Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kombinelere % 15 20'den fazla zam gelmez en ucuz kombinenin 1150 1200 lira gibi bir şey olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı İhsan

ne yaptın ihsan abi  :D en ucuz kombinenin 1150 liradan başlayacağını düşünüyorum %50 çok fazla, minimum %50 artış demek 20 bin bile kombine satamazsın demek  :)

@Mehmet Ali C.
Bir taraftan artmasını istemem.
Diğer taraftan giderle hep euro bazında. 900 TLye Bilet aldığımız dönem 360 EUR yapıyordu. Şu anda 360 EUR  1360 TL demek.

Senede yaklaşık 25 maça gidyoruz. Bunların içinde 3 derbi ve min 3 CL maçları var. maç başı 30-40 TL ödüyoruz. (iki önceki sezonu hesaba bile katmadım)

Bence ya fiyatlar ciddi anlamda artar, yada Süperlig, ZTK ve Avrupa paket olarak değişik kombineler satılır.

Paranın karşılığında iyi hizmet alıyoruz (Stad, Başarı, CL rakipler) bunun bedeli ne olacak göreceğiz.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Olmaz :)

Pogba bile gelse Atiba olamaz. Atibadan daha iyi oyuncu alırsın ama bizim takımda ondan daha iyi oynayanı bulamazsın. Değişik çözümler bulmalıyız.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

kombinelere % 15 20'den fazla zam gelmez en ucuz kombinenin 1150 1200 lira gibi bir şey olacağını düşünüyorum.

En ucuz komine 800 değilmiydi ? %50 1200 demek  :D

tekrar baktım
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/besiktas-ta-kombine-fiyatlari-belli-oldu_sto4302609/story.shtml
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2017, 08:51:23 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

gençler ve kasımpaşa maçlarında 5 puan çok kötü gitti, 55 puan olsaydık şuan şampiyon olmuştuk.
Gs fb konya ve ibb maclarina cok takilmiyorum her macin kendi dinamikleri vardi ve kAbul edilebilir puan kayiplari 34 maci da kazanacagiz diye bisi yok.
Ama gencler, kasimpasa ve karabuk maclarini kabul edemiyorum. Suan 58 puanda olmaliydik. Bu 8 puani ismail ve tolga farki olarak aciklardim kalan kaybedilen 8 puandan 4unu de gomez ve sosanin yoklugu ile aciklardim.

Olmamiz gereken puan bandi ligin ve rakiplerin durumunu da dusununce 58-62 arasidir, hadi bi 3 puan da hediyemiz olsun, ayagi alissin 55 puan alti basari degildir. Puan ortalamamiz 2.5 olmaliydi suan yuzde 10 kayipla 2.25 civaridir. Sampiyonluk icin yeterli olabilir rakiplerin hali meydanda ama bu ortalamayi 2.4 seviyesine getirmemis lazim yil sonunda. Buda 80-82 puan bandi demektir. Basari sayabilirim.
80 puani hedeflersek, suan cepte 50 gelecek 30 demektir 12 mac var. 10 galibiyet almak lazim kisa yoldan ya da 9 galibiyet 3 beraberlik. 3 en cok 4 macta puan kaybi olacagini dusunuyorum o yuzden beraberlikten korkmayalim derim mesela ibb ve ts deplasmanlarinda. Ligin boyunu kisaltmak ve haftalari eksiltmek icin onumuzdeki 3 mac cok muhim. Bu 3 maci kazanip yolumuza devam edelim. Rize maci ve kayserispor maci bu kredinin kullanilacagi maclar degil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs fb konya ve ibb maclarina cok takilmiyorum her macin kendi dinamikleri vardi ve kAbul edilebilir puan kayiplari 34 maci da kazanacagiz diye bisi yok.
Ama gencler, kasimpasa ve karabuk maclarini kabul edemiyorum. Suan 58 puanda olmaliydik. Bu 8 puani ismail ve tolga farki olarak aciklardim kalan kaybedilen 8 puandan 4unu de gomez ve sosanin yoklugu ile aciklardim.

Olmamiz gereken puan bandi ligin ve rakiplerin durumunu da dusununce 58-62 arasidir, hadi bi 3 puan da hediyemiz olsun, ayagi alissin 55 puan alti basari degildir. Puan ortalamamiz 2.5 olmaliydi suan yuzde 10 kayipla 2.25 civaridir. Sampiyonluk icin yeterli olabilir rakiplerin hali meydanda ama bu ortalamayi 2.4 seviyesine getirmemis lazim yil sonunda. Buda 80-82 puan bandi demektir. Basari sayabilirim.
80 puani hedeflersek, suan cepte 50 gelecek 30 demektir 12 mac var. 10 galibiyet almak lazim kisa yoldan ya da 9 galibiyet 3 beraberlik. 3 en cok 4 macta puan kaybi olacagini dusunuyorum o yuzden beraberlikten korkmayalim derim mesela ibb ve ts deplasmanlarinda. Ligin boyunu kisaltmak ve haftalari eksiltmek icin onumuzdeki 3 mac cok muhim. Bu 3 maci kazanip yolumuza devam edelim. Rize maci ve kayserispor maci bu kredinin kullanilacagi maclar degil.
aynen aynen hatta önümüzdeki 5 maçı da kazanıp iyice rahatlamak lazım, Fener maçını kazanıp şampiyonluğu ilan etmek lazım.hatta 8 maçta 22 puan alıp işi bitiririz, Başakşehir deplasmanına beraberlik yazıyorum.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2017, 09:03:42 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı underworld

Atiba 3 sene daha bizimle o yüzden bu konuda şimdilik stres yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

tekrar baktım
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/besiktas-ta-kombine-fiyatlari-belli-oldu_sto4302609/story.shtml
En son yazda yapılan kombine satışında ilk satışı sunulduğunda(inşaat halindeyken) 800 olan yer 1000'e satıldı diye hatırlıyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taraftar başkanı seviyor takımı seviyor hocayı seviyor hatta oyuncuların çocuklarını eşlerini bile seviyor...
Çok büyük oyuncularimiz var...
Onlar kendilerini buraya ait hissediyorlar
İşte bunu sağlamak süper
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sözü not edin senelerce unutmayın..

"Ne gönüllerin birincisi ne de şerefli ikinci olmak için buradayım. Iyi futbolla şampiyonluğa ulaşan bir takım istiyorum. Şerefli ikinci dönemi bitti. Biz artık şerefli 1'incilikleri istiyoruz. Biz şampiyon olacağız, güzel günler yakın herkes inansın."

- Senol Günes (Ağustos 2015)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı benyv-

Olympiakos da bu sezon ilk defa kendi sahasında mahlup olmuş. Panionios'a.  :super: Bizim için güzel haber, özgüvenleri yıkılsın iyice. Deplasmanda yenip gelelim.

Çevrimdışı tangaz

formül hep 2,5 ve üzeri gol/puan olmalı zaten ortalama savunma yapıp 2,5 gol ortalaması tutturduğumuzda 80 puanın altına düşmeyiz. düşmemeliyiz de...

aşağısı beni kesmiyor. attığımız gol adeti düşük bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

formül hep 2,5 ve üzeri gol/puan olmalı zaten ortalama savunma yapıp 2,5 gol ortalaması tutturduğumuzda 80 puanın altına düşmeyiz. düşmemeliyiz de...

bence de düşük şöyle beşer altışar atmak lazım, bunun içinde bitirici forvetler gerekiyor  :D

Çevrimiçi Necmi

tekrar baktım
3 yıl öncenin fiyatına neden bakıyorsunki. geçen sene stad açıldığında satışa çıkan kombineler en ucuzu
1150 den satılmıştı diye hatırlıyorum. Baz alınması gereken fiyat o senin dediğin gibi %50 yapılırsa en ucuz kombine
1700 gibi bir rakama satılır. bu rakamla 15 bin kombine satamazlar. aslında dediğin doğru bilet fiyatlarıyla mukayese ettiğinde
1700 bile uygun oluyor. ama bu rakamlar kolay kolay insanların verebileceği rakamlar değil.
bu sezon satılan bilet ve kombine fiyatları ülkenin en pahalı biletleriydi.

Çevrimiçi Necmi

1-0 olsun bizim olsun :D
açgözlü olmak iyi değildir.

Çevrimdışı tangaz

bence de düşük şöyle beşer altışar atmak lazım, bunun içinde bitirici forvetler gerekiyor  :D

talisca gibi eleman sayısını çoğaltmalıyız topu evelemeden gevelemeden sokacak türden yani. ne o öyle tiki taka maka, tamam göze hoş geliyor gibi görünebilir ama unutulmamalı ki göze en hoş gelen görüntü rakip filelerle topun buluştuğu görüntüdür.  :bandit:

mesela 34 maçın dağılımı şöyle olmalıdır:

5 maç tek gollü galibiyetler veya beraberlikler = 5 gol
6 maç 2 gollü galibiyetler ve beraberlik = 12 gol
8 maç 3 gollü gaibiyetler = 24 gol
7 maç 4 gollü galibiyetler = 28 gol
4 maç 5 gollü galibiyetler = 20 gol
2 maç 6 gollü galibiyetler = 12 gol
1 maç 7 gollü galibiyet = 7 gol
1 maç 8 gollü galibiyet = 8 gol

total de 30 galibiyet 4 beraberlik 116 gol ve 94 puan hedefiyle yola çıkmalıyız önümüzdeki yıl  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3 yıl öncenin fiyatına neden bakıyorsunki. geçen sene stad açıldığında satışa çıkan kombineler en ucuzu
1150 den satılmıştı diye hatırlıyorum. Baz alınması gereken fiyat o senin dediğin gibi %50 yapılırsa en ucuz kombine
1700 gibi bir rakama satılır. bu rakamla 15 bin kombine satamazlar. aslında dediğin doğru bilet fiyatlarıyla mukayese ettiğinde
1700 bile uygun oluyor. ama bu rakamlar kolay kolay insanların verebileceği rakamlar değil.
bu sezon satılan bilet ve kombine fiyatları ülkenin en pahalı biletleriydi.
Haklısın abi, kombine fiyatlarını makul tutup bilet fiyatlarını yüksek tutmak daha mantıklı. Sonuçta parayı peşin alıyorsun ve buna göre yatırımını kredini ödemelerini düzenliyorsun. Biraz alım gücü özelinde bakmak lazım 1700 uygun gibi görünüyor ama o kadar talep olmayınca manasız kalıyor bu rakam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi transfer başlığını ne zaman açıyorsun  :D

Çevrimiçi Necmi

Olympiakos da bu sezon ilk defa kendi sahasında mahlup olmuş. Panionios'a.  :super: Bizim için güzel haber, özgüvenleri yıkılsın iyice. Deplasmanda yenip gelelim.
neresi güzel anlamadım yaralı olan bir takım için tam tersi bu tip maçlar taraftarına kendini
affettirme maçıdır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir de şöyle bir şey var en ucuz bilet 80 lira bu sene tek tek bilet alındığında  derbi ve Şl maçlarını düşünürsek 2000 2200 lira arası civarında bir şeyler yapar, kombine alanların bu miktarın %60 65' ini ödeyeceğini düşünürsek 1200 ile 1430 lira arasında bir şeyler yapar kaba tabirle ortalamasını alırsak 1315 lira çıkıyor; düz hesap 1300 liradan başlar kombineler  :icool:

Çevrimdışı benyv-

neresi güzel anlamadım yaralı olan bir takım için tam tersi bu tip maçlar taraftarına kendini
affettirme maçıdır.

Biz Karabük'e nasıl yenildik, Fb maçının etkisiyle. Olympiakos da formunu kaybettikçe bize yarar benim fikrime göre. Özgüven bu işte önemli rol oynuyor. Tıpkı şu an FB ve Gs'nin yaşadığı gibi.

Çevrimiçi Necmi

transfer sezonu başlayınca açılacak
anlamıyorum herkesde şampiyon olmuşuz havası var aslında durumumuzun
geçen haftadan bir farkı yok. Geçen haftada başakla aramızda 4 puan vardı.
şimdide 4 puan var. Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. gs yi yenmenin konyayı yenmeden
farkı yoktu. bu tip söylemler taraftarıda takımıda rehavete sokar. alacağın iki ters sonuçta
tepetaklak olursun.
Derbi geyiği bitti artık şampiyon olmak için önümüzde uzun ve zor bir yol var. unutulmasın
3 günde bir maç yapacağız.
Ne oyuncu gömün nede şu gitsin bu gelsin diye konuşun şu anda tam tersi asılmak gerekiyor.
destek vermek gerekiyor.
artık silkelenin bence önümüzde iki rakip var ikiside düşme potasında bizden alacakları 1 puan
bile değerli. sonra avrupa kupalarına oynayan bizede ters takım antalya var başındada Beşiktaş karşısına
geldiğinde bir tarafları kalkan Rıza var. sonrasında belalı gençlerbirliği arkasındanda TS geliyor
ne olduğunu anlamadan 5-6 puan bırakırız. sonrada zaten başak fener bursa osmanlı gibi zorluk derecesi
yüksek maçları oynuyacağız.
Ciddiyete davet ediyorum. Başak maçına kadar galip gelerek gitsek bile şampiyon olduk diyemeyiz ondan
sonra hep yolumuza taş koymak için ölümüne oynayacak rakipler çıkacak karşımıza.

Çevrimdışı mylife1903

Abi ne diyecem bu tolgayjana teklif geliyormus habire, demba bedelsiz gelse ustune bedelsiz balojani alsak osmanlidan musayi takima kazandirsak mesela sonra diyorumki chelsea ile iliskiler iyi yani fabri de bizdeykene bu fabrejani kazandirsak takima, taliska da kiralik kalsin isterse.
Aslinda aklimda bir tane daha var eleman ismi de guzel hamsik.
Abu da kalsin bir sene daha kiralayalim masrafa gerek yok bu hamsik bizde cok fena oynar mesela.

Formanin arkasina hamsik yazdirmazsam ne olayim. Ustune ts camiasina da semptik gelir seneye onlarla yarisacaz buyuk ihtimal hamsikin suyunu cikartinca da tsye satariZ 3-4 seneye.

Ucyildizli hamsik formalari kartal yuvalarinda, erkek adamin formasi siyah-beyaZ

Çevrimiçi Necmi

talisca gibi eleman sayısını çoğaltmalıyız topu evelemeden gevelemeden sokacak türden yani. ne o öyle tiki taka maka, tamam göze hoş geliyor gibi görünebilir ama unutulmamalı ki göze en hoş gelen görüntü rakip filelerle topun buluştuğu görüntüdür.  :bandit:

mesela 34 maçın dağılımı şöyle olmalıdır:

5 maç tek gollü galibiyetler veya beraberlikler = 5 gol
6 maç 2 gollü galibiyetler ve beraberlik = 12 gol
8 maç 3 gollü gaibiyetler = 24 gol
7 maç 4 gollü galibiyetler = 28 gol
4 maç 5 gollü galibiyetler = 20 gol
2 maç 6 gollü galibiyetler = 12 gol
1 maç 7 gollü galibiyet = 7 gol
1 maç 8 gollü galibiyet = 8 gol

total de 30 galibiyet 4 beraberlik 116 gol ve 94 puan hedefiyle yola çıkmalıyız önümüzdeki yıl  :icool:
sabah sabah redbul mu içtin :alala:

Etiketler: