Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125937 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

fener maçına zor diyorsan ts ninde zor olması normal :D
bence hiç bir maçımız zor değil sadece maçları biz zorlaştırıyoruz
yoksa ayarımızda takım yok ligde
Fenerbahçe Galatasaray maçlarına psikolojik olarak zor oluyor. Rvp gibiler yüzünden maçın seyri değişebiliyor​. Tr kupa maçında kaleye gelemeyen fenere hakem yüzünden kaybettik korkum bu zaten. Birde GS FB gibi ballı değiliz :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı yigiter38

Yarın bir üç puan daha alırsak rakipler yavaş yavaş tükenir....ben inanıyorum hala içlerinde bir umut var,hele gsden çok killaniyorum...Son maçlarda şansa bala maç kazandılar....biz kendi içimizde büyük bir hata yapmadığım ız müddetçe sezon sonu şampiyonluk gelir...Allah korusun aksi durumu düşünmek bile kötü

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe Galatasaray maçlarına psikolojik olarak zor oluyor. Rvp gibiler yüzünden maçın seyri değişebiliyor​. Tr kupa maçında kaleye gelemeyen fenere hakem yüzünden kaybettik korkum bu zaten. Birde GS FB gibi ballı değiliz :)
valla bu aralar onlardan daha ballı olduğumuz kesin :D
lig maçı kupa maçına benzemez. Öyle bir hakem yönetimiylede karşılaşmayız.
Hem takımda daha uyanık olacak öyle oyunlara gelmezler.
Psikolojik olarak zor olması işte tamda sen bu şekilde düşündüğün için oluyor.
artık bu fikri kafamızdan silersek camia olarak göreceksin sıradan bir maç olacak
takım dediğin senden benden farklı düşünmüyor sen inandığında onlarda inanır.
burda bazı arkadaşlar derbilerin öneminden altı puanlık maç olduğundan bahsedip duruyordu.
Ben yıllardır diğer lig maçlarından daha bir önem arzetmediğini söyleyip durdum
sonunda 3 puanlık bir maç hepsi aynı eşit öneme sahip şimdi oynadığımız gs maçının
oynayacağımız başak maçından daha önemli olduğunu savunacak kimse varmı
her maç 3 puan her 3 puanda değerli vurup geçeceksin Derbiler zor deyip renklileride
bir şey yapmayacaksın. feneri yenmeyeni dövüyorlar nesi zor sadece dediğim gibi bir maçı
ancak biz zorlaştırırız

Çevrimdışı arda

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ziyaretçi olarak takip ediyordum. Üye oldum.

Hoşgeldin @taner37

Bazı geceler bakarım, tıpkı bu gece gibi, 40 50 ziyaretçi.. Ulan derdim içimden hep, gecenin bu zifiri karanlığında ne bu derdiniz, ne be xxx kardeşlerim, gidin nazar etmeyin.. Sonra kızamazdım yine de, benim tanıdık futbol sevdalıları bile bizim maçları izlerken neden derdim forum müptelaları da burayı takip etmesin, ayıp mı günah mı bu! Gayet mantıklı sonuçlara ulaşmaya çalışırken grift dehlizlerinde gecenin.. İşte bu gece, Bülo çalarken derinden; her Siyahın bir Beyazı, gecelerin gündüzü de vardır derken senin Hoşbulduk mesajını görünce ben, anladım ki +1 fazlaymışız.. Şimdi sözüm -57 ziyaretçi kardeşlerime.. Bu gece probleminin çözümü aşağıdaki gibidir;

+1 > -57 

Çözün bu problemi gece gece adamı hasta etmeyin!  :bandit:
@taner37 tekrar hoşgeldin kardeşim, bide afilli bi foto patlat :photo: Insta Twitter hesapların yoksa hala aç! *arsan güzel olur :) #BugünBeşiktaş'ınMaçıvarULAN

*Edit :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı taner37

Hoşgeldin @taner37

Bazı geceler bakarım, tıpkı bu gece gibi, 40 50 ziyaretçi.. Ulan derdim içimden hep, gecenin bu zifiri karanlığında ne bu derdiniz, ne be xxx kardeşlerim, gidin nazar etmeyin.. Sonra kızamazdım yine de, benim tanıdık futbol sevdalıları bile bizim maçları izlerken neden derdim forum müptelaları da burayı takip etmesin, ayıp mı günah mı bu! Gayet mantıklı sonuçlara ulaşmaya çalışırken grift dehlizlerinde gecenin.. İşte bu gece, Bülo çalarken derinden; her Siyahın bir Beyazı, gecelerin gündüzü de vardır derken senin Hoşbulduk mesajını görünce ben, anladım ki +1 fazlaymışız.. Şimdi sözüm -57 ziyaretçi kardeşlerime.. Bu gece probleminin çözümü aşağıdaki gibidir;

+1 > -57 

Çözün bu problemi gece gece adamı hasta etmeyin!  :bandit:
@taner37 tekrar hoşgeldin kardeşim, bide afilli bi foto patlat :photo: Insta Twitter hesapların yoksa hala aç! *arsan güzel olur :) #BugünBeşiktaş'ınMaçıvarULAN

*Edit :)
Hoşbulduk teşekkür ederim

😁 roman gibi yazmışsın eline sağlık.
Okumak cidden keyifli forumu hobi gibi.
Bende üye oldum bende birşeyler yazarım diye.
Sosyal medya pek kullanmıyorum açıkçası :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Quaresma ve gol deme lutfen. Yilda 2-3 gol ya atar ya atamaz klinik vaka. Portonun da okadar macini izledim bir kere bir tane trivela atti baska hatirlamiyorum

Bir trivela daha atmisti. Onu kacirmissin.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ziyaretçi olarak takip ediyordum. Üye oldum.

Hosgeldin Taner. Elini korkak alistirip bizi fikirlerinden mahrum etme lutfen. Ne kadar cok yazilsa o kadar keyif veriyor forum. Tekrardan hosgeldin.

Çevrimdışı arda

Hoşbulduk teşekkür ederim

😁 roman gibi yazmışsın eline sağlık.
Okumak cidden keyifli forumu hobi gibi.
Bende üye oldum bende birşeyler yazarım diye.
Sosyal medya pek kullanmıyorum açıkçası :)

Okumak güzeldir, ama pasif bir eylemdir.. Şimdi Aktif misin? Pasif mi? Erkek adam pasif olurmu len hiç dedin aramıza katıldın yine yeniden Hoşgeldin :) ama biliyormusun sosyal medya da birşey yazmana gerek yok aktif olmak için! Sadece bizim @besiktas @kartalyuvası @forzabesiktas vb hesapları takip et bunlardan gelen postları "like" la geç.. Senin nezninde genel birşey yazıyorum şimdi, forma alamıyorum, kartalyuvasıdan alışveriş yapamıyorum ulen maça bile zaten gidemiyorum diye düşünme, hiç üzülme Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsan Kimsenin Adamı olma! Hiç birşey yazma bile ama Like la :) follow4follow la :) sarışınların yumurta hesaplarını bozalım, iyi insan olalım, Niteliğimiz yeter de, sen de varsan +1 olalım! Hep Beraber Omuz Omuza Bundan sonra Her Sene!  :halay:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Librarius

Şuan transfer dönemi değil biliyorum ama Brezilya da ilgilendiğimiz oyuncular var.

Roger Guedes
Thiago Maia
 Lucas Lima
Clayton Silviera
Dudu

Bu isimler Brezilya da wonderkid dediğimiz gelecek vadeden isimler. Takım yaşlanmış iken böyle genç gelecek vaadeden oyunculara ilgi duymak beni sevindirdi.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kac yerde Oguzhan'a 20 milyonluk bir teklif gelebilirmis Sevilla'dan. Artik bizimde 8-15 milyon ve ustu bonservis bedelleri odeyerek yetek avciligina cikmamiz gerekiyor. Hele hele bu sene UEFA'da yari final yaparsak (insallah) iyi bir vitrin haline gelebiliriz. Shaktar, Porto, Benfica gibi 2 yil oynatip fahis fiyatlara elimizden cikaririz bu oyunculari. Sanirim yonetim bunun pesinde. Insallah basarili oluruz.   

Çevrimdışı Librarius

fener maçına zor diyorsan ts ninde zor olması normal :D
bence hiç bir maçımız zor değil sadece maçları biz zorlaştırıyoruz
yoksa ayarımızda takım yok ligde

Az once Rize macinin tekrarini izledim. Genelde maclari canli izlerken sadece rakip kaleye odaklandigim icin ne olup bittigini pek anlamam. Fark atmissak iyi oynamisiz, fark yoksa kotu diye aklimda kalir. Rize macinida kotu oynadigimizi dusunmustum. Fakat tekrari izleyince takima haksizlik ettigimi farkettim. Bildigin Rize'yi ezip gecmisiz. Bir cok pozsiyon olusmus ama gerek lakaytlik, gerekse sansizlik sonucu tehlikeli ataklara cevirememisiz.

Sunu da farkettim ki bu ligde Besiktas'i yenmek icin cok caba sarfetmesi lazim rakiplerin. Bunu rakipleri kucumsemek icin soylemiyorum veya rehavet olussun diye de soylemiyorum. Fakat, Besiktas isini ciddiye aldigi muddetce onumuzde ki her macin agir favorisidir evelAllah. Allah utandirmasin.

Çevrimdışı taner37

Bir kac yerde Oguzhan'a 20 milyonluk bir teklif gelebilirmis Sevilla'dan. Artik bizimde 8-15 milyon ve ustu bonservis bedelleri odeyerek yetek avciligina cikmamiz gerekiyor. Hele hele bu sene UEFA'da yari final yaparsak (insallah) iyi bir vitrin haline gelebiliriz. Shaktar, Porto, Benfica gibi 2 yil oynatip fahis fiyatlara elimizden cikaririz bu oyunculari. Sanirim yonetim bunun pesinde. Insallah basarili oluruz.
Oğuzhan'a teklif gelecektir ama Sevilla nin o miktarı vereceğini sanmıyorum. Vereceği maksimum 10m dur. Ama inşallah verirler orası ayrı mesele :)

Ligi alalım inşallah UEFA da yarı final yapsak bayağı iyi olcak. Olimpiyakos maçında bayağı menejer vardı oyuncular vitrine çıkıyor Avrupa'da.

Ben şahsen Quaresma sene sonu satılacak diye düşünüyorum ve sırf bundan dolayı sözleşme uzatıldı diye düşünüyorum. Tahminim sene sonu;

Quaresma 10+ çine
Cenk 10+ Çin'e ( Çin'e gitmesse 7-8 e Avrupa ya)

Oğuzhan da inşallah iyi parayı gider.

Tolgay Lens takası olacak bence.

Çin'den Adriano ya teklif var diyorlar. Adriano çok iyi profesyonel olsa da 7+ diyorlar. Yaşı da 32.. İnsan parayı görünce kalsın diyemiyor. Zaten gençleştirme olacaksa umarım iyi paraya gider..

Sene sonu free oyuncular var.

Taison
Jesus Navas
Yaya toure 

Bunlardan en kalitelileri .. 3 u de gelse efsane olur :))

Schalke de sol bek var onun da sözleşmesi bitiyor.

Sead Kolasinac yaşı daha genç.. Eğer takımından ayrıcalıksa imza parası ile alınabilir kendisi Bosnalıdir..

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Okumak güzeldir, ama pasif bir eylemdir.. Şimdi Aktif misin? Pasif mi? Erkek adam pasif olurmu len hiç dedin aramıza katıldın yine yeniden Hoşgeldin :) ama biliyormusun sosyal medya da birşey yazmana gerek yok aktif olmak için! Sadece bizim @besiktas @kartalyuvası @forzabesiktas vb hesapları takip et bunlardan gelen postları "like" la geç.. Senin nezninde genel birşey yazıyorum şimdi, forma alamıyorum, kartalyuvasıdan alışveriş yapamıyorum ulen maça bile zaten gidemiyorum diye düşünme, hiç üzülme Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsan Kimsenin Adamı olma! Hiç birşey yazma bile ama Like la :) follow4follow la :) sarışınların yumurta hesaplarını bozalım, iyi insan olalım, Niteliğimiz yeter de, sen de varsan +1 olalım! Hep Beraber Omuz Omuza Bundan sonra Her Sene!  :halay:
Gaza geldim şimdi açarım hesap :)
Bu arada pasif olmaya niyetim yok aktifim.:)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Oğuzhan'a teklif gelecektir ama Sevilla nin o miktarı vereceğini sanmıyorum. Vereceği maksimum 10m dur. Ama inşallah verirler orası ayrı mesele :)

Ligi alalım inşallah UEFA da yarı final yapsak bayağı iyi olcak. Olimpiyakos maçında bayağı menejer vardı oyuncular vitrine çıkıyor Avrupa'da.

Ben şahsen Quaresma sene sonu satılacak diye düşünüyorum ve sırf bundan dolayı sözleşme uzatıldı diye düşünüyorum. Tahminim sene sonu;

Quaresma 10+ çine

Çin'den Adriano ya teklif var diyorlar. Adriano çok iyi profesyonel olsa da 7+ diyorlar. Yaşı da 32.. İnsan parayı görünce kalsın diyemiyor. Zaten gençleştirme olacaksa umarım iyi paraya gider..

Taison
Jesus Navas
Yaya toure 

Sead Kolasinac yaşı daha genç.. Eğer takımından ayrıcalıksa imza parası ile alınabilir kendisi Bosnalıdir..

Taison'i alabilsek muazzam olur. Bu arada ben Tore'den de umitliyim. Senol hoca onu iyi bir kaliba sokacaktir diye dusunuyorum.

Çevrimdışı taner37

Taison'i alabilsek muazzam olur. Bu arada ben Tore'den de umitliyim. Senol hoca onu iyi bir kaliba sokacaktir diye dusunuyorum.

Toure dediğimiz adam
Talisca nin  x4 versiyonu bir adamdır
İbrahimovic gibi 36 ya kadar rahat oynar defansif ofansif çalım atar sut çeker
Taison klasindaki başka bir kanada  yüklü bonservis vermektense sen 2-3m imza parası ile anlaşmak lazım. Valla Quaresma sever olarak gına geldi :) Q7 den

Jesus Navas da iyi ya :)

Taison   Toure   Navas

😎

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 05:05:11 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Quaresma 10+ çine

Taison
Jesus Navas
Yaya toure 

3 direk 11 yerliyi gönderdin yerine yabancı aldın ama sınır 14 ve dolu :D
hadi Ba gitti diyelim düştü 13 e Abouda gitti diyelim düştü 12 ye 2 kontenjanla 3 yabancıyı nasıl alacaksın
kaldıki miloseviç falan dönecek 3 yerli oyuncuyu birden satarsak yerli kalitemiz yerlerde sürünür.
iyi yerli oyuncuların yoksa bu ligde şampiyon olamazsınozi ve tolgayı gönderdiğin an oraya çok iyi en az bir adet
yerli bulmak zorundasın.

Çevrimdışı taner37

Gidecek yabancı çok bana kalırsa :)

Beck (Türk bek lazım yedeğe)
Quaresma ( severim ama olmuyor artık)
Aboubakar (10m verilmez)
Milosevic (süper lige kiralık)
Pedro Franco (😂l
Adriano (severim ama 600k ya aldık iyi paraya gidebilir)

Yerli olarak aslında pek seçenek yok gurbetçilerden başka..

PTT ve 2. Lige yönelmeyi tercih ederim ben.
Bolu'nun sağ Beki Alperen Babacan var 1997 li

Sol bek 1995 li Batuhan İşçiler var altyapı Ankaragücü şuan Kastamonuspor da kiralık oynuyor.

Stili Yarmelonko gibi olan Hasan Ayarohlu var altyapısını Ankaragücü olan yine Kastamonuspor da kiralık oynayan sağ sol hücumcu..

hadi Ba gitti diyelim düştü 13 e Abouda gitti diyelim düştü 12 ye 2 kontenjanla 3 yabancıyı nasıl alacaksın
kaldıki miloseviç falan dönecek 3 yerli oyuncuyu birden satarsak yerli kalitemiz yerlerde sürünür.
iyi yerli oyuncuların yoksa bu ligde şampiyon olamazsınozi ve tolgayı gönderdiğin an oraya çok iyi en az bir adet
yerli bulmak zorundasın.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın :)

Kalkin Ulan bugün Besiktasin Maci var :halay:

Dun gece uyurken moderasyonu yemisiz yine :D

Kimseye bir hakaretim - Asagilamam yok , Sig bir tartisma da yok Sanirim siradan bir uye oldugumuz icin Denetci arkadaş icin söylediğimiz bir soz yuzunden Ceza yedik saglik olsun , Denetciye herşey serbest onlar istediğini söyler biz soylersek boyle moderasyon yeriz bunu bir kez daha görmüş olduk :bandit:

Her neyse Mac öncesi yemeseydik su cezayi iyiydi yav bari maç bitene kadar kaldirin su cezayi mactan sonra tekrar Alırsiniz moderasyona :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma nin oldukca hararetli savunuculari ve kadrolu taraftarlari oldugu bir gercek. O yuzden bu konuya girmek istemiyorum ve cok yazmiyorum buraya. Ama artik dayanamadim. Tabi ki besiktasin futbolcusu ve katki veren bir futbolcu.

Ama q7 zor bir insan. Tek yildiz olarak takimda kaldiginda o takimi farkli noktalara goturebilecek biri. Marka imaji olabilir tabi. Ama bu mantikla antalyasporun eto ile su anda muthis bir yerde olmasi gerekiyordu taninabilirlik acisindan. Ama antalya antalya iste. Cicinho roberto carloslu bi zamanlarin sivasi da sivas. Onu bi gecelim.

Mal bu demek ne demek anlamis degilim. Mylife1903. Mal bu lafinin elestrisine neden beyinsiz taraftar seviyesinde cok kızgın bi cevap verdi anlamadim. Tutarsizliginin belli olmasi mi acaba. Ismail futbolcu degilmis q7 yildizmis. Iste bizde bu yuzden bu kadar cocukca tavirlari kabul edemiyoruz. Ismail degil bu q7

Arkadas bir futbolcu her oyundan ciktiginda tepki gosterir mi. Oyundan alinmama hakkinmi var senin. Yeri geliyor messi oyundan aliniyor. Madem bu kadar buyuk futbolcusun 30 una gelmeden al ahli ye neden gittin.

Tavirlari rahatsizlik yaratiyor. Ama bu rahatsızligin onemli bir sebebi de Hak adalet gozetmeden onu savunan adamlarinin olmasi. Ben kendi adima soyleyeyim top onun ayagina geldiginde geriliyorum. Pozisyona girdiginde veya sut cektiginde hic heyecanlanmiyorum ve gormemek icin kafami baska yere ceviriyorum. Kart cezalisi olunca canim besiktasim onsuz bir mac oynayacak diye seviniyorum.

Ama sonucta senol gunes oynatiyor saygi duymak zorundayiz. Bizde dentinhoyu hakeden kalitesiz taraftariz sonucta cok da seyapmamak lazim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mal bu demek, nedir anlatalim

Sen 40 yasinda 3 cocuklu dul kadin alip kadindan bakire olmasini bekliyorsan o kadin da sana mal bu evlenmeseydin, der.

Quaresma ilk defa gelmiyor buraya supriz bi oyuncu da degil, neyse o. Sen bu adami transfer ediyorsan, arizalari ile beraber transfer ediyorsun. Ya benim dedigim gibi bunu almayacaksin, yok ben aliyorum diyorsan da arizalari ile beraber kabul edeceksin.
Adam neyse o, standart oyununu oynuyor her mac.

Evlendin ama kadin bekledigim gibi cikmadi deme hakkin yok.  Mal belli, almasaydin quaresmayi

Futbolcu bazinda elestirinin yetersiz₁ elestiri oldugunu soyluyorum, hocayi tartismak gerekir, hocanin istediklerini degil kendi kafasina gore oynadigi dusunuluyor. Senol gunes de bunu devamli oynatiyor, dingonun ahiri degil burasi. Hoca lafini esirgeyen bir adam degil, quaresmanin oynadigindan hoca memnun, memnun olmadiginda oynatmaz.

Hocanin kanattan fazla oynadigi konusunda elestiri getirilir, ama o kanat oyunlari da hocayla beraber paket halinde geliyor. Yattara ile oynamis bir teknik direktor senol gunes.

Dentinho konusuna gelince.

Samet aybaba capsizligidir o aynisini riza da yapmistir. Yildiz oyuncuyu idare edemeyecek kadar yetersiz₁ olduklarindan kucuk olsun benim olsun mantigidir. Sinan kurumus, dentinho gibi uyumlu oyuncular bulurlar ya da riza gibi yula, adem, kursat

Bir diger konu da su,

Insanlar istemedikleri seyleri yapmak zorunda degillerdir, istemediginiz halde bir kurumda calisiyorsaniz cikip sizlanma hakkiniz yoktur. Kurumun size uymayan kurallari varsa istifa denilen bir mekanizma vardir calistirirsiniz. Yok calistiramiyorsaniz korkaksinizdir, isinizi kaybetmekten korkup istemediginiz, tasvip etmediginiz seyler yapiyorsaniz karaktersizsinizdir bu kadar basit, alinacak bisi yok.

Çevrimdışı tangaz

ohh be bugün maçımız var golleri abubakarJAN cenk tosunJAN oğuzhanJAN atar 3-1 alırız  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ohh be bugün maçımız var golleri abubakarJAN cenk tosunJAN oğuzhanJAN atar 3-1 alırız  :bandit:
talijan, babeljan, adrijan atar skor tahminimde seninle aynı abi :)

Çevrimdışı Fatih_

yerli bulmak zorundasın.

Abou gitmez Necmi abi gitmesinde :D

Çevrimdışı İhsan

yerli bulmak zorundasın.

Günaydın

Hazır konu dışı yapılımış ve transferler konuşulmaya başlanmış bende görüşlerimi belirteyim.
Takımın iyi oyuncularını değil yedek oturanları satmak lazım. Öncelik yedek yabancılarda olmalı.
Töreyle beraber 2 genç ve iki ilk onbiri zorlayan oyuncular grekecek. Gönül isterdiki altyapıdan birtane çıksın.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kartal190321

Kimsenin Ahlakını konusmak kimseye düşmez

Takimin Patronu SENOL GÜNEŞ tir

Eger Şenol Hoca Quaresmanin hareketlerinden tavırlarından rahatsizsa Kadro disi birakir veya Kulubeye ceker kimse de birşey diyemez

Kimse bana Baska kanat oyuncumuz yok oyuzden mecburen oynatıyor diye maval okumasin , Caner ve Ba geri döndü Hocanın eli hic olmadigi kadar güçlü

Caneri veya Abiubakari kanada çekebilir demekki hoca Q7 den memnun bu kadar basit

çok güzel anlatmışsın anlamak isteyene yeterli   :claps:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı kartal190321

formamızı giyen, emek harcayan herhangi bir futbolcumuza ismiyle hitap etmeyip, malum şahıs demek, hakarettir, mod seviyesinde bulunan birinin bunu demesi yakışmıyor.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı underworld

ne kadar kolay yol ayırıyorsun senin kafanla üç günde kulüp batar.
birde seni son kez uyaracağım transfer döneminde değiliz bir oyuncumuza gitsin
yollar ayrılsın gibi bir laf edilmesi bu forumdan atılma nedenidir. çok fazla kullanıyorsun
görmezden geliyorum. Bu tip yorumlar sadece transfer döneminde yapılır. Beşiktaş oyuncusunu eleştirirkende
Beşiktaş oyuncusu olduğunu unutmayacaksın. @underworld

1- yol ayırma konusu basit , sözleşmesi bitti mi kendileri sessizce gider sorun olmaz (yani çok basit)
2- yollar ayrılsın derken yarın tesislere gidip tekme tokat kovalım demiyorum.kadro planlaması yapılırken bu konu dikkate alınmalı babında şeyeediyorum.
3-burda adminlik değil çifte standart var.Herkes transfer vb şeylerle ilgili konuşuyor bir şey olmuyor ben bir şey deyince hemen mobbinge uğruyorum .Hiç yakıştıramıyorum sana @Necmi abi ...
Bu yüzden geri kalan sözü gif teki sinana bırakıyorum.

Etiketler: