Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120102 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ilk gol derken :alala:
kaç gol yedikki neden herkese hata bulup esas mevkisinde olması gerekene hata yazmıyorsunuz
o topu ilk kesmesi gereken kişi Adrianoydu. sol bekin yapması gereken işi stoper yaparsa
göbektede adam paylaşımında hata yapılması kaçınılmaz olur.
Evet iki tane hücumcu bekle oynamak keyifli ama göbektede açık vermek kaçınılmaz oluyor. dün akşamdan beri
tosiçe veryansın ediliyor haklı yere ama esas mevkisinin oyuncusu kesmeliydi o topu kimse Adriano nerde demedi
iyi oynadığı içinmi herkes koruma altına alıyor.
Yediğimiz gol zincirleme defans hatasıydı Adrianodan başladı o hata Tolgay evet berbat oynadı ama bu berbat oyunun
bir nedenide aslında atibanın ilk yarı kötü performansıydı. Tolgay çok fazla yanlız kaldı. Ozi oyuna girince Atiba geriye esas mevkisine döndü taşlar yerine oturdu.
Atiba tamam gözbebeğimizde aslında ilk yarıdaki dağınık defansımız birazda onun oyuna girememesinden kaynaklandı karşımızda çok tırt bir takım vardı. oyuncular bayağı disiplinden koptu. Golü yiyince akılları başlarına geldi.
Şenol hoca bu sene çokça tekrarladığı rakibi iyi analiz edememe hatasını tekrarladı bence ikinci yarı hatalarını kapatınca takım normale döndü.
Tek tek oyuncu eleştirisini yapmak yanlış bütünde savunma hattımız bozuktu. Yediğimiz gol şans golüydü. iki oyuncumuzun arasında heleki biri marcelo o bızdık kalktı kafa golü attı. Adam zıplasa marcelonun boyuna ulaşamaz  :D
Abi ne alakası var yerinde durmasıyla filan? Pozisyon icabı elli kere bu tarz şeyler yaşanabiliyor? Adam hiç mi çıkmayacak ileri? Yerini kapatan adam kendisine gelen topu adama veriyor düzelticem derken üstüne bir de çok rahat orta yapmasına izin veriyor, o zaman adriano ile gökhan gönüş hiç ileri çıkmasın çıkınca da ışık hızında geri dönsünler, öyle futbolcu bulursan söyle Real Madrid'e Barcelona'ya tavsiye edelim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Bana gelene kadar gomulmus zaten. Adam standart oyununu oynadi. Benfika macinda o sacma rabuna gol olunca tanri, bu mac kaleyi tutunca kaka mi yapalim. Gecen seZon galiba en son bursa macinda o rubunalar yuzunden mod almistim zaten hic kufur etmek istemiyorum, mal bu zaten.

Karijmaya gelene kadar takimda daha facialar var azicik sosyal medya baktim Ana avrat girmisler adama. Yahu keske karsi karsiya kaldiginda da bu rabunayi yapsa, kaleyi tutuyor orda yapsa gol olurdu.

Babel daha kotu oynadi mesela, tolgay kotuydu, aslinda atiba bile sallandi.

Simdi o tosice attigi top kaleye girse, taliskaya kestigi topu taliska yere dogru vursa ustune babel dogru duzgun onune alsa topu gogusuyle baska seyler konusulacakti.

Kanat oyuncusu boyledir se sa futbolcusudur hepsi. Sevmiyorum kanat oyunculArini zaten 2-7-1 oynayalim adriyano ve gg varken sonra beck caner devam ederiZ.

Taliska mesela daha bi facia. Abu golu atmaza gommek degil idam edilirdi.

BiZim taraftari da anlamiyorum. Kanat oyuncusu ne yapmali, karijma oynamasin aras mi oynayacak babelin dinlenmesi lazim, devamli elestirilen cenk mi kanatta oynasin.

Bizim taraftaf ilginc lens lens diyonuz o lens salagi gelsin size karijmayi mumla aratir. Ortalari isabetli olsun efenim, frikikleri doksana taksin efenim, iceri kat edip gol atsin efenim, kornerlerden hef mac asist yapsin efenim, defansa kossun press yapsin yok artik ali sami tusubasa mi bunlar.
En temizi bi khk ile kanat oyuncularini kaldiracaksin, herkes rahat etsin.

Yedigimiz gol de konusulmadi etraflica. Tosice giydirip gecirildi. Kollektif butun takim yedi aslinda o golu, hoca dahil. Mac sifir sifir senin sol bekin yardirmis gitmis, abu cins cins yerlere kosmaya calisip top alamamis, karijma hep ofsaytte zaten, adriyano zar zor topu kesmis, babel dusmus, tolgay adamini tutmamis, marselo duzgun ziplayamamis ama sonra tosic kaptirdi yedirdi golu. Olabilir futbolda, futbol rakiple oynaniyor, stoper calim yiyecektir ama daha kontrollu ve sifir riskle oynamak lazimdi. Gene kafa golu yedik. Tosicli defans ilk defa kafa golu yedi.

Aslinda golun ozeti ismael koybasi etkisiydi. Ileri gidip kotu top kesen bek, bekin yerine kayan defans oyunculari, acik alanda rakibin iyi oyuncusuyla birebir kalip hata yapan stoper...

Sonuctan memnunum ben daha agresif rakip bekliyordum. Buyuk yanlislar icinde olunmazsa bu olimpiyakos paket olur istanbulda. Ilk yaridaki verimsiz oyunun da aciklamasi rakibe duyulan saygidir bence.
Bu mesajın önünde saygıyla eğiliyorum

Çevrimdışı Orhan

iki kanadımızla 3 senelik 2'şer kağıttan imza attıık .
Buda demek oluyor ki 3 sene bunlarla yola devam edecez.
Fakat gözden kaçan ayrıntı , bu iki oyuncu ile ne uzarız ne de kısalırız.
Yani 3 sene hucumdaki en büyük bölgemiz statik verimli oyuncuların ellerinde kaderlenecek.
Bunun da meali fb ve gs çok kötü ben her türlü bu oyuncu gurubu ile işi çözerim anlayışı.
Bu anlayış bizi ''Daima Güçlü Beşiktaş'' mottosuna götürmez.(Daima Güçlü Beşiktaş manifestosunu yakında duyuracam   :steamed:)

Geçenlerde 6 sene üst üste şampiyon olan juve'nin kadrosunu paylaşmıştım.
Bizim için verilebilecek en güzel örneklerdendir kendisi.
Adamlar her seferinde üzerine koyarak nerden nerelere geldi.Bizde elimizdekiyle yetinme durumunu bırakalım ve geleceğe dönük daha sağlıklı güçlenme yolunda sağlam atılımlara devam edelim.
Ali Ece q7 ye Çinden 20 verdiler falan dedi hatta q7 gecende instagramdan veda içerikli bir sey paylastı.Bence baskan pazarlıkta elini güçlü tutmak için yeni sözlesme verdi.
http://www.futbolarena.com/ali-ece-quaresmaya-20-milyon-euro-teklif-ettiler--308820h/

Çevrimdışı tuncaboylu

konuyu değiştirme geçen seneki hatalar şenol hocaya yazar hocanın taktik yönünün zayıf oldugunu defaatle yazmışlığım war zaten.

dün kötü hatta kötü ötesü rakibi yenemedik üstelik ilk devre sınıfta kaldık ikinci devre ise kaleciyi yatıramadık neredeyse ama sen bunları savunuyorsun savunurkende yok şl puan ortalaması 9 yok gol yememiş vbvb gibi saçma argümanlar sunuyorsun dün dündür milanda eskiden efsaneydi ama şimdi sürünüyorlar sen dün oynadığımız rakibe göre yap analizini eyvallah ama sen savuncam die yok aopelden 2 gol yemediler astanaya 4 attılar vbvb dersen anlamı kalmıyor

Anlamadığın nokta, elemeli maçlarda amaç rakibi yenmek değil elemektir.

Puan maçı değil bu maçlar.

Sen kendin 1-1 bitecek deseler takımı götürmezdim Atina'ya diye söylüyorsun işte.

Neden götürmezdin?

1-1 biterse eleyeceğini düşünüyordun çünkü.

O zaman maç içinde 1-1'i yakaladığında neyin hesabını yapıyorsun?

Ha rakip 10 kişi kalır, gidersin üstüne fırsattan istifade 1-2 tane sıkıştırayım diye. Öyle bir durum da yoktu.

Çevrimdışı abdusta

Yunan basını , ikinci yarı Karizmayı durduramadık!!
diye başlık atmış.

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Kev maçının ihalesi de Tosiç'e kalmıştı, ama ilk golde esas kabahatli Adriano'ydu.

Şimdi başka günah keçisi varken göze batmıyor, 2 maç sonra da onu gömmeye başlarlar.
Kiev macina gerek yok adriyano napoli macinda yakti bizi. Guzel bombaci hic goze batmiyir aslinda isterse  12 tane kendi kalesine gol atsin ismael sonrasi agzimi acmam

Çevrimdışı tuncaboylu

Komple gifi olsa o golun meydana cikacak olay zaten. @Necmi abi ben yazdim olayi zaten. Senol hocadan basliyor o gol butun takimin emegi var. adriyano basiyor gidiyor abu cins cins kosular yapiyor topu alamayacagi yerlere karijma ofsayte kosuyor herzamanki gibi adriyanoda lanet olsun diye gelisi guzel ceviriyor topu orta alanda babel kayiyor dusuyor, tolgay ve atiba aslinda kambiyazoyu takip etmeli onlarsa uyuyor, tosic bombayi once atesliyor olmuyor sonra topun onunden cekilip patlatiyor, marselo da taymink hatasi yapiyor, fabri nasil yedi o golu ben hala onu anlamadim mesela.

Bu sinerjiyle gidersek kayseri saplayiverir hemen artik anamizin ligine donmek lazim

O topu hiç bir kaleci çıkaramazdı.

Çok yakın mesafeden yere çarptırarak mermi gibi vurdu adam, yılların tecrübesi.

Çevrimdışı tangaz

ilk gol derken :alala:
kaç gol yedikki neden herkese hata bulup esas mevkisinde olması gerekene hata yazmıyorsunuz
o topu ilk kesmesi gereken kişi Adrianoydu. sol bekin yapması gereken işi stoper yaparsa
göbektede adam paylaşımında hata yapılması kaçınılmaz olur.
Evet iki tane hücumcu bekle oynamak keyifli ama göbektede açık vermek kaçınılmaz oluyor. dün akşamdan beri
tosiçe veryansın ediliyor haklı yere ama esas mevkisinin oyuncusu kesmeliydi o topu kimse Adriano nerde demedi
iyi oynadığı içinmi herkes koruma altına alıyor.
Yediğimiz gol zincirleme defans hatasıydı Adrianodan başladı o hata Tolgay evet berbat oynadı ama bu berbat oyunun
bir nedenide aslında atibanın ilk yarı kötü performansıydı. Tolgay çok fazla yanlız kaldı. Ozi oyuna girince Atiba geriye esas mevkisine döndü taşlar yerine oturdu.
Atiba tamam gözbebeğimizde aslında ilk yarıdaki dağınık defansımız birazda onun oyuna girememesinden kaynaklandı karşımızda çok tırt bir takım vardı. oyuncular bayağı disiplinden koptu. Golü yiyince akılları başlarına geldi.
Şenol hoca bu sene çokça tekrarladığı rakibi iyi analiz edememe hatasını tekrarladı bence ikinci yarı hatalarını kapatınca takım normale döndü.
Tek tek oyuncu eleştirisini yapmak yanlış bütünde savunma hattımız bozuktu. Yediğimiz gol şans golüydü. iki oyuncumuzun arasında heleki biri marcelo o bızdık kalktı kafa golü attı. Adam zıplasa marcelonun boyuna ulaşamaz  :D

iyi de sol bek hücuma çıktığında sol stoper kademesine geçer rakibi karşılar topu da taca atar saçma sapan stop etmez sonra rakip gelip topu alınca hamle yapar orta açmaması için bi aksiyon alır tosiç burada bunların hiç birini yapmıyor külliyen hatalı. napsın adriano hiç hücuma çıkmasın mı  :alala: şu pozisyonda adrianoyu suçladın ya. pess...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozgurkaracan

adriano  yerinde değildi , ilk müdahaleyi o yapmalıydı, sonra zincirleme hata oldu.... bence artık günümüz futbolunda sabit pozisyon diye birşey yok. Kayan alanlar şeklinde pozisyonlar var. adriano önde iken kaptırılan toplarda tosiç veya kim oynuyorsa o adrianonun arkasını toplamak zorunda. yani gol tosiçe yazar öncelikle

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Kev maçının ihalesi de Tosiç'e kalmıştı, ama ilk golde esas kabahatli Adriano'ydu.

Şimdi başka günah keçisi varken göze batmıyor, 2 maç sonra da onu gömmeye başlarlar.

körlü sağırlı bi söz vardı neydi yahuu  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yorumlar abartılı değil bence. Futbolcu hata yapar ama hata yapar.Dün Quaresma konusu bambaska bir hal aldı.Abu gol atmıs adam kıpırdamadı bile pas almadıgı için.Çok lakayıt 2-0 önce gecsek  3. için rabona falan deniyor.Tüm takım hucuma cıkıyor 93.dakika içeride en az 3 kişi var ters ayak orta acsa son dakika golü olacak belki.Beyfendinin canı rabona yapmak istiyor o an.Mesela Ben Talisca olsam oraya kadar kossam adam rabona denese cinnet gecirirdim içten içe.Hocanın takım üzerindeki otoritesi için tesekkür edip Çine göndermek lazım. Sanırım öyle birsey de var.
inşallah inşallah kurtulursak lokma dağıtacağım.

Çevrimdışı Orhan_

aaa öyle deme ama darılırım bak olympiakos çok güçlü avrupa geleneği war 42 maçın sadece 3ünde 1golden fazla yemişler

Dün taktiksel hata yaptık formsuzduk falan dense tamam ama 1-1lik skoru Olimpiakos'un eskiden ne olduğuyla açıklamak anlamsız. Dünkü maçta Olimpiakos'a önceden şampiyonlar liginde sırasıyla 10 20 30 puan aldıkları için ya da 42 maçın sadece 3'ünde 1'den fazla gol yedikleri için tanrısal bir güç bahşedilmedi ki. Dün karşımızda bizim 2-3 gömlek altımızda bir takım vardı. Adamların mecali yoktu oynamaya.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 13:57:54
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
inşallah inşallah kurtulursak lokma dağıtacağım.

Gelen gideni aratır sonra kafanızı taşlara vurursunuz  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Sen kendin 1-1 bitecek deseler takımı götürmezdim Atina'ya diye söylüyorsun işte.

Neden götürmezdin?

Ha rakip 10 kişi kalır, gidersin üstüne fırsattan istifade 1-2 tane sıkıştırayım diye. Öyle bir durum da yoktu.

rakip zaten 10 kişi gibi oynuyordu gayet sıradan kötü ve yetersizdi hala neyini savunuyorsun? sahi apoel astana yangboyslu grupdan ikinci çıkmışlardı dimi  atlamışım bu başarılarını! elemek değil sadece amaç yenmek sürekli yenip puanlarının üzerine koymak olmalı o zaman kategori yükseltiyor elemelerde üst torbalarda yer alıyorsun bırakın şu sığ görüşleri artık... amacınız sıklet yükseltmek mi günlük başarı mı???

Çevrimdışı mylife1903

Neden götürmezdin?

Puan oyle degil takim puani olarak onemliydi. Ilk 20 deyiz bu yil icinde topladigimiz puanlarla. Bir onceki turda 2 galibiyet arti tur puani simdide iki galibiyet arti ceyrek final puani yerimizi saglamlastirirdi, ceyrek finalde kim gelir belli degil belki utd gelir o yuzden olimpiyakosu boyle yakalamisken sokusturuverip gondermek lazimdi.
Seneye coye kalirsam belki torba atlatacak bize bir galibiyet.

Benim icin hedef torba atlamaktir. Feto sonrasi 4. Torbadan alamanya sampiyonunu cekmeyiz.

Ama eleme konusunda katiliyorum, yenemiyorsan yenilmeyeceksin ve 180 dakika gerekirse uzatma ve penaltilar sonrasi rakibi evine gondereceksin.

Ben sonuctan memnunum fazla yorulmadik uzak deplasman degil genc arkadaslar nikoyu gordu televizyonda falan.

Bizim @yorgo_d(geodem) maca gitti mi acaba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 13:59:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
körlü sağırlı bi söz vardı neydi yahuu  :alala:
''tencere yuvarlanmış seninki benden kara'' olması lazım :lol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen katılıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kel ya adam ondan olabilir bu internette bir kel daha var gol attigi zaman parcaliyor, hep testesteron bunlar

Çevrimdışı benyv-

Gelen gideni aratır sonra kafanızı taşlara vurursunuz  :kop:

33-34 yaşlarına gelmiş bir oyuncu zaten. En azından bize para kazandırarak gitmesi faydalı olacaktır. Yerine daha iyisini bulabileceğimizden şüpheliyim ama en azından takım futbolu adına daha faydalı birilerin bulabiliriz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 14:04:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Neden götürmezdin?

niye bu kadar oliyi gözünde büyüttün diğer takımlar önümüzdeki turda çıkınca ne diyeceksin.
adamlar 90 dakika kendi alanlarında kalıp bizi izledi.
biz baştan adamlardan çekinmyip sağa sola oynamasak ilk yarı vurup geçerdik.
cidden arka tarafı çok kötü bir takım zaten başkanlarıda bu yüzden kovdu hocalarını.
biz oynamadan ikinci yarı dağıtık az oynamak bile yetti.
biraz daha ciddi başlasak biterdi diyoruz.
beşiktaşı gömen olmadı ki niye bu kadar savundun oliyi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Puan oyle degil takim puani olarak onemliydi. Ilk 20 deyiz bu yil icinde topladigimiz puanlarla. Bir onceki turda 2 galibiyet arti tur puani simdide iki galibiyet arti ceyrek final puani yerimizi saglamlastirirdi, ceyrek finalde kim gelir belli degil belki utd gelir o yuzden olimpiyakosu boyle yakalamisken sokusturuverip gondermek lazimdi.
Seneye coye kalirsam belki torba atlatacak bize bir galibiyet.

Benim icin hedef torba atlamaktir. Feto sonrasi 4. Torbadan alamanya sampiyonunu cekmeyiz.

Ama eleme konusunda katiliyorum, yenemiyorsan yenilmeyeceksin ve 180 dakika gerekirse uzatma ve penaltilar sonrasi rakibi evine gondereceksin.

Ben sonuctan memnunum fazla yorulmadik uzak deplasman degil genc arkadaslar nikoyu gordu televizyonda falan.

Bizim @yorgo_d(geodem) maca gitti mi acaba

Çeyrek finale kalırsak 1 ekstra puan gelecek.

Tur atlamak çok önemli, burada 0-0 berabere kalarak atlasak bile seneye 3. torba yakın görünüyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

niye bu kadar oliyi gözünde büyüttün diğer takımlar önümüzdeki turda çıkınca ne diyeceksin.
cidden arka tarafı çok kötü bir takım zaten başkanlarıda bu yüzden kovdu hocalarını.
Abi adam Beşiktaş'a laf edilmesin diye GS ve Feneri bile över :) Yeni mi geldin sen buraya?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi adam Beşiktaş'a laf edilmesin diye GS ve Feneri bile över :) Yeni mi geldin sen buraya?  :evillol:

tespitin dibi olmuş  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 14:09:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
33-34 yaşlarına gelmiş bir oyuncu zaten. En azından bize para kazandırarak gitmesi faydalı olacaktır. Yerine daha iyisini bulabileceğimizden şüpheliyim ama en azından takım futbolu adına daha faydalı birilerin bulabiliriz.

3 yıllık imzaladık, dediğimiz gibi 3 yıl daha bizimle en azından sene sonu şampiyon olduk mu UEFA'da yarı - final gördük mü 8-10 Milyon Euro'ya Çin'e okutacağız  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Son defa söyleyeceğim dostum.

Başkanları arkada tarafları kötü olduğu için değil, ön tarafları kötü olduğu için gönderdi.

Adamların sorunu savunma değil, hücum. Buldukları gol sayısı liglerinin ve Avrupa'da oynadıkları takımların seviyesine göre çok az.

Adam bundan 2 önceki hocayı da sıkıcı/defansif futbol oynatıyor diye göndermişti(Yerine de Pereira'yı getirmişti, mal işte)

Ciddi başlasak ne olurdu, bilemeyiz.

Takım belki tüm gazını ilk yarıda tüketir, sonra 2. yarı oyundan düşebilirdi.

Yaşlı bir takımız ve 2 gün sonra lig maçımız var.

Bu tip maçları idareli oynamak normal bir anlayış.

Etiketler: