Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138322 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Babel malesef fizik olarak kötü olmamasına rağmen istediklerimizi yerine getiremiyor seneye onun yerine daha iyisi lazım gibi. Babel etkili olabilse Talisca ve Quaresmanın etkisi daha da artacak ama ilk geldiği 2 maç hariç çok da etkili değil. Hedef şampiyonlar liginde başarı ise daha iyisi şart.

Tolgay konusunda fikrim değişmiyor satılabilir.

ben tolgayı kesin satmalıyız diyenlerdenim 4-5 ne getirse kardır deyip ondan gelecek paranın üstüne bir o kadar daha ekleyip oraya 10 milyonluk 27-28 yaşlarında bir oyuncu alınmalı diyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 11:01:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 11:02:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

ben kendisinden hiç ümitli olmasam da kendini futbola veren ve adam olmaya karar verip hocaya kendini bırakacak bir töre mevcut kanatlarımız arasında en iyisi olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Orta sahada Tolgayın yerine alınabilecek gurbetçi var mıdır?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maç önü beraberlik ağır basıyor ama son form durumu ile galibiyet alabiliriz demiştim beklediğim gibi oldu.ama atınç az daha zorla verecekti maçı.dilerim bir daha görmeyiz kendisini.kanat oyuncusu olarak babelde yetersiz kaldı.o bölgede oynayan oyuncu daaha tehditkar olmalı.bruma gibi tutulması zor olmalı.yardıra yardıra gidecek arkadas.seneye iyi bir kanat forvet bence daha isabetli olur
Hem skor katkısı verecek hem de asist yapacak birileri şart, Babel içeri giriyor o kısmı iyi yapıyor ama bitiricilik konusunda biraz sıkıntılı Q7 gibi. Seneye 2 tane kanat şart hem rakibin dengesini bozacak hem de skora katkı verecek. Ayrıca dünkü maç özelinde aboubakar 2.yarıda oyuna girebilirdi, Cenk rakip defansı hiç zorlamıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aykut.celenk

Tolgayı satmak mı Şeytan yabancı sınırlaması demeye başladı ki ben tüpcüye hiç güvenmiyorum asla ve asla yerli adamları göndermem önümüzdeki sezon

Çevrimdışı brkntcnr

Dün akşam takımda üç ismi beğenmedim. Atınç, Oğuzhan ve Babel. Babel ve Oğuzhan çok etkisizdi, Atınç' sa Abdürrahim Albayrak' ın deyimiyle "Fazia". Quaresma da bu üç isimden hemen sonra gelir bana göre. Gereksiz şekilde top kayıplarıyla takım tam atağa çıkarken rakibe kontra atak verdi en az 4-5 kere. Beklerimiz çok iyiydi. Ve Cenk bence geldiğinden beri ilk kez büyük bir forvetmiş gibi oynadı. Gol atamamasına rağmen, ilk defa kendi kendime "Ya bu Cenk oluyor galiba" dedirtti. Umarım olur da uzun yıllar forma giyer yaşı daha 25.

Çevrimdışı tangaz

Tolgayı satmak mı Şeytan yabancı sınırlaması demeye başladı ki ben tüpcüye hiç güvenmiyorum asla ve asla yerli adamları göndermem önümüzdeki sezon

bak bu da doğru. şu an tüm renkli sporcu eskileri yabancı sayısını ısıtıyorlar. neymiş eskiden hakemler küfürden çok oyuncu atarmış şimdi türkçe konuşulmadığı için küfürden atılan kalmamışmış. fatih terim olsa maç izlemeye gitmezmişmiş. ba ba baa...

Çevrimdışı mehmetthedum

bu zaferle sezonu tamamladığımıza göre gelecek yılın kadrosu üzerinde çalışabiliriz. babel böle oynayacaksa ben seneye oraya adam isterim  :D

Umarsız gidişine sinir olsam da, sakatlıktan nasıl döneceği bilinmez olsa da, premier lig hevesini gidermiş ve formanın değerine daha vakıf olacağını tahmin ettiğim (umduğum) G.Töre geri dönüyor.

Sezon başı kampında Caner ve Tore'nin nasıl bir dönüş yapacakları belli olur. Vasatın bir tık üstünde de kalsalar , rotasyon için parayla zor alınacak bir ikili. Üstelik Caner ile yeniden anlaşırsak adriano reis de sıkışık zamanlarda sol kanata gider .  Bu iki Yerli oyuncunun sağlam geri dönmesi kadro yapısı ve Yabancı/yerli dengesi açısından da önemli.

Aras'ın 18'e bile girebileceğini sanmıyorum doğrusu. Ziraat kupasında oynar belki .

Demba veya aboubakar da ikilisinden biri de kalıp santrafor rotasyonuna eklenirse, fazlalıklardan sıyrılmak (veli, rodolfo,franco,aras,milo,ömer )  ve her pozisyonda yedekleriyle beraber vasat üstü bir kadro ulaşılmaz değil . Belki 1-2 tane genç çocuğun kadroya alınması, Atiba'ya bir genç  yedek aramak, talisca reis'in bonservisini almak gibi fantazilere girmek bile nasip olabilir.

Tabi sosa-gomez-töre gibi gitmek için tutturan cinsler çıkmazsa...

Gassaray fanatiği eski bir dostumla izledim maçı. 10'uncu dakikada umudunu kaybedip telefonuyla oynamaya başladı. Penaltıya bile itiraz edip geyik yapmadı yani. Atsak ne olacak, oyunu değiştirip atarsınız 2 tane deyip kadehine uzandı :)

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903

Babel malesef fizik olarak kötü olmamasına rağmen istediklerimizi yerine getiremiyor seneye onun yerine daha iyisi lazım gibi. Babel etkili olabilse Talisca ve Quaresmanın etkisi daha da artacak ama ilk geldiği 2 maç hariç çok da etkili değil. Hedef şampiyonlar liginde başarı ise daha iyisi şart.

Tolgay konusunda fikrim değişmiyor satılabilir.
Babel iyi futbolcu ama sanki ligin son macini oynuyormus tukenmisligi vardi. Bir mac dinlenmesi lazim. Kendine gelecektir milli mac arasinda.
Kasimpasa ve karabuk maclarina cok yaniyorum cok.

Alanyasipor bu hafta saplarsa guzel olur. In love we trust

Çevrimdışı Kalyoncu

bu zaferle sezonu tamamladığımıza göre gelecek yılın kadrosu üzerinde çalışabiliriz. babel böle oynayacaksa ben seneye oraya adam isterim  :D
Konoplyanka düşüşte haberimiz olsun diye söylüyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Gokhan-

işte bu! tam bir reçete yazmışsın ne eksik ne fazla. @mylife1903

kodu mu oturtan kanat 20 milyondan başlıyor malesef o da biraz zor bizim için. örneğin yarmoyu almaya kalksak min. 20 çıkar kasadan. dediğin gibi baş takımlardan yedek kalan bir marka kovalanabilir. italya fransa ispanya ligleri taranmalı. bizim ligden örnek verecek olursak mesela bruma kendince yardırıyor ama sokma aşamasında zıçıyor 25 metreden saçma sapan şut deniyor. bakınca aslında volkan şeni de andırmıyor değil tek farkları biraz daha esmer biraz daha golcü o kadar. bu nedenle de biri 2,5 milyona transfer yaparken diğeri 12,5a geliyor. o kadar para da etmez ayrıca.

forvet arkası çok önemli hatta en önemli mevki seneye bu oyuncu iyi olursa oyun içinde başrolü kaparsa oğuzhanı da parlatıyor tıpku geçen sene sosanın yaptığı gibi. aslında profil belli sosanın benzeri mümkünse bir tık üstü ve büyük maçlarda sertliği görünce yılmayanı. ben tüm parayı 10 numaraya basıyoruz başka transfer yapmayacaz dembayı da kiralıycaz dese yönetim hiç sesimi çıkarmam.

Koyulaştırdığım kısma atarım imzamı, yalnız Gökhan Töre'nin kaldığını var sayıyorum ama yine de bir tane daha kanat lazım ama genç ve yedek klübesinde kaldığında artistlik yapmayacak olanından.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kalyoncu

Orta sahada Tolgayın yerine alınabilecek gurbetçi var mıdır?
Gurbetçiyi bilmemde yerli Musa var ve ciddi şekildede ilgileniyormuşuz.

Çevrimdışı Liquidator

Ne koyduk ama))) Dün kadro anlamında ve deyişikliklerde anlamadıklarım şunlar: Neden Mitroviç degilde Atınc oynadı??  Babelin ve ya Cenkin yerine Aboubakar alınmadı? Aboubakarı belkide oyuna alıçakdı hoca, amma GG nin zorumlu deyişikliyi pilanını bozdu.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

Babel iyi futbolcu ama sanki ligin son macini oynuyormus tukenmisligi vardi. Bir mac dinlenmesi lazim. Kendine gelecektir milli mac arasinda.
Kasimpasa ve karabuk maclarina cok yaniyorum cok.

Alanyasipor bu hafta saplarsa guzel olur. In love we trust

benim yandığım 2 maç var gençler ve kasımpaşa maçlarında kayıp giden 5 puan...

Çevrimdışı Liquidator

Atınc çok ağır ve kontrolsüz dalıyor. Ya penaltıyı verseydi? ya o ıskaladığı pozisyonda Podolski atsaydı qolü? Çok şükür her şey istediyimiz gibi bitti.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atınc çok ağır ve kontrolsüz dalıyor. Ya penaltıyı verseydi? ya o ıskaladığı pozisyonda Podolski atsaydı qolü? Çok şükür her şey istediyimiz gibi bitti.
Atınç tercihi yanlıştı ama Mitroviç'in de maç eksiği vardı hoca sanırım bu yüzden Atınç'la başladı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Konoplyanka düşüşte haberimiz olsun diye söylüyorum.

şalke bonservisini almışmıydı onun? ülkesi dışında iş yapmayacağı belli adamlar bunlar. yarmodan bile ümitli olamıyorum bu bağlamda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hem skor katkısı verecek hem de asist yapacak birileri şart, Babel içeri giriyor o kısmı iyi yapıyor ama bitiricilik konusunda biraz sıkıntılı Q7 gibi. Seneye 2 tane kanat şart hem rakibin dengesini bozacak hem de skora katkı verecek. Ayrıca dünkü maç özelinde aboubakar 2.yarıda oyuna girebilirdi, Cenk rakip defansı hiç zorlamıyor.

Maç bitmiş, transfer sezonu açılmış bile. :D

Hayaller kurmaya gerek yok, önümüzdeki sene kanatlar Quaresma - Babel - Töre olacak.

"Babel'in bitiriciliği biraz şey mi sanki" falan diye falso bulmak anlamsız, dünkü maçın formatı zaten bir kanat oyuncusunun bitiriciliğini test edecek bir maç değil.

Geçen hafta 2 gol kaçırdı diye 1 ay önce 2.5 senelik sözleşme imzaladığın adamı da kızağa çekecek lüksü yok bu kulübün.

Önümüzdeki sene çok bir transfer beklemeyin, Talisca kalırsa sadece Atiba'ya genç bir yedek alıp kapatırız.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

Maç bitmiş, transfer sezonu açılmış bile. :D

Hayaller kurmaya gerek yok, önümüzdeki sene kanatlar Quaresma - Babel - Töre olacak.

"Babel'in bitiriciliği biraz şey mi sanki" falan diye falso bulmak anlamsız, dünkü maçın formatı zaten bir kanat oyuncusunun bitiriciliğini test edecek bir maç değil.

Geçen hafta 2 gol kaçırdı diye 1 ay önce 2.5 senelik sözleşme imzaladığın adamı da kızağa çekecek lüksü yok bu kulübün.

Önümüzdeki sene çok bir transfer beklemeyin, Talisca kalırsa sadece Atiba'ya genç bir yedek alıp kapatırız.

başkan yaza 9 numara alır. bu demba mı olur gomez mi yoksa başkası mı bilmem ama hocanın istediği pivot profilinde biri kovalanır ve bu da bence doğru olur.

talisca maşallah golcü bu nedenle kimsenin sesi çıkmıyor ama yoksa akan oyunda istenilen seviye henüz değil. öte yandan ben topu alışını dönüşünü ve oyun yönünü hızlı değiştirmesini seviyorum.

Çevrimiçi Savaş

şalke bonservisini almışmıydı onun? ülkesi dışında iş yapmayacağı belli adamlar bunlar. yarmodan bile ümitli olamıyorum bu bağlamda.
Yok abi. Sevilla Nasriyi kiralayinca bunu kiraladi Şalkeye. O zaman biz neden ilgilenmedik diye düşünmüştüm ben de.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

başkan yaza 9 numara alır. bu demba mı olur gomez mi yoksa başkası mı bilmem ama hocanın istediği pivot profilinde biri kovalanır ve bu da bence doğru olur.

talisca maşallah golcü bu nedenle kimsenin sesi çıkmıyor ama yoksa akan oyunda istenilen seviye henüz değil. öte yandan ben topu alışını dönüşünü ve oyun yönünü hızlı değiştirmesini seviyorum.

Evet haklısın.

Demba ve Ersan kalıcı olarak alınacak bence de.

Yine darbe marbe olmazsa ülkede, onların dışında 1-2 transferle kapatırız.

Etiketler: