Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9109929 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı JoseDemba

Quaresma'nın röportajının tamamını bulabileceğim bi yer varmı ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Dick giderse, Toshak gelsin !
Birakalim abi Bu Dick - Toshack muhbbetini biz isimize bakalim :icool: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2017, 21:12:32 Yunus Emre Dökmeci ]

Quaresma'nın röportajının tamamını bulabileceğim bi yer varmı ?
Youtube ye bak

Ayrica bu Gece 00:00 da ve yarin sabah saat 10:00 da tekrari var Ntvspor da :tabe: @JoseDemba

Çevrimdışı Çağatay

Riker abinin yerine h.şaş gelir
Yine bi cacik olmaz yani sıkıntı yo
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

ikisi birarada olsada farketmez .
Adamlar daha yeni 4 porsiyon pastirma yemis, siz adamlara sosisli yumurta siparis ediyorsunuz

Çevrimdışı tangaz

dalgamı geçiyorsun hoşlanmam böyle şeylerden hiç bir mesajını silmedim beni neyle itham ediyorsun.
bir haftada silinmiş iki mesajın var onlarıda ben silmedim biri küfürlü mesaj diğeride konu dışı penaltı yazıyor.
burda silinen mesajlar kaybolmuyor direk arşivleniyor. Merak etme okuyan okumuştur zaten çünkü o mesajı
ben cevap yazdıktan sonra editledin. ben editleyemem yapsan direk mesajın altında ismim çıkar. :bandit:
Ben hoşlanmam bu üsluptan burdada küfür olmadığı sürece kolay kolay mesaj silmem o işleri denetci arkadaşlar yapıyor.
benide tartışma ortamına çekme bunu yapmak için yazmadım. daha uzağa ben işerim diyorsan ne diyeyim aferin sana.
Ben kimseyle sidik yarıştırmam fikrimi söylerim alan alır almayan almaz.

niye sert yaptın neye bozuldun anlamadım gerçekleri dile getirmem karşında dik durmam bu denli sarsacaksa seni çekileyim kenara egonu tatmin et. benim için no problem. burada patron sensin. her ne kadar aksini ifade etsen de diktatörlüğün olduğu bir gerçek. çok sesli bir diktatörlük duruşun var ama son sözü sen söyleyince çok seslilik yerle yeksan oluyor. sonra ne çok sesi tek ses beşiktaş minvalinde bir cümleyle bağlıyorsun beşiktaşa takıma yöneticiye söz söyletmem derken ısrarla quaresma formasında en yetkili yöneticiyi yalanlama yolunda geri vites yapmıyorsun. herkes hata yapabilir.sen quaresma forması konusunda bir cümle kurdun ben ise karşına yöneticinin cümlesini koydum bundan daha öte cümle kim söylese yanıltıcı bilgi olur ama sen onda da geri vites yapmadın. bu örnek senin hatalı da olsan geri vites yapma erdeminde olmadığını gösterir. sen konuyu ben emin olmadan tartışmaya  girmem şeklinde dile getirebilirsin ama öyle olmadığını ben dahil pek çok üye görüyor.

defalarca çarpıtma eyleminde bulundun her seferinde izah etmeme rağmen daha uzun bir yazıyla aynı yanlış üslubu sürdürdün. söylenmeyeni söylenmiş gibi gösterdin aklınca algı oluşturdun. ben sana orada dalga mı geçiyorsun bu ne demedim. kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. demek ki sen dalga geçiyordun o çarpıttığın mesajlarda.

ben kimseyle dalga geçmem ne burada ne de günlük hayatımda yapmam bunu. olayla durumla konuyla eğlenebilirim ama kişilerle dalga geçmem.

ben mesaj editlemem. benim editlediğim mesajlar şayet imla hatası ya da yazım hatası yapmışsam bunu düzeltmek içindir anlam değiştiren editlemeler yapmam. burada da üyelere gene yanlış bilgi veriyorsun sen yanıt yazınca editlediğimi iddia ederek.  yok öyle bir şey.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

t@tangaz 11 şubat sonrası silinen mesajın görünmüyor.

siz öyle diyorsanız doğrudur @MURAT  ben bugün Necmi abi bol bol çarpıtırken, mesajlarımdan bir ikisini alıntılamak istedim ama bir türlü göremedim ya baktığımı göremiyorum ya da hayal aleminde olabilirim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

2011

2012

2013

2014

2015

2016

6 sene üst üste şampi olan Juve kadroları

Çevrimdışı 38life

2011

2012

2013

2014

2015

2016

6 sene üst üste şampi olan Juve kadroları

Bu da 6 sene üstüste şampiyon olan Beşiktaş'ın ilk 2 sezondaki kadroları. Sonraki sezonların kadroları elimde yok henüz  :)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Konu disi yapayim azicik, bizim buzokeyi milli takimi rusya ile oynamis, ruslar hokey takimi ile buza cikinca 42-0 bitmis mac.

Elin buz hokeyi takımının karşısına buz okeyi takımınla çıkarsan işte öyle farklı skorla yenilirsin. Şaka bir yana buz hokeyi genç millî takımımızın bu kadar zayıf bir durumda olması kabul edilir gibi değil! Buz hokeyi sporu çok zevkli bir spor. Böyle zevkli bir spor dalı Türkiye'de de gelişmeli ve buz hokeyi A millî takımımız da buz hokeyi genç millî takımımız da çok güçlenmeli. Gerekiyorsa devletimiz buz hokeyi sporuna özel destek vermeli.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2017, 13:32:19 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı underworld

@mylife1903 reyis , niye ndiaye değil de musa gelsin dedin  acaba çok merak ettim ?
Hangi özelliği bakımından bize fayda sağlar ?

Çevrimdışı 38life

Tudor'un serbest kalma bedeli 150 bin Euro imiş...

Çevrimdışı eski inönü

@mylife1903 reyis , niye ndiaye değil de musa gelsin dedin  acaba çok merak ettim ?
Ndiaye'nin sözleşmesi 2018 yazında bitiyormuş. Yaşı 26. Kariyer hedefi varsa, en geç bu yaz döneminde daha iyi bir takıma transfer olmalı. Beşiktaş neden olmasın

Çevrimdışı underworld

Ndiaye'nin sözleşmesi 2018 yazında bitiyormuş. Yaşı 26. Kariyer hedefi varsa, en geç bu yaz döneminde daha iyi bir takıma transfer olmalı. Beşiktaş neden olmasın
Başkanın  Osmanlı ile arası iyi, o iş çok uzamadan biter yeter ki isteyelim.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2017, 23:46:26 underworld ]

Çevrimdışı goktasoktay

Tudor'un serbest kalma bedeli 150 bin Euro imiş...
Sen bu renklilerden niye bu kadar korkuyorsun anlamadım? Bırak kimi getirirlerse getirsinler. İsterse mourinho yu getirsinler. İpler bizim elimizde. Tokide koyup gelecez bunlara

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Musadan buyuk takim futbolcusu olur. Endiyayeden olmaz.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

4-2-3-1 sisteminden cikmamizin en büyük sebebi aradığımız tipte 10 numara oyuncusunun artık piyasada kalmamasi.bunun yaninda kanat oyuncusu Babel gibi gol -asist dengesi olan ve 60 metre kanat bölgesini defansif anlamda kullanan biri olmalı.
Töre mevzusu ise o bizim için bitti.en azından benim için bitti.

En iyi örnek 40 küsür yenilmeyen real Madrid kadrosu:
Ronaldo--benzema--bale
Modric--casemiri--kroos

Mesela ilk denedigimiz Ozi--ati--tolgay üçlüsü pek iyi değil çünkü skor  anlamında tolgay  çok eksik kalıyor.
Kadro planlaması elinde bulunan oyuncu grubuna göre olduğu kadar piyasada bulunan ve alabileceğin oyuncuya göre de ayarlanmali.

Müsaadenle mevzuya derinden gireyim. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün hangi spor branşı olursa olsun bütün spor branşları hücum oyunu oynar. Çünkü değerli kulübümüzün sembolü kartaldır, kara kartaldır ve kulübümüzün spor tarzı kara kartallar gibi saldırmaktır.

Bu girişi şu yüzden yaptım: Beşiktaş futbol takımımız hangi sistemle hangi dizilimle oynarsa oynasın var olduğu müddetçe daima hücum futbolu oynamalıdır.

Gönül ister ki Beşiktaş futbol takımımız 3-5-2, 3-4-3 gibi daha hücumcu bir sistemle oynasın; fakat günümüz futbolunda bu tür sistemlerle başarılı olmak epey zor.

4-2-3-1 sistemi çoğu futbol takımının uygulamakta olduğu bir sistem. Çünkü bu sistem, defansın daha fazla sağlama alınmasını sağlamakta.

Beşiktaş olarak da temelde 4-2-3-1 sistemiyle oynuyoruz. Sezon sonunda Badou Ndiaye'yi transfer edersek 10 numara pozisyonunda onu oynatırız. Tolgay Arslan'la da Ndiaye'yi yedekleriz. Bu futbolcuların ikisi de 10 numara pozisyonumuzda başarıyla oynayabilir diye değerlendiriyorum.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2017, 23:36:42 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı eski inönü

3. bölgede ani baskıyla rakibi top kaybına zorlama özelliğimizin yitirilmesi ne büyük kayıp. Oysa gol atmanın en kestirme ve kolay yoluydu bizim için. Özellikle Olcay ve Sosa muazzam basıyordu önde. Topu kaybettiğimiz anda saldırıyorlardı.

Çevrimdışı 38life

Sen bu renklilerden niye bu kadar korkuyorsun anlamadım? Bırak kimi getirirlerse getirsinler. İsterse mourinho yu getirsinler. İpler bizim elimizde. Tokide koyup gelecez bunlara

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Korktuğumu nerenden çıkardın acaba?

Çevrimdışı ozankarakoc

Son 10 sezonda 20. haftalar itibarıyla puan durumundaki yerimiz:

2016-2017
44 puanla lider

2015-2016
50 puanla lider

2014-2015
47 puanla lider

2013-2014
39 puanla üçüncü

2012-2013
32 puanla üçüncü

2011-2012
39 puanla üçüncü

2010-2011
32 puanla beşinci

2009-2010
41 puanla dördüncü

2008-2009
36 puanla beşinci

2007-2008
43 puanla dördüncü
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Korktuğumu nerenden çıkardın acaba?
Gsyi fazla rakip goruyorsun, ona mahsuben seettilee herhalde.

Tecrube ile sabit aslinda, su uyur gs uyumaz, temkinli olmak lazim

Çevrimdışı underworld

Musadan buyuk takim futbolcusu olur. Endiyayeden olmaz.
Bu cevabı vereceğini tahmin ediyordum daha doğrusu cevabını bildiğim soruyu sordum. Bunun nedeni de bu düşüncenin bütün kesimde hakim olması, başta kulüp yöneticileri olmak üzere.

Sistem takımı olmak derken iyi oyuncu,  büyük oyuncu falan diye değilde bizim istediğimiz özellikte bir oyuncu diye transfer etmek gerekir.
Ndiaye büyük küçük oyuncu ayrı mesele ama bizim aradığımız tipte bir oyuncu mu ?
 bence evet !

Çevrimdışı underworld

Müsaadenle mevzuya derinden gireyim. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün hangi spor branşı olursa olsun bütün spor branşları hücum oyunu oynar. Çünkü değerli kulübümüzün sembolü kartaldır, kara kartaldır ve kulübümüzün spor tarzı kara kartallar gibi saldırmaktır.

Bu girişi şu yüzden yaptım: Beşiktaş futbol takımımız hangi sistemle hangi dizilimle oynarsa oynasın var olduğu müddetçe daima hücum futbolu oynamalıdır.

Gönül ister ki Beşiktaş futbol takımımız 3-5-2, 3-4-3 gibi daha hücumcu bir sistemle oynasın; fakat günümüz futbolunda bu tür sistemlerle başarılı olmak epey zor.

4-2-3-1 sistemi çoğu futbol takımının uygulamakta olduğu bir sistem. Çünkü bu sistem, defansın daha fazla sağlama alınmasını sağlamakta.

Beşiktaş olarak da temelde 4-2-3-1 sistemiyle oynuyoruz. Sezon sonunda Badou Ndiaye'yi transfer edersek 10 numara pozisyonunda onu oynatırız. Tolgay Arslan'la da Ndiaye'yi yedekleriz. Bu futbolcuların ikisi de 10 numara pozisyonumuzda başarıyla oynayabilir diye değerlendiriyorum.
10 olarak istenileni veremez ,egreti kaçar.
Ayriyetten 4-3-3 bence hücum için iyi bir sistem.

Etiketler: