Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 8681610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Şunu hatırlatırım ki geçen sezon olan 2015-2016 sezonunda 1. kalecimiz Tolga Zengin'di ve Beşiktaş olarak Süper Ligi ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin 5 puan önünde şampiyon olarak tamamladık. Tolga Zengin kötü kaleci değil iyi kaleci; ama Beşiktaş'ın 1. kalecisi olabilecek kalecilik kalitesine sahip değil.

Kanımca kaleci mevkimizde hiçbir sorunumuz yok. 1. kalecimiz Fabricio Ramirez, 2. kalecimiz Tolga Zengin ve 3. kalecimiz Utku Yuvakuran sayesinde önümüzdeki 3-5 yılda kaleci eksikliği yaşamayız diye değerlendiriyorum.

ben tolga eleştirilerini abartı buluyorum gönderilsin diyenlere de soruyorum fabri sakatlansa yedeği de 500binlik biri olsa kabus görürmüyüz görmezmiyiz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arda

Yılın futbolcusu için oy vermek amacıyla Sneijder'i aradım ama listede yoktu.  :bandit:

Neden acaba?

Q7 var işte! Zaten halk oylaması gibi bişey bu, elitist bişey değil öyle GQ gibi körler sağılar birbirini ağırlar durumu yok. Zaten bu erkeklik ödülü de değil bildiğin sporcu ödülü diye yola çıkmışlar. Zeki, Çevik ve Ahlaklı olmana da pek gerek yok anladığım kadarıyla geçen senenin kazananlarına şöyle bir göz attım da.. Ama işte forumda post yok pek, biraz haber bakayım, ulen hep aynı şeyler biraz blog okuyum ulen hep bilmiş bilmiş işler bakayım forumda hala pek post yok dersen, girilip bakılabilecek bişey. Sonuçta demokratik HAKKI'mızı kulanmamızda pek sakınca yok gibi görüyorum.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı underworld

Yılın sporcusu Atiba'dir , gerisi traş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray maçında taraftarların sebep olduğu saha olayları sebebiyle Galatasaray 30 bin lira ceza alırken, biz 90 bin lira ceza almışız.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

ben tolga eleştirilerini abartı buluyorum gönderilsin diyenlere de soruyorum fabri sakatlansa yedeği de 500binlik biri olsa kabus görürmüyüz görmezmiyiz?

Ben bunu 8 aydır soruyorum, cevap verebilen çıkmadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Q7 var işte! Zaten halk oylaması gibi bişey bu, elitist bişey değil öyle GQ gibi körler sağılar birbirini ağırlar durumu yok. Zaten bu erkeklik ödülü de değil bildiğin sporcu ödülü diye yola çıkmışlar. Zeki, Çevik ve Ahlaklı olmana da pek gerek yok anladığım kadarıyla geçen senenin kazananlarına şöyle bir göz attım da.. Ama işte forumda post yok pek, biraz haber bakayım, ulen hep aynı şeyler biraz blog okuyum ulen hep bilmiş bilmiş işler bakayım forumda hala pek post yok dersen, girilip bakılabilecek bişey. Sonuçta demokratik HAKKI'mızı kulanmamızda pek sakınca yok gibi görüyorum.

İyi yapmışsın dostum.  :friendship:

Benim komiğime giden, bir derginin seçtiği yılın sporcusunun ötekinin aday listesinde bile olmamasıydı.  :)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bir futbol takımında as oyuncularını yedeklediğin oyuncuların kalitesinin as oyuncularının seviyesine yakın derecede olması başarıda çok önemli bir etkendir.

Allah korusun varsayalım ki Fabricio sakatlandı ve 3-4 hafta sahalardan uzak kaldı; böyle bir durum bizim için büyük bir sorun oluşturmaz. Çünkü Tolga Zengin iyi bir kalecidir ve Fabricio'nun eksikliğini fazla hissettirmeden o 3-4 haftayı başarıyla atlatmamızda takımımıza katkı verebilir. Beşiktaş futbol takımımızın 2. kalecinin Tolga Zengin gibi iyi bir kaleci olması bana güven veriyor.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2017, 17:44:45 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Mahmut

Galatasaray maçında taraftarların sebep olduğu saha olayları sebebiyle Galatasaray 30 bin lira ceza alırken, biz 90 bin lira ceza almışız.  :bandit:

90 bin değil 370 bin.

2- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 27.02.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin bir bölümünün herhangi bir takımın mensuplarını veya taraftarlarını suç failleri veya suç örgütleriyle özdeşleştirecek şekilde toplu olarak yapılması nedeniyle FDT'nin 53/8. Maddesi uyarınca 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 417,418,419,420,421 bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 90.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yazıklar olsun bir de bu arkadaşlar listeyle falan giden adamlar. İstediği kadar beşiktaşlı olsunlar bunlara sebep olanlara içimden neler neler demek geliyor ama forum ortamı müsait değil.

Bir daha fetölü, metölü tezahürat yapılırsa yapan benim gözümde beşiktaş düşmanıdır.

Çevrimdışı Necmi

90 bin değil 370 bin.

2- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 27.02.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin bir bölümünün herhangi bir takımın mensuplarını veya taraftarlarını suç failleri veya suç örgütleriyle özdeşleştirecek şekilde toplu olarak yapılması nedeniyle FDT'nin 53/8. Maddesi uyarınca 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 417,418,419,420,421 bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 90.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Yazıklar olsun bir de bu arkadaşlar listeyle falan giden adamlar. İstediği kadar beşiktaşlı olsunlar bunlara sebep olanlara içimden neler neler demek geliyor ama forum ortamı müsait değil.

Bir daha fetölü, metölü tezahürat yapılırsa yapan benim gözümde beşiktaş düşmanıdır.

aslında kendi evlerinde ne olduklarını hatırlatmak iyidir he bunun için 260 binlira
vermişiz yapacak bir şey yok gs nin o dört yıldızı nasıl aldığını 90 dakika Türkiyeye söylemenin
karşılığı bu para şimdi reklam versek daha fazla öderiz ucuza bile mal olmuş bence :D
ceza yiyeceksen böyle ye kendi sahanda salakça sebeplerden değil

Çevrimdışı LuceGel

İyi akşamlar forum  :icool: Forumca çökmelerin olmadığı nice zaferlere  :super:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

aslında kendi evlerinde ne olduklarını hatırlatmak iyidir he bunun için 260 binlira
vermişiz yapacak bir şey yok gs nin o dört yıldızı nasıl aldığını 90 dakika Türkiyeye söylemenin
karşılığı bu para şimdi reklam versek daha fazla öderiz ucuza bile mal olmuş bence :D
Olooo @Necmi abi ahaha senden hic beklemezdim. 100bin yuro civari ceza yahu 100 tane mario gomez parasi abi sen naaptin.

Tividen duyulsa iyiydi

Fetocu bir cok eski futbolcu barindirip terorist basinin dua ile himmet ile ayaga kaldirmaliyoz diye vidyolari olan pislig icindeki bir camianin bazi sampiyonluklarinin sorusturulmamasincok manidar.

Çevrimdışı LuceGel

Derbiyle ilgili çok şeyi ayrıntılı konuşmuşsunuz bir konuya değinilmemiş yada göremedim.Derbilerde taraftar yasağının kalmasına öncülük ettik iyimi oldu bence çok gerginiz toplum olarak yada deplasman yapan taraftarlar özelmi seçiliyor fener taraftarı gelip Sebaya küfür ettiler çok kızdım kızdık ama TT arenada bizimkiler gidip Ali Sami yene küfretmişler bunlar çok üzücü küfürün tamamı kötüde her klubün özel sembol isimleri var bunlara küfredilmesi olacak iş değil bu işler böyle sürecekse deplasman yasağı tekrar gelsin. Yada amigolar birarayamı gelir ne olacaksa olsun bunlar utanç verici şeyler  :bandit:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Derbiyle ilgili çok şeyi ayrıntılı konuşmuşsunuz bir konuya değinilmemiş yada göremedim.Derbilerde taraftar yasağının kalmasına öncülük ettik iyimi oldu bence çok gerginiz toplum olarak yada deplasman yapan taraftarlar özelmi seçiliyor fener taraftarı gelip Sebaya küfür ettiler çok kızdım kızdık ama TT arenada bizimkiler gidip Ali Sami yene küfretmişler bunlar çok üzücü küfürün tamamı kötüde her klubün özel sembol isimleri var bunlara küfredilmesi olacak iş değil bu işler böyle sürecekse deplasman yasağı tekrar gelsin. Yada amigolar birarayamı gelir ne olacaksa olsun bunlar utanç verici şeyler  :bandit:

Katılıyorum, ama fenerliler biliyorsunuz durup dururken Avrupa Ligi maçlarında Süleyman Seba'ya koro halinde küfür etmişlerdi.Sadece deplasman taraftarına özgü bir durum değil bu terbiyesizlikler.Her şeyin bir adabı, sınırı olmalı.

Çevrimdışı Mahmut

Yapacak bir şey yok mu basbayağı var, küfür müfür etmeyeceksin saçma sapan, adam gibi maçını izleyeceksin, kulübe zarar vermeyeceksin.
Kim ne olduğu ortada, fetö falan dedik de adamlar beşiktaşlı mı oldu. Ne işe yaradı. Evimizde yediğimiz cezalardan 10 kat salakça yediğimiz cezanın tutarına bakınca.
Adamlar gidip kulübü 370 bin tl zarar ettirmiş, yok ucuza mal olmuşmuş. Millet evinden çocuğundan biriktirip forma alır, el bezi diye kullanmayacağı t-shirti alır, beyefendiler de gider saçma sapan küfürlerle kulübe zarar verir. Daha 3-4 sene önce bu paralara muhtaçtık kimse unutmamalı bence.

Sen de gidip bunu savunuyorsan sende dolaylı yoldan beşiktaş'a zarar veriyorsun, yaptıkları işi meşrulaştırıyorsun. Beşiktaşlılığını sorgulamalısın bence.

Çevrimdışı LuceGel

Katılıyorum, ama fenerliler biliyorsunuz durup dururken Avrupa Ligi maçlarında Süleyman Seba'ya koro halinde küfür etmişlerdi.Sadece deplasman taraftarına özgü bir durum değil bu terbiyesizlikler.Her şeyin bir adabı, sınırı olmalı.
Bu büyük bir ahlaksızlıktır ve yapan kişileri bağlar bizde Olimpiakos maçında Lefteremi küfredelim şimdi tribünlerde zeki esprili tezahüratların öncüsü olan taraftarlarımızdan umarım  ağır küfürler duymayız .

Çevrimdışı El Nino

Dönüyor gönlümün efendisi  :claps:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beşiktaş'ı çok seven Beşiktaşlı bir taraftar olarak Beşiktaşıma 1 lira bile zarar vermek istemem ve sevdiğim kulübüm Beşiktaşıma 1 lira zarar verecek olsam dahi üzülürüm.

Beşiktaş'ın 1 lirası bile kıymetlidir. Tüm Beşiktaşlı taraftarlarımız bu anlayışa sahip olmalı. Endüstriyel spor da endüstriyel futbol da paraya endekslidir. Galatasaray maçımızda yaptıkları kötü tezahüratlar ve saha olayları nedeniyle kulübümüzün 350 bin lira cezaya çarptırılmasına neden olanlar kulübümüze verdikleri bu zararın bedelini ceplerinden ödesinler!

Şeref Bey Stadyumumuz inşa aşamasındayken Muhammet Alpak isimli Tekirdağlı küçük bir kardeşimiz, babasının ona verdiği harçlıklarla 2 yılda biriktirdiği 85 TL'yi muhteşem stadyumumuzun tamamlanmasına katkı için kulübümüze bağışladı. O Muhammet kardeşimiz dar gelirli bir ailenin çocuğu olduğu hâlde bu fedakârlığı göstererek kulübüne sahip çıktı.

Yaptıkları kötü tezahüratlar ve saha olayları nedeniyle Beşiktaşımıza maddi-manevi zarar verenler yaptıklarından utanıp pişman olmalı ve o Muhammet kardeşimizi kendilerine örnek alıp kulüplerini maddi ve manevi olarak ellerinden geldiğince desteklemeliler.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2017, 00:07:13 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onemli bilgi yayalim Kulubumuzden resmi aciklama :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sercan62

Dönüyor gönlümün efendisi  :claps:

Bugünkü idman güzel şeylere vesile olmuş. Demba Ba statsız sezonumuzda bize çok şey katmıştı ve ilk defa Vodafone Arena çimlerine indi ve takımla idmana çıktı. Yine daha önce  Quaresma ve Demba Ba beraber oynamamıştı. Yani Quaresma hiç Demba Ba'nın ortalarına gol atmamıştı :evillol: :evillol:

Demba Ba'yı Vodafone Arena çimlerinde görmek güzel. :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel Atiba'nın oğluna masal okuyor,Tosiç'in kızı Atiba'ya resim yapıyor,Cenk Atiba'nın oğlu ile maç izliyor;Beşiktaş mutluluktur,ailedir...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Babel Atiba'nın oğluna masal okuyor,Tosiç'in kızı Atiba'ya resim yapıyor,Cenk Atiba'nın oğlu ile maç izliyor;Beşiktaş mutluluktur,ailedir...

O görüntüler Türkiye'nin en sempatik ve en sevilen kulübü Beşiktaş'a çok yakışıyor. Gururlan burası Beşiktaş, gururlan! :ok:
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2017, 22:03:37 Özgür Yılmaz ]

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yapacak bir şey yok mu basbayağı var, küfür müfür etmeyeceksin saçma sapan, adam gibi maçını izleyeceksin, kulübe zarar vermeyeceksin.
Kim ne olduğu ortada, fetö falan dedik de adamlar beşiktaşlı mı oldu. Ne işe yaradı. Evimizde yediğimiz cezalardan 10 kat salakça yediğimiz cezanın tutarına bakınca.
Adamlar gidip kulübü 370 bin tl zarar ettirmiş, yok ucuza mal olmuşmuş. Millet evinden çocuğundan biriktirip forma alır, el bezi diye kullanmayacağı t-shirti alır, beyefendiler de gider saçma sapan küfürlerle kulübe zarar verir. Daha 3-4 sene önce bu paralara muhtaçtık kimse unutmamalı bence.

Sen de gidip bunu savunuyorsan sende dolaylı yoldan beşiktaş'a zarar veriyorsun, yaptıkları işi meşrulaştırıyorsun. Beşiktaşlılığını sorgulamalısın bence.
  :claps:
Yorgo

Çevrimdışı İhsan

Noah'ın askerleriyiz  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

çok yazık olmuş, boşu boşuna ceza, gidenler ödesin o zaman, bu takım ne zorluklarla buraya geldi.

Çevrimdışı Necmi

zoruna giden hangisi merak ettim fetönün aşağılanmasımı gs nin bunlar sayesinde o yıldızları taktığının
ima edilmesimi. çok küfürden ceza yedik onlar yanlıştı ama fetönün sayesinde kaç şampiyonluğumuz gitti birde
bundan uğradığımız zararları düşün evet buna isyan edeceksin bunu söyleyeceksin bundan ceza yiyorsan bundan sen değil ceza
verenler utansın. orda küfür falan yok bir gerçeğin ifadesi var gerçekleri ben söylemiyorum bizzat fetullahın kendisi
söylüyor. Bunu ima ettikleri için ceza yediysek  son kuruşuna kadar helal olsun.
sakın olaki burda bu konuda saçmalama benim Beşiktaşlılığımı sorgulayacağına kendininkini sorgula
onur 3 kuruşa satılmaz menfaatlerine uymuyor diye hak aramaktanda isyan etmektende vaz geçilmez.
önce hangi camianın parçası olduğunu düşün sonra saçmala.yaşın 23 sen daha doğmadan bu kulübün içinde fetöye karşı savaş veriliyordu
biz bu savaşı verip bunun uğrunda ne şampiyonluklar feda ederken renkliler onlarla kol kola şampiyonluk
kutladılar. Bunu ifade ettikleri için ceza aldılarsa son kuruşuna kadar helal olsun biz Beşiktaş olarak bu uğurda çok
şey feda ettik varsın bir 260 bin lira daha feda edelim. Bu gün kaybettiklerin yarın sana çok daha büyük bir kazanç olarak geri döner.
Bu gün taraftarımız başı dik bunu söyleyebiliyorsa ne mutlu bize. bak bugün o kulüpler kafaları önlerinde
pısmış vaziyette duruyorsa Bizde dimdik ayaktayız. işte şu anda dimdik ayakta durabilmek için geçmişte o yıldızları feda ettik
bize 4 yıldız gösterenlere elbette o yıldızların nasıl geldiğini hatırlatacağız. @Mahmut
burda sakın olaki benim Beşiktaşlılığımı yada başka birinin Beşiktaşlılığını sorgulama
orayada sen ben gitmedik kulüp tarafından seçilmiş kişiler gidiyor. emin ol orda söylenen bir şey varsa söyletende vardır.
siz futbolu sahada oynanan bir oyunmu sanıyorsunuz arka planda satranç oynanıyor. şu an bile
türk futboluna operasyon yapılıyordur her yerden himmetçiler₁ temizlenirken futbol gibi dibine kadar girdikleri bir yeri
bırakacaklarmı sanıyorsun. belki şimdi büyük ihrtimal lig bitiminde bu operasyonyapılacaktır. işte haykırasınki sürekli olarak
dün yedikleri kaymakları yarın bir taraflarından çıkartsınlar. biz yıllardır bedel ödüyoruz şimdi karşılığını alma zamanı
sen kalkmışsın 260 bin lira cezanın peşindesin bir düşün yıllardır bizi doğramak için bahane yaratan hakemler iki yıldır
kayboldu yerlerine melekler geldi. bak iki renklide bütün federasyon kurullarını Beşiktaşlılar kapladı diye ağlıyor
düşün neden acaba bu federasyon son seçimde renkli ağırlıklıydı nereye kayboldular acaba

Etiketler: