Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122259 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Kombineli olupta maça gitmeyenlere bir çözüm bulunmalı millet harıl harıl bilet arıyor yaklaşık 8000 kombineli maça gitmiyor.Klub diyorki devredin kardeşim hem siz kazanın hem biz kazanalım hem stad dolsun bunu yapan sayısıda çok az.Buna bir yaptırım uygulanmalı  yeni sezonda. :bandit:
rize maçı özelinde aslında bu çok da doğru değil bence, maça 31 binden fazla seyirci gelmiş, yaklaşık 2000 kişilik deplasman tribünü neredeyse tamamen boştu,kapalı alt ve numaralı hariç her yer doluydu, oralarda fiyat biraz etkili olmuş olabilir, onun dışında kombinesi olup maça gelmeyen sayısının bu maçta gayet az olduğunu düşünüyorum, kaldı ki en  sevindirici tarafı sıradan bir maç olmasına rağmen neredeyse tüm localar doluydu, boş hiçbir loca görmedim.

Çevrimdışı LuceGel

rize maçı özelinde aslında bu çok da doğru değil bence, maça 31 binden fazla seyirci gelmiş, yaklaşık 2000 kişilik deplasman tribünü neredeyse tamamen boştu,kapalı alt ve numaralı hariç her yer doluydu, oralarda fiyat biraz etkili olmuş olabilir, onun dışında kombinesi olup maça gelmeyen sayısının bu maçta gayet az olduğunu düşünüyorum, kaldı ki en  sevindirici tarafı sıradan bir maç olmasına rağmen neredeyse tüm localar doluydu, boş hiçbir loca görmedim.
31000+2000 deplasman+2000 satılmayan pahalı biletler dersek yine 7000 civarı kombineli çıkıyor maça gelmeyen.Hava güzel takım güzel locaların dolması normal .Dünyanın en güzel yerine stad yaptık bunun elbet geri dönüşü olacak .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı kyiv

Şampiyonluk mücadelesi, derbi, Avrupa derken takım olarak yaşlanıyoruz. Özellikle Atiba'dan sonraki orta saha çok önemli olacak. Şampiyonluklara ara vermemek için kaliteyi düşürmeden gençleşmek lazım. 30 yaş üstü futbolcularımız artıyor. Hadi önümüzdeki sene de birşekilde idare eder ama 2018-2019 sezonuna en az 4,5 genç takviye olmalı. Genç derken 24,25,26 yaş grubundan. Anadolu takımlarını pek takip edemiyorum ama şöyle göz ucuyla Recep Niyaz fena değil gibi. Hem Türk olması hem genç olması avantaj.21 yaşındaymış bu arada.

Çevrimdışı GD8

Vodafone Arena İçerde Dizisi Çekimi Yapılmış

Çevrimdışı ilhan mansız

31000+2000 deplasman+2000 satılmayan pahalı biletler dersek yine 7000 civarı kombineli çıkıyor maça gelmeyen.Hava güzel takım güzel locaların dolması normal .Dünyanın en güzel yerine stad yaptık bunun elbet geri dönüşü olacak .
işte tam da bu yüzden önümüzdeki yıl kombinelere zam yapılmamasının doğru olacağını düşünüyorum. doğru fiyat çok önemlidir. passodan bakıldığında satılmayan çok bilet vardı. 7.000 kombinelinin gelmemesi mümkün değil. eğer seneye örneğin kale arkası kombinesi 1500 lira olursa maç biletlerini ortalama en az 100 lira yapmak gerekir. bu durumda da satış düşer. rize maçı için kapalı ve numaralıda 200 liranın üzeriydi bir çok bölüm. bu doğru fiyatlama değil, önümüzdeki yıl örneğin kale arkası yine 1000-1200 arası olmalı ve maç biletlerinin ortalama fiyatı da maksimum 70 lira olmalı bu durumda 5 maçüzerinden kombinesi gelir 1.800 lira olur ki gayet de makuldür. Kurlar yükseldi, takım başarılı vs. sebeplerle fiyatları yükseltmek içinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda kesinlikle doğru değil ve oluşacak durumu çok değil 3ay sonra inşallah birlikte göreceğiz. Keza, inşallah üç yıldızlı formalar içinde 150 TL bandını geçmek büyük hata olur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı Berat

@ilhan mansız Yeni formalar 170 TL civarında olacak, daha da fazla olması muhtemel döviz kurundan dolayı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada oyundan çıkarken tepki gösteren Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Quaresma, yaptığı paylaşımda "Olduğum kişiyi ve nasıl olduğumu çok seviyorum. Ben sadece futbolu çoğu insandan farklı yaşayan biriyim. Kulüp, oyuncudan her zaman yukarıdadır şüphesiz, fakat sadece birkaçı herkese kucak açan bir kulübe ve kendisini eleştirenlere karşı aşk ve sevgi besler" ifadelerini kullandı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

@ilhan mansız Yeni formalar 170 TL civarında olacak, daha da fazla olması muhtemel döviz kurundan dolayı.
400 bin forma satarsak çok çok büyük bir iş başarmış oluruz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2017, 13:34:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şampiyonluk mücadelesi, derbi, Avrupa derken takım olarak yaşlanıyoruz. Özellikle Atiba'dan sonraki orta saha çok önemli olacak. Şampiyonluklara ara vermemek için kaliteyi düşürmeden gençleşmek lazım. 30 yaş üstü futbolcularımız artıyor. Hadi önümüzdeki sene de birşekilde idare eder ama 2018-2019 sezonuna en az 4,5 genç takviye olmalı. Genç derken 24,25,26 yaş grubundan. Anadolu takımlarını pek takip edemiyorum ama şöyle göz ucuyla Recep Niyaz fena değil gibi. Hem Türk olması hem genç olması avantaj.21 yaşındaymış bu arada.

Dün , Necmi abi , Emre Akbaba demişti. Gerçekten güzel bir oyuncu ins alırlar yoksa diğer renklilere gidicek göz göre göre .

Çevrimiçi Rasim

bütün biletler bitene kadar devir islemini durdurmalari lazim birde her pasoligi olan önceden bildirecegi 5 kisiye devir izni verilebilir seklinde kisitlama getirilmeli :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı ilhan mansız

bütün biletler bitene kadar devir islemini durdurmalari lazim birde her pasoligi olan önceden bildirecegi 5 kisiye devir izni verilebilir seklinde kisitlama getirilmeli :)
hukuken bir engel yoksa yapılabilir bence de. Berat yazmış formalar 170 TL diye yapılabilir tabi ama doğru fiyat olmadığını düşünüyorum. Böyle dönemler taraftar bağlılığını arttırmak için aslında büyük fırsattır, konu bu gözle değerlendirilmeli. Bilet ve kombine fiyatları kesinlikle yüksek, bu yıl için zam doğru olmaz.

Çevrimdışı ardiles

noldu bu azra kizimizi cikaracaklardi hic haber yok BJKTV'de  :bandit:

Çevrimiçi Rasim

hukuken bir engel yoksa yapılabilir bence de. Berat yazmış formalar 170 TL diye yapılabilir tabi ama doğru fiyat olmadığını düşünüyorum. Böyle dönemler taraftar bağlılığını arttırmak için aslında büyük fırsattır, konu bu gözle değerlendirilmeli. Bilet ve kombine fiyatları kesinlikle yüksek, bu yıl için zam doğru olmaz.
kombineler 1200 tl den baslayabilir bence uygun vipler baya satiliyor kategori 1 e bir fiyat düzenlemesi yapilabilir :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı LuceGel

işte tam da bu yüzden önümüzdeki yıl kombinelere zam yapılmamasının doğru olacağını düşünüyorum. doğru fiyat çok önemlidir. passodan bakıldığında satılmayan çok bilet vardı. 7.000 kombinelinin gelmemesi mümkün değil. eğer seneye örneğin kale arkası kombinesi 1500 lira olursa maç biletlerini ortalama en az 100 lira yapmak gerekir. bu durumda da satış düşer. rize maçı için kapalı ve numaralıda 200 liranın üzeriydi bir çok bölüm. bu doğru fiyatlama değil, önümüzdeki yıl örneğin kale arkası yine 1000-1200 arası olmalı ve maç biletlerinin ortalama fiyatı da maksimum 70 lira olmalı bu durumda 5 maçüzerinden kombinesi gelir 1.800 lira olur ki gayet de makuldür. Kurlar yükseldi, takım başarılı vs. sebeplerle fiyatları yükseltmek içinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda kesinlikle doğru değil ve oluşacak durumu çok değil 3ay sonra inşallah birlikte göreceğiz. Keza, inşallah üç yıldızlı formalar içinde 150 TL bandını geçmek büyük hata olur.
İllaki zam olacak %30 civarı tahminim.  .Kombine alacakları üzmeyecek kombinelilerinde maça gelmeyenlerin biletleri klube devrini zorlayacak bir sistem devreye sokulmalı Kategori 1-2 fiyatlar biraz aşağı çekilmeli.Tribün desteği artı eksi maç günü gelir dengesini iyi hesaplamak gerekli.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2017, 14:20:42 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

13/14 -> 110 TL
14/15 -> 129 TL
15/16 -> 139 TL
16/17 -> 155 TL 'imiş forma fiyatları ağabey.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı ilhan mansız

13/14 -> 110 TL
14/15 -> 129 TL
15/16 -> 139 TL
16/17 -> 155 TL 'imiş forma fiyatları ağabey.
hatta 159 du galiba bu yıl,,çok zorlamak büyük hata olur

Çevrimdışı Berat

hatta 159 du galiba bu yıl,,çok zorlamak büyük hata olur

155 TL abi yazdığım gibi.

Çevrimdışı ilhan mansız

İllaki zam olacak %30 civarı tahminim.  .Kombine alacakları üzmeyecek kombinelilerinde maça gelmesini zorlayacak bir sistem devreye sokulmalı .Tribün desteği artı eksi maç günü gelir dengesini iyi hesaplamak gerekli.
öyle bir zam yapılırsa totalde büyük zarar oluşur, testi kırılmadan yazıyorum. Fiyat ve beklentiyi doğru kurgulayıp sene başında iyi bir gelir elde edilmeli. 25 bin kombine satışı ve 45 milyon kombine geliri gayet iyidir. Bilet fiyatları da bunlara göre oluşursa 60-70 arası bir tribün geliri oluşur ki çok başarılı bir sonuç ortaya çıkar. Bahsettiğiniz zam ile 25 bin kombine satmak mümkün değil.

Çevrimiçi Rasim

Kategori 8: 1300
Kategori 7: 1400
Kategori 6: 2000
Kategori 5: 2200
Kategori 4: 2800
Kategori 3: 3000
Kategori 2: 3500
Kategori 1: 4000

nasil?  :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı eski inönü

Enes Ünal yoklanabilir sezon sonu. bonservisiyle ya da satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle.

Çevrimdışı kyiv

Özellikle forma konusunda zam yapılmamalı. Eski 2 yıldızlı forma yerine yeni 3 yıldızlı forma satışını destekleyecek fiyat belirlenmeli. Halen daha Kola Turka yazılı formalarla maça gidenler var. Bu sene fırsata dönüşüp taraftarı uygun fiyata 3 yıldızlı formaya terfi ettirmek lazım.

Çevrimdışı ilhan mansız

Özellikle forma konusunda zam yapılmamalı. Eski 2 yıldızlı forma yerine yeni 3 yıldızlı forma satışını destekleyecek fiyat belirlenmeli. Halen daha Kola Turka yazılı formalarla maça gidenler var. Bu sene fırsata dönüşüp taraftarı uygun fiyata 3 yıldızlı formaya terfi ettirmek lazım.
işte genel olarak bunu anlatmaya çalışıyorum zaten,, doğru fiyatlama taraftar desteğini sportif başarıyla birlikte çok yukarıya taşır. Ama kale arkasına sıradan bir maç için bile 100 lira isterseniz ve Allah korusun olası sportif başarısızlıkta büyük gelir kaybı oluşur. Bütün şartlar müsait iken doğru fiyatlama ve pazarlama Fırsatı kaçırılmamalı,,

Etiketler: