Bugünkü maçta takımı gömmeye gerek yok. İnanılmaz diri bir takımla oynadık. Benfica hariç bizi içeride bu kadar itekleyen ve zorlayan takım görmemiştim daha önce. Öncelikle Sergen'i tebrik etmek lazım şahane diri bir takım kurmuş.
Ne olursa olsun gerçekten zorlandık. Muhtemelen takım da bu kadar zorlanacağını düşünmemişti maçtan önce. Önde basan, pas oyununu kesmeye çalışan fakat bir o kadar da açık oynayan bir takımla oynadık. Arkadaki alanı değerlendirmek gerekiyordu fakat bu gece Cenk gerçekten kötüydü, Talisca da kötüydü, Babel de kötüydü. Eğer ki Talisca oyun içerisindeki kilit pozisyonda nasıl oynayacağını bilemezse, oyun içerisinde devamlılık sağlayamazsa vuruş yeteneği bile onu kurtaramaz. Eğer ki Talisca bu oyununa devam ederse 25 de etmez, 15 de etmez, 10 bile etmez..
Önümüzdeki deplasmanlar zor, kaybetmememiz gereken bir puan kaybettik fakat her işte bir hayır vardır. Ben hayırlı bir puan kaybı diye bakıyorum bu maça en azından rehavet kalkmıştır takımdan bu saatten sonra. Başakşehir'in biraz yanaşması iyi oldu bence bu takımı daha da hırslandıracaktır, motive edecektir. Tehlike her zaman iyidir, uyanık tutar, ayık tutar.
Velhasıl kelam, üzülmeyin. Toparlarız. Bu takım bu sene şampiyon o-la-cak!