Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172802 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Roma Oğuzhan için 13-14 milyonu gözden çıkarmış diyorlar. Ben en az 2 sene daha oynamasını isterim. Henüz çok genç ve potansiyelinin anca yarısında. bi kaç sene içinde hem etinden sütünden daha çok faydalanırız, oyuncu sıkıntısı çekmeyiz hemde şimdikinden daha iyi fiyata satarız. Oğuzhanın değerinin aşağıya doğru ivmelenmesi çok çok düşük bir ihtimal sonuçta.

Çevrimdışı Yasin A.

önümüzdeki sezon kombine devretme sayısı en fazla 6 olarak belirlenmiş.
6 devirden sonra sadece kulübe devredebiliyorsun.
acaip işler dönüyor, bunu ve kombine konusunu burada mı tartışıyoruz yoksa ayrı konusu var mı?

Çevrimiçi Necmi

Devir kısıtlanmış. 1 sezonda en fazla 6 kere şahsa devir yapılabilecek. Kulübe devir sınırsız. Karaborsacıların önünü bi nebze de olsa tıkamak için güzel hamle.
bence yanlış anlamışsın bizim 5 lig birde lyon iç saha maçımız var önümüzde
6 maç derken onu kasdediyorlar :evillol: şu an kombinemizin geçerli olduğu maç sayısı altı
tur atlarsak 7 olacak
bunun dışında kombine devrini kapatıp sadece kulübe açmak yanlış bir uygulama oluyor.
Ben maçı seyretmekten feragat edip eşimi dostumu gönderebilirim sonuçta bileti kulüp
satmış ve ondan çıkmış artık.  zaten kulübe devir hakkı var. ama oda yanlış uygulama
kulübe devrediyorsun mesela para iadesi olmuyor sadece kombine alırken kullanacağın
para puan yükleniyor peki kombine almayacaksan ne olacak o puanlar. bunun yerine tribünün dolmasını istiyorsan
şu kadar maç kaçıranın öncelik hakkı kaybolacak de mesela çünkü bayağı bir insan 3-4 büyük maç
3 şl maçı avrupa ligi maçlarıda olursa zaten kombine kendisini amorti ediyor diye bakıp kombine alıyor
haklıda bu maçlarda bilet peşinde koşmaktansa kombineyi koyar cebine olur biter nasılsa aynı para

Çevrimdışı 38life

6 maç derken onu kasdediyorlar :evillol: şu an kombinemizin geçerli olduğu maç sayısı altı
tur atlarsak 7 olacak
bunun dışında kombine devrini kapatıp sadece kulübe açmak yanlış bir uygulama oluyor.
Ben maçı seyretmekten feragat edip eşimi dostumu gönderebilirim sonuçta bileti kulüp
satmış ve ondan çıkmış artık.  zaten kulübe devir hakkı var. ama oda yanlış uygulama
kulübe devrediyorsun mesela para iadesi olmuyor sadece kombine alırken kullanacağın
para puan yükleniyor peki kombine almayacaksan ne olacak o puanlar. bunun yerine tribünün dolmasını istiyorsan
şu kadar maç kaçıranın öncelik hakkı kaybolacak de mesela çünkü bayağı bir insan 3-4 büyük maç
3 şl maçı avrupa ligi maçlarıda olursa zaten kombine kendisini amorti ediyor diye bakıp kombine alıyor
haklıda bu maçlarda bilet peşinde koşmaktansa kombineyi koyar cebine olur biter nasılsa aynı para

Hayır yanlış anlamadım.  Bjk.com.tr'den kontrol edebilirsiniz açıklamayı. Ve bence yanlış değil son derece doğru bir karar. Zaten 6 kere devir hakkı var. Bu gayet yeterli bir sayı. Eşine dostuna aktaracağın zaman aktarabilirsin. Bunu 6 kere yapabilirsin. Daha fazlasına kulüp "Dur!" diyor. Ben destekliyorum bu kararı.
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2017, 14:15:17 38life ]

Çevrimdışı Yasin A.

https://twitter.com/Besiktas/status/846997238001930240

ben bu açıklamanın net bir açıklama oldugunu sanmıyorum.
bu sene kalan maçlardan mı bahsediyorlar yoksa önümüzdeki sezon mu nedir ne degildir?

Çevrimdışı Egos

tur atlarsak 7 olacak

ağabey sınırlanması iyi haber, yalnız dediğin de doğru. belki kombine alırken eş, dost olarak belirteceğin birkaç kişilik gruba ek transfer hakkı tanınabilirdi. büyük ihtimalle eleştirileri kulübe iletmek daha kapsamlı düzenlemelerin önünü açar. maç kaçıranların öncelik hakkının kaybolması da güzel fikir.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/Besiktas/status/846997238001930240

ben bu açıklamanın net bir açıklama oldugunu sanmıyorum.
bu sene kalan maçlardan mı bahsediyorlar yoksa önümüzdeki sezon mu nedir ne degildir?

Önümüzdeki sezondan bahsediyor. Bjk.com.tr'den bakabilirsin.

Çevrimdışı Yasin A.

Kombineniz; Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası karşılaşmalarında geçerli olacaktır. Jübile karşılaşmaları, özel maçlar, hazırlık maçları ve milli maçlar kapsam dışındadır.

vay be önceden de böyle miydi? hazırlık maçları dahildi sanırım kombineye simdi çıkarmışlar

Çevrimdışı 38life

ağabey sınırlanması iyi haber, yalnız dediğin de doğru. belki kombine alırken eş, dost olarak belirteceğin birkaç kişilik gruba ek transfer hakkı tanınabilirdi. büyük ihtimalle eleştirileri kulübe iletmek daha kapsamlı düzenlemelerin önünü açar. maç kaçıranların öncelik hakkının kaybolması da güzel fikir.

Kombineyi alırken ek tc noları tanımlanabilir. Bu fikir bir şekilde yönetimin kulağına gidecektir. Belki yaparlar böyle birşey. Ama kombine satışları başladı bile.

Çevrimdışı Yasin A.

r) Kombine transferlerinde kısıtlama olacak mı?

- Evet... Kombine sahibi taraftarlarımızın sezon içinde 6 maç ile sınırlı transfer hakkı bulunmaktadır.

evet resmi gerçek budur, önümüzdeki sezon sadece 6 maç transfer hakkı var, sonrası kulübe gidiyor.

Çevrimdışı Yasin A.

t) Yenileme döneminde tüm kombineler satılırsa kombine alabilecek miyim?

- Hayır... Vodafone Arena'da kombinesi olan tüm taraftarlarımız, öncelikli yenileme döneminde koltuklarını satın almaları durumunda yeniden kombine satışı yapılmayacaktır.

kulüp bariz az kombine satmak istiyor, transfer kısıtlamasıyla karaborsacıları uzak tutmak ve sık maça gelmeyen gişe altına satanları da uzaklastırmak istiyor.
ve daha fazla bilet satmak istiyor, arkada başka işler dönüyor belli.

Çevrimdışı tardu

Aslında doğru bakış açısı değil bu kendi içinde bölümlere ayrılır şimdi ingilizce bilen bir eleman alıyoruz
adam geldi ingilizce biliyorum dedi yanında fransızcada almancada biliyorum dedi şimdi ne diyelim bu adam aslında hiç bir şey bilmiyormu diyelim sen savunma oyuncusu alıyorsan bunun savunmanın her yerinde oynayabilmesi makbuldur. ha ondan forvet olmasını isteyemezsin ama stoperin bek oynaması gayet normal bir durum kaldıki stoperin libero olmasıda normaldir. oyun kurucu stoper dediğimiz adam zaten savunma yönü gelişmiş liberodur. yoklukta işe yarar.
takım kuruyorsan her oyuncuyu yedekleyemezsin  iki sol bek aldık caner adriano caner sakatlandı adriano tek kaldı ne yapacaksın 3. bir sol bekmi alacaksın o nedenle çok yönlü oyuncu kullanmak elzem önem taşıyor Asıl mevkii boşa çıkınca oraya kaydırabileceğin bir oyuncu değerli oyuncudur. iki adamlık iş yapar. Bizde Atibanın yerini alabilecek en iyi oyuncu bence marcelodur şimdi bu onu kötü stopermi yapıyor.
mesela stopersiz kalırsan sezon içi forvetten stoper yaratırsın beksiz kalırsan kanat oyuncusunu beke çevirirsin sol stoper sol bekte oynayabilir zaten maç içinde oynuyorlar günümüz futbolunda bekler çok çıktığı için stoperler o işide üstleniyor.
Tosiçe laf söyleniyor ama hataları nasıl yapıyor hiç dikkat eden oldumu genelde sol bekin boşluğunu kapatmaya uğraşırken oluyor bu hatalar yani asli değil oyun içindeki kaymadan kaynaklanıyor. adriano çıkıyor tosiç kontrayı kesmek için sola kayıyor bu sefer kendi mevkisi boşa çıkıyor marcelo genişleyen alanı tutamıyor biz bu şekilde yiyoruz golleri yemediğimiz pozisyonlarda GG kaç defa stoper gibi top kesti mesela bu Tosiç kötü olduğu için değil bizim oyun tarzımızdan kaynaklanıyor buna yapılabilecek bir şey yok bu şekilde oynuyorsan geride arada bu tip pozisyonlar kaçınılmaz oluyor Allahtan fabri varda oda stoper gibi arkaya atılan gollük pasları kesebiliyor. Ben bu sene tolga oynasa düşünemiyorum şu an hanede 20 değil 30 gol yazıyor olurdu.
fenerin stoperleri yere göğe sığdırılamıyor adamlar önlerinde 3 tane savunmacı liberoyla oynuyor genede bizle mukayese edildiğinde leblebi gibi gol yiyorlar kjear bizde olsa yada skrtel şu an ligin en kötü stoperleri diye konuşurduk.
Bu oyun şekliyle bizim stoperler mükemmel iş çıkartıyor.
ama sürekli bir beğenmemezlik hakim. Bu sayfalar Atibanın bile gömüldüğüne şahitlik etti. daha ötesi yok.
dil örneği biraz garip olmuş ama demek istediğim evet bir kişi 10 dil de bilebilir ama o 10 tane dilin hepsini aynı mükemmellikte konuşamaz.
kimisini yanlızca daha iyi akıcı konuşurken ,kimisi de uzmanlaşır öte yandan başka bir kişi 10 dil öğrenmeye uğraşacağı zaman diliminde sadece ;bir dile yoğunlaşır mesela ingilizce diyelim,adam bütün zamanını 10 dil öğrenmek yerine sadece ingilizceye harcasın.düşünün ki bilinen bütün lehçelere hakim,aksanlara hakim abd'de bir amish ile konuşur konuştuğu kişi bile anlayamaz yeri gelir batı yakasına gider kimse farkı fark etmez,tutar londraya gider adamı dededen londralı zannederler hatta hatta dededen ortalama bir londralının dahi anlayamıyacağı bir orta çağ veya öncesi bir metni bu tek dilde yoğunlaşmış arkadaş çevirebilir.bir gün bir iş çıkar faks veya ne bileyim bir durum olur o işe alınan arkadaş hani 10 dil bilen işin altından kalkamaz ve bu ne bileyim tek dil bilen arkadaşa ekstra para ödeyerek başvurursun evet senede bir gün ihtiyacın olur ama belkide işyeri nin en büyük iş aksiyonunda sana sınıf atlatacak işte seni bu adam kurtarır

açıkçası ben iş yeri sahibi olsam mesela en yaygın dil olan ingilizce de alanının en iyisi olan bir eleman istihdam eder,ayrıca 10 dil bilen iki eleman daha alırdım(yedek oyuncu,joker eleman vs.) ama ben tutup da 3 tane aynı tip 10 dili yarım yamalak bilen adam istihdam etsem bu israf olmaz mı bir ton maaş.(ucuz etin yahnisi acı olur)

dil örneği aslında tam uygun değil şöyle anlatayım bir adam düşünün hem heykel tıraş hem ressam hemde mühendis boş zamanlarında da mimar bunların hepsinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi veya en iyilerinden biri olabilir mi ? bence olur neden olmasın olursa da o adamın adı leonardo da vinci,mikelenjelo felan olur sanırım ama bu adamlar dan çok yok bizim kadroda da eğri oturup doğru konuşursak ben öyle futbol oyununun yani kendi sektörünün da vinci'ini görmedim çünkü yok.dünyada yok ama bizim kadroda as mevkisinin hakkını veremeyen de çok süperlig de iş görüyor olabilirler ama benim takımım bir cl takımı olmalı

biz eğer bu lige ambargo koymak istiyorsak tamam yöntem doğru ama bakın en yakın örnek oly adamlar kendi liginde rakipsiz ama cl kupası bile alamamışlar neredeyse her sene bu kulvarda olmalarına rağmen avrupanın baş altı takımlarından hiç biri ile boy ölçüşemezler biz avrupanın en önemli takımlarından olmak istiyorsak yol belli avrupanın yaptığı gibi sadece futbol değil her alanda kalifiye eleman alanının uzmanı ile çalışmak gerekli ve önemli olan nicelik değil nitelik.bence

Çevrimdışı ahmet türken

Abi pencereyi kapattik allahtan, soldan pufur pufur esiyordu yahu
sol pencereyi kapattıkta tosiç veya atınç varken hele şimdi bide ersanda geldiki bildiğin cepheden esiyo :icool: romen takımıyla hazırlık maçında ersanı görmeliydin. Millet zaten  tolga ya mesafeli sayesinde düşman oldu

Çevrimdışı caner.eryigit

Kombine yenilemesinden snr bize 7.veya 8.kategoriden yer kalırmı acaba?kalmazsa zıçtık diğerleri bütçeyi kasar biraz abim ben yengem alıcaz kısmetse..alma ihtimalimiz ne kadardır sizce ?

Çevrimdışı benyv-

dil örneği biraz garip olmuş ama demek istediğim evet bir kişi 10 dil de bilebilir ama o 10 tane dilin hepsini aynı mükemmellikte konuşamaz.
kimisini yanlızca daha iyi akıcı konuşurken ,kimisi de uzmanlaşır öte yandan başka bir kişi 10 dil öğrenmeye uğraşacağı zaman diliminde sadece ;bir dile yoğunlaşır mesela ingilizce diyelim,adam bütün zamanını 10 dil öğrenmek yerine sadece ingilizceye harcasın.düşünün ki bilinen bütün lehçelere hakim,aksanlara hakim abd'de bir amish ile konuşur konuştuğu kişi bile anlayamaz yeri gelir batı yakasına gider kimse farkı fark etmez,tutar londraya gider adamı dededen londralı zannederler hatta hatta dededen ortalama bir londralının dahi anlayamıyacağı bir orta çağ veya öncesi bir metni bu tek dilde yoğunlaşmış arkadaş çevirebilir.bir gün bir iş çıkar faks veya ne bileyim bir durum olur o işe alınan arkadaş hani 10 dil bilen işin altından kalkamaz ve bu ne bileyim tek dil bilen arkadaşa ekstra para ödeyerek başvurursun evet senede bir gün ihtiyacın olur ama belkide işyeri nin en büyük iş aksiyonunda sana sınıf atlatacak işte seni bu adam kurtarır

açıkçası ben iş yeri sahibi olsam mesela en yaygın dil olan ingilizce de alanının en iyisi olan bir eleman istihdam eder,ayrıca 10 dil bilen iki eleman daha alırdım(yedek oyuncu,joker eleman vs.) ama ben tutup da 3 tane aynı tip 10 dili yarım yamalak bilen adam istihdam etsem bu israf olmaz mı bir ton maaş.(ucuz etin yahnisi acı olur)

dil örneği aslında tam uygun değil şöyle anlatayım bir adam düşünün hem heykel tıraş hem ressam hemde mühendis boş zamanlarında da mimar bunların hepsinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi veya en iyilerinden biri olabilir mi ? bence olur neden olmasın olursa da o adamın adı leonardo da vinci,mikelenjelo felan olur sanırım ama bu adamlar dan çok yok bizim kadroda da eğri oturup doğru konuşursak ben öyle futbol oyununun yani kendi sektörünün da vinci'ini görmedim çünkü yok.dünyada yok ama bizim kadroda as mevkisinin hakkını veremeyen de çok süperlig de iş görüyor olabilirler ama benim takımım bir cl takımı olmalı

biz eğer bu lige ambargo koymak istiyorsak tamam yöntem doğru ama bakın en yakın örnek oly adamlar kendi liginde rakipsiz ama cl kupası bile alamamışlar neredeyse her sene bu kulvarda olmalarına rağmen avrupanın baş altı takımlarından hiç biri ile boy ölçüşemezler biz avrupanın en önemli takımlarından olmak istiyorsak yol belli avrupanın yaptığı gibi sadece futbol değil her alanda kalifiye eleman alanının uzmanı ile çalışmak gerekli ve önemli olan nicelik değil nitelik.bence

Sadece lige ambargo koymaktan öteye gitmemiz gerektiği konusunda haklısın ve hemfikiriz, fakat mevcut yüklü borçlarla daha uzun yıllar CL hayali kurma seviyesine gelmemiz imkansız. Bir de gelir farkları var tabiki, gelirlerin TL olması, giderlerin çoğunun Euro olması da cabası. Bizim hedefimiz Avrupa'da Porto, Benfica, Shaktar seviyelerine gelmek olmalı öncelikle. Sonrası daha kolay. Avrupa'da başarı gelmedikten sonra her şene şampiyonluk ne işimize yarar ki

Çevrimiçi Necmi

Hayır yanlış anlamadım.  Bjk.com.tr'den kontrol edebilirsiniz açıklamayı. Ve bence yanlış değil son derece doğru bir karar. Zaten 6 kere devir hakkı var. Bu gayet yeterli bir sayı. Eşine dostuna aktaracağın zaman aktarabilirsin. Bunu 6 kere yapabilirsin. Daha fazlasına kulüp "Dur!" diyor. Ben destekliyorum bu kararı.
doğru yeni madde eklemişler şimdi gördüm

Çevrimiçi Necmi

Kombine yenilemesinden snr bize 7.veya 8.kategoriden yer kalırmı acaba?kalmazsa zıçtık diğerleri bütçeyi kasar biraz abim ben yengem alıcaz kısmetse..alma ihtimalimiz ne kadardır sizce ?

zaten kalırsa sekiz kalır 7 full kombine 8 in üstler boş
diğer tribünlerde altlar full hemen hemen kapalı altta çok az bir yer var
kapalı numaralı üstte sanırım fule yakın bırak 7-8 i eğer öncelikli satışda herkes
yenilerse genel satışa çıkacak kombine kalmıyor.

Çevrimdışı tardu

Sadece lige ambargo koymaktan öteye gitmemiz gerektiği konusunda haklısın ve hemfikiriz, fakat mevcut yüklü borçlarla daha uzun yıllar CL hayali kurma seviyesine gelmemiz imkansız. Bir de gelir farkları var tabiki, gelirlerin TL olması, giderlerin çoğunun Euro olması da cabası. Bizim hedefimiz Avrupa'da Porto, Benfica, Shaktar seviyelerine gelmek olmalı öncelikle. Sonrası daha kolay. Avrupa'da başarı gelmedikten sonra her şene şampiyonluk ne işimize yarar ki

tam da bu yüzden yönetim gerçek sınavını bu yaz verecek demiştim aslında lig bize yeter son dakkaya kadar bekler en ucuzunu alıp olayı kapatırız mantalitesi mi yoksa neden bir atletiko da biz olmayalım düşüncesi ile yapılan hamleler mi tabi hepsi zamanla ama önümüzdeki ay takım içinçok önemli,önümüzdeki yaz da kulüp için bir kırılma noktası olabilir bu kırılma aşağıya mı yoksa yukarıya mı olacak bekleyip göreceğiz.

Çevrimiçi Necmi

tam da bu yüzden yönetim gerçek sınavını bu yaz verecek demiştim aslında lig bize yeter son dakkaya kadar bekler en ucuzunu alıp olayı kapatırız mantalitesi mi yoksa neden bir atletiko da biz olmayalım düşüncesi ile yapılan hamleler mi tabi hepsi zamanla ama önümüzdeki ay takım içinçok önemli,önümüzdeki yaz da kulüp için bir kırılma noktası olabilir bu kırılma aşağıya mı yoksa yukarıya mı olacak bekleyip göreceğiz.
neden ffp bittimi?
kulüp hala ayağını yorganına göre uzatmak zorunda ve hedef Türkiye şampiyonluğu olacaktır.
bu yazki transferin bize tek artısı bonservis kilitlemesi olmayacağı buda pazarlıkta şansımızı biraz daha yükseltecek olması
hala futbolda denk bütçeyi tutturma sorunu önümüzde duruyor.
Sen FFP içindesin hala ne beklentin var. kırılmadan bahsediyorsun zaten kırılabileceğimiz kadar kırılıyoruz zaten
bu senenin geçen seneden hiç bir farkı yok kendinizi olmayacak beklenti içine sokmayın. Herkesde FFP bitmiş
havası var. bundan sonra alışın artık ne kadar kazanırsa kulüp o kadar harcayabilecek FFP bittiği zaman bile denk
bütçe zorunluluğu önümüzde duruyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç az bir ihtimal değil, epey yenilemeyen olacaktır. Bir de kategori yükseltmek isteyenler olacaktır. kombineler satışa çıktığı ilk gün pusuda olmanız gerekiyor  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kapalı numaralı üstte sanırım fule yakın bırak 7-8 i eğer öncelikli satışda herkes
Necmi abi yenilemeyenler olacaktır illaki , bu sezon beklediğim kombine sayısı 28 bin  :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Eyvallah abi de genel satışa çıkmadan olmaz ama ya tamam öncelik hakkı tanıyabilirsin ama diğer almak isteyenlere de bir şekil falan yapsalardı keşke.bence 1 ay yenileme süreci için uzun yenileyecek kişi zaten yeniler yaptıkları tarihlerde çok uygun çalışanlar için ay başına denk geliyor.okuyan arkadaşlarımız ztn bütçesini şimdiye kadar ayarlamaları lazımdı bu saatten snr hesapları zor tutar bence.valla abi Rize maçında 421 bloktan en üstten izledik gayette güzeldi orası olsa da razıyım maksat orada olabilmek gerçekten çok etkilendik staddan inş bize de nasip olur bu sene kombine almak...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan gerçekçi hedefimiz lige ambargo koymak olmalı, lig bizim ekmeğimiz, Avrupa pastamız olabilir  :D

Çevrimdışı taner37

Rüyamda Akhisar Başakşehir maçının skorunu gördüm 3-3 bitti sevindim sonra Beşiktaş maçı başladı oda 1-1 bitti maalesef.

Akhisar 3-3 Başakşehir
Beşiktaş 1-1 Gençlerbirliği

Umarım bizim maç tutmaz diğeri tutar
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tardu

neden ffp bittimi?
kulüp hala ayağını yorganına göre uzatmak zorunda ve hedef Türkiye şampiyonluğu olacaktır.
bu yazki transferin bize tek artısı bonservis kilitlemesi olmayacağı buda pazarlıkta şansımızı biraz daha yükseltecek olması
hala futbolda denk bütçeyi tutturma sorunu önümüzde duruyor.
Sen FFP içindesin hala ne beklentin var. kırılmadan bahsediyorsun zaten kırılabileceğimiz kadar kırılıyoruz zaten
bu senenin geçen seneden hiç bir farkı yok kendinizi olmayacak beklenti içine sokmayın. Herkesde FFP bitmiş
havası var. bundan sonra alışın artık ne kadar kazanırsa kulüp o kadar harcayabilecek FFP bittiği zaman bile denk
bütçe zorunluluğu önümüzde duruyor.

kırılma derken takım olarak önümüz de ki fikstür ve avrupa ligini kastetmiştim.kulüp olarak kırılmadan kasıt ise bu sene geçen seneden daha çok satılması potansiyelli oyuncumuz var. bence satıp yerine gelecek,yenilerini geçen seneki gibi kadroya geç katıp hazırlık kampını kaçıracaklar mı?yoksa transferler erkenden yapılacak mı kasıt oydu ffp tabi ki henüz kalkmadı kalksa bile 30 yaşında ki adamlara servet verme taraftarı olduğum gibi bir durum yok tabi ki ortada, ben genç potansiyelli oyuncuları alıp satma taraftarıyım benim ilgimi bu daha çok çekiyor ilgimi çeken bir diğer nokta ffp kalktığında sayı olarak avrupa kupalarında kadromuzda daha fazla oyuncu yer alabilmesi bu zaten başlı başına bir planlama ve vizyon meselesi ben o yüzden bu yaza dikkat çektim.bence bu yaz geçen seneki gibi olmaz şenol hocanın geçen yaz ki çıkışı büyütülecek bir olay olmamakla beraber sıradan bir olayda değildi;oyuncuların gecikmesi ama geçen sene ki gibi olursa bu sefer esas o zaman bir gariplik olur.tabi lig şampiyonluğu elbette önemli biri olmadan diğeri olmaz fakat biz sadece lig şampiyonu olarak bu adamlara yetişemeyiz şampiyon oluyoruz biz alıyoruz tl,ingiltere de manu şampiyon olamadığı halde aldığı para 100 küsür milyon paund şimdi biz kaçkere şampiyon olsak bu adamlarla eşit şartlara geliriz?bu şekilde değil tabi ki oyuncu satarak hemde ucuza genç oyuncu alıp bunları parlatarak bu parlatmada cl de olsur avrupa liginde olur her sene çeyrek oynamamız şart yoksa kimse sadece bizim ligimizde başarı göstermiş genç bir oyuncu almaz ama bildiğim bir şey var ki oda avrupa kulüpleri her mevkiden biraz çakan 30 yaşındaki futbolcuları da almaz çünkü adamların hemen hemen her mevkinin en iyilerinden(bulunduğu mevkide uzmanlaşmış) en az üç tane var ve hepside genç.

Etiketler: