Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125184 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Taraftarız, tabi ki takımımız her maçı kazansın istiyoruz. Gol yiyince bozuluyoruz, berabere kalınca çıldırıyoruz, bunlar normal şeyler... Ben de kişisel olarak her zaman 'karamsar' taraftayımdır. Hiç rahat etmem, hiç rehavete kapılmam, puan farkı 20 bile olsa temkinliyimdir.

Bugün neden bilmiyorum ama ilk defa maçtan sonra çok üzülmedim.

Kayseri ile Sergen'den önce oynamamış olmamız şanssızlığımız... Onun dışında bugün kötü yaptığımız az şey vardı. Beck'in, Beşiktaş standartında bir sağ bek olmadığını geldiği günden beri söylüyoruz. Ama geçen sene onunla şampiyon olduk. Tosic konusuna girmiyorum bile, yazdıklarım silinmesin diye... Ama geçen sene onunla ve onun ayarında bir defans hattıyla şampiyon olduk. Böyle hatalar olacak, şanssızlıklar olacak, puan kayıpları olacak, hepsi normal...

Bugün; Gökhan Gönül ve Quaresma'nın, ikinci yarının büyük bölümünde de Marcelo'nun yokluğuna rağmen takım çok diri bir görüntü sergiledi bana göre. Olympiakos deplasmanından Perşembe sabaha karşı döndüler. Dinlenmek ve Kayseri'ye hazırlanmak için sadece Cuma ve Cumartesi günleri vardı. Buna karşın fizik olarak mükemmele yakın bir takım izledik sahada... Çocuklar 95 dakika hiç durmadılar, sürekli baskı kurdular, sahada basmadık yer bırakmadılar.

Ben 'Başakşehir her türlü kopar' diyenlerden hiç olmadım. Hala da öyle olacağını düşünmüyorum. Şampiyonluk yarışının son 2-3 haftaya kadar devam edeceği kanaatindeyim. Bunda da anormal bir durum yok.

Avantajlarımız; stadımız, alternatifli kadromuz ve rakibimizin tecrübesiz olması...
Dezavantajlarımız; Avrupa macerası nedeniyle çok sayıda önemli maç oynuyor olmamız, ama Başakşehir'in de iyi kötü bir Türkiye Kupası derdi var.

Toplayıp çıkarınca;

- Son 11 maçında 8 galibiyet almış,
- Geçen seneki puanından sadece 3 puan geride olan,
- Özellikle Türkiye standartlarında iyi top oynayan,
- Şampiyonluğun en güçlü adayı hala biziz.

Bir terslik olur, Başakşehir'e deplasmanda yeniliriz, geriye düşeriz. Mesele; o şartlarda da inanmaya ve destek olmaya devam etmekte... Sonuna kadar, hep beraber!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı eaglekartal

Sunu dusunmeliyiz uefada ceyrek final yari finalmi ligde sampiyonlukmu.ikiside demeyin belliki bu cok zor.23 kisiyle oynuyor takim kadro dar maclar kirici geciyor ve fikstuurumuz cok zor.ayrica basaksehirede bi sempati var.takilir defigimiz maclari rahat gecmeye basladi.iki mac daha kaybedersek fener ve gese bile hheveslenir tekrardanki dikkat edersenuz kopek gibi oynuyorlar son dklarda olsa yeniyorlar.kisaca dikkat etmemiz gerek.kayseri maci icin ta gecen hafta yazdim puan kaybi supriz degil.antalyada zor olacak ama iki mac ustuste puan kaybi sikinti yaratir.olumune oynayip antalyayi yenmeliyiz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yediğimiz goller yakışmadı.  Bence şansız bir gece yaşadık. Ligde kendi kendimizle mücadele ediyoruz.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ekrembaser

Bizim bu beckle geçen yıl şampiyonluğumuz mucizeymiş bunu anladım bugün inanılmaz duvarları yumrukladım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yediğimiz goller yakışmadı.  Bence şansız bir gece yaşadık. Ligde kendi kendimizle mücadele ediyoruz.

Iki Golu de Marcelo çıktıktan sonra yedik

Ozet..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Talisca tehlike bölgesinde şut kadar ara pası opsiyonunu da düşünse tadından yenmez. Ceza sahası ve etrafına kalabalık olarak yayıldığımızda şut değil pası düşünmeli.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim bu beckle geçen yıl şampiyonluğumuz mucizeymiş bunu anladım bugün inanılmaz duvarları yumrukladım
Ekrem Dağ'dan kötü bir adamı izledim uzun zaman sonra.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Bu puan kaybındaki en büyük payı ben taraftara yazarım. Medya ve Taraftar takımı şampiyon ilan etti. Futbolcuların bundan etkilenmemesi imkansız. Şenol hoca istediği kadar ciddiyetini korusun. Futbolcu etkilenir. Haftaya olası bi puan kaybıyla liderliği Başakşehire kaptirirsak görürüz rehaveti. Dakka başı Şaaaaampiyon Şaaaaampiyon diye bağırıyor taraftar. Şampiyonsak oynamayalim ozaman. Son 5 haftanin maçlarına bı bakın. İşin ciddiyetine varması gerek taraftarın. Daha çok Perşembe - Pazar maçları oynayacağız. Rakiplerin arkasında karanlık güçler var. Bu adil bir yarış değil. Tüm bu dezavantajları düşünerek motive olmamız gerekiyor. Gevşemek değil!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu puan kaybındaki en büyük payı ben taraftara yazarım. Medya ve Taraftar takımı şampiyon ilan etti. Futbolcuların bundan etkilenmemesi imkansız. Şenol hoca istediği kadar ciddiyetini korusun. Futbolcu etkilenir. Haftaya olası bi puan kaybıyla liderliği Başakşehire kaptirirsak görürüz rehaveti. Dakka başı Şaaaaampiyon Şaaaaampiyon diye bağırıyor taraftar. Şampiyonsak oynamayalim ozaman. Son 5 haftanin maçlarına bı bakın. İşin ciddiyetine varması gerek taraftarın. Daha çok Perşembe - Pazar maçları oynayacağız. Rakiplerin arkasında karanlık güçler var. Bu adil bir yarış değil. Tüm bu dezavantajları düşünerek motive olmamız gerekiyor. Gevşemek değil!
En büyük algı da burada yaratıldı, biz en büyüğüz başakşehir kim ki? vs vs. Maç sahada kazanılır çıkar oynar kazanırsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Kimse erkenden şampiyonluk havasına girmesin ve Beşiktaş'ı bu tuzağa çekmeye çalışanlara kanmasın. Mevcut lig tablosunda Başakşehir'in de hatta renklilerin de şampiyonluk şansı var. Şampiyon olmak kolay değil çok emek istiyor ve bu yüzden de ödülü büyük oluyor. Yılmadan, vazgeçmeden mücadeleye devam.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 22:32:54 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı ekrembaser

Ekrem Dağ'dan kötü bir adamı izledim uzun zaman sonra.

Babel ilk yarı sağ bek oynadı resmen

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tosicle sözleşme uzatılmasının sebebinin sene sonu satabilmek olduğunu düşünüyorum. Aksini düşünmek istemiyorum.
Klübe için düşünüldü galiba. Ama her maç hayati hatası değil hataları var. Benim merak ettiğim Ersan'ın form durumu. İlk 11 seviyesine gelemedi mi daha?

Çevrimdışı mellfred

bu takımın sol stoperi belli değil her şeyden önce.  şampiyonluğa giden takımın sol stoperi kim ?
bir hafta atınç bir hafta mitrovic bir hafta tosic... bir ara rhodolfo da denendi
göreceksiniz ersan da denenecek
bu yapılan saçmalıktır yahu. vallaha saçmalıktır
tosic'in stoper yetersizliği bir yana, bu adam bildiğin kafa topları özürlüsü. yani kafa toplarında bildiğin emekleme eşiğinde
arka kale dibinden boş kalaye gol atamamışlığını hatırlıyorum, bu sezondu. bugün abuo'nun attığı ilk gole dikkat edin
ulan rhodolfo'yu beğenmeyiz en azından duran toplarda gol buluyordu. ayağı da fena değildi.
hoca allah aşkına rotosyon yap şu takımda marcelo patladı. göreceksiniz (tanrı korusun ) atiba da error verecek.
34 yaşındaki adam perşembe pazar haftada 25 km adam kovalıyor. yazıktır  şu adamı en azından avrupa da dinlendir hocam allasen

Çevrimdışı wbishop82

bence takım bugün kötü oynamadı.Özellikle 2.yarı.Uefa maçından dönmüş olmamıza rağmen mücadele açısından iyiydik.istekliydik.Talisca tecrübesiz ve güçsüz.İlk gol onun hatası.Tosiç e ise söylenecek söz bulamıyorum.Hocanın bu ısrarına anlamda veremiyorum.Açıkcası puan kaybı bekliyordum kendi adıma bu maçtan.beklediğimden iyi mücadele etti takım.Abubakar ise yıldız seviyesinde oynadı.İnşallah devamı gelir.Asıl sorun fikstür bence.Başakşehirin maçlarına iyi bakın.Genellikle orta sırada yer alan ve iddaasız takımlar.Rizenin kaybetmesi hiç iyi olmadı bugün.Gözden kaçmasın.3 hafta sonra başakla oynarken havlu atmış durumda olabilirler.Karabük,konya,akhisar maçları gibi bence kolay olacak maçları var ki konyada gördük.Ayrıca zor durumdan çıkmış olacak kayseri ile son hafta oynuyorlar.Açıkcası çok zor bir fikstüre giriyoruz.Antalya,trabzon,başakşehir,fenerbahçe ve bursa deplasmanı.Bu 5 maç çok ama çok kritik olacak.Kendi adıma olimpiakos a elensek faydamıza diye düşünüyorum.Takım yoruldu.Antalya bugün kazandı ve yine karşılarına yorgun çıkıcaz.Allahtan milli maç arası geliyor.Ara sonrası inşallah BA ve CANER iyi dönerler rotasyon u çoğaltmamız gerekecek

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız adriano ilk golde nasıl uyumuş girememiş kademeye.birde oyuncuların yüz halini beğenmedim bir kaçının Oğuzhan'a bir kaç kez zoom yaptı kamera vücut şekli iyi değildi sanki bir sıkıntısı var gibi?atiba da olmasa bitmişiz vallahi billahi 2 kulvar bu alternatifsizlikle malesef kaldırmıyor..cenk tosun Babel talisca defans komple Oğuzhan bu kadar vasat ve kötüyle anca bu kadar...

Çevrimdışı cursedofdragon

Olimpiakos maçında mitrovic-atınç tandemini görürüz.

Çevrimdışı 38life

En büyük algı da burada yaratıldı, biz en büyüğüz başakşehir kim ki? vs vs. Maç sahada kazanılır çıkar oynar kazanırsın..
Bi de bunu en çok söyleyenler genelde fenerli ve gs'li yorumcular. Bunları söylerken ben onların gözlerindeki şeytanı görebiliyorum. Ama anlaşılan o ki taraftarın çoğunluğu göremiyor.

İçten içe şampiyon olduğunuzu dusunebilirsiniz, rahat edebilirsiniz ona eyvallah da bunu takıma yansitmayin işte. Maç bitti hala şaaampiyon Şaaaaampiyon diye bagiriyorlar. Futbolcular uzulmemistir bile bu puan kaybına ben söylüyim. Üzülmeleri gerek oysa. Daha diri ve daha iyi olmak için üzülmeleri gerek.

Bu rehavet ilk neyi kaybettirir biliyor musunuz? Hırs'ı.. Yani en önemli şeyimizi. Hırsımızı kaybedersek herşeyi kaybederiz.

Olimpiakos maçında mitrovic-atınç tandemini görürüz.
Cok sağlam patlariz bu tandemle :bandit:

Çevrimdışı 38life

Klübe için düşünüldü galiba. Ama her maç hayati hatası değil hataları var. Benim merak ettiğim Ersan'ın form durumu. İlk 11 seviyesine gelemedi mi daha?

Marcelo'nun sakatlığı ciddi ise ve Ersan hazır değilse buyrun cenaze namazına.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu maç özelinde çıkarılacak dersleri çıkaralım ve önümüze bakalım.

Bu bir yarış tökezleyeceksin, sarsılacaksın ama düşmeyeceksin düşmemizi bekleyen çok. O takıma 3 bu takıma 5 demek ile olmuyor işler. Her rakibe saygı gösterip adam akıllı oynamamız gerekiyor. Şampiyon olmadan şampiyonluk şarkıları söylemenin anlamı yok. En yakın takipçimiz 2 puan gerimiz de biz işimize ciddiyet ile bakıp maç maç düşünüp ona göre plan yapmak zorundayız.

Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Arkadaşlar Ersan'a ne oldu? Sakat mı geldi bu adam? Sakat değilse bu kadar hafta nasıl hazır olmaz? Allah aşkına neden aldık oynatmayacaksak?

Var mı bilgisi olan bu konuda? Ersan neden oynamıyor?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcelo'nun sakatlığı ciddi ise ve Ersan hazır değilse buyrun cenaze namazına.
Gümleriz Cok Net !

Dua edelim hep beraber Marcelonun sakatlığı ciddi olmasin..

Çevrimdışı ardiles

Bu puan kaybındaki en büyük payı ben taraftara yazarım.

:lol: taraftarla ilgili bi problemin mi var? ne yapsın taraftar beşiktaş kümeye tezahüratı mı yapsın.

sosyal medyada renklilerle mücadele ederken buraya soluklanmaya geliyorum. son günlerde forumda beşiktaş taraftarını aşağılamalar küçük görmeler hakaretler havada uçuşuyor. bu kadarını renkliler bile yapmıyor şaşırıp kalıyorum ne cevap vereceğimi bilemiyorum. yanlış anlama bunları sen yapıyorsun demiyorum böyle bir trend var forumda

Çevrimdışı underworld

Adriano'ya da nazar değdirdik.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bi de bunu en çok söyleyenler genelde fenerli ve gs'li yorumcular. Bunları söylerken ben onların gözlerindeki şeytanı görebiliyorum. Ama anlaşılan o ki taraftarın çoğunluğu göremiyor.

İçten içe şampiyon olduğunuzu dusunebilirsiniz, rahat edebilirsiniz ona eyvallah da bunu takıma yansitmayin işte. Maç bitti hala şaaampiyon Şaaaaampiyon diye bagiriyorlar. Futbolcular uzulmemistir bile bu puan kaybına ben söylüyim. Üzülmeleri gerek oysa. Daha diri ve daha iyi olmak için üzülmeleri gerek.

Bu rehavet ilk neyi kaybettirir biliyor musunuz? Hırs'ı.. Yani en önemli şeyimizi. Hırsımızı kaybedersek herşeyi kaybederiz.

Tespit tabi ki genel olarak doğru ama, belli ki takım bundan etkilenmiyor.

Ben son haftalarda rehavet, mücadele gücünün düşüşü, ciddiyetsizlik gibi emarelerin hiçbirini görmüyorum. Oyuncuların form durumu, o günkü rakibin oyun planı, hava, zemin ne olursa olsun, canla başla mücadele edip, sahada basmadık yer bırakmıyorlar. Fizik güçleri, kondisyonları da üst düzeyde.

Ayrıca Beşiktaş taraftarı da öyle kolay kolay 'çantada keklik' görmez hiçbir şeyi... Yıllardır oluşturduğumuz bir 'ne olur ne olmaz' zırhımız var. 'Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi'den tut da, 'uçurumlara düşmeden tut elimizi, şampiyon ol Beşiktaş'ım sevindir bizi'ye kadar, neler neler...

Bence motivasyon, ciddiyet ve kazanma hırsı konusunda hiçbir eksiğimiz yok. Bugün 95. dakikaya kadar ölümüne mücadele etti çocuklar. Ne olursa olsun, takdiri hakediyorlar.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: