Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114014 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

günaydın efendiler :)
Gunaydin abi, cicek almayi unutma hem hanima hem kucuk hanima

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin abi, cicek almayi unutma hem hanima hem kucuk hanima

ewet yaa bugün çiçek faturası var di mi. neyseki yıllar geçtikçe çiçekle yırtıyoruz eskiden tektaşlar mektaşlar beğenilmezdi neymiş nohut kadar değilmişmiş. bababa.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ewet yaa bugün çiçek faturası var di mi. neyseki yıllar geçtikçe çiçekle yırtıyoruz eskiden tektaşlar mektaşlar beğenilmezdi neymiş nohut kadar değilmişmiş. bababa.
Cicek, cikolata ve kitap abi. Butce dostu hediyeler.

Çevrimdışı tangaz

Cicek, cikolata ve kitap abi. Butce dostu hediyeler.

aynen ben bu aralar kitap tercih ediyorum hediye alırken, kendim okumuyorum ama çevremdekileri teşvik ediyorum. bir de ballıyım sanırım hangi kitabı hediye etsem alan kişi paketi açınca aaa çok istiyordum bunu die mutlu oluyor. iyi seçiyorum sanırım. bir kitabın ne olduğunu 10 dk.da anlarım  :D şaka şaka o fitbolcuydu. kitap güzel hediye gerçekten.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

aynen ben bu aralar kitap tercih ediyorum hediye alırken, kendim okumuyorum ama çevremdekileri teşvik ediyorum. bir de ballıyım sanırım hangi kitabı hediye etsem alan kişi paketi açınca aaa çok istiyordum bunu die mutlu oluyor. iyi seçiyorum sanırım. bir kitabın ne olduğunu 10 dk.da anlarım  :D şaka şaka o fitbolcuydu. kitap güzel hediye gerçekten.
Abi bu aralar en guzel hediye resim bastirmak onu da unutmayalim. Album alip resimlerin ciktisini aliyon sokusturuyon albume bi kutubi kirmizi kurdela, ohh mis en guzel hediyelerden biri. Zamane gencligi unuttu bu fotograf aliskanligini. Ya komputerde ya agilli telefonda tutuyorlar resimleri

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

Abi bu aralar en guzel hediye resim bastirmak onu da unutmayalim. Album alip resimlerin ciktisini aliyon sokusturuyon albume bi kutubi kirmizi kurdela, ohh mis en guzel hediyelerden biri. Zamane gencligi unuttu bu fotograf aliskanligini. Ya komputerde ya agilli telefonda tutuyorlar resimleri

o işi ben bekarken romantik günlerimde yapıyordum sonrada öküzleşiyor insan

Çevrimdışı mylife1903

Yok sadece kalkişmada kalmış Tosic gibi
Hakem keske kendini atsaymis rvo gibi

Çevrimdışı tangaz

Hakem keske kendini atsaymis rvo gibi

hakem rvo dan erkekmiş daha sert darbeye rağmen ayakta kalmış

Çevrimdışı underworld

rhodo ya brezilyadan , İnler'e çin den teklif varmış  :halay: :halay:

Çevrimdışı tangaz

rhodo ya brezilyadan , İnler'e çin den teklif varmış  :halay: :halay:

ama bedavacılarmış  :bawling:

Çevrimdışı tuncaboylu

Hikaye be abi, hala bitmedi şu transfer haberleri.

Çevrimdışı tangaz

ginlerin bedava dahi olsa sene sonu ayrılığına sıcak bakıyorum.

Çevrimdışı underworld

bi sakal atsınlar yeter.
maaş yükünden bile kar ederiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ginlerin bedava dahi olsa sene sonu ayrılığına sıcak bakıyorum.
Gerçekten çok büyük fos çıktı arkadaş, en azından tuttuğu takım hatırına biraz çabalardı insan ama Türkiye kupası oyuncusu olmaktan ileriye gidemedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten çok büyük fos çıktı arkadaş, en azından tuttuğu takım hatırına biraz çabalardı insan ama Türkiye kupası oyuncusu olmaktan ileriye gidemedi.

sert mert diyorduk sakatlık sonrası kız takımı topçusu olup çıkıverdi. tam bir hayal kırıklığıdır. üstelik takımın maaş skalasını arttıran elemanların başında geldi.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Karabay

abiler yapman etmen bugün benim okey günüm. Şu yazdiklarinizi düşman taraf okusa ömür billah evden çıkışım kesilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş tribününde ‘telsiz’ devrimi

Amigolar bundan böyle Vodafone Arena’daki maçlarda telsiz kullanarak iletişim kuracak ve daha güçlü tezahürat yapılması sağlanacak.

BEŞİKTAŞ’ın bu sezon Vodafone Arena’da oynadığı maçlarda taraftar performansının yetersiz olması tribün liderlerini harekete geçirdi. Siyah beyazlı taraftarlar dün Abbas Ağa Parkı’nda bir toplantı yaparak hem F.Bahçe derbisindeki kötü tribün performansının nedenlerini tartıştı hem de bundan sonra neler yapılması gerektiğini konuştu.

Toplantıda, bundan sonra Vodafone Arena’da oynanacak karşılaşmalar hakkında önemli kararlar alındı...

1-Maçlar öncesinde Beşiktaş Çarşı içinde toplanarak saatlerce tezahürat yapma geleneği rafa kalkıyor. Tribün liderleri, “Enerjinizi maça saklayın” mesajını verdi.

2-Vodafone Arena’daki her karşılaşmaya davul getirilecek.

3- Stadın mimari yapısı gereği özellikle alt ve üst katlardaki tribünlerde yer alan taraftarlar iletişim kurmakta zorlanıyor. Tribün liderleri bu dezavantajı ortadan kaldırmak için ‘telsiz’ kullanacak.

Haber Kaynağı: Hürriyet
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Foruma noldu yav, akşamları oturup dönen muhabbeti okumayınca boşlukta hissediyorum

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Osmanlı'nın maçlarını izledin mi? Neye gülüyorsun mesela onu anlat bize biz de gülelim.
musa çağıran osmanlısporda iyi oynayabilir ama osmanlısporda,antepsporda iyi oynar. beşiktaşta rotasyona girecek oyuncu değil.anadolu topçusu alma dönemini fikret ormandan sonra azalttık.demirören döneminde başarısızlık nedenlerimizden birisiydi işte bu düşünceler. ha illa böyle topçular alacaksak raheem lawal var mesela. andre castro var .

Etiketler: