Beşiktaş tek ve gerçek büyüktür. Bundan sonra genç kardeşlerimizde bunu net şekilde görecek. YD döneminde bıraktığımız liderliği tekrar geri alıyoruz
bunun sancıları olacak elbet bu süreç zaman alacak
kibir kötü bir şeydir. Elbette bu ligdeki diğer takımlar bizim rakibimiz insanlar tek başına efendi olmaz bu renklilerin yaptığı gibi hak yiyerek
satın alarak ezerek de olmaz önce rakibine değer vereceksin ve saygı göstereceksinki onlarda sana saygı göstersin. Ben büyüğüm demekle büyük olunmaz
sana büyüklük ünvanını verecek olan rakiplerindir. YD döneminde bu ilkelerden uzaklaştık ve bunun zararlarınıda gördük.
birde efendi kelimesini sanırım yanlış yorumluyorsun
biz efendi kelimesini uslu anlamında değil bu ligin efendisiyiz tek büyüğüyüz anlamında
şeydediyoruz. 
Yoo, efendi kelimesini yanlış yorumlamıyorum; hem benim vurguladığım mânâda uslu, saygılı, terbiyeli, edepli hem de senin vurguladığın mânâda hükmeden, efendi olan, üstün olan şeklinde yani efendi kelimesinin iki farklı anlamında da kullanıyoruz.
Seslendirmesini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Efendi Manifesto' videosunu seyretmişsindir. 'Efendi Manifesto'da bu durum açık ve net olarak bellidir. 'Efendi Manifesto'yu aşağıda paylaşıyorum.
Efendi Manifesto"Kazan da nasıl olursa olsun değil, şerefinle oyna hakkınla kazan diyen nasıl biridir?
En büyük haksızlıkların karşısında en keskin sözü "Üzmesinler Beşiktaş'ı" olana ne denir?
Türkiye Tarihi'nde en fazla centilmenlik kupası alan takım nasıl bir takımdır?
Aynı uçakta yolculuk ettiği rakip takım sporcuları gücenmesin diye sevincini belli etmeyen sporculara ne demek gerekir?
Tek namağlup şampiyon takım, üst üste en çok yenilmeyen takım, art arda en çok maç kazanan takım olup hükmedene ne denir?
İyi gününde kötü gününde hep bir şekilde gündeme damgasını vuran mağrur güce ne ad verilir?
Tezahüratta desibel rekorları kıran, yaz-kış demeden takımının yanında olan, üşüyen çocuklar için atkısını çıkarıp sahaya atan taraftar nasıl bir taraftardır?
Tertemiz tarihiyle, her daim centilmenliğiyle, her koşulda hakkaniyetiyle ne olursa olsun 113 yıldır başı dik, asla boyun eğmeyecek!
Çünkü o
Efendi Beşiktaş."
'Efendi Manifesto'yu da Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmasını sağlayan özelliklerini içeren maddeler arasına eklememizde fayda var.
Seni seviyoruz Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü Beşiktaş.