Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123392 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Q7'ye gelen geçen çok salladı bu hafta. Hareketleri vesaire benimde çok hoşuma gitmiyor ama bugün bir gerçekle yüzleştik, adam olmayınca kanatlarda yokları oynadık. Bir ara önde hiç top tutamadık. Cenk'e bayağıdır kafayı takmış durumdayım kimse fark etmiyor mu nedir, biz bu adamla resmen 10 kişi oynuyoruz. Bakar hatalarda yapıyor ama adam resmen yırtınıyor, emeğinin karşılığını da iki güzel golle aldı. Kalecinin köşeden çıkardığı şutu da bence gayet iyi bir şuttu. Atiba, Adriano ve Marcelo'ya bir şey olacak diye hop oturuyoruz, hop kalkıyoruz. Umarım Marcelo'nun ciddi bir sıkıntısı yoktur. Bu kadar olumsuzluğa rağmen takım ikinci yarı fena oynamadı ama iki tane kopya gol yedik, şanssızlıkta vardı. Oğuzhan'ı anlamıyorum, bu kadar meziyetli adamsın, top sana gelmiş herkes ceza alanı içinde, yayın oradan o topu nasıl önündeki adama nişanlıyorsun arkadaş, ciddiyetsizlik mi, yorgunluktan düşünmekte acizlik mi anlamadım gitti. 1 saniye beklese pas yapsa mis gibi olacak bir anda amatörleşiyor bu çocuk. Tosiçi izlemek bana işkence gibi geliyor. Şu Mitroviçe o kadar para verdik, çocuğu oraya bir türlü entegre edemedi hoca. Marcello'da şaşırdı şaşıracak her maç yanında başka biri oynuyor.

Sonuçta bir takım her maçı kazanamaz öyle olsa sene başında kupayı verirlerdi bize rahat ederdik. Geçen sene Akhisar maçı sonrası da herkes oraya buraya vuruyordu kendini, o 1 puanın ne kadar değerli olduğunu gördük. En az puan kaybeden şampiyon olacak ve biz en az puan kaybeden takım olacağız. Ligin şu anda en formda ekibi ile oynadık. İki önemli eksikle maça çıktık. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Ama bu 1 puan cidden altın değerinde. Rakiplerimiz beklenmeyen puan kayıpları yapıyor. Kaybeder dediğimizde yerde de kazanıyorlar. Biz istikrarlı bir takımız  :evillol: Kaybedilirse bu maçta puan kaybedilirdi. Kayseri taş gibi takım. Ayaklar biraz daha yere basar.

Çevrimdışı 38life

taraftarla ilgili bi problemin mi var? ne yapsın taraftar beşiktaş kümeye tezahüratı mı yapsın.

sosyal medyada renklilerle mücadele ederken buraya soluklanmaya geliyorum. son günlerde forumda beşiktaş taraftarını aşağılamalar küçük görmeler hakaretler havada uçuşuyor. bu kadarını renkliler bile yapmıyor şaşırıp kalıyorum ne cevap vereceğimi bilemiyorum. yanlış anlama bunları sen yapıyorsun demiyorum böyle bir trend var forumda
İkisinin arası yok yani. Süper bakış açısı gerçekten. Ya kümeye diyeceksin ya şampiyonluk şarkısı söyleyeceksin öyle mı ?

Çevrimdışı ozankarakoc

Arkadaşlar Ersan'a ne oldu? Sakat mı geldi bu adam? Sakat değilse bu kadar hafta nasıl hazır olmaz? Allah aşkına neden aldık oynatmayacaksak?

Var mı bilgisi olan bu konuda? Ersan neden oynamıyor?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bir haber vardı:

"Beşiktaş yönetimi Avrupa Ligi için kadro bildirimi yaparken Demba Ba ve Ersan Gülüm'ün isimleri UEFA'ya bildirilmedi. Bunun nedenleri ise iki oyuncunun da sakatlıkları. Demba Ba'nın iddiaların aksine Mart başında sahalarda olması imkansız. En iyi ihtimalle 24'üncü haftada Kayserispor maçına yetişecek. Son 10 hafta forma giyebilecek.

Aynı şekilde Ersan'ın da iki Hapoel maçını ve Galatasaray derbisini sakatlığı yüzünden yakalama ihtimalinin az olduğu bildirildi. Ersan'ın da en erken 23'üncü haftadaki Rize maçında sahada olabileceği gelen bilgiler arasında."

Kaynak: Fotospor
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Tespit tabi ki genel olarak doğru ama, belli ki takım bundan etkilenmiyor.

Ben son haftalarda rehavet, mücadele gücünün düşüşü, ciddiyetsizlik gibi emarelerin hiçbirini görmüyorum. Oyuncuların form durumu, o günkü rakibin oyun planı, hava, zemin ne olursa olsun, canla başla mücadele edip, sahada basmadık yer bırakmıyorlar. Fizik güçleri, kondisyonları da üst düzeyde.

Ayrıca Beşiktaş taraftarı da öyle kolay kolay 'çantada keklik' görmez hiçbir şeyi... Yıllardır oluşturduğumuz bir 'ne olur ne olmaz' zırhımız var. 'Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi'den tut da, 'uçurumlara düşmeden tut elimizi, şampiyon ol Beşiktaş'ım sevindir bizi'ye kadar, neler neler...

Bence motivasyon, ciddiyet ve kazanma hırsı konusunda hiçbir eksiğimiz yok. Bugün 95. dakikaya kadar ölümüne mücadele etti çocuklar. Ne olursa olsun, takdiri hakediyorlar.
45.ci dakikadan 95.ci dakikaya kadar diyelim biz ona. Ve bir iki futbolcu da hariç.

Çevrimdışı ardiles

İkisinin arası yok yani. Süper bakış açısı gerçekten. Ya kümeye diyeceksin ya şampiyonluk şarkısı söyleyeceksin öyle mı ?

evet çok güzel dalga geçtin benimle "süper bakış açısı gerçekten" sözü için teşekkür ederim.

kardeşim ben bu forumda kimseye kılıç çekmem. konu içeriğini polemiğe çekmeye çalışıyorsun biraz çeki düzen verin kendinize.

Çevrimdışı 38life

Talisca'nın şutları avantajdan dezavantaja dönüşmeye başlamasın... Ayagina gelen her topu kaleye göndermeye çalışıyor. Kendine güvenmesi güzel ama daha az denemesi lazım. Sadece rahat ve güzel acı bulduğunda denemesi lazım. Zorlamanın bir manası yok. Bugün Taliscanin bize maalesef sadece zararı dokundu.

Çevrimdışı caner.eryigit

:lol: taraftarla ilgili bi problemin mi var? ne yapsın taraftar beşiktaş kümeye tezahüratı mı yapsın.

sosyal medyada renklilerle mücadele ederken buraya soluklanmaya geliyorum. son günlerde forumda beşiktaş taraftarını aşağılamalar küçük görmeler hakaretler havada uçuşuyor. bu kadarını renkliler bile yapmıyor şaşırıp kalıyorum ne cevap vereceğimi bilemiyorum. yanlış anlama bunları sen yapıyorsun demiyorum böyle bir trend var forumda
Abi bende ilk defa geçen stad da maç izledim ondan önce hep tvden takip ediyordum maçları.özellikle sosyal medyada zaten var ama bazı oyuncuların hatasını kollayan bir güruh var bence,uğuldamalar fln beni de rahatsız ediyor tabi bunu tv den de farkedebiliyorum mesela bugün Oğuzhan dan örnek vereyim dikine 3-4 kez defans arkası ve arası denedi yapamadı tribünden çıkan uğultular fln filan hoş değil abi bence.adam kolayını seçmiyor ki risk alıyor herhangi bir oyuncu gibi alıp yana geri oynamıyor.o uğultudan snr o adam nasıl bir daha rahat bir şekilde deneyebilir ki bence de taraftar da büyük rehavet var kemerleri sıkmamız lazım futbol bu ciddiyetsizliğe yer Yok.2 maç arka arkaya kaybedersin iş başka yere döner testi kırılmadan önlem almak lazım.Allah Antalya macından snr ara var bu bize iyi gelir marcelo da o zmn kasar toparlar.saygılar...

Çevrimdışı 38life

evet çok güzel dalga geçtin benimle "süper bakış açısı gerçekten" sözü için teşekkür ederim.

kardeşim ben bu forumda kimseye kılıç çekmem. konu içeriğini polemiğe çekmeye çalışıyorsun biraz çeki düzen verin kendinize.
Seni engelliyorum lütfen sen de beni engelle.

Çevrimdışı taner37

Herkes Talisca nasıl alınacak dedi
Aboubakar alınmasın dedi.
Yine gördük ki ne düşünüyorsak tam tersi oluyor.
Aboubakar siyahi güçlü koşan inanılmaz çalımlar atan zor pozisyonda gol yapabilen bir forvet
Talisca ise uzun boylu tam mevkisi nedir bilmiyorum şutu iyi olan bazen vücut çalımı yapan birisi.

Mevki olarak aynı değiller ama takıma katkı olarak aboubakar daha iyi bu mac için demiyorum boş golleri kaçırdığı zamanlar da kalitesini belli ediyordu.

Talisca dan 10 numara olmasını bekledik
Sosa gibi asist yapamadı sadece duran top golleri ve doğru yere koşu yaparak attığı goller.

Bugün pas hataları resmen delirtti beni. Oğuzhan gibi savunma arkasına paslar atmaya çalışıyor ama olmuyor golü de pas hatası dönüşü yedik.

Savunmaya destek vermiyor rakibe basmıyor. Faul alcam diye yerlerde sürekli.

Böyle adam BJK futbolcusu olmamalı. Yarın gider şampiyonluk golünü atar yine aynısini düşünürüm.

Sosa sen neymissin ya.

Cenke laf yok çünkü attığın gollerin dışında başka bir numarası yok
Aboubakar ölüme koşarken anca bekliyor

Tosic zaten malum
Beck de aynı

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Kuntz

Talisca'nın şutları avantajdan dezavantaja dönüşmeye başlamasın... Ayagina gelen her topu kaleye göndermeye çalışıyor. Kendine güvenmesi güzel ama daha az denemesi lazım. Sadece rahat ve güzel acı bulduğunda denemesi lazım. Zorlamanın bir manası yok. Bugün Taliscanin bize maalesef sadece zararı dokundu.

Şu da var rakiplerde onun şuta gittiğini kavradı, açı bulmakta zorlandı mesela bugün. Böyle durumlarda, şuta gidermiş gibi yapıp aralara top bıraksa, şut meziyetinin bir anlamı olacak. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz ve böyle durumlarda aralara da bırakırsa rakip açısından sıkıntı olur bize de faydası olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Q7'ye gelen geçen çok salladı bu hafta. Hareketleri vesaire benimde çok hoşuma gitmiyor ama bugün bir gerçekle yüzleştik, adam olmayınca kanatlarda yokları oynadık. Bir ara önde hiç top tutamadık. Cenk'e bayağıdır kafayı takmış durumdayım kimse fark etmiyor mu nedir, biz bu adamla resmen 10 kişi oynuyoruz. Bakar hatalarda yapıyor ama adam resmen yırtınıyor, emeğinin karşılığını da iki güzel golle aldı. Kalecinin köşeden çıkardığı şutu da bence gayet iyi bir şuttu. Atiba, Adriano ve Marcelo'ya bir şey olacak diye hop oturuyoruz, hop kalkıyoruz. Umarım Marcelo'nun ciddi bir sıkıntısı yoktur. Bu kadar olumsuzluğa rağmen takım ikinci yarı fena oynamadı ama iki tane kopya gol yedik, şanssızlıkta vardı. Oğuzhan'ı anlamıyorum, bu kadar meziyetli adamsın, top sana gelmiş herkes ceza alanı içinde, yayın oradan o topu nasıl önündeki adama nişanlıyorsun arkadaş, ciddiyetsizlik mi, yorgunluktan düşünmekte acizlik mi anlamadım gitti. 1 saniye beklese pas yapsa mis gibi olacak bir anda amatörleşiyor bu çocuk. Tosiçi izlemek bana işkence gibi geliyor. Şu Mitroviçe o kadar para verdik, çocuğu oraya bir türlü entegre edemedi hoca. Marcello'da şaşırdı şaşıracak her maç yanında başka biri oynuyor.

Sonuçta bir takım her maçı kazanamaz öyle olsa sene başında kupayı verirlerdi bize rahat ederdik. Geçen sene Akhisar maçı sonrası da herkes oraya buraya vuruyordu kendini, o 1 puanın ne kadar değerli olduğunu gördük. En az puan kaybeden şampiyon olacak ve biz en az puan kaybeden takım olacağız. Ligin şu anda en formda ekibi ile oynadık. İki önemli eksikle maça çıktık. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Ama bu 1 puan cidden altın değerinde. Rakiplerimiz beklenmeyen puan kayıpları yapıyor. Kaybeder dediğimizde yerde de kazanıyorlar. Biz istikrarlı bir takımız  :evillol: Kaybedilirse bu maçta puan kaybedilirdi. Kayseri taş gibi takım. Ayaklar biraz daha yere basar.

Quaresma,Gökhan,Atiba ve Marcelo takımın olmazsa olmazı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu maçın bu şekilde bitmesinde bence iki neden var.

Birincisi, 1-0 yaptıktan sonra 2 yi aramak yerine orta sahada saçma sapan yana pas yapmamız.
Özellikle gole kadar Tolgay yana oynama rekoru kırmıştır.

İkincisi ise taraftar takımı çok itemedi yine de bu havada gidenlerin canları sağolsun.

Öte yandan Sergen enteresan bir adam.
Futbolculuğunda, yeteneğinin yanına başka birşey eklemeden sadece varolanla idare etti.
Şimdi hocalık için farklı düşünüyor gibi, izleyip göreceğiz.

Çevrimdışı 38life

Şu da var rakiplerde onun şuta gittiğini kavradı, açı bulmakta zorlandı mesela bugün. Böyle durumlarda, şuta gidermiş gibi yapıp aralara top bıraksa, şut meziyetinin bir anlamı olacak. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz ve böyle durumlarda aralara da bırakırsa rakip açısından sıkıntı olur bize de faydası olur.

Bugün bi kaç kere aralara da denedi. Kötü attı. Hatta şutları bukadar iyi olan adam şu ara pası nasıl iyi atamaz diye söylendiğimi hatırlıyorum. Paslarını geliştirmesi lazım. Şutlarıyla önplana çıkan bir oyuncu evet ama sonuçta oynadığı mevkide pasın iyi olmak zorunda.

Çevrimdışı Savaş

Bugünkü maçta takımı gömmeye gerek yok. İnanılmaz diri bir takımla oynadık. Benfica hariç bizi içeride bu kadar itekleyen ve zorlayan takım görmemiştim daha önce. Öncelikle Sergen'i tebrik etmek lazım şahane diri bir takım kurmuş.

Ne olursa olsun gerçekten zorlandık. Muhtemelen takım da bu kadar zorlanacağını düşünmemişti maçtan önce. Önde basan, pas oyununu kesmeye çalışan fakat bir o kadar da açık oynayan bir takımla oynadık. Arkadaki alanı değerlendirmek gerekiyordu fakat bu gece Cenk gerçekten kötüydü, Talisca da kötüydü, Babel de kötüydü. Eğer ki Talisca oyun içerisindeki kilit pozisyonda nasıl oynayacağını bilemezse, oyun içerisinde devamlılık sağlayamazsa vuruş yeteneği bile onu kurtaramaz. Eğer ki Talisca bu oyununa devam ederse 25 de etmez, 15 de etmez, 10 bile etmez..

Önümüzdeki deplasmanlar zor, kaybetmememiz gereken bir puan kaybettik fakat her işte bir hayır vardır. Ben hayırlı bir puan kaybı diye bakıyorum bu maça en azından rehavet kalkmıştır takımdan bu saatten sonra. Başakşehir'in biraz yanaşması iyi oldu bence bu takımı daha da hırslandıracaktır, motive edecektir. Tehlike her zaman iyidir, uyanık tutar, ayık tutar.

Velhasıl kelam, üzülmeyin. Toparlarız. Bu takım bu sene şampiyon o-la-cak!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma,Gökhan,Atiba ve Marcelo takımın olmazsa olmazı.
+Adriano :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

Abi bende ilk defa geçen stad da maç izledim ondan önce hep tvden takip ediyordum maçları.özellikle sosyal medyada zaten var ama bazı oyuncuların hatasını kollayan bir güruh var bence,uğuldamalar fln beni de rahatsız ediyor tabi bunu tv den de farkedebiliyorum mesela bugün Oğuzhan dan örnek vereyim dikine 3-4 kez defans arkası ve arası denedi yapamadı tribünden çıkan uğultular fln filan hoş değil abi bence.adam kolayını seçmiyor ki risk alıyor herhangi bir oyuncu gibi alıp yana geri oynamıyor.o uğultudan snr o adam nasıl bir daha rahat bir şekilde deneyebilir ki bence de taraftar da büyük rehavet var kemerleri sıkmamız lazım futbol bu ciddiyetsizliğe yer Yok.2 maç arka arkaya kaybedersin iş başka yere döner testi kırılmadan önlem almak lazım.Allah Antalya macından snr ara var bu bize iyi gelir marcelo da o zmn kasar toparlar.saygılar...

saygılar benden arkadaşım, tribündeki taraftarın sabırsızlığu konusunda haklısın. ben forumdaki hakaretlerden bahsediyorum

Bu maçın bu şekilde bitmesinde bence iki neden var.

Birincisi, 1-0 yaptıktan sonra 2 yi aramak yerine orta sahada saçma sapan yana pas yapmamız.
Özellikle gole kadar Tolgay yana oynama rekoru kırmıştır.

İkincisi ise taraftar takımı çok itemedi yine de bu havada gidenlerin canları sağolsun.

Öte yandan Sergen enteresan bir adam.
Futbolculuğunda, yeteneğinin yanına başka birşey eklemeden sadece varolanla idare etti.
Şimdi hocalık için farklı düşünüyor gibi, izleyip göreceğiz.

Bu maç'ın böyle bitmesinin 4 nedeni var 1.cisi beck.

Bugün hem kendi kalesine gol attı hem 1.ci golden sonra cenk faul aldı hızlıca beck'e verdi.

4'e1 yakaladık ceza sahası içinde 3 kişi vardı rakipten 1 kişi vardı beck top'u rakibe verdi ceza sahası içinde 2.ci gol'ü attırsa maç daha farklı olurdu.

2.ci nedende Tosic'in oynaması o kadar kolay çalım yedi ki ceza sahası önünde saçmalamaya devam ediyor.

3.cü neden Quaresma ve Gökhan gönül'ün olmayışı.

4.cü nedende marcelo'nun sakatlanıp oyundan çıkışı oyundan sakatlanıp çıkınca defans dağıldı.

Çevrimdışı 38life

Cenk de duruyor duruyor maç sonlarında mücadeleyi artırıyor. Yumurta kapıya dayanınca. Bugün son dakikada defansa gelip bi top kaptı ileriye çıkardı. Alkışladım. Ama maç 0-0 iken de bu mücadele ruhunu göstermesi lazım. Maç 0-0 iken defansa gelsin demiyorum elbet ama biraz koşmalı. Taliscayla ikisinin donukluğu fazla geliyor.

Çevrimdışı 38life

İkinci yarıdaki oyunu ilk yarıda da oynasaydık Kayseri ne olup bittiğini anlamadan maçı kazanmıştık. Golleri de 2.ci yarıda yemiş olmamız yanıltmasın.

Çevrimdışı ardiles

Seni engelliyorum lütfen sen de beni engelle.

kıyamam sana  :evillol: ricanı geri çeviriyorum ben okurum. sen beni engelle

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bugünkü maçta takımı gömmeye gerek yok. İnanılmaz diri bir takımla oynadık. Benfica hariç bizi içeride bu kadar itekleyen ve zorlayan takım görmemiştim daha önce. Öncelikle Sergen'i tebrik etmek lazım şahane diri bir takım kurmuş.

Ne olursa olsun gerçekten zorlandık. Muhtemelen takım da bu kadar zorlanacağını düşünmemişti maçtan önce. Önde basan, pas oyununu kesmeye çalışan fakat bir o kadar da açık oynayan bir takımla oynadık. Arkadaki alanı değerlendirmek gerekiyordu fakat bu gece Cenk gerçekten kötüydü, Talisca da kötüydü, Babel de kötüydü. Eğer ki Talisca oyun içerisindeki kilit pozisyonda nasıl oynayacağını bilemezse, oyun içerisinde devamlılık sağlayamazsa vuruş yeteneği bile onu kurtaramaz. Eğer ki Talisca bu oyununa devam ederse 25 de etmez, 15 de etmez, 10 bile etmez..

Önümüzdeki deplasmanlar zor, kaybetmememiz gereken bir puan kaybettik fakat her işte bir hayır vardır. Ben hayırlı bir puan kaybı diye bakıyorum bu maça en azından rehavet kalkmıştır takımdan bu saatten sonra. Başakşehir'in biraz yanaşması iyi oldu bence bu takımı daha da hırslandıracaktır, motive edecektir. Tehlike her zaman iyidir, uyanık tutar, ayık tutar.

:claps:

Çevrimdışı underworld

Bu arada @mylife1903  reyis,  deniz türüç  23 maçta 5 gol 10 asist, visca 24 maç 7 gol 6 asist,emre akbaba  23 maç 6 gol 4 asist,
adem büyük 19 maç 6 gol 5 asist

İkinci yarıdaki oyunu ilk yarıda da oynasaydık Kayseri ne olup bittiğini anlamadan maçı kazanmıştık. Golleri de 2.ci yarıda yemiş olmamız yanıltmasın.

2.ci yarıda benim dediğim 11 ile çıktı maçın başında o şekilde çıkmamız gerekiyordu.

Hoca Babel'i çıkarttı ben cenk'siz çıkardım.

Fabri

Beck        Marcelo     Mitrovic     Adriano

Oğuzhan    Atiba

Talisca             Tolgay               Babel

Abuobakar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adriano'ya da nazar değdirdik.
Olacak o kadar

Oda insan sonuçta robot degil her maç mukemmel hatasız oynayacak diye bir şey yok , neyse Bu mac nazar boncugumuz olsun , önümüze bakalim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Kesinlikle.

Etiketler: