Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122171 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi adam Beşiktaş'a laf edilmesin diye GS ve Feneri bile över :) Yeni mi geldin sen buraya?  :evillol:

Beşiktaş'a laf edilmesi hoşuna mı gidiyor?  :alala:

Çevrimdışı Necmi

pozisyonda Cenk e de söylenmiştim de Babel in pası al da atma pasıymış.
Bence yanılıyorsun bu pas gayet iyi bir pas burda cenk eleştirilir.
Topa yetişemediği için pas hızlı değil direk topa dokunsa kaleciyle karşı karşıya
top durmuyor sonuçta alamazsan yoluna devam edecek pas mükemmeldi.

Çevrimdışı OrhanAker

Görüyorum ki hala tosic savunuluyor :D avrupa maçlarında 6 da 6 oldu maaşallahı! var.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 yıllık imzaladık, dediğimiz gibi 3 yıl daha bizimle en azından sene sonu şampiyon olduk mu UEFA'da yarı - final gördük mü 8-10 Milyon Euro'ya Çin'e okutacağız  :ok:

Hayallerinizi yıkmak istemem, ama yeni yabancı kısıtlaması sonrası Quaresma'yı Çin'e okutmamız çok zor gençler.

3 sene daha bizimle gibi duruyor, tadını çıkarın.  :)

Çevrimdışı Necmi

Katılıyorum, ciddi kötü bir takımla oynadık, hiç bir numaraları yok ama Hoca'nın da oyuncu tercihleri yanlıştı bence, Tosic-Mitrovic ve Tolgay-Oğuzhan şeklinde başlaması gerekirdi, Tolgay tercihini gerçekten anlamadım bu maçta bildiğin pas yapamadık orta sahada öyle olunca da Talisca,Q7 ve Babel'in bireysel tercihlerine kaldık.
hocada bu kadar kötü bir oly beklemiyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Görüyorum ki hala tosic savunuluyor :D avrupa maçlarında 6 da 6 oldu maaşallahı! var.
önümüzdeki maçlara bakacağız  :eyes

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 14:16:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hayallerinizi yıkmak istemem, ama yeni yabancı kısıtlaması sonrası Quaresma'yı Çin'e okutmamız çok zor gençler.

3 sene daha bizimle gibi duruyor, tadını çıkarın.  :)

Burda biz ne kadar inkar etsek de Q7'nin bir ismi bir marka değeri var.
Çin'de tanınıyor neden gitmesin abi , beş vereceklerine üç verirler sene sonu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bencede öyle, gerçi hoca bu sene avrupada çok daha temkinli oynuyor ki bu yanlış değil. Bu maç geride kaldı, gereken dersleri alıp (Tosic,Tolgay, Babel vb) Kayseri karşısında tüm ciddiyetimizle çıkmamız lazım, Kayseri maçı çok kritik bir dönemeç bizim adımıza.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

rakip analizi çok kötü öyleyse  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Bu işin içinde Çin yok ki sadece, bkz. Podolski-Japonya. Amerika, Katar, Arabistan, Çin vs. ismini dünyaya duyurmak isteyen paralı takım çok. Seneye Q7'nin yedekte başlayacağını veya rotasyonda kullanılacağını düşünüyorum. Satmasak bile sıkıntı yok yani. 

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 14:21:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
CAS bugün karar verecekmiş tsnin başvurusuna.
bugün ortalık karışabilir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

rakip başkan, bizim maça pinto gözlemci analizci vb göndermediği için kovmuş hocayı. yanlış bilgi paylaşılmış düzelteyim istedim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

1- Takımların kontenjan sorunu var.
2- Çin liginde takımlar o yaştaki bir oyuncuya çok nadiren teklif yapıyorlar. (Bir Teevz var aklıma gelen)

Bu işin içinde Çin yok ki sadece, bkz. Podolski-Japonya. Amerika, Katar, Arabistan, Çin vs. ismini dünyaya duyurmak isteyen paralı takım çok. Seneye Q7'nin yedekte başlayacağını veya rotasyonda kullanılacağını düşünüyorum. Satmasak bile sıkıntı yok yani. 

Japonya'da takımlar pek para harcamıyorlar transfere, çok zor bir hedef.

Katar ve Arabistan pazarının Quaresma için kapalı olduğunu söyleyebilirim, önceki transferinden ötürü.

Çin'i saydık zaten.

Bir tek Amerika kalıyor, onu da bilemiyorum ve takip etmedim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 14:25:47
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Bir şekilde kar elde ederek bir yere kitleyelim de isterse Maldivler olsun.  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

rakip başkan, bizim maça pinto gözlemci analizci vb göndermediği için kovmuş hocayı. yanlış bilgi paylaşılmış düzelteyim istedim  :bandit:

O da doğru değil: Taraftarlar "hocayı kovmazsan Beşiktaş maçıdna sahaya ineriz" diye ültümatom verdi yönetime. (via TRT Yunanistan muhabiri)  :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Kanatları alternatifsiz yaparsan bu tarz form düşmelerine ve laubali hareketlere hazırlıklı olacaksın, o yüzden bu seneyi bir atlatalım seneye yazın transfer döneminde detaylıca konuşuruz. Tek hedef şampiyonluk onlarda bu futbolcularla gelecek öyle veya böyle kendilerine gelmeleri lazım, milli takım arasında toparlarlar diye umut ediyorum..
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

O da doğru değil: Taraftarlar "hocayı kovmazsan Beşiktaş maçıdna sahaya ineriz" diye ültümatom verdi yönetime. (via TRT Yunanistan muhabiri)  :bandit:

doğru olmadığını ispatlasana  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Quaresma'nın 2012 yılında neden gönderildiğini hatırlıyoruz. Benzer sebeplerden dolayı gönderilmişti ve transfer edildiği zaman da huylu huyundan vazgeçmez demiştim ve hala zamanında yaptığı hatalara devam ediyor.

O zaman da kendisini kulübün üzerinde görüyordu şimdi de böyle görmeye başladığını düşünüyorum ama artık bu kulüp o eski kulüp değil bunu bilmesi lazım.

Geçen sezon kanat rotasyonunda Olcay-Töre-Kerim vardı ve onlarla rekabet ediyordu. Yeri garanti değildi. Aynı zaman da takımda Gomez ve Sosa gibi tecrübeli isimler vardı. Öyle istediği gibi at koşturamıyordu.

Bu yıl hem kanat rotasyonu için onu tehdit edecek adam kalmadı hem de ona söz geçirecek saha içinde kimse kalmadı. Şenol Hoca da saha kenarından bir yere kadar oyuna müdahil olabiliyor. Eli mahkum başka da kanat oyuncusu olmadığı için idare etmek ve oynatmak zorunda kalıyor.

Sezon sonuna kadar böyle bir şekilde gideceğiz ama sezon sonu 3'e 5'e bakmadan yollar ayrılmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma'nın 2012 yılında neden gönderildiğini hatırlıyoruz. Benzer sebeplerden dolayı gönderilmişti ve transfer edildiği zaman da huylu huyundan vazgeçmez demiştim ve hala zamanında yaptığı hatalara devam ediyor.

O zaman da kendisini kulübün üzerinde görüyordu şimdi de böyle görmeye başladığını düşünüyorum ama artık bu kulüp o eski kulüp değil bunu bilmesi lazım.

Geçen sezon kanat rotasyonunda Olcay-Töre-Kerim vardı ve onlarla rekabet ediyordu. Yeri garanti değildi. Aynı zaman da takımda Gomez ve Sosa gibi tecrübeli isimler vardı. Öyle istediği gibi at koşturamıyordu.

Bu yıl hem kanat rotasyonu için onu tehdit edecek adam kalmadı hem de ona söz geçirecek saha içinde kimse kalmadı. Şenol Hoca da saha kenarından bir yere kadar oyuna müdahil olabiliyor. Eli mahkum başka da kanat oyuncusu olmadığı için idare etmek ve oynatmak zorunda kalıyor.

Sezon sonuna kadar böyle bir şekilde gideceğiz ama sezon sonu 3'e 5'e bakmadan yollar ayrılmalı.
:claps: :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

doğru olmadığını ispatlasana  :icool:

Bir şeyin doğru olmadığı değil, doğru olduğu ispatlanmalıdır.  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'in olduğu takımda bu hareketleri yapamıyordu çünkü Gomez'in küsküyü vereceğini biliyordu. Gomez giderken veya bizi terk ederken bunları söylemiştik sezon başlangıcında, o yüzden çok da şaşırtmadı beni. Bir tane Ağır abi şart takıma bence yeri geldiğinde enseye tokatı patlatacak (mecazi anlamda)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 14:34:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Gomez'in olduğu takımda bu hareketleri yapamıyordu çünkü Gomez'in küsküyü vereceğini biliyordu. Gomez giderken veya bizi terk ederken bunları söylemiştik sezon başlangıcında, o yüzden çok da şaşırtmadı beni. Bir tane Ağır abi şart takıma bence yeri geldiğinde enseye tokatı patlatacak (mecazi anlamda)
atiba ağır abimiz o ne derse olur.
rize deplasmanında karizmaya ilk ayarını vermişti hatırlayın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez bile bunun suyuna gidiyordu, "çok iyi orta yapıyor, çok iyi anlaşıyoruz" diyip duruyordu.

Bu adamı Mourinho hizaya getiremedi, Gomez mi edecek?

Atanamamış Ibrahimoviç sanki bana.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karijmayı geri getirmek,  aldatan eski sevgiliye yeni bir şans vermek gibi bir şey.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 14:36:53 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

Bir şeyin doğru olmadığı değil, doğru olduğu ispatlanmalıdır.  :bandit:

hıhı tabe tabe bir şl efsanesi olympiakos adamlar ön elemede elendiler bu sene üstelik de ideyeli lukalı kadrolarıyla başardılar bunu ual gruplarında en zorlu gruptan çıkmayı başardılar. yersen papaz eriği  :bandit:

Etiketler: