Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168378 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Bu şike sürecinde Cas topu fifaya atmış gözüküyor, şikenin onaylandığı malum , anladığım kadarıyla ts cephesindeki beklenti fb nin sivasın eskişehirin kesinlikle Fifa tarafından alt lige düşürüleceği, diğer büyük beklentide bizim ve başakşehirinde ligden düşürülmesi. Biz hep geri plandayız ama iş fifaya giderse umarım bize yansıyan birşey yaşanmaz. Kupa maçında maçın adamının İbrahim Akının olduğu bir yerde gereksiz şu saçma işlere hiç işimiz olmamasına rağmen adımızı bulaştırdılar. Fb yalnız kalmasın diye bizide ittirmeye çalışıyolar, hayırlısı bakalım.

Aynen öyle fener yalnız gitmesin diye bizi de koydular araya. Şike savcısı olan fetocu Zekeriya öz GS üyeliğinden ihraç edildi.😂😂😂

Bende diyorum şikenin babası GS neden bu davada yok. Sırf fener yalnız gitmesin diye bizi de aldılar.  ___

Bu arada Emre Mor iddia ediyorum düzenli oynarsa 2-3 sene içinde MESSİ gibi olur. Ama en ileri uçta Messi gibi serbest oynamalı bence. Bize gelirse iş yapar ama opsiyon lazım :) şöyle 15 civarı 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Milliyet Gazetesi - Serdar Sarıdağ'ın haberi.

Almancam yok ama Google News'in Almanca sürümünde "Borussia Dortmund Emre Mor Besiktas" şeklinde arayınca son 1 haftada çıkan neredeyse tüm haberleri bir google translate soktum ki zaten bir kısmı direkt sporx.com ya da Hürriyet kaynaklıydı direkt sildim hepsinde aynı şey yazıyor. Sadece bir kaynak buldum bunlara atıf yapmayan burada ise ana nokta bence Şenol Güneş, Şenol Güneş'in istediğini anladım ama yanlış da olabilir.

http://derneuemannde.com/2017/03/25/nach-mor-besiktas-probiert-es-auch-bei-sahin/

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Hurriyet gazetesenin internet sitesi inanilmaz bir bicimde Fenerbahce propaganda merkezi gibi calisiyor. Futbol Arena diye dizayn ettikleri spor sayfasinin mansetlerinde hep Fenerbahceyle ilgili olumlu haberler varken, nedense Besiktasla ilgili olanlar hep negatif.

Haber yapiyorlar GB ile ilgili ve su ifade geciyor: "Fenerbahce'nin baslattigi ve Besiktas ve GS'nin de uydugu puan basi prim sistemi devam edecek." Aziz Yildirim yazsa bu kadar yazamaz.

Sabah Emre Mor Besiktas haberi cikiyor, bir bakiyorsun Hurriyet "Fenerbahce Emre Mor'u kiralayacak" diye haber giriyor. Veya yalanciligiyla unlu Ahmet Ercanlar, Lens Besiktas ismi gecince hemen mansete haber koyuyor: "Lens Turkiye'de FB'den baska bir yerde oynamam."

Besiktas hisseleri ucar, tek kelime haber yapmazlar. Ama hisseler dusse hamen masete cekiyorlar. Fenerbahce soz konusu olunca  bu sistem tam tersi bir sekilde isliyor.
Yenimi anladın
Günaydın o zaman sana :D
yıllardır en büyük Beşiktaş düşmanı basın kuruluşundan bahsediyorsun
bu arada yarın öğrenmiş olma şimdiden söyleyeyim sporx de öyledir. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Mitrovic   -   Vida
(Marcelo) -  (Tosic)

:)
harbiden hiç ayarınız yok sizin :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Dortmund tecrübe kazanması için Emre Mor'u bedelsiz olarak 1 sene Beşiktaş'a kiralamayı teklif etti. Beşiktaş'ın önümüzde ki sene büyük ihtimalle Şampiyonlar Liginde olması bu transferde Beşiktaş'ı bir adım öne çıkarıyor.

opsiyonsuz alınmaz gerek yok milletin oyuncularını parlatma yeri değil Beşiktaş.
onun yerine onun gibi bir sürü oyuncu bulursun dünyada al kendi oyuncunda dene şansını

Çevrimdışı Savaş

Dortmund tecrübe kazanması için Emre Mor'u bedelsiz olarak 1 sene Beşiktaş'a kiralamayı teklif etti. Beşiktaş'ın önümüzde ki sene büyük ihtimalle Şampiyonlar Liginde olması bu transferde Beşiktaş'ı bir adım öne çıkarıyor.

Dortmund bu transfere opsiyon koymayacağı için ben istemiyorum bunu. Bir hadi bilemedin iki sene kiraladın oynattın pişirdin büyüttün hop gitti..

Cefasını ben çekicem, gelişmesini ben sağlayacağım ama sefasını Dortmund sürecek. Son derece gereksiz bir hamle olur.

Beşiktaş altyapı takımı mı? Gelişmesi için Beşiktaş'a kiralayalım, gelişsin sonra alalım yok öyle dünya. Bu şartlarda gelmesin.

Ha koysunlar Talisca gibi opsiyon eyvallah. Ama başka türlüsü olmaz, olmamalı.

Çevrimiçi Necmi

2010-2011 sezonu şampiyonluğunu Fenerbahçe'den alıp Trabzonspor'a vermeyen CAS'a yazıklar olsun!

Trabzonspor 1984 yılındaki Türkiye şampiyonluğundan 26 yıl sonra 27. özlem yılında 2011 yılında bir kez daha Türkiye şampiyonu olacaktı. Trabzonsporluların dile kolay tam 27 senelik şampiyonluk özlemi vardı. Şimdi ise Trabzonsporluların şampiyonluk özlemi 30 seneyi geçti. Bugün 30 yaşında olan Trabzonspor taraftarları hayatları boyunca şampiyonluk görüp yaşayamadılar.

Fenerbahçe Başkanı 'şike yapsana Aziz Yıldırım', Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonu şaibeli Türkiye şampiyonluğuyla Trabzonspor'a ve Trabzonsporlulara çok büyük haksızlık ve çok büyük kötülük yaptı. 'Şike yapsana Aziz Yıldırım'ın, Beşiktaş'a ve Beşiktaşlılara da çok büyük haksızlıkları ve çok büyük kötülükleri de oldu. Aziz Yıldırım isimli bu kötü kişiyi yaptığı bütün kötülükleri nedeniyle Allah'a havale ediyorum.

Çok ah aldın ve çok kötülükler yaptın 'şike yapsana Aziz Yıldırım'; dilerim ki aldığın ahların ve yaptığın kötülüklerin bedelini Allah sana ödetsin.
neden bizemi kaldı ts nin haklarını korumak.
burası bunun yeri değil.
artık bırakın bu konuşmayı bizimle ilgisi olursa ilgili kısmı
konuşuruz ama bu konunun bizimle yakından uzaktan ilgisi yok
konunun hiç bir tarafında biz taraf değiliz. öyleyse bu konunun burda
 ne işi var :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle fener yalnız gitmesin diye bizi de koydular araya. Şike savcısı olan fetocu Zekeriya öz GS üyeliğinden ihraç edildi.😂😂😂

Bende diyorum şikenin babası GS neden bu davada yok. Sırf fener yalnız gitmesin diye bizi de aldılar.  ___

Bu arada Emre Mor iddia ediyorum düzenli oynarsa 2-3 sene içinde MESSİ gibi olur. Ama en ileri uçta Messi gibi serbest oynamalı bence. Bize gelirse iş yapar ama opsiyon lazım :) şöyle 15 civarı 😂
fenerin yanlız gidip gitmemesiyle alakalı değil üç takım var ikisini yerle bir edip
gs yi türkiyede tek takım yapmak istediler proje buydu. Fetö olayı olmasaydı bunuda başaracaklardı.
20 yıllık proje gs nin bu noktalara gelmesi 20 yıl önce hiç bir gücü olmayan bir takım 20 yılda 10
şampiyonluk bir sürü himmetle itile itile buraya kadar getirildi. bunu bizim bildiğimiz kadar herkes biliyor
düşünün işte adamların kongresindeki fetö gücüne bakın.
Ama oyun bozuldu artık fetö gücü bittikce gs de bitiyor. Gelecek onlar için pek iç açıcı görünmüyor.
Hayretki her zaman bir şekilde sisteme yalanan gs bu sefer dik durmayı seçti ahde vefa yaptı :evillol:
Biz işimize bakalım bugün taraflı tarafsız herkesin söylediği bir şey varsa Beşiktaş dimdik ayakta
bunuda geçmişine borçlu.
Geçmişte bunun mücadelesini verirken çok cefa çektik çok bedel ödedik millet himmetle aldığı
yıldızlarla övünürken biz şerefimizle şerefli ikinciliklerimizle övündük. Bir çok genç arkadaş bunu
anlamıyordur umarım artık anlamaya başlamıştır. Düşünün şartları görün ondan sonra o aldığımız 14 şampiyonluğun ve
şimdi gelmekte olan 15. şampiyonluğun ne kadar değerli olduğunu bu şartlar altında ne büyük
zorluklarla alındığını görün.

Çevrimiçi Necmi

Almancam yok ama Google News'in Almanca sürümünde "Borussia Dortmund Emre Mor Besiktas" şeklinde arayınca son 1 haftada çıkan neredeyse tüm haberleri bir google translate soktum ki zaten bir kısmı direkt sporx.com ya da Hürriyet kaynaklıydı direkt sildim hepsinde aynı şey yazıyor. Sadece bir kaynak buldum bunlara atıf yapmayan burada ise ana nokta bence Şenol Güneş, Şenol Güneş'in istediğini anladım ama yanlış da olabilir.

http://derneuemannde.com/2017/03/25/nach-mor-besiktas-probiert-es-auch-bei-sahin/
bir haber sporx ve hürriyet tarafından servis ediliyorsa o haberde art niyet arayın

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Dortmund bu transfere opsiyon koymayacağı için ben istemiyorum bunu. Bir hadi bilemedin iki sene kiraladın oynattın pişirdin büyüttün hop gitti..

Cefasını ben çekicem, gelişmesini ben sağlayacağım ama sefasını Dortmund sürecek. Son derece gereksiz bir hamle olur.

Beşiktaş altyapı takımı mı? Gelişmesi için Beşiktaş'a kiralayalım, gelişsin sonra alalım yok öyle dünya. Bu şartlarda gelmesin.

Ha koysunlar Talisca gibi opsiyon eyvallah. Ama başka türlüsü olmaz, olmamalı.

Bu konuda ben farklı düşünüyorum. Beşiktaş futbol takımımızın zaten kaliteli bir kadrosu var. Eğer bu sezon şampiyon olursak üst üste 2. şampiyonluğumuzu elde etmiş olacağız. Sezon sonunda Emre Mor'u 1 seneliğine ve satın alma opsiyonu olmadan kiraladığımızı varsayalım. Beşiktaş futbol takımımız Emre Mor'un da katkısıyla üst üste 3. şampiyonluğunu kazanabilir ve bu durumda biz kazançlı çıkmış oluruz ve Emre Mor da gelecek sezonun sonunda Borussia Dortmund'a geri dönebilir.
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2017, 01:37:55 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kerim Frei'ın Emre Mor'dan ne eksiği vardı ? Solak diye değişik geliyor, hızı, çalımlar falan pek bir artısı yok Kerim'den... Tamam Kerim'in eksikleri vardı, kafasını kaldırmamak vs. ama Emre de biraz abartılıyor, bizim lig sert, görürüm burada onu...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

harbiden hiç ayarınız yok sizin :bandit:

tamam  düzeltiyorum :D

Marcelo-Kompany
(Mitrovic) (Tosic)

Çevrimiçi Necmi

Marcelo-Kompany
(Mitrovic) (Tosic)
dört stoperlemi çıkıyorsun yola en çok zayiat vereceğin bölge olduğunu unutma :D

Çevrimiçi Necmi

Marcelo-Kompany
(Mitrovic) (Tosic)
kompany nin sakatlık geçmişine baktınmı :alala:

Çevrimiçi Necmi

2-3 sene sonra kerim frei den bir tık daha yukarda olmaz.
aynı kafa var. Birde kerime göre daha kötü yanı egosu. Kafasını düzeltmediği
sürece bundan bir şey olmaz. biri iki çalım atınca büyük oyuncu sanıyorsunuz
takıma katkısı sıfır.

Çevrimdışı cursedofdragon

kompany nin sakatlık geçmişine baktınmı :alala:

badstuber'i alıcaktık bi ara biz hastaneden farketmez :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı benyv-

Emre Mor bizde sadece gelişmeyecek, eğer 2 sene kiralanırsa bize çok da fayda sağlayacaktır.Aynı zamanda bunu ücretsiz teklif etmişler, maddi yönden de kim kime böyle bir oyuncuyu bedava verir. Babel ve Q7 yi görüyorsunuz, bu çocuktaki enerji ve patlayıcılık lazım bize, yaşlı bir takım oluyoruz. Bence çok isabetli olur Emre Mor, kaldı ki Gökhan Töre de geliyor. İlla 11 oynayacak diye bir şey de yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emre Mor bizde sadece gelişmeyecek, eğer 2 sene kiralanırsa bize çok da fayda sağlayacaktır.Aynı zamanda bunu ücretsiz teklif etmişler, maddi yönden de kim kime böyle bir oyuncuyu bedava verir. Babel ve Q7 yi görüyorsunuz, bu çocuktaki enerji ve patlayıcılık lazım bize, yaşlı bir takım oluyoruz. Bence çok isabetli olur Emre Mor, kaldı ki Gökhan Töre de geliyor. İlla 11 oynayacak diye bir şey de yok.
aynen, kadro da olmasında fayda var, kerim'le kıyaslıyorlar ama bana kalırsa kerim'den şu haliyle bile daha iyi şenol hocayla çalışmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emre Mor gelirse ciddi katkı sağlar.
Bu ligde de rahat rahat oynar.

Kerim' den çok daha potansiyelli ve şu aşamada Kerim' le karşılaştırmak anlamsız.

Çevrimdışı OrhanAker

Emre mor yerine cengizi tercih ederim ilk hedef cengiz olmalı.

Çevrimdışı terapati

Kerim Frei mental olarak zayıf bir yapıda olduğu için üstüne koyamadı malesef. Hala Türkçe öğrenememesi de ayrıca incelenmesi gereken bir durum. Potansiyelinin Emre Mor'dan daha düşük olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sadece onu bir türlü ortaya çıkaramadı ve bundan sonra da çok zor görünüyor. Lakin Emre Mor farklı olabilir, hatta inşallah gelişime açıktır da ülkemize faydası dokunur. Normal şartlar altında opsiyonsuz kiralık durumuna kesinlikle karşıyım ancak maliyet bakımından, yerli statüsü bakımından ve olası performansı bakımından da yabana atılacak bir teklif değil bence. Bunun yanında bizim yönetimin "maliyetsiz" statüsüne özel bir ilgisi olduğunu da unutmamak gerekir. Gelin görün ki herhangi bir opsiyon telaffuz edilirse, bu rakam hiç de mantıklı olmayacaktır kanısındayım. Gelişmeleri bekleyip göreceğiz hep birlikte.

Çevrimdışı benyv-

Emre Mor şu anki haliyle de faydalı olur  fakat asıl önemlisi Dortmund gibi bir takımın bizim kapımıza gelmesi, biz bu yoldan devam edersek avrupa devleri oyuncu kiralama işlerinde ilk bizim kapımızda olurlar, bu da bize maddi manevi transfer açısından kolaylık sağlar. Böyle bir fırsat varsa Emre'yi alıp iyi değerlendirmeliyiz.

Çevrimdışı uno_bjk

kerim frei kiralıkmı gitti yoksa birmingham city bonservisini aldımı? tam hatırlayamadım da
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı benyv-

kerim frei kiralıkmı gitti yoksa birmingham city bonservisini aldımı? tam hatırlayamadım da

Bonservisle gitti, ama göndermek doğruydu bence, artık sonradan girip dahi katkı veremez hale gelmişti.

Etiketler: