Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134334 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnşallah bu sezonu şampiyon bitirirsek forma ve kombinelere hiç zam yapmadan çıkarmalılar. 1 milyon forma ve 30 bin kombine çok kısa sürede satılır. Şampiyonlar ligi ve lig şampiyonluğu primiyle birlikte arayı çok açarız.
Kombinelere % 15 civarında zam geleceğini öngörüyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Kombinelere % 15 civarında zam geleceğini öngörüyorum.
hata olur, bence gerek yok,,

Çevrimdışı underworld

İnşallah bu sezonu şampiyon bitirirsek forma ve kombinelere hiç zam yapmadan çıkarmalılar. 1 milyon forma ve 30 bin kombine çok kısa sürede satılır. Şampiyonlar ligi ve lig şampiyonluğu primiyle birlikte arayı çok açarız.
ikisine de zam gelir

Çevrimdışı BlackEagle16

Semtin besiktaslilastirilmasi procesi gerekiyor. 20 sene once falan daha tutucuydu semt, oyle fb gs atkisiyla gezemezdin simdi fbli gsli populasyonu artmis semt icinde. Satilmayan biletler semt icinde okullara dagitilmali mac gunu. Semt icinde okullara besiktasli futbolcular gonderilmeli bu amerigan okullarindaki tanisma gorusmeler yapilmali. Semtte oturup, semt icinde okuyan cocuklar ve aileleri tek tek tespit edilmeli ve mactan 4-5 saat icinde satilmayan koltuklar bu cocuklar ve aileleri ile degerlendirilmeli. Gelecege yatirimdir bu, bu cocuklar ileride musteri olacaklar, baskan semt okullarina rozet dagitimi ile baslasin gelistirsin projeyi. Cok mu zor yani, sinirlendim simdi.

Seneye kombine satarken de sozlesmeye dahil edilsin maca gelemeyecek olup, kombinesi devretmeyenin kombinesi yansin, o stad hem kapali gise olmali hem de yayilmaci politikamizin baslangici olmali.
fikrini hayranlıkla okudum. Kesinlikle başkanın kulağına bir şekilde gitmeli
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı mylife1903

fikrini hayranlıkla okudum. Kesinlikle başkanın kulağına bir şekilde gitmeli
Bizde fikir cok, isid militani gibi sakal bile var dinleyen yok.

Marijinal geliyor fikirler boyle ekiz yatak alip uzansam bu sitresten kurtulsam

Dun mesela boyle butun sitiresimi attim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu arada yönetimin Gomez planları varsa eğer ligler bittikten sonra bir kere teklif yapılsın, kabul ederse eder etmesse eğer hiç uğraşılmasın o artistle.

Adaş, bir Mario gelecek ins ama o mario gomez olmayacak Mario Manzdukic olacak.

Gomez çoğumuz için bitti o yaptığı davranıstan sonra şimdi dolaşıp dursun 3. Sınıf küme takımlarında.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İtalya Ligide Türkiye Gibidir
En Büyük Derbi inter-milan olsada en büyük takım juventus

En büyük derbi inter- milandır ama Juventus 5 yıl vura kıra Şampiyondur;)

Merak etmesinler rekorlarını kırıcaz

Çevrimdışı Librarius

Yayıncı kuruluş da üzgündü dün.

Siteelerinde maçın özetini izlediyseniz, Atınç-Yasin pozisyonunun 4 tekrarı var, attığımız golün 3.

Özette Carole-Quaresma pozisyonuna yer vermeye gerek duymamışlar, Selçuk'un 2. sarı kartının es geçildiği pozisyon da yer almıyor nedense.

Hala yanlış ata oynuyor salaklar.

Galatasaray taraftarı takım başarısızken decoder alır ya da kendilerini takip eder mi sanıyorlar?

Yoksa rejide bir tane fanatik Beşiktaş düşmanı mı var.

Beinsports'ta çalışan birini tanıyan varsa bir sorgulasın, kim hazırlıyor bu özetleri.

Sezon basindan beri bu durum var. Tarafli bir sekilde mac ozetlerini verdiklerinin en guzel kanitlarindan birini soyleyeyim: Besiktas-Basaksehir macinda Basak'in attigi ve iptal edilen bir gol var. Ozguzhan'in kolundan tutulup cekildigi pozsiyondan bahsediyorum. O kadar guzel bir aci vardi ki bu cekmeyi gosteren, her ne hikmetse Bein ozetlere sadece pozsiyonun faul olmadigi izlenimini veren aciyi vermis. Ozeti izleyen birisi nizami golun iptal edildigini sanir.

Ortaligi yiktiklari Trabzonspor macinda  Cenk'e yapilan net penaltiyi ozete bile koymamislar. Zaten Senol hocada bunu dile getirince Sansal bogurmustu "biz tarafsiziz" diye.  Demem o ki Bein'de her kim ozetleri hazirliyorsa Besiktas dusmanidir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Abi bunun konusu sanırım geçen seneydi yine konuşulmuştu burada hatta söylemiştim. Birkaç yerden okuduğum kadarıyla bu spiker fbli. Ben maçı spikersiz yayından izlemiştim şimdi özete baktım, biz gol atmışız sesi çıkmıyor sanki düşman atmış. Maç bitiyor sanki çoluğunu çocuğunu katletmişiz gibi konuşuyor.

Yahu penalti verdi vermedi pozsiyonundan sonra "bu hakemler neler yapiyor" bile dedi. Eleman cok sartlamisti kendisini GS galibiyeti icin, ama Besiktas icinde patlatti duygularini. Aziz bosuna "su Gs'li mudur olursa decoderi iade ederim demedi." Yani adamlar en ince noktaya bile dikkat ediyor. Aziz yillarca yayinci kurulusu kendi emelleri dogrultusunda kullandi. Halen daha gucluler ama yavas yavas Besiktas'in yayinci kurulusta yapilanmasi gerekiyor.

Çevrimdışı eski inönü

Adriano - Marcelo- Atiba. sizlere çok büyük hayranlık duyuyorum kara kartallar  :claps:

Çevrimiçi Rasim

ohh be Forum gelmis dünya varmis  :bandit: bu ara ligi de bitirdik avrupayi koyalim  :super:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Librarius

Bizim millet balik hafizali. Ikk tane melih vardi. Bu sendilli olan fblidir, azizin yandasidir. Oburu gumusbicaklidir simdi trtde galiba boru gibi besiktaslidir. Bu sendilli azizin ugurlu sikiperidir.

Bu sikiper toplarina yavas yavas girmek lazim bu sene sampiyon olursak 2 sene daha sallaya sallaya sampiyon olacagimiz icin baska cephelerde de savasmak lazimdir.

Basini, yayinci kurulusu hepisini federasyonu, mhkyi ama en onemlisi temsilci ve gozlemcileri yeniden dizayn etmemiz lazim

Forza'da bu konunun ayri bir basligi vardi, yanilmiyorsam. Mac mac yayinci kurulusun tarafli ozetlerini dile getiriyorlardi. Bruma'nin bir kac hafta once rakibine attigi yumrugun tekrarini uzaydan yapilmis bir cekimden verdiler. Orijinal goruntuden daha uzak bir goruntuydu. :)
Besiktas sampiyon oluyorsa bilin ki cok buyuk guclukleri alt ederek oluyordur. Eze eze oluyordur. Besiktas oyle GS'nin cop oyuncularla aldigi sampiyonluklardan alamaz. Cunku haram yemez.

Fakat Fikret Oman yonetimi boyle guc kazanmisken bu tur detay gibi gorunen ama aslinda cok onemli olan noktalara da calismalari lazim. Mesela Haberturk'un sahibi Besiktasli, Milliyet ve Vatan gazetelerinin sahibide Besiktasli. Buralara Besiktas'li spor mudurleri atanmali.
DHA'nin spor muduru Besiktasli. Yayinci kurulusa da el atilmali.

Çevrimdışı ferdi1903

ben dün oguzhan ve q7 beyenmedim. özelikle oguzhan bu tip maclarda hic agirligini koyamiyor bu sezon ayri bir kötü zaten.

pas hatalari yanlis pas tercihleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oly'nin işini ilk maçta bitirmek lazım.
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 21:45:00 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı underworld

Ba ve Ersa'nın bizle kaldığını varsayarsak seneye  1 transfer yeri boş gözüküyor. O  da 10 numara, yani Talisca'nın yerine.
Tabi bu da olmayabilir.Şayet olursa bu sefer kulübede sıkıntı yaşayabiliriz.
Talisca'yı yedeğe çekersek bu seferde Tolgay, İnler, Necip 18 'de yer alamıyor.

[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 21:49:05 underworld ]

Çevrimiçi Rasim

bu ara rize maci stad full olacak gibi cok az bosluk gözüküyor passoda 3. kategoriye kadar hemen hemen dolu gözüküyor :sevinc
Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ba ve Ersa'nın bizle kaldığını varsayarsak seneye  1 transfer yeri boş gözüküyor. O  da 10 numara, yani Talisca'nın yerine.
Tabi bu da olmayabilir.Şayet olursa bu sefer kulübede sıkıntı yaşayabiliriz.
Talisca'yı yedeğe çekersek bu seferde Tolgay, İnler, Necip 18 'de yer alamıyor.

seneye direkt olarak 11'e bir ya da iki transfer olur bence.

Çevrimdışı ilhan mansız

twitter ı olan biri forzabeşiktaş da ki gs için yapılan 4.37 saniyelik videoyu buraya koyabilir mi?

Çevrimdışı underworld

seneye direkt olarak 11'e bir ya da iki transfer olur bence.

yedeklerle birlikte bi kadro yapmayı denesene, gerçekten 1 transfer bile olmama ihtimali var .
(Ba,Ersan,Töre bizde gözüyle bakıyorum) Geriye kalan en değerli bölge 10 numara olursa buraya çok büyük bir oyuncu olabilir.

Çevrimdışı kyiv

Beck'in sözleşme ne zaman bitiyor? Önümüzdeki yıl yedek bir sağbek gerekir mi?Yoksa beck yeterli mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu ara rize maci stad full olacak gibi cok az bosluk gözüküyor passoda 3. kategoriye kadar hemen hemen dolu gözüküyor :sevinc
maalesef üst kategorilerde satış olmuyor abi, 32 33 bin seyirci gayet iyi olur  :)

Çevrimdışı mylife1903

Arada kaynamasin, unutmadan sorayim, mac sonunda bizim deplasmancilar "stadi terkedin organize cete feto cocuklari" diye bagirdi mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yedeklerle birlikte bi kadro yapmayı denesene, gerçekten 1 transfer bile olmama ihtimali var .
(Ba,Ersan,Töre bizde gözüyle bakıyorum) Geriye kalan en değerli bölge 10 numara olursa buraya çok büyük bir oyuncu olabilir.
babel ya da karijma 31 ve 34 yaşında olacaklar, törenin ne vereceği meçhul o yüzden ben bir tane kanat oyuncusu bekliyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arada kaynamasin, unutmadan sorayim, mac sonunda bizim deplasmancilar "stadi terkedin organize cete feto cocuklari" diye bagirdi mi?
şikeyle kumpasla şampiyonluk ne kadar kolay fetöcüsün galatasaray diye bağırmış olabilirler  :D

Çevrimdışı underworld

babel ya da karijma 31 ve 34 yaşında olacaklar, törenin ne vereceği meçhul o yüzden ben bir tane kanat oyuncusu bekliyorum.
babel ve q7 ile hatalı sözleşmeler yapıldı.

Etiketler: