Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124668 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

dortmunddaki genç danimarkalı bir kanattan bahsediliyor kanat forvet çift ayaklı jacop bruun larsen isimli çocuk gençlik liginde esiyor resmen 16 maç 19 gol 13 asist  :nerd:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Necip'in sakatlığı ne durumda ve ne zaman dönecek, bilgisi olan var mı?

Hiç bir yerde yazmıyor, çok enteresan.

1 hafta önce sakatlanmıştı 15 gün gibi bir tedavi süresinden bahsediliyordu buradan yola çıkarak 7-10 güne döner demek mümkün
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2017, 14:49:59
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Başkan Lens'i alacakmış  :bandit:

Ne derece doğru acaba ?
7-8 vermeye değer mi acaba 29 yasındaki adama  :ok:
Alırsak bu sefer kesin kadıköyü yakarlar  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

dortmunddaki genç danimarkalı bir kanattan bahsediliyor kanat forvet çift ayaklı jacop bruun larsen isimli çocuk gençlik liginde esiyor resmen 16 maç 19 gol 13 asist  :nerd:

Sabah'ın haberi abi, ben Sabah/Takvim/Fotomaç gördüm mü direkt es geçiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Ne derece doğru acaba ?
7-8 vermeye değer mi acaba 29 yasındaki adama  :ok:
Alırsak bu sefer kesin kadıköyü yakarlar  :biggrinking:
Arda turani alalim daha iyi.

Çevrimdışı tangaz

Sabah'ın haberi abi, ben Sabah/Takvim/Fotomaç gördüm mü direkt es geçiyorum.

hımm ben şu yasaklı 1903 mü ne varya murat özenin sitesi orda gördüm.

Çevrimdışı tuncaboylu

hımm ben şu yasaklı 1903 mü ne varya murat özenin sitesi orda gördüm.

Orada da haberin altında yazıyor haberlerin kaynağı, ona da göz atmakta fayda var.

O sitede genelde Özel etiketli haberler doğru çıkıyor, diğerleri copy-paste oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Yutupta gezinirken denk geldi, surda dursun bu

O beyinsiz renkli ergenler var demiroren besiktasi sampiyon yapiyor, diye yaziyorlar. Ee herkes baskasini kendi gibi bilir, alismis kudurmustan beterdir, derler

Sinirim bozuldu yemin ediyorum

Oskarlik performans

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Buz hokeyi takimi kuralim, rakipsiz olalim ruslarla oynamadikca bi sikinti cikmaZ.

EYOF'ta genç buz hokeyi milî takımımızın Rusya'nın genç buz hokeyi millî takımına 42-0 yenilmesi seni epey korkutmuş. :D

Korkma korkma! Beşiktaş olarak buz hokeyi takımı kurarsak o kadar farklı skorlarla hiç yenilmeyiz diye tahmin ediyorum. Ruslarla oynadığımızda da sorun olmaz. Gerekirse Beşiktaş buz hokeyi takımımıza 2-3 kaliteli Rus buz hokeyci transfer ederiz ve böylelikle Rusları kendi silahıyla vururuz.:tabe:

Buz hokeyi, Beşiktaş olarak Kara Kartal olarak tam bizim kalemimiz bir spor dalıdır. Çünkü buz hokeyi hızlı, heyecanlı ve zevkli bir spor. Beşiktaş olarak buz hokeyi takımı kuralım ve rakiplerimize kara kartallar gibi saldıralım. :ok:
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2017, 20:39:42 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2017, 20:08:26
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Maçların geniş özetini nerden izliyosunuz arkadaslar? (Beinssport dısında)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Yutupta gezinirken denk geldi, surda dursun bu

O beyinsiz renkli ergenler var demiroren besiktasi sampiyon yapiyor, diye yaziyorlar. Ee herkes baskasini kendi gibi bilir, alismis kudurmustan beterdir, derler

Sinirim bozuldu yemin ediyorum

Oskarlik performans
Boşver hiç canını sıkma bunlar renklilerin son çırpınışları. Sezon sonunda eğer şampiyon olup 3. yıldızı formamıza takarsak karşılarında daha güçlü bir Beşiktaş bulacaklar inşaallah.

Gelecek sezon video hakem uygulamasına geçilecekmiş. Eğer video hakem uygulamasına geçersek böylelikle renklilerin ikisine de ağır birer darbe indirilmiş olacaktır. Çünkü böylelikle yıllar on yıllar boyunca âdeta Fenerbahçe'yi ve Galatasaray'ı Koruma ve Kollama Derneği olarak çalışmış olan Türkiye Futbol Federasyonu ve onun hakem komitesi Merkez Hakem Komitesi, renklileri koruma ve kollama görevini(!) artık ister istemez büyük ölçüde bırakmak zorunda kalacaklardır.

Video hakem uygulamasına geçilmesi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında sadece bizim lehimize olacaktır. Çünkü Beşiktaş olarak bizim temel ilkelerimizden biri şerefinle oyna hakkınla kazan ilkesidir. Oysa renklilerin ikisi de yıllar on yıllar boyunca hakemler tarafından korunup kollanmaya alışıklar.

Beşiktaş günleri başladı inşaallah. Renklilere tavsiyem şu ki arkalarına yaslanıp bizi izlemeye devam etsinler. Güç uyanıyor. Türk sporunun dark side'ını (Fenerbahçe ve Galatasaray) zor günler beklerken Türk sporunun light side'ını (Beşiktaş) ise güneşli aydınlık günler bekliyor inşaallah. İyiler daima kazanır.

Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz güneşli günler,
Motorları maviliklere süreceğiz,
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2017, 21:02:15 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Trabzonlu bir arkadaşla ts-karabük  maçını izliyoruz, " sizin Akhisar maçından sonra hiçbir maç tat vermiyor" dedi

Çevrimiçi Rasim

Benim torun yavru kartal

Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzonlu bir arkadaşla ts-karabük  maçını izliyoruz, " sizin Akhisar maçından sonra hiçbir maç tat vermiyor" dedi

Bu sene diğer takımların maçlarını izleyen bir yabancı bunlar aynı lige oynuyor olamazlar der  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu sene diğer takımların maçlarını izleyen bir yabancı bunlar aynı lige oynuyor olamazlar der  :evillol:

:ssss: uyandırmayın safları

Çevrimdışı ilhan mansız

yarın müzeyi gezme imkanımız olacak mı? çocukları da götürmek istiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç günleri müze kapalı diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Maç günleri müze kapalı diye biliyorum  :tabe:
ein misiniz, boşuna getirmeyeyim çocukları,,

Çevrimdışı Doğukan E.

ein misiniz, boşuna getirmeyeyim çocukları,,
Maç günleri 12 den sonra kapaliymis abi.

Çevrimdışı Mahmut

Edit: 12 imiş son giriş saati.

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2017, 21:40:04 Mahmut ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Maç günleri 12 den sonra kapaliymis abi.
çok teşekkürler, yetişemeyiz o saate,nasipse çocukları başka gün götürürüz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı underworld

BJK Yandex'le kazanmaya devam ediyor muyuz ?

Etiketler: