Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115362 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Gümüşdağ'a mevzu sorulmuş şöyle demiş; Önümüzdeki sezon için farklı bir gelişme olabilir bilemiyorum ama bu sadece temenniydi, öneriydi. Ama yani illa bununla ilgili bir değişiklik yapacağımız anlamına gelmiyor.

Sanırım konu ortaya atılsın, tepkiler görülsün ona göre hareket ederiz düşüncesinde.
O kim ki tek başına karar alacak

Çevrimdışı Orhan

İnanılmaz bir egosu var, saha içinde de belli oluyor, tavırlarından hareketlerine kadar, el kol yapmalar, kenardan uyarılınca yardımcı hocalara bile hareket yapmalar gerçekten çok garip. Takımı üstüne yaptık da bizim haberimiz mi yok acaba? :)
Şıneydır sendromu abi bu.Seneye göndermemiz lazım 3-5 e bakmadan can sıkmaya basladı.Takım eskisi gibi kolej havasında değil.

Çevrimdışı underworld

Oğuzhanda sorun yok. Oyun anlayışımız değişti Oğuzhan topu alıyor kafasını bir kaldırıyor yanında Atibadan başka kimse yok q7 çizgiye gömülmüş Talisca ceza sahasının yayının oralarda Aboubakarda öyle adama koridor açan kimse yok. Bir pozisyon hatırlatayım Olympiakos maçında Oğuzhan ve Q7  sağ korner köşesinin orda 2 e 1 yakaladılar q7 ısrarla kendini çizgiye attı sonra Oğuzhana el kol yaptı topu nereye atıyorsun diye durum bundan ibaret işte. Orada Sosa olduğunu varsayıp bir dakika düşününce Oğuzhana çok haksızlık yaptığımızı farkettim bu bir takım oyunu.
Ozi kondisyon anlaminda kötü yoksa oyun anlaminda hatalı kadro planlamasınin azizligine uğruyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ok bunu anlayabilirim ama adam neredeyse tüm maçı sağa sola ve geriye pas yaparak geçiriyor tamam bu da oyun anlayışından kaynaklandı diyelim ama yanından yürüyerek adam geçerken hiç müdahale etmemesini oyun anlayışına bağlayamam o tamamen ayrı bir durum.
Bu sene acayip bir takım olduk. Atiba ve Oğuzhan dün gidip gelmekten öldü artık. Ben Oğuzhan'a çok suç bulamıyorum birazcık onun eline bakan oyunlarda eskilerden kesitler sunduğumuzda direk üstüne düşeni yapıyor.Yürüyerek adamın yanından geçmesinde haklılık payın var lakin son kayseri olympiakos Antalya maçları için durum böyle sezonun genelinde öyle değildi.

Çevrimdışı underworld

Bu yerli muhabbetine geçilmesine önlem olarak Kayseri'de ki Deniz'in işini bitirmeliyiz, okeyde ara taş beklersin ya cuk diye oturan bu çocukta bizim en zayıf bölgemize cuk diye oturacak cinsten.Bonservise kıyılıp alınması taraftarıyım, Şenol hoca 1-2 tık daha yükseltir kendisini 10 numara forvet arkası oyuncusuna sahip olmuş oluruz uzun seneler.
Hoş yabancı serbestliğide olsada alınmasını isterim :)
Aras la kafa kafaya takasa olur

Çevrimdışı Neo Nesil

Saece 4 yabancı kullanarak şu kadrodan daha kaliteli 11 oluşturabilecek bir kulüp yok. Bırak daha kaliteliyi, yanımıza bile yaklaşamazlar.

oğuzhan 10 numara oynayamıyor. 8 numarada daha etkin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şıneydır sendromu abi bu.Seneye göndermemiz lazım 3-5 e bakmadan can sıkmaya basladı.Takım eskisi gibi kolej havasında değil.
Yok cidden irreti duruyor saha dışından bakınca. Top atılmayınca ellerini hava kaldırıp küsüyor, her duran topu alıp vuruyor, oyundan alınınca hareket yapıyor, sinirlerine hakim olamayıp cezalı duruma düşme riskine giriyor, en son vukuatı da antalya maçında yardımcı hocalara veya tercümana hareket yapmasıydı. Negatif bir surat hali var şahsen ben saha içerisinde böyle bir futbolcuyla oynamak istemek ama ne takım benim takımım ne de hoca benim bize sunulanı izlemek zorundayız :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Serhat sorun şu ki taraftarın bir kısmı da Quaresma'nın egosunu besliyor ve bu durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor.  Taraftar çözümsüzlüğün bir parçası olarak kalmaya devam edecekse o zaman Hoca ve yönetim el atacak bu durum ve QQuaresma'yı ikna edecekler takım içinde oynaması gereken rolde.
Q7 bu beyler , onun bu saatten sonra değişmesini beklemek hayal satmaktir.
Adam hem zam aldi hemde 3 senelik emekli olana kadar garanti süreli sözleşme uzattı.
Bu vakitten sonra mikrofon onda bütün kozlar elinde.

Çevrimdışı Orhan

Yok cidden irreti duruyor saha dışından bakınca. Top atılmayınca ellerini hava kaldırıp küsüyor, her duran topu alıp vuruyor, oyundan alınınca hareket yapıyor, sinirlerine hakim olamayıp cezalı duruma düşme riskine giriyor, en son vukuatı da antalya maçında yardımcı hocalara veya tercümana hareket yapmasıydı. Negatif bir surat hali var şahsen ben saha içerisinde böyle bir futbolcuyla oynamak istemek ama ne takım benim takımım ne de hoca benim bize sunulanı izlemek zorundayız :)
Aslında onu bende fark ettim konuyu dillendiren olmayınca belki yanlıs anlıyorumdur diye yazmadım.Tartısma açmak istemiyorum ama hocanın da otoritesi zarar görmeye basladı.Saha içini falan eleştirmiyorum çizgiye inmiş çizgiden cıkmıs umrumda değil.Saha dısında takıma zarar veriyor.

Çevrimdışı benyv-

Aslında onu bende fark ettim konuyu dillendiren olmayınca belki yanlıs anlıyorumdur diye yazmadım.Tartısma açmak istemiyorum ama hocanın da otoritesi zarar görmeye basladı.Saha içini falan eleştirmiyorum çizgiye inmiş çizgiden cıkmıs umrumda değil.Saha dısında takıma zarar veriyor.

Hocanın bu davranışlardan memnun olmasının imkanı yok, fakat şu anda çok iyi idare ediyor bence bu egoyu. Q7 kendi de söyledi bunu söyledi zaten röportajda. Aynı şekilde Aboubakar'ın gereksiz kırmızı kartından sonra da hoca en az sezon sonuna kadar idare etmeleri gerektiğini söyledi. Haklı, çünkü yoksa elinde oyuncu kalmayacak. Hocanın seneye Q7 ve Aboubakar'dan kurtulmak istediğini düşünüyorum. Fakat şu anda alternatifleri yok ve ellerine bakıyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yine günlük yabancı oyuncu sınırı kalkıyor yerli oyuncular kalıcak konusu açılmış :D

Her gün bir konu buluyoruz :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Dursun Özbek'in açıklamalarınada bakılırsa biz iş bilmeyiz ffp yüzünden altyapıya önem verilsin diyor. Nasıl kıvranıyorlar yazık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın yerli oyuncuları ;

Tolga
Ersan
Gökhan
Caner
Necip
Oğuzhan
Tolgay
Gökhan İnler
Gökhan Töre
Cenk Tosun
Ömer Şişmanoğlu

Fener'in Yerli oyuncuları ;

Volkan
Şener
Hasan ali
İsmail Köybaşı
Mehmet topal
Ozan tufan
Alper Potuk
Salih
Volkan şen

Gs'nin yerli oyuncuları ;

Cenk gönen
Ahmet çalık
Serdar aziz
Semih kaya
Koray günter
Hakan balta
Sabri
Selçuk
Tolgay ciğerci
Yasin
Sinan

Çevrimdışı Orhan

Hocanın bu davranışlardan memnun olmasının imkanı yok, fakat şu anda çok iyi idare ediyor bence bu egoyu. Q7 kendi de söyledi bunu söyledi zaten röportajda. Aynı şekilde Aboubakar'ın gereksiz kırmızı kartından sonra da hoca en az sezon sonuna kadar idare etmeleri gerektiğini söyledi. Haklı, çünkü yoksa elinde oyuncu kalmayacak. Hocanın seneye Q7 ve Aboubakar'dan kurtulmak istediğini düşünüyorum. Fakat şu anda alternatifleri yok ve ellerine bakıyoruz.
Hoca artık lig bitse diye gün sayıyordur eminim. Dün imza isteyen bir kadını cok sert reddetti pek alısık olmadıgım bir tavırdı.Büyük ihtimal Sezon sonu tatile cıkar biraz kafasını toparlar ipi çekileceklerin ipini çeker.

Çevrimiçi Necmi

Dursun Özbek'in açıklamalarınada bakılırsa biz iş bilmeyiz ffp yüzünden altyapıya önem verilsin diyor. Nasıl kıvranıyorlar yazık.
çok eğlenceli birşeyler yapıp çıkış aramaya çalışıyorlar. kurtuluş yok ama
sadece birşeyler yapıyoruz görünüyorlar.
yabancı sınırı geldi bu bizim avantajımızaydı. bunun kimse aksini söyleyemez
oyuncu transfer edebilecek durumda değildik yerlilere döndük. iyi birde yerli jenerasyon
yakaladık ve bunun ekmeğini yedik sonra baktılar yerlilerin iyi olması Beşiktaşı yukarı
tırmandırıyor. Hemen başladılar yabancı serbest kalsın diye aslında buda bizim işimize geliyordu
fedayı atlatmış kulüp yükselişe geçmişti Tecrübeli yönetim vardı yabancı serbestliği geldi.
hemen entegre olabildik. şimdi genemi sınırlama gelecek biz buna gene hazırız ffp kıstasında
olanlar düşünsün bizim oynayacak yerimiz var. yerli transfer yaparkende para gerekiyor hemde yabancıdan
daha fazla gerekiyor. İyiler elimizde ve iyi olacak oyuncularıda gene biz toplarız artık Beşiktaşın elinden alabilmek için
7 M€ lar verebilecek rakip kalmadı. buyursunlar hodri meydan karşılarında FFP yi iyi yönetmiş bir yönetim
var. Hepsini FFP kamçısıyla döver. yabancı sınırı pat diye gelmez yıllara dağılır bizim hedeflediğimiz süreci pekde etkilemez
tam minimuma iner o sırada renklilerin FFP biter ve kadro güçlendirme hamlesi yapmak isterler
ama önlerinde yabancı sınırı duvar gibi durur. Süreci doğru şekilde biz yakaladık artık 3-4 yıldır iyi yönettik
bu süreci ve hep artı olarak biz çıktık. önümüzdeki 3-4 yılda bu süreci biz gene belirleyeceğiz hiç sıkıntı değil.
şu kadrolarıyla yukarda tutunamayanlar yabancı sınırıyla ne yapar oturup düşünsünler. ligi küçültmek
istiyorlar küçültsünler. biz kendimizi küçültmek zorunda değiliz. Quaresma gider Töre gelir Beck gider bir yerli yedek sağ bek
buluruz sol bekte caner var Tosiç gider yerine Ersan gelir bir anda kalitemizden ödün vermeden 5-6 yerliyle oynayabiliriz.
bu değişim bizi avrupada bile zayıflatmaz. Daha da iyi olur bütçemizi çok daha kaliteli yabancılara aktrırız
14 tane yabancıya vereceğin parayı 5-6 üst seviye yabancıya ver bu ligde fark yaratırsın

Çevrimdışı taner37

Ben yabancı sınırlaması sınırsız olsun istiyorum ama takımda (ilk 11 de) 6-7 Türk olsun da istiyorum sonuçta Türk takımıyız.  Gurbetçilere yönelip yatırım yapmak lazım bakarsanız ileri de yabancı sınırı gelirse işimize de yarar. Ha bunlar gurbetçi kısıtlaması da getirmez inşallah 😀
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Hoca artık lig bitse diye gün sayıyordur eminim. Dün imza isteyen bir kadını cok sert reddetti pek alısık olmadıgım bir tavırdı.Büyük ihtimal Sezon sonu tatile cıkar biraz kafasını toparlar ipi çekileceklerin ipini çeker.
quaresma'nın ipiyle kuyuya inilmeyeceğini bizim kadar teknik heyette yönetim de biliyordur muhakkak
ben şahsen devre arasında buna teklif geldiğini düşünüyorum.
hatırlarsanız ali ece de buna benzer şeyler söylemişti
devrede bırakmak istemediller muhtemelen sene sonu daha güçlü teklif almak adına uzattılar sözleşmesini
ve hatta arttırıyorum kendi de gönderileceğinin farkında

Çevrimdışı Kalyoncu

çok eğlenceli birşeyler yapıp çıkış aramaya çalışıyorlar. kurtuluş yok ama
sadece birşeyler yapıyoruz görünüyorlar.
yabancı sınırı geldi bu bizim avantajımızaydı. bunun kimse aksini söyleyemez
oyuncu transfer edebilecek durumda değildik yerlilere döndük. iyi birde yerli jenerasyon
yakaladık ve bunun ekmeğini yedik sonra baktılar yerlilerin iyi olması Beşiktaşı yukarı
tırmandırıyor. Hemen başladılar yabancı serbest kalsın diye aslında buda bizim işimize geliyordu
fedayı atlatmış kulüp yükselişe geçmişti Tecrübeli yönetim vardı yabancı serbestliği geldi.
hemen entegre olabildik. şimdi genemi sınırlama gelecek biz buna gene hazırız ffp kıstasında
olanlar düşünsün bizim oynayacak yerimiz var. yerli transfer yaparkende para gerekiyor hemde yabancıdan
daha fazla gerekiyor. İyiler elimizde ve iyi olacak oyuncularıda gene biz toplarız artık Beşiktaşın elinden alabilmek için
7 M€ lar verebilecek rakip kalmadı. buyursunlar hodri meydan karşılarında FFP yi iyi yönetmiş bir yönetim
var. Hepsini FFP kamçısıyla döver. yabancı sınırı pat diye gelmez yıllara dağılır bizim hedeflediğimiz süreci pekde etkilemez
tam minimuma iner o sırada renklilerin FFP biter ve kadro güçlendirme hamlesi yapmak isterler
ama önlerinde yabancı sınırı duvar gibi durur. Süreci doğru şekilde biz yakaladık artık 3-4 yıldır iyi yönettik
bu süreci ve hep artı olarak biz çıktık. önümüzdeki 3-4 yılda bu süreci biz gene belirleyeceğiz hiç sıkıntı değil.
şu kadrolarıyla yukarda tutunamayanlar yabancı sınırıyla ne yapar oturup düşünsünler. ligi küçültmek
istiyorlar küçültsünler. biz kendimizi küçültmek zorunda değiliz. Quaresma gider Töre gelir Beck gider bir yerli yedek sağ bek
buluruz sol bekte caner var Tosiç gider yerine Ersan gelir bir anda kalitemizden ödün vermeden 5-6 yerliyle oynayabiliriz.
bu değişim bizi avrupada bile zayıflatmaz. Daha da iyi olur bütçemizi çok daha kaliteli yabancılara aktrırız
14 tane yabancıya vereceğin parayı 5-6 üst seviye yabancıya ver bu ligde fark yaratırsın
Evet kadromuz musait direk Türkiyede şampiyon oluruz. Hedefimiz Avrupa ise pek aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Bu kadro ile şampiyonlar liginde gruptan çıkmak zor. Bu Şampiyonlar ligi bağımlılık yapıyor hemen Eylül olsun oynayalım istiyorsun. Şenol hocada öyle geçen ligi verin alayım hemen dedi. Ülke futbolunda tam bir kıpırdanma olacak örnek bir kulüp var önlerinde renkliler istedi diye yaptıklarına bak. Fikret Başkan Dursun Özbek parayı bulsun onada oyuncu satalım dedi. :) Başkanın tavrına bakılırsa biz karşıyız bu söylentilere.

Çevrimdışı mehmetthedum

Fikret başkan, ntvapor'da veriyor kırbacı.. "bana ne yapmasalardı ."  :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı taner37

quaresma'nın ipiyle kuyuya inilmeyeceğini bizim kadar teknik heyette yönetim de biliyordur muhakkak
ben şahsen devre arasında buna teklif geldiğini düşünüyorum.
hatırlarsanız ali ece de buna benzer şeyler söylemişti
devrede bırakmak istemediller muhtemelen sene sonu daha güçlü teklif almak adına uzattılar sözleşmesini
ve hatta arttırıyorum kendi de gönderileceğinin farkında
Ali Ece 20m teklif geldi demişti boş konuşmaz. Cidden 20 geldi ise ve satmadı isek kaçan balık çok büyük olmuş olacak. Yazın teklif geleceği garanti değil.  33 yaşındaki bir oyuncuyu 20m ya satmak acayip bir şey olurdu.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Manchester City'den Fabri için dev teklif!

Beşiktaş’ın başarılı file bekçisi Fabri Avrupa’daki dev kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Manchester City'den Fabri için dev teklif!

Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu performansla tüm otoritelerdden tam puan alan Fabri’nin talipleri artmaya başladı. Avrupa’daki kulüplerin kaleci sıkıntısı yaşadığı dönemde Fabri adeta bulunmaz İspanyol kumaşı.

Sezon başında Joe Hart ile yollarını ayıran Manchester City kulübü Barcelona’dan Bravo’yu transfer etmişti. Ancak beklentinin altında kalan Bravo İngiliz kulübünü kaleci arayışlarına itti. Bu doğrultuda Fabri’nin maçlarını sıkı takip eden City scoutları Guardiola’ya bilgi verdi. Guardiola’dan da geçer not alan Fabri için Beşiktş’ın kapısını yakın zammanda çalacaklar.

İngiliz devi Manchester City’nin Fabri için 20 Milyon Euro’ya kadar çıkacağı belirtildi. Beşiktaş’ın ise geçmişte yaşadığı bir çok kaleci probleminden sonra nasıl bir karar alacağı merak konusu.

FUTBOL1903

Bu ne?

Kaynak belirtilmemiş,İngiliz bulvar gazetelerinde dahi bu haber yok

Saygılar

Çevrimdışı mellfred

Senol gunesin bazi hareketleri milneye benziyir. Mesela dun abu gormese karti oguzhani da cikartacakti kesin.
Simdi bu mac arasi quaresma ve oguzhanin imdanina yetisti. Bu hafta mac olsaydi kesik yiyeceklerdi. Ayrica babel, adriyano, atiba adamlara bikkinlik geldi, yoruldular. Ggnin de bi ayagi zaten sakatlik cukurunda.
Su 4 puani kaybetmeden girecektik bu araya. Cok puan kaybediyoruz, hocanin da hatasi var rotasyon lazimdi bu mac.

Ayrica bu ileri vurma huyundan bahsetmek lazim. Atibada bile yilginlik var, adam tukendi. Alip verip bosa kacmiyor yazik onada.
Iki pas yapip sonra fabrinin degajina bakiyoruZ. Sanki ileride santrafor var, dikiyo topu hocada bisi demiyor, ilginc
abı bıkarlar tabi 3 günde bir maç ertesi günü durmaksızın antreman sabah akşam uçak yolculuğu taş olsa çatlar
(bu adamlar profesyonel diyen gelir birazdan)
yalnız şu da bir gerçek hoca ne kadar deneyimli de olsa o da bizim gibi ilk defa bu tempoyla karşılaşıyor
ilk defa bir takımla hem şampiyonluk mücadelesi verirken hem de avrupada üst turları görüyor
bence hoca da bizimle beraber öğreniyor
rotasyon yapmayı da öğrenecek zamanla

Çevrimiçi Necmi

Evet kadromuz musait direk Türkiyede şampiyon oluruz. Hedefimiz Avrupa ise pek aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Bu kadro ile şampiyonlar liginde gruptan çıkmak zor. Bu Şampiyonlar ligi bağımlılık yapıyor hemen Eylül olsun oynayalım istiyorsun. Şenol hocada öyle geçen ligi verin alayım hemen dedi. Ülke futbolunda tam bir kıpırdanma olacak örnek bir kulüp var önlerinde renkliler istedi diye yaptıklarına bak. Fikret Başkan Dursun Özbek parayı bulsun onada oyuncu satalım dedi. :) Başkanın tavrına bakılırsa biz karşıyız bu söylentilere.
iyide şl için hayal kurarsın anca hangi bütçeyle orda iddialı olacaksın yarıştığın takımların takım kadroları
400 M den başlıyor. Bizim için önemli olan bu borçlarla Türkiyede şampiyon olup şl ye katılabilmek ve ordan uefaya geçiş yapıp
her sene 15.000-20.000 puan civarı alıp üst sıralara yükselmek. önümüzde 5 sene var bunları başarabilirsek ondan sonra
şl de iddialı kadro konuşmaları yaparız şimdi hayal tacirliği yapmaya gerek yok. Şu anda bizim için önemli olan Türkiye şampiyonluğu
şl de yarışmak diye bir şey söz konusu bile değil öyle gruptan çıktım bir tur daha atladım bunların başarıyla alakası bile yok
sadece seni ekonomik olarak öğütüyor. Hedefleri doğru koymak gerekiyor hayalci hedefler seni bir yere götürmez.
sadece batırır. Kalıcı başarı ekonomik güçlenmeyle olur Ekonomik güçlenmede lig şampiyonluğuyla geliyor.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Sporda hangi branş olursa olsun şöyle bir ilkem var: Oyundaki Türk sporcu sayısı da yedekte bekleyen Türk sporcu sayısı da yabancı sporcu sayısından en az 1 fazla olmalıdır. Hangi spor dalı olursa olsun; futbol, basketbol, buz hokeyi, hentbol, voleybol vd. farketmez ölçümüz bu olmalıdır.

Bu ilkeyi futbol özelinde uygularsak futboldaki yabancı sınırlaması kuralımız şu şekilde olmalıdır: 11 oyunculu futbolda oyunda oynayan en az 6 oyuncu Türk futbolcu, en fazla 5 oyuncu yabancı futbolcu olmalıdır. Yedek kulübesinde görev almayı bekleyen 7 futbolcunun en az 4'ü Türk futbolcu, en fazla 3'ü yabancı futbolcu olmalıdır. Yani futbolda 5+3 yabancı sporcu sınırlaması kuralı hem doğru hem de uygun olanıdır.

Futbolda da diğer tüm branşlarda da yabancı sporcu sınırlaması kuralı yukarıda belirttiğim ilke doğrultusunda olmalıdır. Bizim takımlarımız eğer Türk takımıysa ki Türk takımıdır, öyleyse hangi spor dalı olursa olsun oyundaki Türk sporcu sayısı da yedekte bekleyen Türk sporcu sayısı da yabancı sporcu sayısından en az 1 fazla olmalıdır.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 18:01:32 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Bu ne?

Kaynak belirtilmemiş,İngiliz bulvar gazetelerinde dahi bu haber yok

Saygılar
sallamışlar işte muslera aut oluyor artık Fabriyi in yapıyorlar işte :D
gs liler bile musleraya sallamaya başladılar alem kaleci gördü kel çıktı ortaya :evillol:
Fabrinin yapabildikleri musleranın yapamadıklarını gösteriyor millete

Etiketler: