Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Falkojan olmadi da aguerajan oldu o da olumluGomez gelmesin elin gavuru ile bize kumpas yapti gitti, aldatti bizi sonra ozur dileyip geri mi gelecek, defolsun kume dussun hatta seneye gsye gitsin gs ile beraber de kume dussun
Cenk'e teklifler yağmaya başlamış. Çin'den 20 Mılyonluk teklif diyorlar.Doğruysa üst düzet bir forvet aramaya başlayalım şimdiden
Yok abi onun yeri ayri Fabri t-shirti gerçekten cok guzel olmuş Fabri bu kadar kisa surede karakteriyle - durusuyla - performansiyla kendini bu Camiaya kabul ettirdi ve sevdirdi.
Forumun dalgalı performansı galiba insanları uzaklaştırdı... Forum kapandı diye düşünenler olmuş olabilir.. Akşam için tahminim 3-1 goller dk 21 Talisca 49dk Cenk 68dk Abuş.
Chelsea seneye Fabregas'ı kadrosunda düşünmüyor. Ah be kiralık falan alabilsek keşke. İleri uç hattımıza ilaç olur ilaç
Benim icimden gecen skor 3-0Goller : Q7 ( frikik )CenkMarcelo
havalarda uçuyorsun ne güzel, balojanlar'dan falcojan aguerajanlara geçtin yakında ronaldojan'ı da istersin sen
rize maçı için toplam 2229 tane bilet kalmış, maç saatine kadar bakalım ne kadar satılacak.
seneye forvet rotasyonum cenk gomez demba ve falcao şeklinde
Mario Gomez, 15 Temmuz darbe teşebbüsü olmasaydı Beşiktaş'ta devam edecekti sanırım. 15 Temmuz darbesi Türkiye'ye büyük zarar verdiği gibi Beşiktaş'a da epey zarar verdi. Beşiktaş olarak tam o dönemde Oscar Scarione ile de görüşüyorduk. Scarione'yi transfer edememizin nedeni de 15 Temmuz darbe teşebbüsüdür diye tahmin ediyorum. Oscar Scarione'nin futbolunu beğeniyordum; eğer o bize gelseydi Beşiktaş'a çok faydalı olurdu diye düşünüyorum. Kaçan balık büyük olurmuş, sağlık olsun. Neyse ki bütün bunlara rağmen şampiyonluk yarışının içinde kalabildik ve şampiyonluğun en güçlü adayıyız Allah'a şükürler olsun.
deplasman tribünün biletleri dahil mi bu sayıya ?
Scarione iyi ki gelmemis o zaman , onun yerine Talisca geldi
Siyah forma ile çıkıyoruz.Akşama fark var o zaman