Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115502 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan

quaresma'nın ipiyle kuyuya inilmeyeceğini bizim kadar teknik heyette yönetim de biliyordur muhakkak
ben şahsen devre arasında buna teklif geldiğini düşünüyorum.
hatırlarsanız ali ece de buna benzer şeyler söylemişti
devrede bırakmak istemediller muhtemelen sene sonu daha güçlü teklif almak adına uzattılar sözleşmesini
ve hatta arttırıyorum kendi de gönderileceğinin farkında
Bir iki tane daha sağlam eli ayagı düzgün kanat olsaydı adamlar yir derken q7 çine inmiş olurdu.

Çevrimdışı Orhan

Bu arada milli aralar bize yarıyor ne zaman mental problemlerimiz olsa bıkmıslık olsa hopp milli ara  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Bu arada milli aralar bize yarıyor ne zaman mental problemlerimiz olsa bıkmıslık olsa hopp milli ara  :sevinc
yüklemeleri bu periyotlara göre ayarlıyorlardır. Her şeyin hesabı yapılıyordur.
o nedenlede takım hiç düşmüyor. eskiden iniş çıkışlar yaşanırdı mesela renklilerde bu yaşanıyor hala
biz iki senedir iyi gidiyoruz bu konuda.
şimdi uefa finalinin bile hesapları kafada vardır. Milli ara iyi bir süreç oldu. takım yenilenir bu bize lig sonuna kadar yeter
esas sıkıntı diğer takımlarda olacak tam yüklenecekler bu arada sonra pat seçim takvimi düşüşler yaşarlar biz
oynamaya devam edeceğiz.

Çevrimiçi Savaş

Beşiktaş'ın yerli oyuncuları ;

Tolga
Ersan
Gökhan
Caner
Necip
Oğuzhan
Tolgay
Gökhan İnler
Gökhan Töre
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Tolga

Gökhan   Ersan   Necip    Caner

İnler        Oğuzhan

Ömer        Tolgay       Töre

Cenk

Şampiyon olur.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 18:28:27 Savaş ]

Çevrimdışı Orhan

o nedenlede takım hiç düşmüyor. eskiden iniş çıkışlar yaşanırdı mesela renklilerde bu yaşanıyor hala
şimdi uefa finalinin bile hesapları kafada vardır. Milli ara iyi bir süreç oldu. takım yenilenir bu bize lig sonuna kadar yeter
esas sıkıntı diğer takımlarda olacak tam yüklenecekler bu arada sonra pat seçim takvimi düşüşler yaşarlar biz
oynamaya devam edeceğiz.
Şu periyot ta Caner+Demba ba takıma katılır birde cok sırıtmazlarsa(maç eksiği vs) elimiz cok güçlenir abi. İnşallah mental olarakta takım biraz toparlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın yerli oyuncuları ;

Tolga
Ersan
Gökhan
Caner
Necip
Oğuzhan
Tolgay
Gökhan İnler
Gökhan Töre
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Tolga

Gökhan   Ersan   Necip    Caner

İnler        Oğuzhan

Ömer        Tolgay       Töre

Cenk

Şampiyon olur.

yabancı oyuncu niye koymadınız :D

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Ali Ece 20m teklif geldi demişti boş konuşmaz. Cidden 20 geldi ise ve satmadı isek kaçan balık çok büyük olmuş olacak. Yazın teklif geleceği garanti değil.  33 yaşındaki bir oyuncuyu 20m ya satmak acayip bir şey olurdu.

Eğer Ricardo Quaresma'ya devre arasında Çin'den 20 milyon euro teklif gelmiş ve o teklifi kabul etmemişsek doğrusunu yapmışızdır. Çünkü Quaresma'yı devre arasında göndermek demek şampiyonluğu âdeta kendi ellerimizle rakibimize hediye etmemiz anlamına gelirdi. Çünkü maalesef ki mevcut kadromuzda Quaresma'nın yerini doldurabilecek bir kanat futbolcumuz yok.

Şampiyonluk mu yoksa 20 milyon euro mu istersin deseler hiç düşünmeden şampiyonluk derim. Çünkü eğer sezon sonunda şampiyon olur ve 3. yıldızı formamıza takarsak, 15. resmî Türkiye şampiyonluğumuzun ve 3. yıldızımızın kulübümüze maddi getirisi 20 milyon eurodan çok daha fazla olacak ve şampiyonluğumuzun ve 3. yıldızımızın manevi getirisi, manevi değeri de cabası olacaktır diye değerlendiriyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

hazırlık maçı gelsede ersan,caner,demba ba ne alemde görsek :)

İşte yeni şampiyonluk oranları ;

Beşiktaş 1,12
Başakşehir 3,10
Galatasaray 10,00
Fenerbahçe 30,00

Çevrimdışı taner37

Eğer Ricardo Quaresma'ya devre arasında Çin'den 20 milyon euro teklif gelmiş ve o teklifi kabul etmemişsek doğrusunu yapmışızdır. Çünkü Quaresma'yı devre arasında göndermek demek şampiyonluğu âdeta kendi ellerimizle rakibimize hediye etmemiz anlamına gelirdi. Çünkü maalesef ki mevcut kadromuzda Quaresma'nın yerini doldurabilecek bir kanat futbolcumuz yok.

Şampiyonluk mu yoksa 20 milyon euro mu istersin deseler hiç düşünmeden şampiyonluk derim. Çünkü eğer sezon sonunda şampiyon olur ve 3. yıldızı formamıza takarsak, 15. resmî Türkiye şampiyonluğumuzun ve 3. yıldızımızın kulübümüze maddi getirisi 20 milyon eurodan çok daha fazla olacak ve şampiyonluğumuzun ve 3. yıldızımızın manevi getirisi, manevi değeri de cabası olacaktır diye değerlendiriyorum.
Düşününce haklısın ama devre arası satış yapsa idik eminim kanat transferi de olurdu veyahut kerim yada olcay gönderilmezdi.

33 yaşındaki bir oyuncu o paralara satma teklifi on yılda bir gelir :)

Umarım şampiyon oluruz ve Quaresma yine o paralara Çin'e gider :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

hazırlık maçı gelsede ersan,caner,demba ba ne alemde görsek :)
Aynen ben açıkçası Muhammed Enes in oynayabileceğini düşünüyorum ligde. Çocuk 20 yaşında. Genç bile değil hatta. Hızı driblingi iyi gördüğüm kadarıyla Bolu da karlı zeminde gayet iyi oynamıştı. Ben as kadro ile oynarsa daha iyi olacağına inanıyorum. Birde Oğuzhan Aydoğan var. 19 yaşında daha. Dortmund alt yapısı yemiş çocuk bu ligde her türlü oynar bence. Hoca inşallah şu iki maçta onları dener ama nedense benim ümidim yok Şenol güneş gençlere pek şans vermiyor kalan maçlar da önemli maçlar haliyle..

Monaco da 18 Lik forvet var çocuk CL de oynuyor ligde oynuyor golleri atıyor biz halen 20 yaşında alt yapıda oynatıyoruz
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Aynen ben açıkçası Muhammed Enes in oynayabileceğini düşünüyorum ligde. Çocuk 20 yaşında. Genç bile değil hatta. Hızı driblingi iyi gördüğüm kadarıyla Bolu da karlı zeminde gayet iyi oynamıştı. Ben as kadro ile oynarsa daha iyi olacağına inanıyorum. Birde Oğuzhan Aydoğan var. 19 yaşında daha. Dortmund alt yapısı yemiş çocuk bu ligde her türlü oynar bence. Hoca inşallah şu iki maçta onları dener ama nedense benim ümidim yok Şenol güneş gençlere pek şans vermiyor kalan maçlar da önemli maçlar haliyle..

Monaco da 18 Lik forvet var çocuk CL de oynuyor ligde oynuyor golleri atıyor biz halen 20 yaşında alt yapıda oynatıyoruz

Ne yazıkki bizde oyuncu yiyen bir taraftar yapısı var o genç çocuklara en ufak hatalarında yok edecek baskıya maruz kalacakları için A takıma çıkartamıyoruz. Türkiye kupasının bizim için tek iyi yanı bu çocukları A takım arasına serpiştirip deneyebiliyoruz.

Çevrimdışı taner37

1461 Trabzon gibi kendi bünyemizde bir takım kurulsa alt yapıyı oraya sürsek takımın başına eski Beşiktaşlılardan bir Ekip gecirsek ve orada oynatsak.

Alt yapı lig maçlarında oyuncu kolay kolay gelişmez bence. Lig mücadelesi geliştirir oyuncuları.  PTT ligine çıkar takım orta pilot takım olur genç yabancı transferleri yaparız ucuza orada oynatırız tutarsa a takıma. Aynı şekilde diğer alt yapı da orda oynar. Güzel olmaz mı?

Kocaeli birlik spor deniliyordu bir ara. Belçika ikinci Ligi'nde bir takım da deniliyordu seneler önce.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Ne yazıkki bizde oyuncu yiyen bir taraftar yapısı var o genç çocuklara en ufak hatalarında yok edecek baskıya maruz kalacakları için A takıma çıkartamıyoruz. Türkiye kupasının bizim için tek iyi yanı bu çocukları A takım arasına serpiştirip deneyebiliyoruz.

Maalesef Türkiye böyle bir ülke. Bir gol atınca kral yapıyoruz hatasından siliyoruz.. Onun için pilot takım kurmak lazım üstteki mesaj da yazdım hatta. : )
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı b.damatoglu

çok eğlenceli birşeyler yapıp çıkış aramaya çalışıyorlar. kurtuluş yok ama
sadece birşeyler yapıyoruz görünüyorlar.
yabancı sınırı geldi bu bizim avantajımızaydı. bunun kimse aksini söyleyemez
oyuncu transfer edebilecek durumda değildik yerlilere döndük. iyi birde yerli jenerasyon
yakaladık ve bunun ekmeğini yedik sonra baktılar yerlilerin iyi olması Beşiktaşı yukarı
tırmandırıyor. Hemen başladılar yabancı serbest kalsın diye aslında buda bizim işimize geliyordu
fedayı atlatmış kulüp yükselişe geçmişti Tecrübeli yönetim vardı yabancı serbestliği geldi.
hemen entegre olabildik. şimdi genemi sınırlama gelecek biz buna gene hazırız ffp kıstasında
olanlar düşünsün bizim oynayacak yerimiz var. yerli transfer yaparkende para gerekiyor hemde yabancıdan
daha fazla gerekiyor. İyiler elimizde ve iyi olacak oyuncularıda gene biz toplarız artık Beşiktaşın elinden alabilmek için
7 M€ lar verebilecek rakip kalmadı. buyursunlar hodri meydan karşılarında FFP yi iyi yönetmiş bir yönetim
var. Hepsini FFP kamçısıyla döver. yabancı sınırı pat diye gelmez yıllara dağılır bizim hedeflediğimiz süreci pekde etkilemez
tam minimuma iner o sırada renklilerin FFP biter ve kadro güçlendirme hamlesi yapmak isterler
ama önlerinde yabancı sınırı duvar gibi durur. Süreci doğru şekilde biz yakaladık artık 3-4 yıldır iyi yönettik
bu süreci ve hep artı olarak biz çıktık. önümüzdeki 3-4 yılda bu süreci biz gene belirleyeceğiz hiç sıkıntı değil.
şu kadrolarıyla yukarda tutunamayanlar yabancı sınırıyla ne yapar oturup düşünsünler. ligi küçültmek
istiyorlar küçültsünler. biz kendimizi küçültmek zorunda değiliz. Quaresma gider Töre gelir Beck gider bir yerli yedek sağ bek
buluruz sol bekte caner var Tosiç gider yerine Ersan gelir bir anda kalitemizden ödün vermeden 5-6 yerliyle oynayabiliriz.
bu değişim bizi avrupada bile zayıflatmaz. Daha da iyi olur bütçemizi çok daha kaliteli yabancılara aktrırız
14 tane yabancıya vereceğin parayı 5-6 üst seviye yabancıya ver bu ligde fark yaratırsın
% 100 katılıyorum. Yerli meselesinden zerre korkmuyorum. Beşiktaşın önünü kesme organizasyonları afişe edilmiş olur...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

oynamaya devam edeceğiz.
Tamer Tuna bu işin uzmanı

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

iyide şl için hayal kurarsın anca hangi bütçeyle orda iddialı olacaksın yarıştığın takımların takım kadroları
400 M den başlıyor. Bizim için önemli olan bu borçlarla Türkiyede şampiyon olup şl ye katılabilmek ve ordan uefaya geçiş yapıp
her sene 15.000-20.000 puan civarı alıp üst sıralara yükselmek. önümüzde 5 sene var bunları başarabilirsek ondan sonra
şl de iddialı kadro konuşmaları yaparız şimdi hayal tacirliği yapmaya gerek yok. Şu anda bizim için önemli olan Türkiye şampiyonluğu
şl de yarışmak diye bir şey söz konusu bile değil öyle gruptan çıktım bir tur daha atladım bunların başarıyla alakası bile yok
sadece seni ekonomik olarak öğütüyor. Hedefleri doğru koymak gerekiyor hayalci hedefler seni bir yere götürmez.
sadece batırır. Kalıcı başarı ekonomik güçlenmeyle olur Ekonomik güçlenmede lig şampiyonluğuyla geliyor.
Bizim gibi takımların başarı kıstası şampiyonlar liginde gruptan çıkmaktır. Her sene katılmak gruptan çıkmak doğru bir hedeftir Beşiktaş için.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Düşününce haklısın ama devre arası satış yapsa idik eminim kanat transferi de olurdu veyahut kerim yada olcay gönderilmezdi.

33 yaşındaki bir oyuncu o paralara satma teklifi on yılda bir gelir :)

Umarım şampiyon oluruz ve Quaresma yine o paralara Çin'e gider :)

Yarışmalar devam ettiği için kış transfer döneminde kaliteli futbolcu bulup transfer etmek kolay değil. Quaresma'ya sezon sonunda ciddi bir teklif gelirse gidebilir. Çünkü sezon sonunda hem Gökhan Töre geri dönecek hem de yaz transfer döneminde çok kaliteli bir kanat futbolcusunu Beşiktaş futbol takımımıza transfer edebiliriz. :ok:
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 19:41:44 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı ardiles

Oğuzhanda sorun yok. Oyun anlayışımız değişti Oğuzhan topu alıyor kafasını bir kaldırıyor yanında Atibadan başka kimse yok q7 çizgiye gömülmüş Talisca ceza sahasının yayının oralarda Aboubakarda öyle adama koridor açan kimse yok. Bir pozisyon hatırlatayım Olympiakos maçında Oğuzhan ve Q7  sağ korner köşesinin orda 2 e 1 yakaladılar q7 ısrarla kendini çizgiye attı sonra Oğuzhana el kol yaptı topu nereye atıyorsun diye durum bundan ibaret işte. Orada Sosa olduğunu varsayıp bir dakika düşününce Oğuzhana çok haksızlık yaptığımızı farkettim bu bir takım oyunu.

neredeyse 1 yıldır forumda ısrarla anlatılan konu: sosa nın boşluğu...

son 10 yıla baktığımızda sırasıyla delgado guti fenandes sosa gibi net oyuncular oynadı. (guti nin zamansız ayrılışıyla fernandesin zorunlu olarak 10 numaraya kaymasının ekonomik nedenlerini ve son sezonunda ferdi nin profesyonellikten uzaklaşmasını hariç tutuyorum.)

sezon öncesi yönetimin transfer politikasını etkileyen 3 unsur vardı, oğuzhan tolgay ve rakiplerin güçsüzlüğü. yönetimin eli epey güçlüydü geleneği devam ettirip 10 numaraya net bir oyuncu almak yerine risk alabilirlerdi.

talisca ve abou nun yıllık kiralama ücretini töre den gelen kiralama ücretiyle finanse ettiler. sezon sonu töre satışıyla da bu iki oyuncunun bonservisini almaya çalışacaklardı. kağıt üzerinde gayet akıllı politikalardı.

gerçekleşen sonuçlar şunlar oldu: şenol hoca lig başlarında çok ısrar etse de oguzhan tolgay sırtı dönük oynayamadı. sadece taliscaya kaldık. rakiplerin zayıflığı konusu ise bambaşka bir hale geldi. biz ligdeki rakiplere bakıyorduk hiç hesapta yokken avrupada da aynısı oldu. yönetim avrupa kupasında en az çeyrek final göreceğimizi son 8 de güçlü ekiplerden biri olacağımız öngörmüştür. bugün geldiğimiz noktada finallerdeyiz evet ama doğru dürüst rakip kalmadı. tottenham shaktar zenit roma fiorentina inter villareal patates oldular. manu shalke lyon dan başka rakip kalmadı.

sezon öncesinden bugünler tahmin edilebilseydi talisca hamlesi yapılmaz net oyuncu alınırdı.

başkan umarım şunu görmüştür. kaleci, defans lideri, orta saha lideri ve santrafor net olmalı. al/sat politikaları diğer oyuncular üzerinden yürümeli.

Çevrimdışı cagdas44

1461 Trabzon gibi kendi bünyemizde bir takım kurulsa alt yapıyı oraya sürsek takımın başına eski Beşiktaşlılardan bir Ekip gecirsek ve orada oynatsak.

Alt yapı lig maçlarında oyuncu kolay kolay gelişmez bence. Lig mücadelesi geliştirir oyuncuları.  PTT ligine çıkar takım orta pilot takım olur genç yabancı transferleri yaparız ucuza orada oynatırız tutarsa a takıma. Aynı şekilde diğer alt yapı da orda oynar. Güzel olmaz mı?

Kocaeli birlik spor deniliyordu bir ara. Belçika ikinci Ligi'nde bir takım da deniliyordu seneler önce.

+1903

İsim felan da düşünmeye gerek yok Beşiktaş B olarak PTT liginde yer alsa çok iyi bir süreç olur taraftarlarında maça gelmesi sağlandı mı çok iyi bir potansiyel oluşturulabilir.

Çevrimdışı taner37

+1903

İsim felan da düşünmeye gerek yok Beşiktaş B olarak PTT liginde yer alsa çok iyi bir süreç olur taraftarlarında maça gelmesi sağlandı mı çok iyi bir potansiyel oluşturulabilir.

Keşke yapılsa süper lige çıkamayız belki ama Türkiye kupasında final yapıp Avrupa Ligi'ne bile gideriz : ) bu fantazi oldu biraz

Cidden böyle birşey olmalı. Zor birşey midir aşırı bütçe mi ister bilgim yok ama Fikret orman gibi birisi bence mutlaka böyle bir şey düşünüyordur..

Muhammed Enes
Oğuzhan Aydoğan
Sedat ŞahinTürk
Fatih Aksoy

Gibi gençler 20 yaşında artık lig deneyimleri 0
Böyle nasıl alt yapıdan oyuncu çıksın
Arda Turan bile Manisa da oynadı kiralık sonra parladı...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih_

Hic bahsedilmemis fakat Karabukte cok karakterli top oynadi.
Onlarida tebrik etmek lazim.
Antalya ve Ts. Deplasmanlarindan alinacak 3 er puan ligi bitirir demistim.
Bu hafta itibariyle 4 olucak puan farki Ts dan alacagimiz 3 puan ile dahada artma ihtimali cok yuksekti. O yuzden Trabzon macinin onemi bir kat daha artti.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 19:56:50 Fatih_ ]

Çevrimdışı El Nino

İşte yeni şampiyonluk oranları ;

Beşiktaş 1,12
Başakşehir 3,10
Galatasaray 10,00
Fenerbahçe 30,00

Fener'e 30 yine iyi vermiş. 11 puan fark var. Üstteki 3 takım 4 hafta maç yapmasın Fener yine lider olamaz o derece yani   :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

Keşke yapılsa süper lige çıkamayız belki ama Türkiye kupasında final yapıp Avrupa Ligi'ne bile gideriz : ) bu fantazi oldu biraz

Cidden böyle birşey olmalı. Zor birşey midir aşırı bütçe mi ister bilgim yok ama Fikret orman gibi birisi bence mutlaka böyle bir şey düşünüyordur..

Muhammed Enes
Oğuzhan Aydoğan
Sedat ŞahinTürk
Fatih Aksoy

Gibi gençler 20 yaşında artık lig deneyimleri 0
Böyle nasıl alt yapıdan oyuncu çıksın
Arda Turan bile Manisa da oynadı kiralık sonra parladı...

Buradan büyük başkan Fikret Orman'a sesleniyoruz ptt 1. lig takımı birini bünyemize katıp adını sanını elden geçirsek bizim U-21 ve diğer gençleri oynatsak tecrübe kazandırsak taraftar bağı kursak bir de hava sporları branşı açsak olmaz mı  :D

Çevrimdışı taner37

Buradan büyük başkan Fikret Orman'a sesleniyoruz ptt 1. lig takımı birini bünyemize katıp adını sanını elden geçirsek bizim U-21 ve diğer gençleri oynatsak tecrübe kazandırsak taraftar bağı kursak bir de hava sporları branşı açsak olmaz mı  :D
Hava sporu derken 😩
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: