Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9109929 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma :

"Hayatımdaki en büyük günlerden birisi. O gün gerçekten sevildiğimi düşündüm."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

haticeye değil neticeye bakacaksın önemli olan iddia etmek değil sonrasında haklı çıkabilmek.
haklı olup olmadığımın kendi içimde soru işareti olan bir tartışmaya girmem girdiğim tartışmadada
haklı olduğumu düşündüğüm için girerim ve geri adım atmam. Cuma akşamı saydırıyordunuz operasyon yapılıyor
diye ne oldu ben operasyon falan değil dediğimde gene aynı teranelerle cevap veriyordunuz.
böyle operasyon vs gibi kelimeler laf olsun diye konuşulmaz kıvılcım yakmanın pardonu yoktur.
Biz ne operasyonlar gördük öyle bir şey olsa bunu direk anlarsın zaten o gün konuşanlar iki gün ortalıkta görünmedi
diğer maçlar oynanınca aslında biz puan kaybedince sanki diğer takımlara operasyon yapılmış gibi oldu
yani bir operasyon varsa bunu anca biz yapmış olabiliriz. :D
yani algıyı ben yapmıyorum dön mesajlarını oku her mesajın algı yaratma üzerine kurulu ben sadece senin yarattığın algıya
cevap veriyorum. algı yaratmak bir fikri ortaya atmaktır bunu gerçekmiş gibi göstermektir sonra.
ben fikir ortaya atmıyorumki sadece sizin yaratmaya çalışdığınız algıyı çürütüyorum.
ben bir fikir koyduğumda ortaya iyi incele derim hiç boşa yazmam ben laf olsun diye kelimeler üretmem.
3 yıl önce bugünleri anlatıyordum insanlara o zaman hikaye gibi geliyordu söylediklerim.
operasyon yapılmazmı yapılır elbette ama bunu söylemeden önce çok şeyin irdelenmesi lazım şu andaki bilinen şeyler
operasyon ihtimalini göstermiyor.
Taraftarı tahrik etmeye yönelik her haraket sadece renklilere yarar. laf olsun diye konuşulacak şeyler vardır üstünde
uzun uzadıya düşünüpde söylenecek şeyler vardır. yazarken dikkatli olmak gerekiyor.

geri adım atmadığında aslında daha çok çuvallıyorsun. üzülüyorum senin gibi tonton bir abimizi sürekli mat edince ama ısrarla mat olmak için tekrar karşıma çıkıyorsun yenilen pehlivan misalisin :bandit: eski mesajlarımı alıp koyacaktım ortaya ama silmişsin hepsini, editçilerden sonra birde deleteciler varmış onları gördük. :D sahaya madde atmak iyidir die tek mesajım yoktur ama varmış gibi algı oluşturdun. değerli, çok kıymetli forum üyeleri görmesinler bu mesajlarımı die de sildin gençler okusalar öyle bişey olmadığını görecekler ve seni ayıplayacaklar koskoca adam olmayanı göstermiş ne ayıp diyecekler ama ortada ileti bırakmamışsın hepsini deletelemişsin. deleteci seni  :evillol:

birde beşiktaş yöneticisine sürekli hakaret ediyorsun bu husus bu forumdan atılma sebebidir.  :bandit: bir daha uyarmayacağım bu hususta direkt forum yönetimine şikayet edeceğim seni sonra kim ispiyonladı beni wayy arkadaş falan olmasın  :D değerli beşiktaş yönetim kurulunun konu hakkındaki en yetkili yöneticisinin açıklamalarını sürekli yalanlıyorsun. bu hiç şık değil yakışmıyor sana  :olmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

#İbrahimÜzülmez, Beşiktaş’ın gündemi hakkında Yasaklı Link’e açıklamalarda bulundu.
-
KARAMSAR BİR TABLO ORTAYA ÇIKARTILMAK İSTENİYOR-

Beşiktaş için karamsar bir tablo ortaya çıkartılmaya çalışıldığını dile getiren İbrahim Üzülmez; “Beşiktaş’ın Hapoel maçında sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Uzun lig maratonunda Beşiktaş’ın zaman zaman Karabükspor maçı gibi kaybedeceği maçlar olacak. Ama Beşiktaş, ligin en büyük şampiyon adayı takımlarından birisidir. Bunu kimse göz ardı edemez. Hem kadro kalitesi bakımından hem de çok tecrübeli bir hocaya sahip olan Beşiktaş, bu ligde şampiyonlukta bir adım değil 2 adım öndedir. Son dönemlerde karamsar bir tablo ortaya çıkartılmak isteniyor. Bu tablo Beşiktaş için çok iyi değil. Beşiktaş’ta oyuncular ve teknik heyet kenetlendiği zaman Beşiktaş’ın hiçbir şeye ihtiyacı olmaz. Saha içerisindeki başarıya odaklanılması gerekiyor. Ligin en kaliteli oyuncularına sahip takımlarından birisi Beşiktaş. Hem bireysel anlamdaki oyuncuları Babel, Quaresma gibi hem de takım oyunu açısından Atiba, Oğuzhan, Tolgay gibi oyuncular var. Şu ana kadar da bu oyuncular muazzam oynadılar. Özellikle Atiba’yı bir adım öne çıkarmak istiyorum. Beşiktaş’ın son Karabükspor maçındaki gibi kayıplar yaşasa da uzun lig maratonunda şampiyonluk en büyük adaylarından biri olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

-BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYON OLACAKTIR-

Beşiktaş’ın Karabsükpor maçı yenilgisine değinen Üzülmez; “Beşiktaş’ta kaptanlık yapan biri olarak değil, bir futbolsever olarak söylüyorum; Beşiktaş takımının oynadığı oyundan keyif alıyorum. Karabükspor maçında Şenol hocanın kulübede olmaması ve oyuncuların maça tam olarak motive olamamasından kaynaklanan bir yenilgi olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş, o maçta kendi futbolundan çok uzakta bir performans gösterdi. Bireysel anlamda hiçbir oyuncu ön plana çıkamadı. Ama ne olursa olsun uzun lig maratonunda Beşiktaş şampiyon olacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Deli İbrahim ooooooo :halay: :halay:

Deli İbo'nun yeri ben de çok başkadır, futbolculuğunu da beğeniyordum defansif olarak 10 numaraydı, hücumda'da 100. yılda Gs'ye Samiyen'de sağ ayağıyla attığı gol 100 asiste bedeldir gözümde.
Kaptanlığını anlatmaya zaten gerek yok, gerek rakiple gerek hakemlerle sürekli didişirdi takımın hakkını yedirmemek adına.
Toraman yüzünden hak etmediği bir ayrılık yaşadı, Seviyoruz kendisini.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

Galatasaray'ın Jan Olde Riekerink'i kovuyor olması bizim için kötü oldu; çünkü Riekerink alt yapı hocasıdır ve gerçek bir teknik direktör değildir. Galatasaray ligdeki mevcut durumuna başında gerçek bir teknik direktör bulunmadan geldi. Şimdi ise bizimle oynayacakları maça kadar futbol takımlarının başına gerçek bir teknik direktör getirebilirler.

Buna rağmen Beşiktaş futbol takımımıza da Şenol Güneş hocamıza da güveniyorum ve Galatasaray deplasmanımızdan en az 1 puan alabileceğimize inanıyorum.

Riekerink gibi yetersiz birinin gs'nin başında olması bizim için iyiydi evet ama sezonun bu aşamasında yapılacak teknik direktör değişikliği de pek sağlıklı olmaz. Takıma alışma süreci vs.

Çevrimdışı tangaz

Deli İbo'nun yeri ben de çok başkadır, futbolculuğunu da beğeniyordum defansif olarak 10 numaraydı, hücumda'da 100. yılda Gs'ye Samiyen'de sağ ayağıyla attığı gol 100 asiste bedeldir gözümde.
Kaptanlığını anlatmaya zaten gerek yok, gerek rakiple gerek hakemlerle sürekli didişirdi takımın hakkını yedirmemek adına.
Toraman yüzünden hak etmediği bir ayrılık yaşadı, Seviyoruz kendisini.

hani sıklıkla herif topçu diyoruz ya hem heriftir hem de adamdır. izmitte çok karşılaştım kendisi ile hiç birinde sohbet talebimi kırmadı her seferinde azami vaktini ayırdı. ilk tanışmamızda bir tokalaştık maşallah zıpkın gibiydi herif gibi sıktı elimi maşallah dedim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Riekerink gibi yetersiz birinin gs'nin başında olması bizim için iyiydi evet ama sezonun bu aşamasında yapılacak teknik direktör değişikliği de pek sağlıklı olmaz. Takıma alışma süreci vs.

td değişiklikleri ilk haftalarda işe yarar sonra çöküşe dönebilir bu bağlamda bakınca zamanlama bizim için pek iyi olmadı sanki. ama belli olmaz sneijderin onay vermediği biri gelirse ekstra da çökebilirler.

Çevrimdışı 38life

aaa tüh tüh tüh bak sen şu işe muharrem :D

Senin über züber gs derbiden sonra 1 puan önümüzde olucaktı öyle diyordun :D

Varsayımların noldu :D

Gs'yi övdüğüm 1 tane bile mesaj bulamazsın. Über züber gs yakıştırmaların sanırım senin fikirlerin.

Kayseri maçına favori olarak çıktılar favorinin kazanması durumunda 1 puan önümüze geçecekler değil 1 puan önümüze geçme fırsatı bulacaklar demiştim. Hala bu konuyu uzatmak istediğinden emin misin? Bu konuda en son yazdığım uzun mesaj gayet açıklayıcıydı ve sen de cevap vermedin. Laf sokacam diye heves ediyorsun sanırım öyle birşey yok ben söylediğim şeyleri birşeye dayandırarak söylüyorum. Bundan sonra da aynı şekilde yorum yapmaya devam edeceğim. Haftaya gs'nin rizeyi yeneceğini söylerim ve gs yenemez. Bununla ilgili neden bir pişmanlık veya eziklik hissedeyim?

Çevrimdışı eski inönü

Biraz geç oldu ama Çarşı grubuna naçizane bir eleştirim olacak. Lafa gelince biz 'halk'ın, işçinin , emekçinin yanındayız diyorlar, peki neden işçinin, emekçinin, öğrencinin, orta hallinin yoğunlukta olduğu kale arkalarını değil de fiyatı daha pahalı olan kapalı tribünü seçiyorlar? Bu bir nevi kendilerini 'halk'tan soyutlamak olmuyor mu? Ayrıca bu realiteye de ters. Görüyoruz işte Çarşı kapalı kapalı diye ısrar ettikçe sayısal olarak güç kaybedip yok olmaya doğru yol alıyor. Tribün hakimiyetini tamamen kaybetmek üzereler. 2000 kişilik Fener taraftarı nasıl etkili oldu hep beraber gördük. Haddim değil ama bence Çarşı şapkasını önüne koymalı. Kale arkalarında bağırmayı bekleyen binlerce genç var. Çarşı 300-500 kişiyle kapalıda yok olacagına,  yeni açıga gecip bu binlerce genci organize etse, 10 bin kişilik duvar gibi, kabus gibi dünyaca meşhur bir tribünümüz olsa kötü mü olur?
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2017, 20:26:48 eski inönü ]

Çevrimdışı Gokhan-

hani sıklıkla herif topçu diyoruz ya hem heriftir hem de adamdır. izmitte çok karşılaştım kendisi ile hiç birinde sohbet talebimi kırmadı her seferinde azami vaktini ayırdı. ilk tanışmamızda bir tokalaştık maşallah zıpkın gibiydi herif gibi sıktı elimi maşallah dedim.

Heh işte tam tanımı budur, rakipler bile biliyordu bu huyunu fazla elleşmiyorlardı Kaptan'a.
İstanbul'da bizim oturduğumuz ilçe'de ikamet ediyor kendisi, arada pastane'de ve kandillerde cami'de karşılaşıyoruz kendisiyle babacan adam.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Anıl1903

İbrahim Üzülmez karakter sahibi bir insan  ilerleyen dönemlerde teknik ekipte görmeyi isterim kendisini.Yaptığı açıklamalarda yerinde,menfaat gözetmeden konuşmuş.

Çevrimiçi Necmi

geri adım atmadığında aslında daha çok çuvallıyorsun. üzülüyorum senin gibi tonton bir abimizi sürekli mat edince ama ısrarla mat olmak için tekrar karşıma çıkıyorsun yenilen pehlivan misalisin :bandit: eski mesajlarımı alıp koyacaktım ortaya ama silmişsin hepsini, editçilerden sonra birde deleteciler varmış onları gördük. :D sahaya madde atmak iyidir die tek mesajım yoktur ama varmış gibi algı oluşturdun. değerli, çok kıymetli forum üyeleri görmesinler bu mesajlarımı die de sildin gençler okusalar öyle bişey olmadığını görecekler ve seni ayıplayacaklar koskoca adam olmayanı göstermiş ne ayıp diyecekler ama ortada ileti bırakmamışsın hepsini deletelemişsin. deleteci seni  :evillol:

birde beşiktaş yöneticisine sürekli hakaret ediyorsun bu husus bu forumdan atılma sebebidir.  :bandit: bir daha uyarmayacağım bu hususta direkt forum yönetimine şikayet edeceğim seni sonra kim ispiyonladı beni wayy arkadaş falan olmasın  :D değerli beşiktaş yönetim kurulunun konu hakkındaki en yetkili yöneticisinin açıklamalarını sürekli yalanlıyorsun. bu hiç şık değil yakışmıyor sana  :olmaz
dalgamı geçiyorsun hoşlanmam böyle şeylerden hiç bir mesajını silmedim beni neyle itham ediyorsun.
bir haftada silinmiş iki mesajın var onlarıda ben silmedim biri küfürlü mesaj diğeride konu dışı penaltı yazıyor.
burda silinen mesajlar kaybolmuyor direk arşivleniyor. Merak etme okuyan okumuştur zaten çünkü o mesajı
ben cevap yazdıktan sonra editledin. ben editleyemem yapsan direk mesajın altında ismim çıkar. :bandit:
Ben hoşlanmam bu üsluptan burdada küfür olmadığı sürece kolay kolay mesaj silmem o işleri denetci arkadaşlar yapıyor.
benide tartışma ortamına çekme bunu yapmak için yazmadım. daha uzağa ben işerim diyorsan ne diyeyim aferin sana.
Ben kimseyle sidik yarıştırmam fikrimi söylerim alan alır almayan almaz.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi murat

t@tangaz 11 şubat sonrası silinen mesajın görünmüyor.

Çevrimdışı mylife1903

Karijma: dik bir karakterim var.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı underworld

@underworld, Badou Ndiaye'nin transfer edilmesi önerine katılıyorum; fakat oyun dizilimimizin 4-2-3-1'den 4-3-3'e dönüştürülmesi önerine katılmıyorum. 4-2-3-1 sistemiyle devam etmemizin ve gerektiğinde bazen 4-4-2 sistemiyle çift santraforla oynamamızın daha iyi ve daha doğru olacağı kanaatindeyim.

Demba Ba, Shanghai Shenhua (Shanghai Greenland) kulübünün bir futbolcusu. Eğer Demba Ba, sakatlığını tamamen atlatarak tam fit şekilde yeşil sahalara dönerse onun bonservisinin alınmasından yanayım. Eğer Demba Ba'yı almazsak veya alamazsak ve Aboubakar'dan daha iyi bir santrafor bulamazsak, Vincent Aboubakar'ın bonservisini alarak yolumuza onunla devam etmemiz doğrusu olur diye değerlendiriyorum.

Gelecek sezon sağ kanadımızın esas oyuncusu Gökhan Töre olabilir. West Ham United bildiğim kadarıyla Töre'nin satın alma opsiyonunu kullanmayacakmış ve Töre, sezon sonunda Beşiktaş'a geri dönecekmiş.

Gelecek sezonki kadromuz için ben de tahminimi ve beklentimi yazayım:

İlk 11'imiz

Kaleci: Fabricio Ramirez

Defans: (4) Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Matej Mitrovic, Caner Erkin

Ön libero ve merkez orta saha: (2) Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup

Orta saha ve kanatlar: (3) Gökhan Töre, Badou Ndiaye, Ryan Babel

Santrafor: (1) Demba Ba veya Vincent Aboubakar

Maç yedeklerimiz: Tolga Zengin, Andreas Beck, Adriano Correia, Gökhan İnler, Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Cenk Tosun

Diğer yedeklerimiz: Utku Yuvakuran, Dusko Tosic, Necip Uysal, Veli Kavlak, Aras Özbiliz, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek.
4-2-3-1 sisteminden cikmamizin en büyük sebebi aradığımız tipte 10 numara oyuncusunun artık piyasada kalmamasi.bunun yaninda kanat oyuncusu Babel gibi gol -asist dengesi olan ve 60 metre kanat bölgesini defansif anlamda kullanan biri olmalı.
Töre mevzusu ise o bizim için bitti.en azından benim için bitti.

En iyi örnek 40 küsür yenilmeyen real Madrid kadrosu:
Ronaldo--benzema--bale
Modric--casemiri--kroos

Mesela ilk denedigimiz Ozi--ati--tolgay üçlüsü pek iyi değil çünkü skor  anlamında tolgay  çok eksik kalıyor.
Kadro planlaması elinde bulunan oyuncu grubuna göre olduğu kadar piyasada bulunan ve alabileceğin oyuncuya göre de ayarlanmali.

Çevrimdışı mylife1903

Sıradaki:

Bi bayan taraftar vardi bizim, kiminle foto cekilse yolluyordu hemen onu hatirladim

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı mylife1903

Konu disi yapayim azicik, bizim buzokeyi milli takimi rusya ile oynamis, ruslar hokey takimi ile buza cikinca 42-0 bitmis mac.

Çevrimdışı eski inönü

diğer 2 rakibimizin bu kadar kötü yönetilmesi çok büyük şansımız. Eğer bu ortamda Juventus'un yaptığı gibi lige ambargo koyamazsak yazıklar olsun bize.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'yi övdüğüm 1 tane bile mesaj bulamazsın. Über züber gs yakıştırmaların sanırım senin fikirlerin.

Kayseri maçına favori olarak çıktılar favorinin kazanması durumunda 1 puan önümüze geçecekler değil 1 puan önümüze geçme fırsatı bulacaklar demiştim. Hala bu konuyu uzatmak istediğinden emin misin? Bu konuda en son yazdığım uzun mesaj gayet açıklayıcıydı ve sen de cevap vermedin. Laf sokacam diye heves ediyorsun sanırım öyle birşey yok ben söylediğim şeyleri birşeye dayandırarak söylüyorum. Bundan sonra da aynı şekilde yorum yapmaya devam edeceğim. Haftaya gs'nin rizeyi yeneceğini söylerim ve gs yenemez. Bununla ilgili neden bir pişmanlık veya eziklik hissedeyim?

komiksin muharrem :)

İşine gelince ben varsayımlarla konusuyorum diyorsun.

İddaa oranlarına göre konuşurum diyorsun derbide favori gs diyordun dün favori kimdi :)

Ben laf sokucam diye heves etmem dün beraberlik yazdım gs maçına onu bile alamadılar mağlup oldular varsayım işte :)

Bunu daha öncede yapmıstın sportoto başlığında kesin konuşmuştun yenilmezler şöyle böyle diye sonra totem yaptım diye işin içinden sıyrılmıştın :)

1-2 hafta önce sana bir arkadaş yazmıştı ben sana renkli damgası vurmuyorum demişti sen ısrarla olayları uzatmıştın :)

Daha önce dediğim gibi tuhaf adamsın vesselam :)
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2017, 20:45:32 cursedofdragon ]

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

diğer 2 rakibimizin bu kadar kötü yönetilmesi çok büyük şansımız. Eğer bu ortamda Juventus'un yaptığı gibi lige ambargo koyamazsak yazıklar olsun bize.
İşte bunun yolu akıllı bir kadro planlamasından geçer.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı 38life

komiksin muharrem :)

İşine gelince ben varsayımlarla konusuyorum diyorsun.

İddaa oranlarına göre kornuşurum diyorsun derbide favoi gs diyordun dün favori kimdi :)

Ben laf sokucam diye heves etmem dün beraberlik yazdım gs maçına onu bile alamadılar mağlup oldular varsayım işte :)

Bunu daha öncede yapmıstın sportoto başlığında kesin konuşmuştun yenilmezler şöyle böyle diye sonra totem yaptım diye işin içinden sıyrılmıştın :)

1-2 hafta önce sana bir arkadaş yazmıştı ben sana renkli damgası vurmuyorum demişti sen ısrarla olayları uzatmıştın :)

Daha önce dediğim gibi tuhaf adamsın vesselam :)

Evet varsayımlarla konuşuyorum zaten. Bunun Aksini ne zaman söyledim?

Derbide favori gsdir evet hala aynısını söylüyorum. Dün de Kayseri karşısında favori gs idi. Bir takım favori olduğunda kaybetme ihtimali bitiyor mu? Neyden bahsediyorsun? Ne saçmaladığını anlamakta zorlanıyorum. Gs rize karşısında favoridir ama kaybedebilir. Ben favorilerin kazanması halindeki sonuca ulaşmak için favorilerin kazanmasını varsaymak zorundayım 2x2=4 hala neye itiraz ediyorsun anlayamıyorum?

O bahsettiğin maçta totem yapmıştım evet buna ister inan ister inanma zerre kadar umrumda değil ama bunu söyleyerek neyi amaçlıyorsun?

Saçma sapan konuşuyorsun ama düzgün net birşey söyleyemiyorsun. Benim söylediklerim gayet net. Dün konuştuk ve ben sana uzun bir mesaj yazdım. Buna cevap vermedin şimdi gelmiş bana saldırıyorsun. Şu muhabbet forumu kirletmekten başka birşey değil. Eğer yaptığım yorumlardan rahatsızsan engellersin olur biter. yazdığım şeyleri görmezsin böylece. Ama sen istediğin kadar kendi çapında benimle dalga geçtiğini san ben aynı şekilde yorumlar yapmaya devam edeceğim. Canın kavga etmek istiyorsa özel mesaj at kavga edelim. Burada bu saçma muhabbeti uzatmaya lüzum yok. Bi de benim uzattığımı söylüyorsun. Bu konuya atlayan kendinsin halbuki.

Etiketler: