Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124314 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

topa sahip olmamız dışında bugün şunu beğendim dediğim tek şey yoktu
öncelikle talisca'nın duran topları abuobakara kadar bırakması akıl alır  değil.
quaresma'nın saygı gösterip bırakması gerekir. bunun dışındakilere de talisca'nın vermemesi gerekir.
yay çevresinden 4 tane frikik kazandık sanırım bir tanesini vurdurmadılar çocuğa. bıraksınlar bu egosal işleri.
 beşiktaş kazandığı sürece mutluyuz hepimiz. kaybettik ama quaresma ya da şu kişi gol attı diye sevinen yoktur sanırım
bu işe çok bozuldum.
nasıl ki atiba, her pozisyonda  daha iyi şut atanı arıyorsa berikiler de benzer tavır gösterecek
3. bölgede ekstra işler yapamadık. ara top atamadık üçgen kuramadık
11 kişilik duvara toslayıp toslayıp döndük.
olmadı kanattan ortalar yapmalıydık onu da yapamadık
2 maçtır araya adam kaçırmıyoruz, ısrarla ortadan top alan ceza sahasına kadar top sürüp şut arıyor. bunlar şık değil. takım resmen olcay'ı arıyor kusura bakmayın
cenk tosun için bugün çin haberleri çıkmıştı inşallah diyorum. değil 20, 7,8'e fitim ben
şenol hocanın takımında fernandao bile demba'yı sollayıp gol kralı oldu unutmayın
q7 çok etkisiz olduğu kadar oyunu da baltaladı evvela talisca'yı. onu baltaladığı ölçüde de takımı.
oğuzhan etkisiz değildi ama o da artık eskisi kadar dikine oynamıyor. sosa ve olcay'ın eksikliğini en çok o hissediyor
atiba ve marcelo  adriano keza, çok çok iyiydiler söylemeye gerek bile duymuyoruz
fabri'ye bir iki defa iş düştü hepsinde güven verdi. kardeşim benim :)
son olarak atınç konusunda hep söyledim söyleyeceğim çekirge iki defa sıçrar... gs ve bu maçta iki penaltısı vardı yırttı, sonunda patlar.
bu takımın klasmanından çok çok uzak.
 hızlı stoper diye çıktığımız yolda geldiğimiz noktaya bak. şaka gibi 

Çevrimdışı ferdi1903

Talisca korkusu lige işlemiş iyice  :evillol: neyseki Quaresma rakip takımlara rahat nefes aldırıyor  :bandit:
10 kişiyle baraj kurdular ahaha  :evillol:

su pozisyonda cildirdim taliscaya vurdurmuyor adam ya

Çevrimdışı Berat

su pozisyonda cildirdim taliscaya vurdurmuyor adam ya

Bırakınca gol oluyor abi çoğunlukla.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'ta rakip kaleye ilk golünü atmasına ve onun attığı golle Rizespor'u 1-0 yenmemize sevindim. Çünkü Gökhan Gönül gibi efendi biri Efendi Gökhan Gönül, Efendi Beşiktaş'a çok yakışıyor. :)
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı eski inönü

sahada maksimum doğru, minimum hatayla oynayan oyuncularımız: Fabri-Adriano-Marcelo-Gonul-Atiba-Babel.

Çevrimdışı underworld

Birtane olumlu mesajın yok.
Iyi olana kadar eleştirilerim olacak. Atiba ya , Adriano ya fln niye birsey demiyorum da başkalarına diyorum acaba .!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GÜNTEKİN ONAY : " Bugün maç bittikten sonra yayına çıkan bazı spor yorumcuları Beşiktaş'ın galibiyetini konuşmuyor ve sadece Quaresma'nın gösterdiği tepkiyi konuşuyorsa bilin ki onlar maçı zevk için değil yanlış bişey görsek de konuşsak diye izliyorlar bu benim düşüncem " .

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eski inönü

Babel'in verdiği katkıyı görmemek için futbol körü olmak lazım. Bana göre muazzam futbol doğrularıyla oynuyor. Tabela yapmaması yanıltmasın. Pas oyununu özellikle solda oynadığımız için rakip oraya yığılıyor, boş alan kalmıyor. Marcelo-Adriano-Oguzhan-Atiba-Babel. pas oyununun ana taşları.

Çevrimdışı eski inönü

sağ kanatta Quaresma yerine Talisca veya Aboubakar gibi forvet özellikli oyuncular oynasa Gokhan Gonul'un performansı katlanır. Bugun attığı golü Quaresma senelerdir atamıyor.

Çevrimdışı hasann

Atınç 2 haftadır son derece akıllı ve kaliteli top oynayan takımı baltalıyor.Bu kadar da olmaz açık ve net konuşalım bugünkü pozisyon net penaltıydı ve hakem önceki yanlış kararlarından çekinerek penaltıyı veremedi.

Rize bu kadar aciz futbola rağmen çıkıp 1 puan hakkımızdı dese laf edemeyiz.Ve bunun tek sorumlusu atınçtır.Önce adamı kaçırdı sonra halay çekermiş gibi topun önüne yattı bu kadar amatörlüğün kabul edilmesi mümkün değil.Ben bizim takımda oyuncu olsam atınca tavrı koyardım emeğe ihanettir bu.

velhasıl bence mükemmel bir akşamdı takım golden sonra hiç yorulmadan zerre umutlandırmadan işi bitirdi.Ancak atıncın pozisyonu fena delirtti beni kesinlikle son maçı olmalı ve klüple irtibatı kesilmeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

Babel'in verdiği katkıyı görmemek için futbol körü olmak lazım. Bana göre muazzam futbol doğrularıyla oynuyor. Tabela yapmaması yanıltmasın. Pas oyununu özellikle solda oynadığımız için rakip oraya yığılıyor, boş alan kalmıyor. Marcelo-Adriano-Oguzhan-Atiba-Babel. pas oyununun ana taşları.

2.ci yarı toparladı biraz 1.ci yarıda quaresma gibi çizgide kayboldu gitti.2.ci yarı ceza sahasının içine içeri kat etti.

Çevrimdışı underworld

sağ kanatta Quaresma yerine Talisca veya Aboubakar gibi forvet özellikli oyuncular oynasa Gokhan Gonul'un performansı katlanır. Bugun attığı golü Quaresma senelerdir atamıyor.
Mertens gibi biri olsa bek oynayana çok boşluk biraktirir.

Çevrimdışı Berat

Önünde Babel varken Adriano'nun formu bir tık daha yukarı çıktı örneğin. GG zaten adam sola geçince baya rahatladı golü de attı o şekilde.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bizim taraftar yeni kurban olarak Atınç'ı belirlemiş. Atınç'ı bu takıma yedek stoper olarak alındı ve şu anda ihtiyaç var ve çıkıp bütün iyi niyetiyle oynuyor. Elbet eksikleri var. Tehlike hareketleri var. Bir takımda herkes çok iyi olacak diye bir şey yok. Belki biraz duygusal yaklaşıyor olabilirim ama Atınç çıkıyor ve bütün iyi niyetiyle oynuyor. Bir tane de %100 pozisyon kesti, Kuwaike ile de fena mücadele etmedi.

Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim taraftar yeni kurban olarak Atınç'ı belirlemiş. Atınç'ı bu takıma yedek stoper olarak alındı ve şu anda ihtiyaç var ve çıkıp bütün iyi niyetiyle oynuyor. Elbet eksikleri var. Tehlike hareketleri var. Bir takımda herkes çok iyi olacak diye bir şey yok. Belki biraz duygusal yaklaşıyor olabilirim ama Atınç çıkıyor ve bütün iyi niyetiyle oynuyor. Bir tane de %100 pozisyon kesti, Kuwaike ile de fena mücadele etmedi.

Çok Net %100 katiliyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2017, 23:21:52
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Babel, geleli daha 8 maç olmadı adama Olcay demişler.

Sizlere Dentinho gibi boş adamlar müstehak bence.

Çevrimdışı mellfred

:claps:

Çevrimdışı eski inönü

Önünde Babel varken Adriano'nun formu bir tık daha yukarı çıktı örneğin. GG zaten adam sola geçince baya rahatladı golü de attı o şekilde.
Adriano-Babel ikilisi muazzam iş çıkartıyor sol kanatta.  :ok: Beşiktaş hücumunun ağırlık merkezi o taraf şu anda.

Çevrimdışı mylife1903

Atınç 2 haftadır son derece akıllı ve kaliteli top oynayan takımı baltalıyor.Bu kadar da olmaz açık ve net konuşalım bugünkü pozisyon net penaltıydı ve hakem önceki yanlış kararlarından çekinerek penaltıyı veremedi.

Rize bu kadar aciz futbola rağmen çıkıp 1 puan hakkımızdı dese laf edemeyiz.Ve bunun tek sorumlusu atınçtır.Önce adamı kaçırdı sonra halay çekermiş gibi topun önüne yattı bu kadar amatörlüğün kabul edilmesi mümkün değil.Ben bizim takımda oyuncu olsam atınca tavrı koyardım emeğe ihanettir bu.

velhasıl bence mükemmel bir akşamdı takım golden sonra hiç yorulmadan zerre umutlandırmadan işi bitirdi.Ancak atıncın pozisyonu fena delirtti beni kesinlikle son maçı olmalı ve klüple irtibatı kesilmeli.
Pozisyon penalti degil bir, atinc kayarak iyi bir mudahele yapti golu onledi iki

Cocugun ustune fazla gitmeye gerek yok, sutun onune yatti, sonra yerdeki topa kafasini uzatti o pozisyonda kuveke tekrar topa vurmaya calisip, atincin kafasina sut cekse suan cok farkli seyleri konusuyorduk.

Karman corman bir pozisyonumsu zaten, adam kayiyor, sutu engelliyor, top arada kaliyor, topun ustune dusuyor, elini tahret pozisyonuna mi soksun, penalti verse hakem orda suan hakemi gomuyorduk.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bugün ilk defa Vodafone arena da maç izleme fırsatı buldum çok şükür izlenimlerim kendimce şöyle oldu.tünelden çıkıp sahayı ilk gördüğümde tüylerim diken diken oldu acaip bir his aldı içimi çok duygulandım Ne diyim...Eski İnönü'de çok maç izlemiştim kendimce biraz farklılıklardan bahsedilecem...mesela eskiden maç önü Yen'i açık bağırır kapalı pek topa girmez maç başlamasına yakın kapalı sazı alırdı ve öyle devam ederdi.dikkatimi çeken en büyük olay tribünler de tezahürat bütünlüğü Yok.gerçi ben öyle durmadan beste beste tezahürat olmasına karşıyım.mesal bugün 4-5 defa oldu bir anda tüm stadın bir anda parlayıp yaptığı tezahüratlar inanılmaz güzel oluyor çok etkilendim.diğer durumlarda ıslık ve hakemin kararlarına anlık tepkiler çok iyi oluyor.Kombine sahiplerinin bazıları maçlara neden gelmiyor anlamış değilim bari gelemeyeceksen kulübe devret çoğu boşlukların kombine olduğunu düşünüyorum..birde bu adamdan bahsetmeden edemiycem ATİBA saygıyla eğiliyorum önünde!tvden izlediğimde dikkatimi çekiyordu ama stadtan canlı izleyince neler neler yaptığını daha net görebiliyorsun.Heykelini dikmemiz lazım bu adamın herkese örnek bir sporcu iyi ki varsın ATİBA!!!Saygılar sevgiler...

Çevrimdışı mylife1903

kuregin altina kim var bugun :)
Abi nerelerdesin uzun zamandir yoksun, forumu sen mi gocurttun yoksa @Culpable

Ileriden baslayip hakeme gider kurekgin sapi

Çevrimdışı Mavi Tuna

Galatasaray maçında Podolski olacak karaktersiz sürekli Atınç üzerine oynadı o maçta Tosiç olsa kırmızıyı yemişti. Atınç hiç bulaşmadı bile işine baktı. Net bir hata da yaptı, bunlar oyunun içinde olan şeyler. Atınç'a fazla haksızlık ediliyor.

Yerde ikende topa kafayı müthiş soktu, bu da aidiyet duygusunu gösterir ki taktir edilecek bir haraket.

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2017, 23:30:22 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı Berat

Adriano-Babel ikilisi muazzam iş çıkartıyor sol kanatta.  :ok: Beşiktaş hücumunun ağırlık merkezi o taraf şu anda.

Andreas Beck de önünde sahada yapılması gerekenleri uygulayan bir oyuncu ile çok farklı performanslar ortaya koyabilirdi bu arada.

Çevrimdışı mellfred

:D
daha hızlısı ve daha tekniği var elimizde
kimsenin atınç'ın iyi niyetinden şüphesi yok abi

Çevrimdışı eski inönü

Elimizde muazzam bir iskelet kadro oluştu. Doğru transfer planlamasıyla bu ligin Juventus'u olmamız kesinlikle hayal değil.

Etiketler: