Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125784 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

formamızı giyen, emek harcayan herhangi bir futbolcumuza ismiyle hitap etmeyip, malum şahıs demek, hakarettir, mod seviyesinde bulunan birinin bunu demesi yakışmıyor.
Gor bunlari @Necmi bey :tabe:

Bizi moderasyona almakla olmuyor bu isler , Denetcilerine de sahip çıkacaksın onlari da uyaracaksin , @Berat nickli denetçinin Quaresmaya ettigi hakaretlerin haddi hesabi yok bunu sen haric bütün uyeler görüyor , gördüğün gibi !!

Burasi Beşiktaş forumuysa Butun Besiktaslilarin görüşlerini dikkate almalısın , gördügun Gibi @Berat in iletilerinden ragatsiz olan tek kisi ben degilim , demek ki sorun bende degil !!

Bu görüşleri dikkate alarak @Berat a gerekli uyarilari yapmani bekliyorum - bekliyoruz.

Bu mesajin muhattabi @Necmi abidir o gorene kadar hicbir Denetçi silmesin lütfen bunun cevabini ondan bekliyorum
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 11:28:30 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İspanya'dan Fabri'ye müthiş çağrı!

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Fabri ile ilgili İspanya'dan gelen haber büyük bir sevinç yaşattı.

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri için müthiş bir haber geldi. Siyah beyazlı takımın bu sezonki başarısında büyük emeği olan kaleci Fabri, İspanya Milli Takımı'na davet edildi.

Bu haberi aldıktan sonra FAbri'nin büyük sevinç yaşadığı bildirildi. Bilindiği üzere İspanya milli takımında DE Gea ve Casillas gibi dünya yıldızı kaleciler bulunuyor.

BAŞARILAR FABRİCİO!!! Kalbimiz seninle...

FUTBOL1903

Çevrimdışı LuceGel

Oğuzhan'a teklif gelecektir ama Sevilla nin o miktarı vereceğini sanmıyorum. Vereceği maksimum 10m dur. Ama inşallah verirler orası ayrı mesele :)

Çin'den Adriano ya teklif var diyorlar. Adriano çok iyi profesyonel olsa da 7+ diyorlar. Yaşı da 32.. İnsan parayı görünce kalsın diyemiyor. Zaten gençleştirme olacaksa umarım iyi paraya gider..

Oğuzhandan alacağımız 10 M ile mutlumu olacağız takımın en önemli oyuncularından üstelik yerli.Adriano gibi adamı düşeş transfer yapmışız tam bir profesyonel 7 M a filan satmayı düşünmek çılgınlık olur.Aksayan bölgeleri  kaliteli mümkünse genç futbolcularla güçlendirmeliyiz onlarda belli zaten Sol stoper,10 numara,kanatlar,santrafor. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Dr.Zeck

Günaydın :)

Kalkin Ulan bugün Besiktasin Maci var :halay:

Dun gece uyurken moderasyonu yemisiz yine :D

Kimseye bir hakaretim - Asagilamam yok , Sig bir tartisma da yok Sanirim siradan bir uye oldugumuz icin Denetci arkadaş icin söylediğimiz bir soz yuzunden Ceza yedik saglik olsun , Denetciye herşey serbest onlar istediğini söyler biz soylersek boyle moderasyon yeriz bunu bir kez daha görmüş olduk :bandit:

Her neyse Mac öncesi yemeseydik su cezayi iyiydi yav bari maç bitene kadar kaldirin su cezayi mactan sonra tekrar Alırsiniz moderasyona :busted_cop:

Sen iyice bagımlısı olsun moderasyonun yunus emre :)

Sen iyice bagımlısı olsun moderasyonun yunus emre :)
:D :bandit:

Cifte standart diyelim yada cok fazla aktif olmanin etkileri diyelim :)

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 13:49:35 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kartal190321

sosyal medyada dembabanın 18 de yer alabilecegi konuşuyor ne derece doğru acaba :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı celiker1

Maça gidemeyeceğim. Maça gitmek isteyen arkadaş var mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tardu

Bir kac yerde Oguzhan'a 20 milyonluk bir teklif gelebilirmis Sevilla'dan. Artik bizimde 8-15 milyon ve ustu bonservis bedelleri odeyerek yetek avciligina cikmamiz gerekiyor. Hele hele bu sene UEFA'da yari final yaparsak (insallah) iyi bir vitrin haline gelebiliriz. Shaktar, Porto, Benfica gibi 2 yil oynatip fahis fiyatlara elimizden cikaririz bu oyunculari. Sanirim yonetim bunun pesinde. Insallah basarili oluruz.
thiago maia aranan kan budur 19 yaşında defansif ortasağ ancak oyunun atak yönünü çok iyi oynuyor şöyle söyleyim tek bir bünyede atiba ,oğushan ve inlerin birleştiğini düşünün çocuk daha 19 üstelik alınırsa idda ediyorum 1 yıl sonra 20mil.euroyua hangisine satsak diye fantazi yaparız.top kapma ve pozisyon bilgisi birebir atiba izlerken atibayı izliyormuş gibi hissettim kendimi

uzun top kullanmada ve oyunun yönünü değiştirmede inlerden daha üstün q7 nin kanattan yaptığı ortaları bu çocuk orta sahadan dikine atıyor çok ilginç oğuzhanın geçen seneki halinden iyi kilit pas konusunda birerir adam geçme daha iyi oğuzhandan en güzel yanı pas oyununa bir birezilyalıdan beklenmeyecek derecede daha yatkın bize yeridirlermi bu çocuğu bilmiyorum ama alırsan son 15 yılın en sağlam ve yerinde tranferi olur

Çevrimdışı adnan

Maça gidemeyeceğim. Maça gitmek isteyen arkadaş var mı?
ben gitmek isterim abi mümkünse.bir türlü görmek nasip olmadı yeni mabedimizi
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı celiker1

ben gitmek isterim abi mümkünse.bir türlü görmek nasip olmadı yeni mabedimizi
Whatsapp kullanıyor musun? Telini yazar mısın bana
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı adnan

Whatsapp kullanıyor musun? Telini yazar mısın bana
özeline msj atıyorum abi teli
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı abdusta

sosyal medyada dembabanın 18 de yer alabilecegi konuşuyor ne derece doğru acaba :alala:

Benim okuduklarım ve Şenol hoca nın tavrını tahminen milli maç arasından sonra hem caneri hem dembabayı hamle oyuncusu olarak
göreceğiz.

saygılar

Çevrimdışı taner37

Arkadaşlar konu dışı olacak ama sorayım yine de. Şimdi tapatalk dan forumu seviyorum ama tüm forum liste halinde gözükmüyor ama başka bir forumu seçince forumlar şeklinde menüden forumları düz liste şekilde görebiliyorum. Bu forumu da komple düz şekilde nasıl görebilirim.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar konu dışı olacak ama sorayım yine de. Şimdi tapatalk dan forumu seviyorum ama tüm forum liste halinde gözükmüyor ama başka bir forumu seçince forumlar şeklinde menüden forumları düz liste şekilde görebiliyorum. Bu forumu da komple düz şekilde nasıl görebilirim.

forumlar ve zaman çizelgesi farklı şeyler yalnız

zaman çizelgesi resim ön izleme kaldırınca daha kullanışlı oluyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bazı Beşiktaş haber sitelerinde sanırım ismini vermek yasak o yüzden söylemiyorum ama aklınıza gelen o ilk sitede bir çok Beşiktaş düşmanı Beşiktaş'lı olmayanlar olduğuna inanıyorum.Kayseri'yi Barcelona yapan bile var o kadar gerilmeye korkmaya gerek yok bence bu maçtan sadece tedbirli olalım kendimize güvenelim yeter neden bu kadar kasılıyoruz ki ne çok rahatlayalım nede çok kasılalım sonuç her türlü gelir.

Çevrimdışı taner37

forumlar ve zaman çizelgesi farklı şeyler yalnız

zaman çizelgesi resim ön izleme kaldırınca daha kullanışlı oluyor
Bende forumlar diye menü çıkmıyor
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ayrıca Başakşehir konya deplasmanında öne geçti.Başakşehir osmanlıyı konyayı falan geçerse sıkıntı teker teker güçlü rakiplerini geçmeye başladılar mutlaka yine puan kayıplarına başlamaları lazım.

Çevrimdışı Ensar

Bende forumlar diye menü çıkmıyor
o ilginçmiş işte :D bilemedim

Çevrimdışı Ensar

Bazı Beşiktaş haber sitelerinde sanırım ismini vermek yasak o yüzden söylemiyorum ama aklınıza gelen o ilk sitede bir çok Beşiktaş düşmanı Beşiktaş'lı olmayanlar olduğuna inanıyorum.Kayseri'yi Barcelona yapan bile var o kadar gerilmeye korkmaya gerek yok bence bu maçtan sadece tedbirli olalım kendimize güvenelim yeter neden bu kadar kasılıyoruz ki ne çok rahatlayalım nede çok kasılalım sonuç her türlü gelir.
istersen de yaz ismini oto sansür var :D boşver kardeşim takılma oralara , ben forum ile tanışmadan önce kafayı yiyordum orda ki yorumları okurken , forumu buldum huzura kavuştum :D

Çevrimdışı taner37

o ilginçmiş işte :D bilemedim
Hallettim tapatalk güncel değilmiş 😁
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

Baskasehiri ciddiye almamiz lazim artik bizim maca kadar puan kaybettirmeyecekler artik belli oldu :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

li 2. lig 3. macindaki futbola bakarmisin gercekten verilen paralara yazik  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

Baskasehiri ciddiye almamiz lazim artik bizim maca kadar puan kaybettirmeyecekler artik belli oldu :bandit:

başakşehirin 4 hafta üstüste puan kaybetmeyeceğini düşünüyordum. 2 maçı kazandılar diğer 2 sinide alırlar.

biz bu süreçte 6 puan alıp başakşehirin 2 puan gerisine düşsek dahi sorun değil. son 8 haftada b.şehirin çilesi başlıyor ipi göğüsleriz.

Etiketler: