Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166916 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Q7,Gökhan Töre,Aras Özbiliz varken Emre Mor transferi anlamsız. Forma Gökhan Töre Q7 arasında gidip gelir. Lakin Babele alternatif  Cengiz düşünülebilir. Konoplyanka olabilir aradığını bulamıyor bir türlü alıp parlatıp tekrar satma anlamında iyi bir alternatif.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emre mor yerine cengizi tercih ederim ilk hedef cengiz olmalı.
emre mor beleş, Cengiz minimum 6 7 m euro  :D

Çevrimdışı underworld

kanatlardan biri gitmediği sürece o bölgeye transfer çok zor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7,Gökhan Töre,Aras Özbiliz varken Emre Mor transferi anlamsız. Forma Gökhan Töre Q7 arasında gidip gelir. Lakin Babele alternatif  Cengiz düşünülebilir. Konoplyanka olabilir aradığını bulamıyor bir türlü alıp parlatıp tekrar satma anlamında iyi bir alternatif.
Cengiz iyi adam ama pahalı ciddi bir bonservis ayırmamız gerekiyor, Emre mor Şenol hocanın elinde parlayacaktır  :D

Çevrimdışı underworld

emre mor beleş, Cengiz minimum 6 7 m euro  :D
kupa maçlarında frei gibi forma giyebilir ama diğer türlü 18 e yer bulamaz (sakatlık,ceza haricinde).

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kanatlardan biri gitmediği sürece o bölgeye transfer çok zor.
karijma gidecek işte  :D

Çevrimdışı abdusta

yani kendi oyuncumuzu gömmeyelim gömmeyelim ama bunlarıda yazıp komik olmayalım lütfen. Espri yaptıysanız ve anlamadıysam özür dilerim.
Bilakis Quaresma tutkunuyum,
O kadarki
Q7 marka araba çıksa hemen alırım

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kupa maçlarında frei gibi forma giyebilir ama diğer türlü 18 e yer bulamaz (sakatlık,ceza haricinde).
ilk 11'e bile yerleşebilir bence, bizim kadromuzda en zayıf bulduğum yer kanatlar.

Çevrimdışı uno_bjk

cengize karşılık belediyeye pektemek + veli birde kiralık miloseviç verelim anlaşalım olmazmı  :money:
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O kadarki

saygılar
audi Q7

SAYGILAR

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cengize karşılık belediyeye pektemek + veli birde kiralık miloseviç verelim anlaşalım olmazmı  :money:
Pektemek+ Veli +miloseviç bonservisleriyle üstüne de Rholdofoyu'da kiralayım  :evillol:

Çevrimdışı terapati

Her şeye rağmen öncelik verilmesi gereken bölgenin 10 numara pozisyonu olması gerektiğini düşünüyorum. Tabi Şenol Hoca oyun yapısı ile ilgili ciddi değişiklikler düşünmeyecekse. Sosa geri gelir mi? İster misiniz?

Çevrimdışı uno_bjk

02.04.2017    Beşiktaş           19:00   Gençlerbirliği   
08.04.2017           Trabzonspor   19:00   Beşiktaş   
24.04.2017           Beşiktaş           20:00   Adanaspor

3 maç 9 puan şampiyo....
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı mellfred

Emre mi Cengiz mi derseniz ben cengiz derim
Karşılığında da tüm kullanmadıklarınız verilebilir

Çevrimdışı uno_bjk

şenol hocaylada netleştimi + 1 yıl opsiyon vardı diye biliyordum 2020 yılına kadar kalması gerek ben çevremdeki febelilere hep şöyle söylüyorum ;
- sizden önce dördüncü yıldızı takıcağız... :lol: :lol:
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı underworld

karijma gidecek işte  :D

karijma gidecekse oraya baba adam alırız. ( 20 milyon :super: )

Çevrimdışı underworld

ilk 11'e bile yerleşebilir bence, bizim kadromuzda en zayıf bulduğum yer kanatlar.

bende kanatları çok zayıf buluyorum ama orayı dolduracak olan Mr.Dribbling değil.
bize daha komplike bir oyuncu lazım.

Çevrimdışı underworld

Her şeye rağmen öncelik verilmesi gereken bölgenin 10 numara pozisyonu olması gerektiğini düşünüyorum. Tabi Şenol Hoca oyun yapısı ile ilgili ciddi değişiklikler düşünmeyecekse. Sosa geri gelir mi? İster misiniz?
evet 10 numara bölgesi hayati önem taşıyor.

sosa tatile bile gelmez  :lol:

Çevrimdışı Ensar

Mehmet demirkol yine çok iyi konuşuyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende kanatları çok zayıf buluyorum ama orayı dolduracak olan Mr.Dribbling değil.
bize daha komplike bir oyuncu lazım.
dusan tadic mesela  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

O kadarki

saygılar
Yok yok. Ben ciddi ciddi anlayamıyorum sizin esprileri.

Çevrimdışı tangaz

gol makinesi zu leverkusen deniyor. versinler 18,75-22,5 milyon euro aralığında bir para anlaşalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gol makinesi zu leverkusen deniyor. versinler 18,75-22,5 milyon euro aralığında bir para anlaşalım  :bandit:
chicharito + 10 m euro da olumlu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk in yerine bir Türk bulmadan gönderilmesi yanlısı değilim. Ama dediğin gibi para vereceklerse de satılmasın demem

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Etiketler: