O açıdan bakmadım tabi. Ben daha ziyade tribün bütünlüğü, güncellik, Beşiktaşın gücünün sponsorların rakamlarına da yansıması gibi açılardan değerlendirdim. Tabi bir de parası olmayıp 10 senelik forma giyenler var onlara zaten bir şey söylemek haddime değil. Bana göre daha ziyade genç ve çocuklar formalanmalı. İyi bir rakama 1 milyon forma çok mu ütopik? Düşünün 1 milyon forma satışı yapmış Beşiktaş ile Adidas veya benzeri bir sponsor kaç liraya anlaşır.
Yok abi tabiki utopik degil
Yeni sezonda kimsenin sirtinda 2 yildizli forma olmamali artik
Taraftar formasi uretilmeli aslinda , bu satilanlar Mac forması , Adidasla anlasip taraftar formasi yaparsin 2.ci kalite yaparsin 70-80 Tl den satarsin
Isteyen Mac forması isteyen Taraftar formasi alir olur biter boylece maddi gucu düşük insanlarida orjinal urun almaya cekersiin , 40 Tl ye cakma forma alacagina 70-80 Tl ye orjinal forma alir insanlar

Mesela Gecen Sezon Kartal yuvasi yapimi Hentbol formalari satisa cikarildi 50 Tl ye Cok sade ve şık di bayagi da satti o formalar

Yine klasik formalar satışa cikarildi 100 Tl den onlarda bayagi satti.
Mesela Benim Kombine alacak Durumum suan icin yok bayagi sikisigim , hos alsamda Zaten gidemiyorum , işim geregi hafta sonlari yoğun calistigim icin senede maximum 7-8 maca gidebiliyorum bu nedenle kombine almıyorum tek maclik bilet alıyorum , Her sene Hatiri sayılır alışveriş yapiyorum kartal yuvasından
Atki - Bere - Eldiven - T-shirt - Forma vs vs duzenli alışveriş yapıyorum yaz - kış elimden geldiğince.