topa sahip olmamız dışında bugün şunu beğendim dediğim tek şey yoktu
öncelikle talisca'nın duran topları abuobakara kadar bırakması akıl alır değil.
quaresma'nın saygı gösterip bırakması gerekir. bunun dışındakilere de talisca'nın vermemesi gerekir.
yay çevresinden 4 tane frikik kazandık sanırım bir tanesini vurdurmadılar çocuğa. bıraksınlar bu egosal işleri.
beşiktaş kazandığı sürece mutluyuz hepimiz. kaybettik ama quaresma ya da şu kişi gol attı diye sevinen yoktur sanırım
bu işe çok bozuldum.
nasıl ki atiba, her pozisyonda daha iyi şut atanı arıyorsa berikiler de benzer tavır gösterecek
3. bölgede ekstra işler yapamadık. ara top atamadık üçgen kuramadık
11 kişilik duvara toslayıp toslayıp döndük.
olmadı kanattan ortalar yapmalıydık onu da yapamadık
2 maçtır araya adam kaçırmıyoruz, ısrarla ortadan top alan ceza sahasına kadar top sürüp şut arıyor. bunlar şık değil. takım resmen olcay'ı arıyor kusura bakmayın
cenk tosun için bugün çin haberleri çıkmıştı inşallah diyorum. değil 20, 7,8'e fitim ben
şenol hocanın takımında fernandao bile demba'yı sollayıp gol kralı oldu unutmayın
q7 çok etkisiz olduğu kadar oyunu da baltaladı evvela talisca'yı. onu baltaladığı ölçüde de takımı.
oğuzhan etkisiz değildi ama o da artık eskisi kadar dikine oynamıyor. sosa ve olcay'ın eksikliğini en çok o hissediyor
atiba ve marcelo adriano keza, çok çok iyiydiler söylemeye gerek bile duymuyoruz
fabri'ye bir iki defa iş düştü hepsinde güven verdi. kardeşim benim

son olarak atınç konusunda hep söyledim söyleyeceğim çekirge iki defa sıçrar... gs ve bu maçta iki penaltısı vardı yırttı, sonunda patlar.
bu takımın klasmanından çok çok uzak.
hızlı stoper diye çıktığımız yolda geldiğimiz noktaya bak. şaka gibi