bu zaferle sezonu tamamladığımıza göre gelecek yılın kadrosu üzerinde çalışabiliriz. babel böle oynayacaksa ben seneye oraya adam isterim 
Umarsız gidişine sinir olsam da, sakatlıktan nasıl döneceği bilinmez olsa da, premier lig hevesini gidermiş ve formanın değerine daha vakıf olacağını tahmin ettiğim (umduğum) G.Töre geri dönüyor.
Sezon başı kampında Caner ve Tore'nin nasıl bir dönüş yapacakları belli olur. Vasatın bir tık üstünde de kalsalar , rotasyon için parayla zor alınacak bir ikili. Üstelik Caner ile yeniden anlaşırsak adriano reis de sıkışık zamanlarda sol kanata gider . Bu iki Yerli oyuncunun sağlam geri dönmesi kadro yapısı ve Yabancı/yerli dengesi açısından da önemli.
Aras'ın 18'e bile girebileceğini sanmıyorum doğrusu. Ziraat kupasında oynar belki .
Demba veya aboubakar da ikilisinden biri de kalıp santrafor rotasyonuna eklenirse, fazlalıklardan sıyrılmak (veli, rodolfo,franco,aras,milo,ömer ) ve her pozisyonda yedekleriyle beraber vasat üstü bir kadro ulaşılmaz değil . Belki 1-2 tane genç çocuğun kadroya alınması, Atiba'ya bir genç yedek aramak, talisca reis'in bonservisini almak gibi fantazilere girmek bile nasip olabilir.
Tabi sosa-gomez-töre gibi gitmek için tutturan cinsler çıkmazsa...
Gassaray fanatiği eski bir dostumla izledim maçı. 10'uncu dakikada umudunu kaybedip telefonuyla oynamaya başladı. Penaltıya bile itiraz edip geyik yapmadı yani. Atsak ne olacak, oyunu değiştirip atarsınız 2 tane deyip kadehine uzandı