Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120396 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Dün ki oyunda Abou yerine Babel alsa Cenk ya da Abou kanata atsa daha fazla iş yapardı, Quarizma'ya top yekün kızgınım ama Babel'i de ciddi anlamda son maçlarda kötü. Babel kötü olduğu içinde oyun daha çok Quarizma kanadına biniyor hoş binmese de paşamız her topu istiyor 4~4 bir pozisyon var Babel ya da Atiba ikisinden birisi boştu ama şut çekti. İki kanata da alternatif değil direk 11 yazılacak adam almak gerek. 10 numara konusuna hiç girmeyeyim orada herkes hem fikirdir.

Tapatalk Pro ile gönderildi

dün 60dan sonra babel ve taliscayı çıkarıp, cenki benfica maçı gibi kullanıp inleri de sahaya sürseydi hoca maçı alırdık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı GÖRKEM

atina deplasmanın adı sanı kalmamış 20 yılın en kötü olipiası ile oynuyorsun, bunu şımarıklık olarak düşünenlerin sonu gese febe gibi olur. sonra young boysa krasnadora elenince de ooo isviçre takımı avrupanın başkenti uefa kayırdı ya da ama statları çok iyiydi o kadar yatırımın karşılığını almaları doğal vbvb die konuşursunuz  günü gelince...

:claps:

Çevrimdışı tangaz

Bunun konumuzla ilgisi yok.

Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu halde olmalarının sebebi de taraftarlarının şımarması, oyuncu beğenmemesi, sürekli transfer istemesi ve yönetimlerinin bunları mutlu etmek için popülist adımlar atması.

Daha geçen sene son 32'ye kalamadık bu kupada, bu sene son 16'da deplasmandan 1-1'le dönünce oyunculara öfke kusmalar, isyanlar falan.

Cidden anlamakta zorlanıyorum bazı şeyleri.

konuyu değiştirme geçen seneki hatalar şenol hocaya yazar hocanın taktik yönünün zayıf oldugunu defaatle yazmışlığım war zaten.

dün kötü hatta kötü ötesü rakibi yenemedik üstelik ilk devre sınıfta kaldık ikinci devre ise kaleciyi yatıramadık neredeyse ama sen bunları savunuyorsun savunurkende yok şl puan ortalaması 9 yok gol yememiş vbvb gibi saçma argümanlar sunuyorsun dün dündür milanda eskiden efsaneydi ama şimdi sürünüyorlar sen dün oynadığımız rakibe göre yap analizini eywallah ama sen savuncam die yok aopelden 2 gol yemediler astanaya 4 attılar vbvb dersen anlamı kalmıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mavi Tuna

dün 60dan sonra babel ve taliscayı çıkarıp, cenki benfica maçı gibi kullanıp inleri de sahaya sürseydi hoca maçı alırdık.
Haklısınız, adamların tam da gardı düşmüştü. Dün bir yorum vardı Talisca'nın içine Sabri kaçmış diye çuk oturmuş. Kötü vuruşlar yaptı ve hala geliştirmesi gereken çok nokta var. Talisca'yı, maçın ikinci devrelerisin de kullansak daha fazla verim alırdık diye düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Bu işin fıtratında transfer var zati olması gerekenler bunlar ama sen gidip de sattığın adamlardan daha iyisini yada gelecek vaat edeni alamıyorsan işte orda geriye doğru gidersin ileri değil.Arkadaşa katılıyorum ve ben de bunu bi kaç kez tekrar ettim.İster juveyi örnek alırız ister lyonun 7 sene üst üste şampiyon olduğu dönemi hiç farketmez ikisi de aynı şeyleri yaptılar.Rakipleri geriye giderken onlar ileri doğru adım attı hep bu da başarıyı getirdi.Conte gidince juve düşebilir dediler ama adamlar sistemi oturtmuş kimin gelip kimin gittiği önemli değil önemli olan sistem.Sisteme ayak uyduran kaldı uyduramayan zaten otomatikman devre dışı kaldı.Bakınız pogba juve de çok iyi gözüküyordu united de sırıtıyor sebebi sistem.Bu kadar basit elimizde bu fırsat var rakiplere acımadan kafasına vura vura en az bu sene dahil 6-7 sene şampiyon olup araya da bi uefa kupası sıkıştırırsak avrupada ilk 10 takım arasına adımızı yazdırırız.Ligde de kırılması imkansız bi rekorun sahibi olabiliriz yeter ki sistemi bozmayalım.
Yapiliyor zaten. Ben anlamiyorum ki bir cok kisi gecen seneyi unuttu herhalde
Ismail solbek kalede tolga oynuyordu yahu.
Iki sene once cenk oyuna giremiyordu mustafa oynuyordu
Takim gelisiyor ama

Dunyanin en gerizekali baskani elinde karijm, babel, tore, aras varken gidip iki tane kanat oyuncusu almaz, yd bile almaz.
Bin sefer yazdim kusursuZ bir takim olmamiz imkansiz. Istekler olanaklar ile sinirlidir.

Ama gelisim de gorulmelidir

Almeyda demba gomez yahu
Tolgadan boyko fabri
Ismailden adriyanoya canere
Evrildi kadro
Hareketlilik var. sadece bitirici santrafor ve 10 njmarada tercihler sikintili. Simdi seneye gidip fabregazi falan kiralarsa baskan balotelliyi falan getirirse ne olacak, gelisme olacak

Çevrimdışı tangaz

Haklısınız, adamların tam da gardı düşmüştü. Dün bir yorum vardı Talisca'nın içine Sabri kaçmış diye çuk oturmuş. Kötü vuruşlar yaptı ve hala geliştirmesi gereken çok nokta var. Talisca'yı, maçın ikinci devrelerisin de kullansak daha fazla verim alırdık diye düşünüyorum.

dün belkide kariyerinin en kötü şut yüzdesi ile oynamıştır böyle kötü günündeyken zorlamayacaksın çok.

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma=Mal bu..

Yersen...

Ne diyorduk... Quaresma Quaresma oley oley oleeeeeey...

Çevrimdışı underworld

Biz de koyarak gidiyoruz işte.

Geçen sene kalemizde ve sol bekte kim oynuyordu?

Sosa ve Gomez'in gidişlerine sebep olan olağanüstü koşullar yaşanmasaydı, Beşiktaş'ın kadrosunu düşün işte.
Juve nin ilk kadroları koyarak gelmiyor muydu ?

Çevrimdışı Orhan_

Hoca 15 dakika sonunda kontrollü oyunu bırakıp hücuma yönelik oynatsa da alırdık maçı.

Çevrimdışı kartal74

dün akşamki maçın 2.yarısı göstermiştirki:bu takımın biricik beyni ve motorize edicisi oğuzhandır.kendisi oyuna teşrif ettiktem sonra diğer unsurlarımız  kıymetine kavuşuyor.buna mukabil,Q7 bu takıma gün geçtikçe yük oluyor-olmaya devam edecektir.
hegelin "diyalektik idealizmi" gibi Q7 ve oğuzhan birbirlerini karşıtlayan oyunun özneleri olmaya devam edecekler.Velhasıl bu garip,Q7'nin bu forumda ergenlerin-halen ergen kalanları- üstünde sürdürdüğü büyüye çok şaşmıyor; lakin ,akil diyebileceğimiz isimler nezdinde olumlu mütalaların devamı bende bir parça "neyi kaçırıyorum" müptezelliği yaratıyor.

Çevrimdışı Orhan_

Olympiakos karşısında Beşiktaş, bu sezon Avrupa kupalarındaki en yüksek pas yüzdesi, pas denemesi ve pas isabeti bulduğu maçı oynadı.

Ama 1 gol attı :).. İlk yarı yaptığımız pasların çoğunluğu vakit kaybıydı.

Çevrimdışı tangaz

Ama 1 gol attı :).. İlk yarı yaptığımız pasların çoğunluğu vakit kaybıydı.

selçuk şahin pası yapıp duruyoruz adını da rakibi ezdik onlar 200 biz 500 pas yaptık koyuyoruz. skor : 1-1...

Çevrimdışı underworld

Yapiliyor zaten. Ben anlamiyorum ki bir cok kisi gecen seneyi unuttu herhalde
Ismail solbek kalede tolga oynuyordu yahu.
Iki sene once cenk oyuna giremiyordu mustafa oynuyordu
Takim gelisiyor ama

Dunyanin en gerizekali baskani elinde karijm, babel, tore, aras varken gidip iki tane kanat oyuncusu almaz, yd bile almaz.
Bin sefer yazdim kusursuZ bir takim olmamiz imkansiz. Istekler olanaklar ile sinirlidir.

Ama gelisim de gorulmelidir

Almeyda demba gomez yahu
Tolgadan boyko fabri
Ismailden adriyanoya canere
Evrildi kadro
Hareketlilik var. sadece bitirici santrafor ve 10 njmarada tercihler sikintili. Simdi seneye gidip fabregazi falan kiralarsa baskan balotelliyi falan getirirse ne olacak, gelisme olacak

gene yörüngeden çıkıyoruz  :busted_cop: :busted_cop:

burda mesele niye bu yaştaki ve bu verimdeki oyuncularla 3'er yıl yüksek maaşla sözleşme uzatıyoruz.
niye durduk yerde elimiz kolumuz bağlıyor , güçlü durumda iken bu gücü oyunculara veriyoruz.
yap 1 senelik opsiyonlu kontrat kimsenin gıkı çıkmaz.

şimdi 3 sene o bölgeye adam almazsan eşiği geçemezsin,
Şayet almaya kalksan yabancı sayısı gümmm   :ebebe:,
Hadi aldın diyelim 2 milyonluk adamı kenarda mı bekleteceksin ?
hadi onada tamam diyelim , peki yedekte bekleyene 2 milyon verirken getireceğin oyuncuya kaç kayme vereceksin?
 veyaaa şimdi ozi ve tolgay vbvbv oyuncularla iç sözleşme imzalamak isterken bunlarında zam taleplerini nasıl süspanse edeceksin ???

Çevrimdışı benyv-

gene yörüngeden çıkıyoruz  :busted_cop: :busted_cop:

burda mesele niye bu yaştaki ve bu verimdeki oyuncularla 3'er yıl yüksek maaşla sözleşme uzatıyoruz.
niye durduk yerde elimiz kolumuz bağlıyor , güçlü durumda iken bu gücü oyunculara veriyoruz.
yap 1 senelik opsiyonlu kontrat kimsenin gıkı çıkmaz.

şimdi 3 sene o bölgeye adam almazsan eşiği geçemezsin,
Şayet almaya kalksan yabancı sayısı gümmm   :ebebe:,
Hadi aldın diyelim 2 milyonluk adamı kenarda mı bekleteceksin ?
hadi onada tamam diyelim , peki yedekte bekleyene 2 milyon verirken getireceğin oyuncuya kaç kayme vereceksin?
 veyaaa şimdi ozi ve tolgay vbvbv oyuncularla iç sözleşme imzalamak isterken bunlarında zam taleplerini nasıl süspanse edeceksin ???

Q7'yi şu anda satmak istesen çin kulüpleri, katar kulüpleri vs. havada kapar, kontratı sene sonu bitseydi bedava giderdi, bu tüm oyuncular için geçerli. Yönetim bunu tedbir amaçlı yapıyor. ama yine de 1+1 veya 2+1 imzalamak , 3 senelik imzalamaktan iyidir bence de yaşlı oyuncular için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

30 yaş üstü oyunculara yönelmekte sorun yok ama adriano, gomez, atiba vb. kalitede ve karakterde adamlara yönelmemiz gerekiyor, taç çizgisi cambazları gibi adamlara gerek yok, tanınabilirlik artıyor diyorlar ama bence önemsiz Avrupa'da istikrarlı bir başarı gelirse artacak zaten.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 13:12:08 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

30 yaş üstü oyunculara yönelmekte sorun yok ama adriano, gomez, atiba vb. kalitede ve karakterde adamlara yönelmemiz gerekiyor, taç çizgisi cambazları gibi adamlara gerek yok, tanınabilirlik artıyor diyorlar ama bence önemsiz Avrupa'da istikrarlı bir başarı gelirse artacak zaten.

+1
 :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Orhan_

selçuk şahin pası yapıp duruyoruz adını da rakibi ezdik onlar 200 biz 500 pas yaptık koyuyoruz. skor : 1-1...

Bu pasların 200 tanesini ilk yarıda yapmış olduğumuzu var sayalım... Başka bir istatistik daha ekliyorum yanına. Aboubakar ilk yarıda 5 kere topla buluşmuş. 2'si santra olmak üzere. Bu istatistiğe bu şekilde bakınca dramatik görünüyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu pasların 200 tanesini ilk yarıda yapmış olduğumuzu var sayalım... Başka bir istatistik daha ekliyorum yanına. Aboubakar ilk yarıda 5 kere topla buluşmuş. 2'si santra olmak üzere. Bu istatistiğe bu şekilde bakınca dramatik görünüyor.
Dikine oynamadıkça bu pas oyunu çok bi anlam ifade etmiyor benim için hatta bazen sıkıcı bile olabiliyor, hoca bu sene bu taktiği benimsedi sonuç olarak doğru olabilir ama seyir zevki açısından bana hoş gelmiyor istatistik kağıdında yazanlar dışında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aaa öyle deme ama darılırım bak olympiakos çok güçlü avrupa geleneği war 42 maçın sadece 3ünde 1golden fazla yemişler

Çevrimdışı Necmi

imzamı atarım bu görüşlere. Tolgay ve GG berbat oynadılar, ilk golde yüzde 30 payı da GG'ye veriyorum ben
ilk gol derken :alala:
kaç gol yedikki neden herkese hata bulup esas mevkisinde olması gerekene hata yazmıyorsunuz
o topu ilk kesmesi gereken kişi Adrianoydu. sol bekin yapması gereken işi stoper yaparsa
göbektede adam paylaşımında hata yapılması kaçınılmaz olur.
Evet iki tane hücumcu bekle oynamak keyifli ama göbektede açık vermek kaçınılmaz oluyor. dün akşamdan beri
tosiçe veryansın ediliyor haklı yere ama esas mevkisinin oyuncusu kesmeliydi o topu kimse Adriano nerde demedi
iyi oynadığı içinmi herkes koruma altına alıyor.
Yediğimiz gol zincirleme defans hatasıydı Adrianodan başladı o hata Tolgay evet berbat oynadı ama bu berbat oyunun
bir nedenide aslında atibanın ilk yarı kötü performansıydı. Tolgay çok fazla yanlız kaldı. Ozi oyuna girince Atiba geriye esas mevkisine döndü taşlar yerine oturdu.
Atiba tamam gözbebeğimizde aslında ilk yarıdaki dağınık defansımız birazda onun oyuna girememesinden kaynaklandı karşımızda çok tırt bir takım vardı. oyuncular bayağı disiplinden koptu. Golü yiyince akılları başlarına geldi.
Şenol hoca bu sene çokça tekrarladığı rakibi iyi analiz edememe hatasını tekrarladı bence ikinci yarı hatalarını kapatınca takım normale döndü.
Tek tek oyuncu eleştirisini yapmak yanlış bütünde savunma hattımız bozuktu. Yediğimiz gol şans golüydü. iki oyuncumuzun arasında heleki biri marcelo o bızdık kalktı kafa golü attı. Adam zıplasa marcelonun boyuna ulaşamaz  :D

Çevrimdışı Orhan

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Q7 konusunda haklısınız ama biraz abartı yorumlar okudum  :biggrinking:
Ondan önce bence Tosic'i konuşalım adam tam bir pimi çekilmiş el bombası.
Seneye kaliteli bir kanat aldık mı yine rekabet için iyi oynamaya başlar sıkıntı yok.
Yorumlar abartılı değil bence. Futbolcu hata yapar ama hata yapar.Dün Quaresma konusu bambaska bir hal aldı.Abu gol atmıs adam kıpırdamadı bile pas almadıgı için.Çok lakayıt 2-0 önce gecsek  3. için rabona falan deniyor.Tüm takım hucuma cıkıyor 93.dakika içeride en az 3 kişi var ters ayak orta acsa son dakika golü olacak belki.Beyfendinin canı rabona yapmak istiyor o an.Mesela Ben Talisca olsam oraya kadar kossam adam rabona denese cinnet gecirirdim içten içe.Hocanın takım üzerindeki otoritesi için tesekkür edip Çine göndermek lazım. Sanırım öyle birsey de var.

Çevrimdışı Orhan_

Dikine oynamadıkça bu pas oyunu çok bi anlam ifade etmiyor benim için hatta bazen sıkıcı bile olabiliyor, hoca bu sene bu taktiği benimsedi sonuç olarak doğru olabilir ama seyir zevki açısından bana hoş gelmiyor istatistik kağıdında yazanlar dışında.

Bence hocanın görmek istediği ile pratikte gelişen arasında fark var. Ancak bunun baş sorumlusu yine kendisi. Takım boyu bu kadar uzarsa ve kompakt oynayan ekipler topu bir alan sıkıştırırsa, doğru pres, ya pas istasyonlarını arttıracaksın yani 4lü orta saha ya da uzun topları iyi kullanacaksın yani İnler gibi birisi. Aksi halde şans pozisyonlarına ve duran toplara çok fazla ihtiyacın olur. Benim gördüğüm budur (: 

Çevrimdışı tuncaboylu

Elemeli maçlarda deplasman takımı için doğrudur bu, Lucescu da böyle oynatırdı Avrupa Kupaları'nda.

Bir Dinamo Kiev maçı vardı 3-1'in rövanşında, tarafsız birine izletsen ağlardı sıkıntıdan.

Dikine dikine derken dikiverirler sonra.

Çevrimdışı tuncaboylu

kaç gol yedikki neden herkese hata bulup esas mevkisinde olması gerekene hata yazmıyorsunuz
o topu ilk kesmesi gereken kişi Adrianoydu. sol bekin yapması gereken işi stoper yaparsa
Evet iki tane hücumcu bekle oynamak keyifli ama göbektede açık vermek kaçınılmaz oluyor. dün akşamdan beri
tosiçe veryansın ediliyor haklı yere ama esas mevkisinin oyuncusu kesmeliydi o topu kimse Adriano nerde demedi
Yediğimiz gol zincirleme defans hatasıydı Adrianodan başladı o hata Tolgay evet berbat oynadı ama bu berbat oyunun
bir nedenide aslında atibanın ilk yarı kötü performansıydı. Tolgay çok fazla yanlız kaldı. Ozi oyuna girince Atiba geriye esas mevkisine döndü taşlar yerine oturdu.
Atiba tamam gözbebeğimizde aslında ilk yarıdaki dağınık defansımız birazda onun oyuna girememesinden kaynaklandı karşımızda çok tırt bir takım vardı. oyuncular bayağı disiplinden koptu. Golü yiyince akılları başlarına geldi.
Şenol hoca bu sene çokça tekrarladığı rakibi iyi analiz edememe hatasını tekrarladı bence ikinci yarı hatalarını kapatınca takım normale döndü.
Tek tek oyuncu eleştirisini yapmak yanlış bütünde savunma hattımız bozuktu. Yediğimiz gol şans golüydü. iki oyuncumuzun arasında heleki biri marcelo o bızdık kalktı kafa golü attı. Adam zıplasa marcelonun boyuna ulaşamaz  :D

Kev maçının ihalesi de Tosiç'e kalmıştı, ama ilk golde esas kabahatli Adriano'ydu.

Şimdi başka günah keçisi varken göze batmıyor, 2 maç sonra da onu gömmeye başlarlar.

Çevrimdışı mylife1903

Komple gifi olsa o golun meydana cikacak olay zaten. @Necmi abi ben yazdim olayi zaten. Senol hocadan basliyor o gol butun takimin emegi var. adriyano basiyor gidiyor abu cins cins kosular yapiyor topu alamayacagi yerlere karijma ofsayte kosuyor herzamanki gibi adriyanoda lanet olsun diye gelisi guzel ceviriyor topu orta alanda babel kayiyor dusuyor, tolgay ve atiba aslinda kambiyazoyu takip etmeli onlarsa uyuyor, tosic bombayi once atesliyor olmuyor sonra topun onunden cekilip patlatiyor, marselo da taymink hatasi yapiyor, fabri nasil yedi o golu ben hala onu anlamadim mesela.

Bu sinerjiyle gidersek kayseri saplayiverir hemen artik anamizin ligine donmek lazim

Etiketler: