Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111039 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Gsyi fazla rakip goruyorsun, ona mahsuben seettilee herhalde.

Tecrube ile sabit aslinda, su uyur gs uyumaz, temkinli olmak lazim

Rakibi ciddiye almayı korkmak olarak yaftalayanlar var. İlginç kafa gerçekten. İyi ozaman hiçbir rakibi umursamayalım. Ligde tek takımız maçları da zaten formalite icabı oynayacaz. Bu mudur yani? Rakipleri ciddiye almayacaksak ne tadı var futbolun?

Çevrimdışı tangaz

Bu cevabı vereceğini tahmin ediyordum daha doğrusu cevabını bildiğim soruyu sordum. Bunun nedeni de bu düşüncenin bütün kesimde hakim olması, başta kulüp yöneticileri olmak üzere.

Sistem takımı olmak derken iyi oyuncu,  büyük oyuncu falan diye değilde bizim istediğimiz özellikte bir oyuncu diye transfer etmek gerekir.
Ndiaye büyük küçük oyuncu ayrı mesele ama bizim aradığımız tipte bir oyuncu mu ?
 bence evet !

ben ikisi arasında musayı seçerim. nedeni mali yön ve tc pasaportu olurdu. ndiaye gibi topçuları norveçteyken300e 500e almak varken burdaki takımlara bu bedelin 10 katını vererek almayı hata olarak gördüğüm için.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı goktasoktay

Korktuğumu nerenden çıkardın acaba?
Çok fazla yazmıyor olabilirim ama düzenli bir okuyucuyum Muharrem. Önceki iletilerine dayanarak söyledim, özellikle geçtiğimiz Cuma'dan sonrakilere. Neyse, amacım polemik değil, sadece benimki bir öneriydi sana. Hele ki bu görüşünü yanlış başlık altına yazmışsan...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tangaz

10 olarak istenileni veremez ,egreti kaçar.
Ayriyetten 4-3-3 bence hücum için iyi bir sistem.

4-3-3 iyi hücum sistemidir ama arefeyi gösterir bayramı yaşatmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı goktasoktay

Rakibi ciddiye almayı korkmak olarak yaftalayanlar var. İlginç kafa gerçekten. İyi ozaman hiçbir rakibi umursamayalım. Ligde tek takımız maçları da zaten formalite icabı oynayacaz. Bu mudur yani? Rakipleri ciddiye almayacaksak ne tadı var futbolun?
Bak işte bu üslüp hoş değil. İletiye cevap yazmadan önce hitap ettiğin insanın yaşına bir bak ondan sonra "neyin kafasıymış" diye sor. Ben sana bunu mu söyledim? Geçen hafta birisiyle ikili diyalog yaşamıştın, seni renkli olmakla falan suçlamıştı, çok yüklendiği için kızmıştım ama şu an fikrimi değiştirdin. Ha bunu da yanlış anlama, renkli kısmı değil, çok yüklendiğiyle ilgili fikrimi...

Çevrimdışı 38life

Çok fazla yazmıyor olabilirim ama düzenli bir okuyucuyum Muharrem. Önceki iletilerine dayanarak söyledim, özellikle geçtiğimiz Cuma'dan sonrakilere. Neyse, amacım polemik değil, sadece benimki bir öneriydi sana. Hele ki bu görüşünü yanlış başlık altına yazmışsan...

Önerini dikkate almıyorum. Bu tarz önerileri dikkate almayacağımı da daha önce söyledim. Tekrar söylüyorum. İstemeyenler için forumda engelleme özelliği var, ısrarla kullanmanızı rica ediyorum. Benim kullanmayı sevdiğim bir özellik.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bu da 6 sene üstüste şampiyon olan Beşiktaş'ın ilk 2 sezondaki kadroları. Sonraki sezonların kadroları elimde yok henüz  :)

Beşiktaş olarak 5 yıl üst üste şampiyon olsak yeter. 5 yıl üst üste şampiyon olmamızdan sonra 6. yılda Trabzonspor ya da başka bir Anadolu takımı şampiyon olsun. Renklilere ise yağmurlu havada bir bardak su yok! İki renkli de avuçlarını yalasın. :)
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2017, 00:53:25 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı 38life

Bak işte bu üslüp hoş değil. İletiye cevap yazmadan önce hitap ettiğin insanın yaşına bir bak ondan sonra "neyin kafasıymış" diye sor. Ben sana bunu mu söyledim? Geçen hafta birisiyle ikili diyalog yaşamıştın, seni renkli olmakla falan suçlamıştı, çok yüklendiği için kızmıştım ama şu an fikrimi değiştirdin. Ha bunu da yanlış anlama, renkli kısmı değil, çok yüklendiğiyle ilgili fikrimi...

"İlginç kafa" lafından alınıyorsan ben bunu kompleks olarak değerlendiririm. "Kafa" tabiri hakaretvari bir tabir değil. Kafa = Zihniyet = Düşünce şekli. Mesela "renklilerden korkuyorsun" lafı çok daha ağır bir laftır, hakarettir.  :)

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş olarak 5 yıl üst üste şampiyon olsak yeter. 5 yıl üst üste şampiyon olmamızdan sonra 6. yılda Trabzonspor ya da başka bir Anadolu takımı şampiyon.olsun. Renklilere ise yağmurlu havada bir bardak su yok! İki renkli de avuçlarını yalasın. :)

Aynen. Zaten biryerden sonra rakipsizlik kötü etkilemeye başlar camiayı. Arada başkalarının olması iyi olabilir, tekrar hırs katar camiaya.

Çevrimdışı tangaz

Aynen. Zaten biryerden sonra rakipsizlik kötü etkilemeye başlar camiayı. Arada başkalarının olması iyi olabilir, tekrar hırs katar camiaya.

ben bu konuda arsızım türkiyenin olympiakosu olsak hırsımdan zerre eksilme olmaz. bu hususta beni örnek alabilirsiniz  :icool:

Çevrimdışı goktasoktay

"İlginç kafa" lafından alınıyorsan ben bunu kompleks olarak değerlendiririm. "Kafa" tabiri hakaretvari bir tabir değil. Kafa = Zihniyet = Düşünce şekli. Mesela "renklilerden korkuyorsun" lafı çok daha ağır bir laftır, hakarettir.  :)
Asla kompleksli bir insan olmadım, bu yaştan sonra da olmam inş. Yine söylüyorum bunu ikili diyaloğa çevirip insanları boş yere meşgul etmek istemiyorum. Sen de benim yaşıma gelince senden 10 yaş küçük birisi bunu sana söylerse, alınganlık gösterebilirsin. Herneyse, problem değil yine de. Son söz; benim söylediğimde bir hakaret yok, sonra moderasyona girmeyelim

Çevrimdışı goktasoktay

ben bu konuda arsızım türkiyenin olympiakosu olsak hırsımdan zerre eksilme olmaz. bu hususta beni örnek alabilirsiniz  :icool:
Aynen abi, bunca yıldır "rekabet" adı altında çaldıklarını düşününce fıttırıyorum. Lazım değil öyle rekabet, efendilerini öğrensinler. Ezip geçelim her anlamda..

Çevrimdışı 38life

Yılların açlığı :D Ozaman son hafta maçı son saniye golüyle falan bi şampiyonluk kazanılsın o da olur. Ama her sene bi kaç hafta önceden garantilemek sıkabilir beni. Gerçi şimdi tuzumuz kuru böyle konuşuyoruz hangi sezon gelince "bu sene biz şampiyon olmayalım" deriz ki  :D Mümkün değil sanırım.

Çevrimdışı 38life

Asla kompleksli bir insan olmadım, bu yaştan sonra da olmam inş. Yine söylüyorum bunu ikili diyaloğa çevirip insanları boş yere meşgul etmek istemiyorum. Sen de benim yaşıma gelince senden 10 yaş küçük birisi bunu sana söylerse, alınganlık gösterebilirsin. Herneyse, problem değil yine de. Son söz; benim söylediğimde bir hakaret yok, sonra moderasyona girmeyelim

kelimeyle hakaret değil anlamsal olarak bir hakaret var o da moderasyona girmiyo zaten :D subjektif zaten..

Çevrimdışı 38life

Günün anlam ve önemine binaen: :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

O değil de musa çağıranı ovenler hatta alalım diyenler falan olmuş. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabricio : ''İspanya'da da basın taraf tutar. AS ile Marca, Real Madrid'i... El Mundo Deportivo ile Sport, Barcelona'yı... ama burada tüm basın Fenerbahçe'yi tutuyor. Beşiktaş'a karşı" diyerek isyan etti.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Fabricio : ''İspanya'da da basın taraf tutar. AS ile Marca, Real Madrid'i... El Mundo Deportivo ile Sport, Barcelona'yı... ama burada tüm basın Fenerbahçe'yi tutuyor. Beşiktaş'a karşı" diyerek isyan etti.

Nerede yazıyor bu?

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

10 olarak istenileni veremez ,egreti kaçar.
Ayriyetten 4-3-3 bence hücum için iyi bir sistem.

4-2-3-1 sistemini 4-3-3 sistemine nazaran daha güvenli bir sistem olarak görüyorum. Ayriyetten zaten elan 4-2-3-1 sistemiyle oynuyoruz. Şenol Güneş hocamız genellikle bu sistemi kullanıyor ve eğer sezon sonunda Badou Ndiaye'yi transfer edersek, hocamız mevcut sistemimizi değiştirmeden onu 10 numara pozisyonumuzda oynatır diye tahmin ediyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Gokhan-

Osmanlı'nın maçlarını izledin mi? Neye gülüyorsun mesela onu anlat bize biz de gülelim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

Arkadaşlar, arkadaşlar hep yanlış pencereden bakıyorsunuz olaya.
Musa ,Ndiaye veya x bir oyuncu profil meselesi değil.

Sayet 4-3-3 sistemine geçersek bize ayağına hakim , güçlü ,gole dönük orta saha lazım gelir.
Bu tipe uyan oyuncu Ndiaye.
Musa ise biraz daha selçuk inan tarzında bir oyuncu yani bizim isteyecegimiz tipte biri değil.
Ama bu kalkipta musa kötü oyuncu, ondan bur şey olmaz  anlamına da gelmez.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2017, 02:38:44 underworld ]

Çevrimdışı mylife1903

Ovup alalim demiyorum, direk kaptanlik oazu bandini takalim, diyorum. Planlama soyle bir sene atiba-musa oynarlar onlerinde oguzhan. Seneye musa-okay oynarlar onlerinde oguzhan olsa da olur olmasa da

Çevrimdışı underworld

Musa da hakeme kafa atma kalkişmasi yapmış

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Musa da hakeme kafa atma kalkişmasi yapmış
Hastaneye yansimis mi?

Etiketler: