Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121270 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Özellikle forma konusunda zam yapılmamalı. Eski 2 yıldızlı forma yerine yeni 3 yıldızlı forma satışını destekleyecek fiyat belirlenmeli. Halen daha Kola Turka yazılı formalarla maça gidenler var. Bu sene fırsata dönüşüp taraftarı uygun fiyata 3 yıldızlı formaya terfi ettirmek lazım.
Abi totem yapan veya Cok sevdigi icin giyen bir cok insan var

Mesela ben Bazi derbilerde 100.cu yildaki Cubuklu formami giyerim keza Feda sezonundaki Toyota yazıli kırmızi formayi bile hala severek giyiyorum bu açıdan bakin birde :tabe:

Adam 2.000 tl verip kombine almis 155 tl verip forma mi almayacak üstelik 6 senedir ?

Simdi sen beni tribünde Kirmizi Toyota formasi ile gorsen 4 senede hala forma almamis mi diyeceksin ? Halbuki Her sezon duzenli forma alan birisiyim.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2017, 14:58:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Abi totem yapan veya Cok sevdigi icin giyen bir cok insan var

Mesela ben Bazi derbilerde 100.cu yildaki Cubuklu formami giyerim keza Feda sezonundaki Toyota yazıli kırmızi formayi bile hala severek giyiyorum bu açıdan bakin birde :tabe:

Adam 2.000 tl verip kombine almis 155 tl verip forma mi almayacak üstelik 6 senedir ?

Simdi sen beni tribünde Kirmizi Toyota formasi ile gorsen 4 senede hala forma almamis mi diyeceksin ? Halbuki Her sezon duzenli forma alan birisiyim.

O açıdan bakmadım tabi. Ben daha ziyade tribün bütünlüğü, güncellik, Beşiktaşın gücünün sponsorların rakamlarına da yansıması gibi açılardan değerlendirdim. Tabi bir de parası olmayıp 10 senelik forma giyenler var onlara zaten bir şey söylemek haddime değil. Bana göre daha ziyade  genç ve çocuklar formalanmalı. İyi bir rakama 1 milyon forma çok mu ütopik? Düşünün 1 milyon forma satışı yapmış Beşiktaş ile Adidas veya benzeri bir sponsor kaç liraya anlaşır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kombinelere zam gelince yeni sezonda böyle şeylerle karşılaşmayız diye ümit ediyorum.
Maç maç satıp kombine parasını çıkaramazlar bundan dolayı da daha az satılır bence bir de 1,2,3,4 kategorilerden daha çok kombine satılmalı, 5,6,7,8 zaten biter

Çevrimdışı ilhan mansız

O açıdan bakmadım tabi. Ben daha ziyade tribün bütünlüğü, güncellik, Beşiktaşın gücünün sponsorların rakamlarına da yansıması gibi açılardan değerlendirdim. Tabi bir de parası olmayıp 10 senelik forma giyenler var onlara zaten bir şey söylemek haddime değil. Bana göre daha ziyade  genç ve çocuklar formalanmalı. İyi bir rakama 1 milyon forma çok mu ütopik? Düşünün 1 milyon forma satışı yapmış Beşiktaş ile Adidas veya benzeri bir sponsor kaç liraya anlaşır.
kesinlikle ütopik değil, 1 milyon inşallah 15. Şampiyonlukla birlikte satılır, yeter ki fiyatta hata yapmasınlar,,

Çevrimdışı onder23

Kombineler çıkalı aslında 2 yıl oluyor. Bu açıdan bakılırsa kombinelere 2 defa zam yapılmış hali olacağı düşünülebilir.
Her sene için %20 zam yapılsa en ucuz bilet 800 tl, 1150 tl oluyor.
Ben bu şekilde değilde totalde %25-30 arası zam bekliyorum. Bu da en uygun bileti yaklaşık 1000-1050 tl arası olacağını düşünüyorum.
1300 tl ler falan ütopik geliyor.
Şunu da belirteyim ki enflasyonun %10 olduğu yerde %20 lik artış fazla olur. Kendi şahsi görüşümdür.

Yok abi tabiki utopik degil

Yeni sezonda kimsenin sirtinda 2 yildizli forma olmamali artik

Taraftar formasi uretilmeli aslinda , bu satilanlar Mac forması , Adidasla anlasip taraftar formasi yaparsin 2.ci kalite yaparsin 70-80 Tl den satarsin

Isteyen Mac forması isteyen Taraftar formasi alir olur biter boylece maddi gucu düşük insanlarida orjinal urun almaya cekersiin , 40 Tl ye cakma forma alacagina 70-80 Tl ye orjinal forma alir insanlar :tabe:

Mesela Gecen Sezon Kartal yuvasi yapimi Hentbol formalari satisa cikarildi 50 Tl ye Cok sade ve şık di bayagi da satti o formalar :busted_cop:

Yine klasik formalar satışa cikarildi 100 Tl den onlarda bayagi satti.

Mesela Benim Kombine alacak Durumum suan icin yok bayagi sikisigim , hos alsamda Zaten gidemiyorum , işim geregi hafta sonlari yoğun calistigim icin senede maximum 7-8 maca gidebiliyorum bu nedenle kombine almıyorum tek maclik bilet alıyorum , Her sene Hatiri sayılır alışveriş yapiyorum kartal yuvasından

Atki - Bere - Eldiven - T-shirt - Forma vs vs duzenli alışveriş yapıyorum yaz - kış elimden geldiğince.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2017, 15:33:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kategori 8: 1300
Kategori 7: 1400
Kategori 6: 2000
Kategori 5: 2200
Kategori 4: 2800
Kategori 3: 3000
Kategori 2: 3500
Kategori 1: 4000

nasil?  :iblush:
Güzel düşünce abi ama daha fazla olur üst kategoriler.
Kategori 8: 1350
Kategori 7: 1500
Kategori 6: 2250
Kategori 5: 2750
Kategori 4:3250
Kategori 3:3750
Kategori 2:4400
Kategori 1 :5000
+- % 5 oynar bu fiyatlardan.

Çevrimdışı abdusta

Hatasıyla,Güzelliği ile Karizma Beşiktaş tarihinde iz bırakacak Yabancı bir değerimiz olacak!!

Bir başka yıldızlarımız Amokachi-Nouma rakibin içinden geçerlerdi.Tank gibiydiler,faul yapmaya gelen taş duvara çarpmış gibi olur kendini çimin dibinde bulurdu

Karizma ne yazıkki bu kadar güçlü fiziğe sahip değil ama ama gol vuruşları hariç dünyanın en teknik sağ ayağına sahip.

O bir yıldız ve ne mutlu bana ,O bir Beşiktaşlı

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünkü bizim maçtan sonra başakşehir maçını'da izledim.

Hakemlerin nasıl başakşehir'i kayırdığını gördüm.

Çevrimdışı El Nino

Fikret Başkan İçerde dizisiyle pazarlığa oturmuş kaça kiraladı acaba  :biggrinking:

Dünkü bizim maçtan sonra başakşehir maçını'da izledim.

Hakemlerin nasıl başakşehir'i kayırdığını gördüm.
Artik tek rakibimiz kaldigi icin hem hakemler hemde Rakipler ve medya tarafindan ittirilecek ve desteklenecekler bunlara hazirlikli olacagiz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Artik tek rakibimiz kaldigi icin hem hakemler hemde Rakipler ve medya tarafindan ittirilecek ve desteklenecekler bunlara hazirlikli olacagiz..

Başakşehir'in arkasında ki destek başka devlet destekli.

Stadlarında 100 kişi toplasan olmuyor borcumuz yok diyor başkanları.

Deli gibi transferler yapıyorlar nerden geliyor bu değirmenin suyu.

Dikkatli olmak lazım sakat'a getirmesinler.

Başakşehir'in arkasında ki destek başka devlet destekli.

Stadlarında 100 kişi toplasan olmuyor borcumuz yok diyor başkanları.

Deli gibi transferler yapıyorlar nerden geliyor bu değirmenin suyu.

Dikkatli olmak lazım sakat'a getirmesinler.
Öyle tabiii bunu bilmeyen yok

Mesela Mumkun degil Rize kume düşmez seneledir hep dusme potasindalar ama düşmüyorlar hep direkten dönüyorlar cok ilginc degil mi ?

Yahu Baskanlari Istanbul Buyuksehir Belediyesi Baskan vekili ve onumuzdeki secimlerde Ibb baskani olmasina kesin gözüyle bakiliyor var mi daha ötesi :tabe:
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2017, 15:46:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı kyiv

Öyle tabiii bunu bilmeyen yok

Mesela Mumkun degil Rize kume düşmez seneledir hep dusme potasindalar ama düşmüyorlar hep direkten dönüyorlar cok ilginc degil mi ?

Yahu Baskanlari Istanbul Buyuksehir Belediyesi Baskan vekili ve onumuzdeki secimlerde Ibb baskani olmasina kesin gözüyle bakiliyor var mi daha ötesi :tabe:

Yok, yok...Bu sene Rize lige bağlasan yine düşer :) Alt taraf belli Gaziantep, Adana, Rize. Diğer takımlar bir aptallık yapmazlarsa 3 takım yolcu.

Çevrimdışı LuceGel

Başakşehirde hiçbirşey yok yok sistem takımı filan geçiniz kapanan bütün takımlara puan kaybedecek kontratak futbolu oynuyorlar alt taraflar koparsa sıkıntı olur bizim için daha rize adana kayseri gibi maçları var. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Ona sakat, yapamaz, kısa dediler ama o Beşiktaş'ın yıllardır olan kaleci problemini çözdü. Teşekkürler Fabri ! 👏👏

Çevrimdışı Orhan_

Biz ligde 4-5 maçlık bi seriye girersek Başakşehir falan kalmaz piyasada. Dün çok zorlandık maçta. Birinci sebebi Rize biz daha üçlü çekerken otobüsü çekti sahasına. Oynamaya değil rezilliğe gelmişler. Tüm oyun planları, yedek kulübesi dahil, tüm oyuncularıyla defans yapmaktı. İkincisi ilerideki oyuncularımızın etkisizliği. Cenk Tosun Paşa bu oyun şekliyle ilerleyemez. İki stoper arasında kaybolup gidiyor. Ne bir koşusu var ne kendini boşa çıkarma çabası. Kanatlarda etkisiz olunca iyice ortalardan kayboluyor.

Gökhan Gönül dün takımın en iyisiydi. Golden sonra taraftar baya iyi reaksiyon verdi Gökhan'a. Bir kere Oğuzhan oyuna girdiğinde bu kadar gürültü kopmuştu. Atiba'nın ciğerine sağlık. Her pozisyonun içinde var. Soldan atak yiyoruz Atiba orada, sağdan atak yapıyoruz Atiba orada. Işınlanmayı bulmuş bizim Kanadalı. Oğuzhan bu takımın pas alışverişlerinin organizatörü. Kötü göründüğü maçlarda bile oyuna katkısı oluyor. Quaresma bi artistik hareket yapıp top kaptırıyor insanda sinir bırakmıyor. 5 dakika sonra yine aynı hareketi yapıp gole katkıda bulunuyor. En son Adriano. Bu adam baskı yediğimiz anlarda kurtarıcımız. Oyun görüşü üst düzey. Sahayı enine dikine çok iyi görüyor.

Çarşı'nın 25 dakikalık saçma sapan olayının olmaması da iyi oldu. Yine de tam goy goy grubu. Hiç maçın içinde değiller. Varsa yoksa goy goy goy, lay lay lom. Eyyorlamam bu kadar :D.

Çevrimdışı Orhan_

Ona sakat, yapamaz, kısa dediler ama o Beşiktaş'ın yıllardır olan kaleci problemini çözdü. Teşekkürler Fabri ! 👏👏

Dün yine aklımızı aldı bi pozisyonda. Kale içinde çalım atmalar :D. Sıkılıyor uzun süre top gelmeyince. Ama oyundan hiç kopmaması çok iyi. Normalde kaleciler uzun süre top görmeyince soğur ama Fabri'nin o konuda maşallahı var.

Çevrimdışı Necmi

Kardeşim pozisyonun penaltıyla uzaktan yakindan ilgisi yok Yakin cekim tekrarini izle

Çocuk dengesini kaybedip düşüyor , düşerken de Topun eline carpacagini anlıyor ve iki elini birden hayava kaldırıyor top eline değmesin diye buna rağmen top koktuk altina değiyor bu pozisyonu iyi suzebilen hic bir hakem penalti vermez

Dunku hakem Art niyetli olmasına ragmen pozisyona yakin oldugu icin Net bir sekilde gördü ve penalti vermedi
hakem artniyetli değildi. öyle olsa son dakikada o penaltıyı verirdi. Ben büyük maçta yönetirim
taraf tutmam derdinde bir hakemdi. gördüğünü çaldı. kartlarıda kitabına göre verdi yanlışı yoktu. Tek eleştireceğimiz
konu GG nin haraketinde rakibe kart çıkmaması olur oda gri bir konu mesela aynı mantıkla marceloyada kart vermedi.
dün maçta gerektiği kadar sövdüm hakeme ama maça gelmeyen arkadaşlarla konuşuyoruz hakem doğru karar verdi
diyorlardı. Sonra eve döndüm özetlere baktım harbiden hakemlik bir şey yokmuş. Penaltıda evet bencede penaltı değildi
ama verse kimse neden verdin diyemezdi. öyle bir pozisyon o nedenle art niyet falan ağır olur. Gördüğünü yorumladığını
çalmaya çalıştı. istediğimizde bu değilmi. Bozulmazsa gelecekte bu mantıkla çok iyi bir hakem olur kanısındayım.

Dün yine aklımızı aldı bi pozisyonda. Kale içinde çalım atmalar :D. Sıkılıyor uzun süre top gelmeyince. Ama oyundan hiç kopmaması çok iyi. Normalde kaleciler uzun süre top görmeyince soğur ama Fabri'nin o konuda maşallahı var.
Fabri yerinde hiç durmuyor ki adam sanki kaleci degilde Stoper veya libero durmadan paslasip duruyor onundekilerle :D

Kalecimisin , Defansmisin

Yoksa liberomusun anlayamadik sen ne ayaksın

Fabri sen manyakmisin :icool:

hakem artniyetli değildi. öyle olsa son dakikada o penaltıyı verirdi. Ben büyük maçta yönetirim
taraf tutmam derdinde bir hakemdi. gördüğünü çaldı. kartlarıda kitabına göre verdi yanlışı yoktu. Tek eleştireceğimiz
konu GG nin haraketinde rakibe kart çıkmaması olur oda gri bir konu mesela aynı mantıkla marceloyada kart vermedi.
dün maçta gerektiği kadar sövdüm hakeme ama maça gelmeyen arkadaşlarla konuşuyoruz hakem doğru karar verdi
diyorlardı. Sonra eve döndüm özetlere baktım harbiden hakemlik bir şey yokmuş. Penaltıda evet bencede penaltı değildi
ama verse kimse neden verdin diyemezdi. öyle bir pozisyon o nedenle art niyet falan ağır olur. Gördüğünü yorumladığını
çalmaya çalıştı. istediğimizde bu değilmi. Bozulmazsa gelecekte bu mantıkla çok iyi bir hakem olur kanısındayım.
Abi dun Sari kartli bir Rizeli bizim oyuncunun ayağına basti 2.ci sariyi vermedi 1 dakika sonra Hikmet karaman oyundan aldi adami :)

Çevrimdışı Neo Nesil

merhaba lider takımımın lider taraftarları, daha önce bu foruma 2 kez kayıt olmuştum. hatırlayanlar bilir..

konuya dönecek olursak, sezon başından beri lig yarışında başakşehiri asla rakip olarak görmüyorum. 2009'un sivassporu gibiler, yakın zamanda tökezlerler. her türlü şampiyonuz. :ok:

Atınç'ın penaltısı ise penaltı falan değil, dengesini kaybedip düşünce top koltuk altına değiyor. elinde olmayan bir pozisyon sonuçta  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi , Denetçi arkadaslar Foruma resim ekleyemiyorum Eklenti yuklenirken Hata diyor , bilginize :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
resim siteleri üzerinden deneyin sorun var zaten 20 gündür uğraşıyoruz çözemedik sunucuyla ilgili sıkıntı yeni bir sunucuya geçeceğiz o zamana kadar idare edin sunucu araştırıyoruz. @Yunus Emre Dökmeci

Erman Toroğlu: "Diyorlar ki Şenol Hoca korkak. Korkak dediğiniz hocanın takımında sol bek orta yaptı sağ bek gol attı." :D

Çevrimdışı Necmi

merhaba lider takımımın lider taraftarları, daha önce bu foruma 2 kez kayıt olmuştum. hatırlayanlar bilir..

konuya dönecek olursak, sezon başından beri lig yarışında başakşehiri asla rakip olarak görmüyorum. 2009'un sivassporu gibiler, yakın zamanda tökezlerler. her türlü şampiyonuz. :ok:

Atınç'ın penaltısı ise penaltı falan değil, dengesini kaybedip düşünce top koltuk altına değiyor. elinde olmayan bir pozisyon sonuçta  :evillol:

umarım bu şansını iyi kullanırsın çünkü bir daha üye olma şansın olmaz. iyi yanıma denk
geldinde üyeliğini onayladım. :bandit:  normalde onaylamayacaktım.

Etiketler: