Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121904 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

2ser 2ser yapma be abi o kayserinin kalecisi iyi cocuk benim buyu isi ona isliyor, yaptirsam mi bir gara boyu

Abu iki gol kayseriye iki gol antalyaya atsin milli mac arasinda buyu tazelemeye gondersinler onu hemen.

Demba oynasin demba. Abunun butun sezon attigini atar lig bitine kadar.

şu dembayı uefaya yazdırmadık ya çok yanlış bi hamle oldu çeyrek ve yarı finalde iş görürdü.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

rize maçında karizmayı çıkarınca tolgayı aldı ortaya talişka sağa geçti.
böyle yapabilir bunu denemiş olabilir...
Tolgay uzunca bir suru oynayamaz, ilk18 bile basari olur nejipjan iylesince

Çevrimdışı tuncaboylu

şu dembayı uefaya yazdırmadık ya çok yanlış bi hamle oldu çeyrek ve yarı finalde iş görürdü.

Oraların santraforu Aboubakar, arayışa gerek yok.

Demba ligi koysun yeter.

Çevrimdışı Orhan

bakalım inşallah her maç 2şer 2şer atar da biz dediklerimizin tümünü afiyetle yalar yutarız omuzlarda taşırız bence kayseriye karşı cenkle başlar hoca
İnşallah abi Porto'nun ŞL  maç özetlerini izlerken falan cok dikkatimi çekmişti.Birde değişik bir adam eğer tutarsa her hafta kendinden bahsettirir. :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 15:17:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tolgay çok yetenekli.
ilk 11 başladığı her maç göze battı.
ama sonradan girdiği her maçta güzel oynuyor pozisyon sayımız artıyor vs...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene tüm takıma fırça atan Gomez'i gördüm ben saha içerisinde bir kaç kez. Bu sene öyle bir adam yok diyorum sadece. Bu ağırlıkta birisi olmayınca kendini abdurrahman çelebi sanıyor. Tamamen bitiremezsin ama Gomez törpülüyordu diyorum sadece. Gomez'in soyunma odasında neler dediğini hangi almanca küfürleri savurduğunu bilemiyoruz yeri geldiğinde  :D

Gomez'i bir kere bile Quaresma'ya fırça atarken görmedim ben, soyunma odasını bilemem.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2ser 2ser yapma be abi o kayserinin kalecisi iyi cocuk benim buyu isi ona isliyor, yaptirsam mi bir gara boyu

Abu iki gol kayseriye iki gol antalyaya atsin milli mac arasinda buyu tazelemeye gondersinler onu hemen.

@mylife1903 aman abi o tatar kadına yaptırma büyü müyü adamın omurgasında problem olmuştu  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ginler oynasın abi biraz da onu görelim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'i bir kere bile Quaresma'ya fırça atarken görmedim ben, soyunma odasını bilemem.
Abi kimse Quaresma'ya saha içinde fırça atamaz zaten yine her yazdığımı istediğin şekilde anlıyorsun gerçi kim ne yazarsa yazsın istediğin şekilde algılıyorsun ya neyse konumuz o değil, demek istediğim Gomez gibi bir ağırlığı olan takımda böyle kafasına göre oynayamıyordu veya çok fazla el kol hareketi yapamıyordu diyorum sadece, bunuda izlediğim maçlara istinaden söylüyorum. Biraz başı boş kaldı bu sene.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 15:23:55
Dünkü oyunumuz küçümsenmemeli özellikle de 2. yarıdaki oyunumuz.

Sonuçta 2 ayaklı bir turun ilk ayağını deplasmanda oynadık. İlk yarı tutuk bir oyun ortaya koyduk fakat 2. yarı oyunun tüm hakimi bizdik ve pozisyonlar da bulduk. Son 16 turu maçında rakip her ne kadar eski gücünde olmasa da bir geçmişi olan Olympiakos. Böyle bir rakibe karşı 8-9 tane net pozisyon bulamazsın zaten. Bulduğun 3-4 pozisyondan 1 ya da 2 tanesini gole çevirebilirsen avantajlı dönersin zaten.

Dün maçtan önce maç başlamadan 1-1 bitsin mi diye sorsalar çoğu kişi kabul ederdi gerçekçi olalım. Tabi ki dün kazanıp işi büyük ölçüde bitirme şansı elimize gelmişti ama olmadı diye de hayıflanmaya gerek yok. Rövanşta kazanıp turlayacağımıza inanıyorum. Koca 45 dakikayı yenilmemeye çalışarak oynayan bir rakibi zaten 1-1 in rövanşında kendi sahanda eleyemiyorsan söylenecek çok fazla birşey yok.
kendi sahamızda şu takımla 100 maç yap 99 unu galip bitiririz hapoelden daha kötüler bence.
ama işte futbol bu.
dünkü gibi bir kafa karambol gölü yersin yemeden 2 tane atmak zorundasın sıkıntı...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Orhan

Aboubakar'ın son vuruşları iyi değil diyorduk, Şenol hoca gittikçe düzelme var diyordu. Böyle giderse zaten Cenk'ten üstün olan diğer yönlerine bitiriciliği de ekleyecek. Rize,Hapoel ve Olympiakos maçlarını da boş geçmedi. Kayseri'de de 11'de olmalı bence ama tanıdığım kadarıyla Cenk'i oynatır hoca pazar günü. Tabi bir ihitmal Abou'yu kanatta da başlatabilir.
Bu adamın sorunu kolay pozisyonda gol yapmamaktı zaten.Karabük maçında yaptıgı gol vurusu falan cidden kalite.Top tekniği var hızlı,sezgileri kuvvetli hata yapacagını falan seziyor defansın. Ama değişik adam anlaması güç.Sacma sapan bir iş te yapabilir.Neyse Tutarsa bir Talisca parası eder. Son vurusları da Baba'yla konusur hallederler  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Kayseri'nin kalecisiyle vakit kaybetme.

Şu Başakşehir'in yedek kalecisini hiç göremedik, biraz onu izleyelim.

Çevrimdışı Savaş

Bu arada arada kaybolmasın bence dün canavar gibi top oynadık. Oli ne kadar kötü olursa olsun bu turda yunan ligi liderine karşı tek kale top oynadık bunu küçümsemeyin.

Olan şey sadece temkinli oynadık. Içeride maç 3 olur. Ben turu geçtik gözüyle bakıyorum.

Benim derdim takımı bozan oyuncularla başka bir şey değil. Seneye inşallah onlarda ayıklanınca daha da iyi olacağız.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi kimse Quaresma'ya saha içinde fırça atamaz zaten yine her yazdığımı istediğin şekilde anlıyorsun gerçi kim ne yazarsa yazsın istediğin şekilde algılıyorsun ya neyse konumuz o değil, demek istediğim Gomez gibi bir ağırlığı olan takımda böyle kafasına göre oynayamıyordu veya çok fazla el kol hareketi yapamıyordu diyorum sadece, bunuda izlediğim maçlara istinaden söylüyorum. Biraz başı boş kaldı bu sene.

Bunun sebebi Gomez miydi, Quaresma'nın kendini tekrar kabul ettirme çabası mıydı, yoksa Töre'nin varlığı (rekabet) mıydı?

Bence 2. ve 3. faktörler daha etkiliydi.

Diyorum sana; bu adam Mourinho'yu takmadı, Gomez'den çekineceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Orhan

Atiba'ya Beck'e yaptığı hareketi yarın bir gün Tolgay'a Ozi'ye falan yaparsa sıkıntı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bence yanılıyorsun bu pas gayet iyi bir pas burda cenk eleştirilir.
Topa yetişemediği için pas hızlı değil direk topa dokunsa kaleciyle karşı karşıya
top durmuyor sonuçta alamazsan yoluna devam edecek pas mükemmeldi.

Arkadan adam geliyordu pasla çalımladı aslında rakibi ama Cenk için iyi bir pas değil bana göre ağır adam Cenk veya pas Cenk e göre fazla hızlı. Gomez Huntelaar Falcao Suarez gibi bir golcü olsa o çalımı fırsat bilip sol ayağıyla altına girer uzak direk yan ağlarda görürdük topu o zaman sana katılırdım abi :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugun Abu yu hiç konusmadık?  :icool:
Basit Golleri atmayip Ben kolay Gol atmam zoru severim Ve Zor Goller atarım diyen adam gibi adam :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vodafone KaraKartal yeni marş için kampanya başlatmış  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TESPİT : Talisca rahat vuramıyor ki hiç bir frikikte topa. Başında iett otobüsünde oturan genç görmüş teyze gibi dikilen Quaresma var sürekli :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

TESPİT : Talisca rahat vuramıyor ki hiç bir frikikte topa. Başında iett otobüsünde oturan genç görmüş teyze gibi dikilen Quaresma var sürekli :kop: :kop:

çok doğru bu hatta dün tam taliscalık yerden aynısı oldu sonra elini uzattı çak yaptı "bu kıyağımı unutma ufaklık" der gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekten öyle. Alakasız yerlerde bile topun başına geçiyor, örnek sağ çapraz tarafından kaleye olan frikiklerde bile. Kale vuruşlarını da yakında ben kullanıcam diye tutturabilir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten öyle. Alakasız yerlerde bile topun başına geçiyor, örnek sağ çapraz tarafından kaleye olan frikiklerde bile. Kale vuruşlarını da yakında ben kullanıcam diye tutturabilir :)

kariyerinde ben kiev maçı dışında frikik golü attığını hatırlamıyorum. bir de eskiden kötüydüm çok çalıştım şimdi iyiyim diyor. sahi hangi evrende bunun kafası. cidden iyi oldugunu düşünüyor bu konuda.

Çevrimdışı Savaş

Bence ona ayrı bir top verelim herkes rahat etsin. Mis.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kariyerinde ben kiev maçı dışında frikik golü attığını hatırlamıyorum. bir de eskiden kötüydüm çok çalıştım şimdi iyiyim diyor. sahi hangi evrende bunun kafası. cidden iyi oldugunu düşünüyor bu konuda.
Kariyeri boyunca frikikten attığı gol sayısı tahminen 2-3 ü geçmez ki zaten çok gol atan birisi değil. İstatistiğe vursan acayip berbat bir rakam çıkar ortaya ama adam ısrarla ben atacam diyor, cidden psikolojik bir vaka. Şenol Hoca'da demiyor ki evladım senin etin ne budun ne kaç tane gol atmışsın frikikten bugüne kadar bir uslu dur :)
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 16:38:50 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 16:43:54
Kariyeri boyunca frikikten attığı gol sayısı tahminen 2-3 ü geçmez ki zaten çok gol atan birisi değil. İstatistiğe vursan acayip berbat bir rakam çıkar ortaya ama adam ısrarla ben atacam diyor, cidden psikolojik bir vaka..
şenol hocanın basın toplantıları müthiş.
gediğine konulmuş sözler söylüyor.
karizma için rize maçı sonrası söylediği sözlerde müthişti.
''özür iyidir ama sürekli özür iyi olmaz.yazmak güzel ama silgiyi sürekli kullanmak hoş değil'' buna yakın bir şeyler söylemişti.
acaba karizma bu sözlerden kendine birşey çıkarmış mıdır sanmıyorum.çünkü olimpias maçında eli kolu sürekli trip halindeydi.
öğretmenlik geçmişi gerçekten çok şey katmış hocaya Beşiktaşla birlikte kendide herkesin gözünde büyüyor.
diğer hocalara sordukları soruları basın soramıyor...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: