Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Falkojan olmadi da aguerajan oldu o da olumlu

Gomez gelmesin elin gavuru ile bize kumpas yapti gitti, aldatti bizi sonra ozur dileyip geri mi gelecek, defolsun kume dussun hatta seneye gsye gitsin gs ile beraber de kume dussun

Çevrimiçi gokhans

İnşallah atibayı dinlendirir. Enazından ilk devre oynatsın sadece. 2.devre mitrovic girer atiba yerine. Tabi ilk yarı bikaçtane atarızı düşünerek yaptım bu yorumu :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rize maçı için toplam 2229 tane bilet kalmış, maç saatine kadar bakalım ne kadar satılacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez gelmesin elin gavuru ile bize kumpas yapti gitti, aldatti bizi sonra ozur dileyip geri mi gelecek, defolsun kume dussun hatta seneye gsye gitsin gs ile beraber de kume dussun
havalarda uçuyorsun ne güzel, balojanlar'dan falcojan aguerajanlara geçtin yakında ronaldojan'ı da istersin sen  :kop:
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2017, 11:59:00 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı underworld

Cenk'e teklifler yağmaya başlamış.
Çin'den 20 Mılyonluk teklif diyorlar.
Doğruysa üst düzet bir forvet aramaya başlayalım şimdiden  :biggrinking:
Q7 ye de 20 diyorlardi.
Maşallah Çin bize 20 milyonluk tarife uyguluyor.

Çevrimdışı arda

Yok abi onun yeri ayri :bandit:

Fabri t-shirti gerçekten cok guzel olmuş Fabri bu kadar kisa surede karakteriyle - durusuyla - performansiyla kendini bu Camiaya kabul ettirdi ve sevdirdi.

Fabri t-shirt'ü!? Nası bişey olmuş acaba, varmıdır görseli?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı El Nino

Chelsea seneye Fabregas'ı kadrosunda düşünmüyor. Ah be kiralık falan alabilsek keşke. İleri uç hattımıza ilaç olur ilaç :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Forumun dalgalı performansı galiba insanları uzaklaştırdı... Forum kapandı diye düşünenler olmuş olabilir..

Akşam için tahminim 3-1 goller  dk 21 Talisca 49dk Cenk   68dk Abuş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumun dalgalı performansı galiba insanları uzaklaştırdı... Forum kapandı diye düşünenler olmuş olabilir..

Akşam için tahminim 3-1 goller  dk 21 Talisca 49dk Cenk   68dk Abuş.
Benim icimden gecen skor 3-0

Goller : Q7 ( frikik )

Cenk

Marcelo
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Georgetown

Chelsea seneye Fabregas'ı kadrosunda düşünmüyor. Ah be kiralık falan alabilsek keşke. İleri uç hattımıza ilaç olur ilaç :)
Juve çöker ona affetmezler öyle fırsatları =)
GURURLAN!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim icimden gecen skor 3-0

Goller : Q7 ( frikik )

Cenk

Marcelo

Gol yemeden olmaz yunusemre ben rahat etmiyorum gol yemeyince zaten genelde yiyoruz :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

Aynen Gomez gelmesin, fırsat kolladı planlı gitti (= sattı), gidince de hakkımızda pek iyi konuşmadı, havalara girdi bir yerleri çok kalktı... Şimdi tanii sürttü burnu...

Seni terk eden kızı tekrar kabul etmek gibi... Bana ters.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Atiba, Q7, gg  kart sınırında

Çevrimdışı mylife1903

havalarda uçuyorsun ne güzel, balojanlar'dan falcojan aguerajanlara geçtin yakında ronaldojan'ı da istersin sen  :kop:
Ronaldojan topcu degil yahu benzemayi aliriz.

Benzema olmadi da suarez oldu o da olumlu

Çevrimdışı fani madida

rize maçı için toplam 2229 tane bilet kalmış, maç saatine kadar bakalım ne kadar satılacak.
deplasman tribünün biletleri dahil mi bu sayıya ?
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

seneye forvet rotasyonum cenk gomez demba ve falcao şeklinde  :bandit:

1. santraforumuz Cenk Tosun, 2. santraforumuz Mario Gomez, 3. santraforumuz Demba Ba ve 4. santraforumuz da Radamel Falcao olsun istiyorsun ha! :D

İyi güzel de Beşiktaş olarak 4-2-3-1 sistemiyle tek santraforla oynuyoruz; 3 santrafor bize fazlasıyla yeter. Ciddi bir sakatlık yaşanmadığında 2 santraforla bile sezonu götürebiliriz. Bu sezonki kadromuzun 3. santraforu Ömer Şişmanoğlu forma giyip maç oynamaya hasret yahu! Listendeki santraforlardan birini listeden çıkarsan iyi olacak.:tabe:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Mario Gomez, 15 Temmuz darbe teşebbüsü olmasaydı Beşiktaş'ta devam edecekti sanırım. 15 Temmuz darbesi Türkiye'ye büyük zarar verdiği gibi Beşiktaş'a da epey zarar verdi. Beşiktaş olarak tam o dönemde Oscar Scarione ile de görüşüyorduk. Scarione'yi transfer edememizin nedeni de 15 Temmuz darbe teşebbüsüdür diye tahmin ediyorum. Oscar Scarione'nin futbolunu beğeniyordum; eğer o bize gelseydi Beşiktaş'a çok faydalı olurdu diye düşünüyorum. Kaçan balık büyük olurmuş, sağlık olsun. Neyse ki bütün bunlara rağmen şampiyonluk yarışının içinde kalabildik ve şampiyonluğun en güçlü adayıyız Allah'a şükürler olsun.

Mario Gomez, 15 Temmuz darbe teşebbüsü olmasaydı Beşiktaş'ta devam edecekti sanırım. 15 Temmuz darbesi Türkiye'ye büyük zarar verdiği gibi Beşiktaş'a da epey zarar verdi. Beşiktaş olarak tam o dönemde Oscar Scarione ile de görüşüyorduk. Scarione'yi transfer edememizin nedeni de 15 Temmuz darbe teşebbüsüdür diye tahmin ediyorum. Oscar Scarione'nin futbolunu beğeniyordum; eğer o bize gelseydi Beşiktaş'a çok faydalı olurdu diye düşünüyorum. Kaçan balık büyük olurmuş, sağlık olsun. Neyse ki bütün bunlara rağmen şampiyonluk yarışının içinde kalabildik ve şampiyonluğun en güçlü adayıyız Allah'a şükürler olsun.
Scarione iyi ki gelmemis o zaman , onun yerine Talisca geldi :bandit:
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2017, 15:42:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 :94
2 : 610
1: 851
vip:240
1903:268

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

deplasman tribünün biletleri dahil mi bu sayıya ?
yok abi dahil değil 60 tane satılmış sadece 1790 civarı bilet var orada şuan 3840 tane bilet var.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Scarione iyi ki gelmemis o zaman , onun yerine Talisca geldi :bandit:

Konuyu transfere getirmek istemiyorum; çünkü forum yönetimi sezon sonuna kadar transferle ilgili olarak mesaj yazılmasını istemiyor. Boşu boşuna no post cezası almayalım.

Fakat şunu belirteyim ki Anderson Talisca'nın her ne kadar müthiş şutları ve muhteşem golleri olsa da onun Beşiktaş'ın 10 numarası olmadığı kanaatindeyim. Şenol Güneş hocamız Talisca'nın iyi bir 10 numara olmasını sağlayabilir mi bilemiyorum. Talisca'yla oynadığımızda 1 değil âdeta 2 santraforla oynuyormuşuz gibi oluyoruz; ama bize lazım olan futbolcu oyun içinde âdeta 2. santrafor olacak bir forvet oyuncusu değil oyunu domine edebilecek bir 10 numara oyuncusudur.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2017, 16:06:27 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2017, 16:35:54
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Siyah forma ile çıkıyoruz.
Akşama fark var o zaman  :ok:

Siyah forma ile çıkıyoruz.
Akşama fark var o zaman  :ok:
Bam bam bam :bandit:

Dünyanın 2016'da yapılan en iyi Stadyumu yarışmasında Beşiktaş Vodafone Arena finale kaldı. :busted_cop:

Etiketler: