinem  :D
:evillol:

Çevrimiçi Necmi

millet kombine bulamıyor kimiside koltuk beğenmiyor.
bu arada kombine alanların koltuklarına isimleri yazılıyor kimse başka bir yere oturamayacakmış

Çevrimdışı caner.eryigit

Önce alan aldı da 3 sene de  maç izledi tamam ilk başta yaptığı büyük bir fedakarlık eyvallah ta karşılığını da aldı herkes fazlasıyla.herkesi aynı potaya koymak yanlış ben işim gücüm gereği alamadım yani stad acaba biter mi bir önümüzü falan görelim tarzı hareket eden olmuştur ama herkes bu potaya girmiyor.ne yapabilirler demişsin bence 1 ay yenileme için fazla abi yenileyecek adam 1 hafta veya 15 gün içinde yenileyebilir bu kadar uzun tutmayabilirler tarihler de çalışanlar için uygun ay sonu ve ay başı.bir tek öğrenci kardeşlerimiz mağdur olabilir onlarda zaten daha önce de söyledim bu hazırlığı daha önceden yapmaları lazım dı.stad yokken kombine alıp destek verildi eyvallah ta bunun karşılığını da fazlasıyla aldı herkes bunu durmadan dile getirmek bence hiç samimi değil.yazdıklarından anladığım Yeni kombine almak isteyenlerin özellikle düşük bütçeler için alması çok zor gibi.bakalım bekleyelim görelim inş sen yanılırsın biz de kombine alabiliriz;)

Çevrimdışı taner37

Caner 2-3 gün tedbir amaçlı dinlendirilecekmiş.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mellfred

Caner sakatlanmış 10 gün.
3 gün sonra döneceğini, kulüp açıkladı

Çevrimdışı tuncaboylu

Önce alan aldı da 3 sene de  maç izledi tamam ilk başta yaptığı büyük bir fedakarlık eyvallah ta karşılığını da aldı herkes fazlasıyla.herkesi aynı potaya koymak yanlış ben işim gücüm gereği alamadım yani stad acaba biter mi bir önümüzü falan görelim tarzı hareket eden olmuştur ama herkes bu potaya girmiyor.ne yapabilirler demişsin bence 1 ay yenileme için fazla abi yenileyecek adam 1 hafta veya 15 gün içinde yenileyebilir bu kadar uzun tutmayabilirler tarihler de çalışanlar için uygun ay sonu ve ay başı.bir tek öğrenci kardeşlerimiz mağdur olabilir onlarda zaten daha önce de söyledim bu hazırlığı daha önceden yapmaları lazım dı.stad yokken kombine alıp destek verildi eyvallah ta bunun karşılığını da fazlasıyla aldı herkes bunu durmadan dile getirmek bence hiç samimi değil.yazdıklarından anladığım Yeni kombine almak isteyenlerin özellikle düşük bütçeler için alması çok zor gibi.bakalım bekleyelim görelim inş sen yanılırsın biz de kombine alabiliriz;)

Bu devir sınırlamasından sonra yenilemeyen çok olacaktır.

Stadın açılış zamanı gaza gelip kombine alan, gelemediği maçları da arkadaşına devreden en az 8-10 bin kişi vardır. Şehir dışında oturup 4-5 maç için kombine alanlar bile oldu, onlar da yenilemez.

Yani bence 2 Mayıs tarihinde çok fazla kombine çıkacaktır açığa.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman: Gelecek sezon 1 ya da 2 futbolcu transfer edeceğiz.  :evillol:

Çevrimdışı federo

millet kombine bulamıyor kimiside koltuk beğenmiyor.
bu arada kombine alanların koltuklarına isimleri yazılıyor kimse başka bir yere oturamayacakmış
Yok abi koltuk beğenmemekten ziyade imkan olursa kapalıya geçmek istiyoruz, yoksa stadın her yeri velinimet tabiki..

Çevrimdışı federo

Riskin ne kadar büyük olduğunu şimdi daha net görüyorum :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Stadın açılış zamanı gaza gelip kombine alan, gelemediği maçları da arkadaşına devreden en az 8-10 bin kişi vardır. Şehir dışında oturup 4-5 maç için kombine alanlar bile oldu, onlar da yenilemez.

Hadi inş ağzından bal damlıyor alamazsak kombine çok üzülürüm yalnız bayağı kombine sahibi maça gelmiyor gibi bilgim Yok ama kapalı alt 2-3 blok hep boş önemli maçlar haricinde tv de direk orası lamba gibi çıkıyor he ne kadarı kombine orasını bilemem.

Çevrimdışı 38life

Katılıyorum. Kombinesini yenilemeyecek çok insan var. Ama açığa çıkan biletler de tükenecektir hemen. Başarı odaklı taraftarlar bu sene hücum eder.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2017, 17:14:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Riskin ne kadar büyük olduğunu şimdi daha net görüyorum :)

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı benyv-

Tribünlerin boş kalmaması ve karar borsacılar açısından iyi düşünülmüş bir karar bence. Ortalama 29-30 bin değil belki 35-40 bine yakın olabilir böylece seneye.

Çevrimdışı emre_1978

Kapalı altta çok ciddi boşluk var. Tüm kombine sahipleri yenilese bile özellikle 115 ve 116. blok genel satışa mutlaka çıkmalı.

@Necmi abi kapalı alt full kombine demiş ama ortadaki en büyük bu iki bloğun sadece %20 civarı kombineli.

Çevrimiçi Necmi

önce alan aldı karşılığını aldı diye bir şey yok o zaman açıklama yapıldı kombine alanın ömür boyu hakkı bakidir diye. Kombinenin anlamı budur zaten işte o nedenle yurt dışında kapalı gişe oluyor takımlar bütün kombinelerini satıyor çünkü iki sene takım kötü gitti almayayım diyemiyor kimse bir kere vaz geçtiğinde yıllarca sıra gelmiyor. sana o zaman 3 gün bir ay süre tanımadılar tam 3 yılları vardı insanların almak için. ve 3 yıl falanda maç izlemediler vodafone arena kombinesi aldılar kimisi vanda oturuyor kimisi almanyada sırf kulübün ihtiyacı var diye o kadar çok insan kombine aldıki
bir çok insanda bugünleri düşündü aldı. Mesela bir miktar kombine boşa çıkacak ve onlarda satılacak bir sonraki sene artık kombine kapalı gişe olur. Öyle bir hak yok hak hakkı hakedene verilir.
bir ay süre tanınmasına gelince ne kadar tanımaları gerekiyor normal olanı minimumda kullanmışlar insanlar kredi kartıyla alacak limiti olmaz ve kartların ödenme süreci zaten bir aylık periyod kaldıki ligler haziranın ilk haftası bitiyor gelecek yılın kombinesi zaten erken satışa çıktı 2 mayısdan sonra normal satışlar için bir yaz var bence kısa bile tutmuşlar. düşün 3 yıl satışda olan kombineyi alamadığını söylüyorsun ama insanlar için bir ay yeterli diyorsun elbette herkesin ekonomik durumu müsait olmaz alamaz olduğu zamanda kombine olmaması ne alanın suçu nede satanın hayatın kendisi böyle bir şey. umarım alabilecek az sayıda şanslı kişi olursun ve bir dahada  aldığında vaz geçmediğin sürece o kombine senin olacak bakalım o zaman şimdi düşündüğün gibi düşünecekmisin.
ortada haksız bir durum yok adil olan buydu
şöyle düşün orda 75 binlik bir stad var taraftar iki yıl feda diyecekti alt tarafı Beşiktaş taraftar gitmediği için bu 3 yılda 200 M kaybetti minimum. 5000 kişiye oynadı belki şampiyonluk gelecekti bilinmez destek nasıl sonuç verir. O gün Beşiktaşı düşünmeyenler bu gün kusura bakma kıyak beklememeli. sen kendi açından düşünüyorsun birde şöyle düşün ben passoyu boykot ediyorum yaaa diyen ve stadın açıldığı gün boykotu unutanlarda şimdi senin gibi genele açılsında alalım diye yaygara koparıyor birde kulübe kapalı göbeği isteriz diye baskı kurmaya çalışıyor. 3 yıl bedava maçlara gitti dediğin insanlar bilet parasını boş ver gitmek için neler harcadı biliyormusun olimpiyata başakşehire ankaraya konyaya bedava gidilmiyor. bilet parası devede kulak kalıyor birde çekilen çile yanına kar kalıyor. hiç olimpiyatın rüzgarını yağmurunu yedinmi takım puan kaybetmiş ankaradan döndünmü sakın o insanlara bedava maç izlediler deme hiçte bedava değildi. biz şu forumda insanlar gelsin diye her maç kaç araba çıkarıyorduk yola biliyormusun araçlar hep boş gidiyordu.

Etiketler: