Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135907 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Forum uzunca bir süredir çok yavaş. Çoğu zaman ulaşamıyorum bile. Bununla ilgili bir gelişme olacak mı?

Çevrimdışı Kuntz

Forum uzunca bir süredir çok yavaş. Çoğu zaman ulaşamıyorum bile. Bununla ilgili bir gelişme olacak mı?

Totem yapıyorlar herhalde  :evillol: İşe de yarıyor sanki  :evillol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Galatasaray 0-3 Beşiktaş

Dün rüyamda böyle bir skor gördüm  :lol: :lol: Normalde rüyamda ne görsem olur fakat bu rüyayı biraz zorlayarak gördüm açıkçası yatmadan önce böyle düşündüm falan bu arada ilk golü talisca atıyordu 7-8 dakikalar arası yanlış hatırlamıyorsam  :lol: :lol: Gidip maçkolikten bakmıştım uyandıktan sonra 3-0 yazıyodu yok öyle birşey olmaz bu rüya çünkü gol yememişiz diyodum ve gerçekten uyanıyordum  :lol: :lol: Tabi ben küçük bir mebla 3-0 skora oynayacam ve galatasaray'a basıcam bunun sebebi hem totem hemde gs ye ne kadar yüklenilirse gsnin kaybetme şansı artar iddaa baronları karışır işe millet ne kadar çok yatarsa o kadar çok bizim maçı kazanma olasa.Yanlış anlamayın takımdaşlarım ama kaybedicez bugün inşallah bizim takım beni mosmor eder bende eşşek gibi anırırım inşallah ama hem büyük maçları stresini kaldırmayışımız hem hakem falan bu maçı bize yedirmezler.

Bugün hayatımın en güzel mor oluşumdu.Ne güzel mor oldum öyle Allahım inşallah böyle konularda hep mor olurum ayrıca
aiiiiiiiiiii aiiiiiiiiiiiiii aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı 38life

Daha önce hiç bu kadar tatlı "Şampiyon Beşiktaş" diyen gördünüz mü?

http://twitter.com/muharrem_acar/status/836313567150366720

Çevrimdışı Ensar

böyle güzel bir akşam da ve son zamanlarda foruma girememek çok kötü birşey.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

Marcelo,Almanya'da kümede kalma savaşı  veren bir takımdan geldi burun kıvıranlar oldu ama iyiki böyle bir oyuncuyu kadromuza katmışız.Herzaman istikrarlı performansı var maşallah.

Çevrimdışı Gokhan-

Marshall stoper diye bir şey vardı heralde, alın size Marcelo Mareşal gibi Mareşal, yanına bir de sağlam bir sol stoper bulsak var ya duvar oluruz duvar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mellfred

Ya hu böyle günde olacak iş mi  forumun yaptığı

Çevrimdışı 38life

Adamlar bizim golü kameraya alıyorlar.  :D Hepsi bize hayranlık duyuyor...

http://twitter.com/kartalanalizcom/status/836320439391637507

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş sen benim Her şeyimin

Çevrimdışı ozankarakoc

Geçen sezonun 22. haftası:

Beşiktaş  54
Fenerbahçe  50
Galatasaray  37
Akhisar  37
Konyaspor  37

Geçen sezonun 34. haftası (Yanda son 12 haftada aldıkları puanlar)

Beşiktaş  79 (+25)
Fenerbahçe  74 (+24)
Konyaspor  66 (+29)
Başakşehir  59
Osmanlıspor  52

---

Bu sezonun 22. haftası:

Beşiktaş  50
Başakşehir  46
Galatasaray  40
Fenerbahçe  38
Antalyaspor  35
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Foruma hiç bu kadar ihtiyaç. Duymamıştım yapmayın böyle gözün sevem

Çevrimdışı Orhan_

böyle güzel bir akşam da ve son zamanlarda foruma girememek çok kötü birşey.

Aynen... Olayın tam keyfine ulaşamıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

eğleniyormuyuz gençler :super: :super: :super:

kedinin fareyle oynadığı gibi oynadık. ihtiyacımız kadar oynadık soktuk çıkardık şampiyonda bu ligin ağababası da benim der gibi oynadık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alper1903

Sağolsun Beşiktaş yormadan, germeden çıktı topunu oynadı aldı 3 puanını geldi. Hoca önceki derbiden ders çıkarmış belli  :claps:

Çevrimdışı mellfred

Daha önce hiç bu kadar tatlı "Şampiyon Beşiktaş" diyen gördünüz mü?

http://twitter.com/muharrem_acar/status/836313567150366720
canını yerim ben senin sen benim Kızım ol
Kuşum benim kurban olduğum çocuk

Çevrimdışı cursedofdragon

Site düzeldi galiba :D

Bizim rakibimiz gs beyler siz bilmiyorsunuz :D  :evillol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şükür sorunsuz sıkıtısız atlattık bu haftayı. Özellikle Basaksehir'in yendiği hafta bizim yenmemiz adeta 6 puan değerinde oldu. Sırada Rize ve Olimpiyacos var. Cıvımadan devam Allahın izni ile

Çevrimiçi Necmi

eğleniyormuyuz gençler :super: :super: :super:

kedinin fareyle oynadığı gibi oynadık. ihtiyacımız kadar oynadık soktuk çıkardık şampiyonda bu ligin ağababası da benim der gibi oynadık  :bandit:
:D
ben eğleniyorum :utan

Çevrimdışı Mavi Tuna

Harika bir gece... Çok eğleniyorum hem de çok...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Eğleniyor muyuz gencleeeerrr :D

Yönetim uyuma forumu toparla!! Yönetim uyuma forumu toparla!!

Tadını çıkartamıyoruz @Necmi abi. Bak eğlencenin tadını yeni cikartmaya başladık. :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Herkes koptu, şimdi sıra Başaksehirde...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

1 puan da çıkarabilirdik ama piyango vurdu 3 puanı aldık. Doğru oyun oynadık.

İlk 4 maçın 3 ü içeride 12/12 puan yapmamız lazım yaptığımız anda başakşehir de 1-2 takılırsa iş biter gibi erkenden. Sonrası baya zorlu fikstür 14 puan (2.ye atılan fark) rekorunu kırma şansımız var daha Cenk i kral yapmamız lazım rehavete gerek yok.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Herkes koptu, şimdi sıra Başaksehirde...

İşte ben RETRO diye buna derim :D

Çevrimiçi COB

Gesenin fisini cektik, artik birdaha beli duzelmez bunlarin. Geriye de Basaksehir kaldi, onun da 3-4 haftada kopacagini tahmin ediyorum. Hayatta onemli olan

Osmanli muhabbeti donmus, yok Arnavut ve Bosnaklar ahiretlerini kurtarmis, yok Sirplara gore Arnavut ve Bosnaklar ebedi cehenneme gidecekmis.

Beyler, iyiki Osmanli Balkanlara gelmis. Bizim ve Bosnaklarin musluman olma sebepleri de birbirinden farkli. Bizim efektif bir Katolik yada Ortodoks kilisemiz yoktu, Slav-Yunan yada latin kiliselerine gidiyorduk. Bosnaklar da Bogomil denilen mezhepten olduklari icin hem Katoliklige hem Ortodoksluga karsi idi o yuzden musluman olduk.

Yanliz rica ediyorum Turkiye'de bir Balkan ulkesidir, Balkanlara asiri milliyetcilik yaramiyor ve bu herkez icin gecerli. Birakin da o ozel balkan kulturunu devam ettirelim...

Etiketler: