Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

1.95 boy 120 kiloluk kweuke'den 4 metre fark yiyip helikopterin pervanesi gibi oyuncunun önüne yatmanın açıklaması olamaz.şahsen şenol hocanın da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum ve muhtemelen son maçı oldu atıncın.Tosic'in gelmesiyle 3.tercih olacaktır

atınç bu akşam en iyi maçını oynadı en iyisini yapmaya çalıştı. şuta ayağını uzatmasa yakın mesafeden top kaleye gidecekti fabrinin ne yapacağı belirsiz. helikopter pervanesimiydi uçak kanadımıydı bilmem pozisyonun açıklaması: "gol yememek için mücadele etmek"

her tartışmalı pozisyonu beşiktaşın aleyhinde yorumlayan e.toroğlu bile penaltı diyemedi. siz hangi kurala binaen %80 penaltı diyorsunuz ve kalan %20 lik oran için hangi kuralı örnek gösteriyorsunuz?

Çevrimdışı kyiv

Kalan 11 maçta kazanılacak 11 milyon lira var. Es geçmeyelim. :icool:

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaş 1.95 boy 120 kiloluk Kweuke demiş ama Atınç sanki 1.75 boy 72 kilo. Evet biraz ağır stoper ama bizim elimizde 1'i cezalı toplam 5 stoper var, sol stoper olarak değerlendirebilecek geri kalan stoperlerin hepsi sağlıklı ve fit olsa son tercih Atınç. Buna rağmen 2 haftadır evet biraz şanslı ama genelde iyi performans sergiledi belkide sezon sonuna kadar şans bulamayacak. Hal böyle olunca çok yüklenmek doğru değil çocuğa bence görevini bir şekilde ifa etti iki maç biri derbi gol yemedik.

Bizim için asıl önemli sorun Quaresma. Şu an iyi gidiyoruz falan ama ilk tökezlediğimizde medya çok fena karıştırır bu adamın hareketleri sayesinde bizi. Şenol hocaya haksızlık yapıyor Quaresma. Belkide ilk kez bu kadar tabela yaptı kariyerinde çok güzel teşekkür etti sağolsun bugün. Kaldı ki 8 sarı kart görmüş bu sene bu çok fazla bir rakam hücum oyuncusu için yok işte haftaya sebep? Hakemi alkışladı komik. 33 yaşındaki oyuncuya yakışmıyor. Hocanın laz damarı tutarsa ki inşallah tutmaz sürpriz bir kadro dışı bize çok zarar verecektir bu süreçte. Umarım bir daha yapmaz şu hareketleri.

Çevrimdışı Necmi

ben macı izlerken aha penaltıyı verecek dedim.hakem 5 sn düşündü vermedi.ben dogru bildigimi söylerim pozisyon %80 penaltı gibi duruyor.abicim iyi niyet futbolda bize puan kazandırmaz.gecen hafta penaltıyı calsa bugünle birlikte bize 5 puan kaybına mal olurdu.O zaman da atınc iyi niyetli dermiydiniz çok merak ediyorum?

burası altyapı değil.a takımda oynuyorsan iyi niyete tolerans cok cok az olur,olmalı.mükemmele yakın oynaman gerekiyor zaten büyük takım oldugun icin rakip senin hatanı kollayacak doğal olarak bu kadar hata yapma lüksü olamaz bir oyuncunun.

1.95 boy 120 kiloluk kweuke'den 4 metre fark yiyip helikopterin pervanesi gibi oyuncunun önüne yatmanın açıklaması olamaz.şahsen şenol hocanın da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum ve muhtemelen son maçı oldu atıncın.Tosic'in gelmesiyle 3.tercih olacaktır
yatarak falan müdahale etmedi ayakta müdahale etti son anda ve bir golü önledi. Yatarak müdahale etse topun üstüne düşmez herhalde evet savrukluğunu kontrolsüz haraketlerini bende beğenmiyorum ama akşama özel konuşursak bir çok atağı kesti ve iyi bir oyun çıkardı o pozisyonda penaltı falan değil. Aleyhimizde her pozisyona düdük çalan kart gösteren bir hakem vardı sahada o bile penaltıyı çalmadı hatırlatırım pozisyonuda çok iyi gördü eğilip bakıyordu. Renkliler gibi algı yaratmayın. Haksız yere kendi oyuncunu gömmek neymiş otur maçı bir daha seyret Atınçın bizi ipten alan kaç pozisyonu var. Pozisyonda marcello pazara gitti atınç ani hamle yapmasa kalede golü görürdük. Beşiktaşı ipten alan bir oyuncumuza bu algıyı yaratmak büyük haksızlık arka arkaya iki maç oynamış ve iki maçtada gol yememişiz. Bu raslantıda değil iki maçtada biride derbi seyret kaç pozisyonu kesmiş.

Çevrimdışı Necmi

melo bile bu kadar konuşulmadı medyada
ne emre ne volkan ne de her maçta pislik yapan podolski...

medyada bazıları beşiktaş nefretini q7 üzerinden kusuyor. çanak tutmayın.

Q7 ye her maçta 3-4 kez sarı kartlık faul yapılıyor bazen faul bile çalmadan es geçiliyor.
o saydığın oyuncuların hiç biri Beşiktaşın oyuncusu değil basının ne konuştuğu bizi
ilgilendirmez. Quaresmanın sahadaki hiç bir haraketi Beşiktaşa yakışmıyor. Önemli olan
Beşiktaşdır. Beşiktaşın formasını giyen herkesde haddini bilecek Basın konuşuyorsa malzeme
vermeyeceksin. Yaptığı terbiyesizlik. maçtada o haraketi hocaya yapmadı bence taraftara yaptı
sinirli bir şekilde çıktı çünkü önce yaptığı bazı haraketlerden tribünlerden tepki yedi buda sinirlendirdi onu.
o saçma sapan pas girişimleri sonrası tribünler pekde sıcak karşılamadı maç 0-0 artislik yapıyor.
Hiç bir oyuncu Beşiktaşdan değerli değildir. Beni basının ne dediği değil sahada ne verdiği ilgilendirir.
Ben takımımda melo istemediğim gibi böyle bir Quaresmada istemem.
haftaya kayseri gibi ciddi bir rakibe karşı oynayacağız ve sen kart sınırındasın. O haraketi yapamazsın
yaparsan takıma ihanet edersin. 8 tane sarı kart gördü bir hücum oyuncusunun bu kadar kart görmesi normal değil
birde çoğunlukla sorumsuzca davrandığı için yedi bu kartları. Düşünülmesi gereken bir durum bu.
Kart yersin Gökhanın yediği gibi helal olsun derim. Gökhanada parantez açalım artık yavaş yavaş Beşiktaşa
ısındı golü atması ve bu golün maçı kazandıran gol olması çok önemliydi.

Çevrimdışı LuceGel

Atınçın pozisyonunun penaltıyla ilgisi yok yaptığı zor pozisyon müdahalesi mutlak golu önledi maçın başında kötü başladı sonra iyi toparladı.Rizespor oldukça dirençliydi ön alanda etkili olamadık.Adriano ve G.Gönül en iyilerdi.Oğuzhanın ilk yarıda attığı öldürücü pasları değerlendirecek kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Agzimin tadi kacti resmen, sinirden uyuyamadim. Tamam rizesporun da hakkini teslim edelim, futbol rakiple oynaniyor sonucta adamlar iyi kapandi. Takimin ileri hatti boyle kotu oynarken uc puani cebe koymak da basaridir ve bu ekstra uc puanlar takimi sampiyonluga tasiyor.
Ilk rizespor macinda adriyano bu macta gg takimi ipten aldi.

Mac baslar baslamaz bi sikinti oldugu belliydi, hakem de arizaydi zaten, besiktasli herhalde cocuk, anlasilmasin diye firat aydinus triplerine girdi. Sacma sapan kararlar.

Rehavet degildi bence ama sanki tam hazir degildik maca, su milli takim arasina kadar limana varalim hele sonrasi zaten yokus asagi.

Atinca gelene kadar, kotu olan, formsuz olan, gununde olmayan bir suru oyuncu vardi takimda. Sadece uc puan guzeldi dun. Taraftari da anlayamiyorum, baskanin bu taraftar gruplarini toplayip bir firca kaymasi lazim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bana göre sezon sonu Beşiktaş'ın önünde cevaplaması gereken 3 temel soru var;

1) İmparator Atiba'nın veliahtı kim olacak?
2) Quaresma'nın Beşiktaş'taki geleceği ne olacak?
3) Beşiktaş'ın forveti kim olacak?
Günaydın

1. Badou Ndiaye

2. Jubilesini bizde yapacak

3. Demba ba veya Gomez
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

o saydığın oyuncuların hiç biri Beşiktaşın oyuncusu değil basının ne konuştuğu bizi
ilgilendirmez. Quaresmanın sahadaki hiç bir haraketi Beşiktaşa yakışmıyor. Önemli olan
Beşiktaşdır. Beşiktaşın formasını giyen herkesde haddini bilecek Basın konuşuyorsa malzeme
vermeyeceksin. Yaptığı terbiyesizlik. maçtada o haraketi hocaya yapmadı bence taraftara yaptı
sinirli bir şekilde çıktı çünkü önce yaptığı bazı haraketlerden tribünlerden tepki yedi buda sinirlendirdi onu.
o saçma sapan pas girişimleri sonrası tribünler pekde sıcak karşılamadı maç 0-0 artislik yapıyor.
Hiç bir oyuncu Beşiktaşdan değerli değildir. Beni basının ne dediği değil sahada ne verdiği ilgilendirir.
haftaya kayseri gibi ciddi bir rakibe karşı oynayacağız ve sen kart sınırındasın. O haraketi yapamazsın
yaparsan takıma ihanet edersin. 8 tane sarı kart gördü bir hücum oyuncusunun bu kadar kart görmesi normal değil
birde çoğunlukla sorumsuzca davrandığı için yedi bu kartları. Düşünülmesi gereken bir durum bu.
Kart yersin Gökhanın yediği gibi helal olsun derim. Gökhanada parantez açalım artık yavaş yavaş Beşiktaşa

Günaydın

Bence Q7 bu  hareketleri yaparak gündemde kalıyor. Bunlarıda bilerek yapıyor.
Konuşulduğunu bildiği için yapıyor. Q7 hem bizi hemde Medyayı çözmüş durumda. Fazla takılmayın.

Q7 nin PR-konsepti bu !
Şimdi ne olacak: Maçtan çıkarken üzülmek hakkım deyip, sinirlendim diyecek. Hareketi kimseye yapmadım. Şenol hocayı seviyorum diyerek gidip ona sarılacak. Bunuda Q7-PR kapsamında bilerek yapacak.

Quaresmanın oyun sitilini hiç sevmem ama hakkını vermek lazım. Ön bölgede en istikrarlı fotbolcumuz. Beklenmedik anlarda kilidi açıyor (dün olduğu gibi). Kim ne derse desin tribünlere (pozitif ve negatif) heyecan veriyor.
Come to Beşiktaş

ben macı izlerken aha penaltıyı verecek dedim.hakem 5 sn düşündü vermedi.ben dogru bildigimi söylerim pozisyon %80 penaltı gibi duruyor.abicim iyi niyet futbolda bize puan kazandırmaz.gecen hafta penaltıyı calsa bugünle birlikte bize 5 puan kaybına mal olurdu.O zaman da atınc iyi niyetli dermiydiniz çok merak ediyorum?

burası altyapı değil.a takımda oynuyorsan iyi niyete tolerans cok cok az olur,olmalı.mükemmele yakın oynaman gerekiyor zaten büyük takım oldugun icin rakip senin hatanı kollayacak doğal olarak bu kadar hata yapma lüksü olamaz bir oyuncunun.

Kardeşim pozisyonun penaltıyla uzaktan yakindan ilgisi yok Yakin cekim tekrarini izle

Çocuk dengesini kaybedip düşüyor , düşerken de Topun eline carpacagini anlıyor ve iki elini birden hayava kaldırıyor top eline değmesin diye buna rağmen top koktuk altina değiyor bu pozisyonu iyi suzebilen hic bir hakem penalti vermez

Dunku hakem Art niyetli olmasına ragmen pozisyona yakin oldugu icin Net bir sekilde gördü ve penalti vermedi

Çevrimdışı fani madida

Kardeşim pozisyonun penaltıyla uzaktan yakindan ilgisi yok Yakin cekim tekrarini izle

Çocuk dengesini kaybedip düşüyor , düşerken de Topun eline carpacagini anlıyor ve iki elini birden hayava kaldırıyor top eline değmesin diye buna rağmen top koktuk altina değiyor bu pozisyonu iyi suzebilen hic bir hakem penalti vermez

Dunku hakem Art niyetli olmasına ragmen pozisyona yakin oldugu icin Net bir sekilde gördü ve penalti vermedi

bence hakem art niyetli değildi öyle olsa penaltıyı çalardı. hakem sadece kendini ispat etmeye çalışan birisi ama ilerde fırat gibi bi tetikçiye de dönüşebilir tabi  :evillol:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

@Necmi abi , Denetçi arkadaslar Foruma resim ekleyemiyorum Eklenti yuklenirken Hata diyor , bilginize :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı LuceGel

bence hakem art niyetli değildi öyle olsa penaltıyı çalardı. hakem sadece kendini ispat etmeye çalışan birisi ama ilerde fırat gibi bi tetikçiye de dönüşebilir tabi  :evillol:
Katılıyorum bu hakemi defalarca izledim oyunu çok iyi okuyor süzüyor  dün kendini ispata çalıştı Fırat gibi olmazsa büyük bir hakem olur. :ok:

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir tane pozisyon icabı kart gördüğünü hatırlamıyorum. İstediklerini yapamayınca sinirleniyorsun anladık kabul ettikte sesimizide çıkarmıyoruz ama eski Beşiktaş yok hocaya taraftara saygısızlığa terbiyesizliğe gerek yok kapının önünde görür kendini ve bunun farkındadır umarım. Şenol hocanın dediği gibi silgiyi bitirmemek lazım.

Çevrimdışı underworld

@Necmi abi , Denetçi arkadaslar Foruma resim ekleyemiyorum Eklenti yuklenirken Hata diyor , bilginize :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Resim yükle. Com dan yükle daha iyi oluyor

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2017, 17:39:09 Necmi ]

Çevrimdışı underworld

Bir şey deyince sende hep olumsuz yorumlar yapıyorsuna geliyor.
Son Yapılan sözleşmeler tamamiyle skandaldir.
Babel ( maaş) , Q7 ( süre+ maas), Tosic ( süre+ maaş)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese iyi pazarlar.

Dünkü pozisyonun penaltı ile alakası yok ama bunu açık açık Metin Tekin'in söyleyememesine üzüldüm.

Quaresma hata yapmıştır, oynadığı oyunu da çok tasvip etmiyorum ama medyanın akbabalarına karşı oyuncumuzu savunmak zorundayız.
Gün birlik günü, "kol kırılır yen içinde kalır"

Çevrimdışı LuceGel

Kombineli olupta maça gitmeyenlere bir çözüm bulunmalı millet harıl harıl bilet arıyor yaklaşık 8000 kombineli maça gitmiyor.Klub diyorki devredin kardeşim hem siz kazanın hem biz kazanalım hem stad dolsun bunu yapan sayısıda çok az.Buna bir yaptırım uygulanmalı  yeni sezonda. :bandit:

Kombineli olupta maça gitmeyenlere bir çözüm bulunmalı millet harıl harıl bilet arıyor yaklaşık 8000 kombineli maça gitmiyor.Klub diyorki devredin kardeşim hem siz kazanın hem biz kazanalım hem stad dolsun bunu yapan sayısıda çok az.Buna bir yaptırım uygulanmalı  yeni sezonda. :bandit:
+1903

Bir kisim kombineli de Kombinesini mac mac satip Kombine parasini çıkartıyor kendi gittiği maclarda kâr kaliyor yani bedavaya geliyor :akuma:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir şey deyince sende hep olumsuz yorumlar yapıyorsuna geliyor.
Son Yapılan sözleşmeler tamamiyle skandaldir.
Babel ( maaş) , Q7 ( süre+ maas), Tosic ( süre+ maaş)
Aslında tuncaboyludan sonra en pozitif sensin. :) Aynı konuları çok dile getirdiğin için negatif gibi duruyor (babel tosic q7 üçgenini söylüyorum)

Çevrimdışı underworld

Kombinelere zam gelince yeni sezonda böyle şeylerle karşılaşmayız diye ümit ediyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Agzimin tadi kacti resmen, sinirden uyuyamadim. Tamam rizesporun da hakkini teslim edelim, futbol rakiple oynaniyor sonucta adamlar iyi kapandi. Takimin ileri hatti boyle kotu oynarken uc puani cebe koymak da basaridir ve bu ekstra uc puanlar takimi sampiyonluga tasiyor.
Ilk rizespor macinda adriyano bu macta gg takimi ipten aldi.

Mac baslar baslamaz bi sikinti oldugu belliydi, hakem de arizaydi zaten, besiktasli herhalde cocuk, anlasilmasin diye firat aydinus triplerine girdi. Sacma sapan kararlar.

Rehavet degildi bence ama sanki tam hazir degildik maca, su milli takim arasina kadar limana varalim hele sonrasi zaten yokus asagi.

Atinca gelene kadar, kotu olan, formsuz olan, gununde olmayan bir suru oyuncu vardi takimda. Sadece uc puan guzeldi dun. Taraftari da anlayamiyorum, baskanin bu taraftar gruplarini toplayip bir firca kaymasi lazim
Maçlara konsantre olması gerekirken başka şeylere konsantre olan birkaç futbolcu vardı sahada . Örneğin gol krallığına konsantre olmuş Cenk Tosun . Belli ki Cenk Tosun takımına katkıyı sadece gol atmak olarak görüyor. Yanlış bir düşünce . Karabük maçından sonra yedek kalması gerekiyordu . Beer Sheva maçında 2 gol birden atınca bu süreç uzadı. Rize'ye karşı tek golde kalmamızda en büyük etken topsuz oyunda sadece el kol hareketleriyle var olup gerekli katkıyı sunmayan , statik oyunundan dolayı takımdan kopuk oynayan , takımını 10 kişi oynatan Cenk Tosundu . Maçta birden çok gol bulmamamızın taraftar açısından olumlu gördüğüm tarafı ise takımı genel olarak incelememize yol açması.

Çevrimdışı LuceGel

Kombinelere zam gelince yeni sezonda böyle şeylerle karşılaşmayız diye ümit ediyorum.
Kombinelere baya zam gelecek gelsinde kur artışı fazla oldu.Kombineli sayısı azalır ama klube giren para onu dengeler ,geri kalanları genel satışa çıkar.Maçlara fazla kişinin gelmesi önemli hem destek hem çeşitlilik hemde maç günü stada gelen kişinin harcayacağı ekstra paralar var.Ayrıca bilet transferine klub mutlaka müdahil olmalı biletler satışa çıkıyor 5 dk. da bitiyor sonra bakıyorsun karaborsacıları ellerinde bilet dolu.

Etiketler: