Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120028 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı benyv-

Galatasaray maçı dönüm noktası bence. Olaya puan olarak bakamazsınız. Oyuncuların özgüveni ve ruh hali en önemli olan. Galibiyet serisi gelmedikçe büyük takımda özgüven de olmaz. Ve bunda en önemlisi de büyük maçlar. Tüm sezon hiçbirini kazanamadan yürümez işler. Şu an hala en iyi kadro bizde. Ama şampiyonluğun önce zihinde kazanılması gerekiyor. Aksi taktirde 5 hafta sonra kendimizi geride görebiliriz.

Çevrimdışı El Nino

Hayır. Ama o maç ilk olsun

Sürekli ortamı ger, faul yediğinde kurşun yemiş gibi yerde kıvran, rakibe kart aldırtmaya çalış vs.

Aralarından biri patlar saçma bişey yapar kart görür kim bilir

O ortamı oyuncular tek başına yapamaz. Ondan önce ortamın gerilmesi lazım. Ona da yönetici lazım.

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma ve Cenk milyonlar karşılığında değil ricayla oynuyor gibiler.

Kesinlikle.. Dün Cenk'in trip atarken kaçırdığı bir pozisyon var ki aynı hızda kulübeye alınması lazımdı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boyle boyle sampiyon olur bunlar. Sonra biz travma yasiyoruz. Aferin yonetim
Sonra ligin ağasıyız. Yersen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı levitate

O ortamı oyuncular tek başına yapamaz. Ondan önce ortamın gerilmesi lazım. Ona da yönetici lazım.
O süt kupası falan demek çok yanlıştı

Çıkıp diyecektin başkan adam gibi davranın diye efendilik falan olmuyor bu ligde
bipbipbupbup

Çevrimdışı Kalyoncu

Bunları okuyunca geçen sene Kasımpaşa maçı sonrası aklıma geldi. Şampiyonluk gitti bunlar bizi şampiyon yapmayacaklar kaybetmeye mahkumuz. Akhisar maçı sonrasını hiç söylemiyorum bile. Kendimizi durduk yere geriyoruz.

Çevrimdışı Orhan_

Şu takımın 2004'ü yeniden yaşamaması için taraftarının öncelikle o havaya girmemesi lazım ama burada dahi o kadar karamsarlık yayanlar var ki sanırsın Aziz'in ajanı. Hem yaşamayalım diyorlar hem de tam da istenilen gerginliği yayıyorlar. Hayretle izliyorum. Bir insanın ağzından 1 kelime, 1 kelime yahu yararlı-pozitif bir şey çıkmaz mı? Mütemadiyen b.k at, kötüyü çağır. Söylenecek hiçbir şey yok. Allah akıl fikir versin...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunları okuyunca geçen sene Kasımpaşa maçı sonrası aklıma geldi. Şampiyonluk gitti bunlar bizi şampiyon yapmayacaklar kaybetmeye mahkumuz. Akhisar maçı sonrasını hiç söylemiyorum bile. Kendimizi durduk yere geriyoruz.

Sonra ortadan kayboluyorlar :D

1 maç kaybediyon berabere kalıyon hemen geliyorlar kötü olumsuz şeyleri söyleyip moral bozup algı yapıyorlar :D

Sene sonu şampiyon oluyon hepsi ortalıktan kayboluyor yeni sezonda tekrar ortaya çıkıyorlar :D  :evillol:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sen niye sürekli içerdeki fener maçına puan kaybı yazıyon :)
kupa maçında da yeniliriz  demiştim karşı çıkmıştınız . bizim takım  malesef büyük maç kazanamaz

Çevrimdışı Tolga

Dün Karabük değil de atıyorum Antep ile oynuyor olsaydık rahat galibiyet alacaktık herkes o zaman şampiyonluk şarkıları söyleyecekti.

Karabük deplasmanı kolay bir deplasman değil. Gs de orada yenildi. 1 yenilgi alınca herşey bitti diye bakarsak gerçekten şampiyon olamayız.

Bu takıma ve hocaya güveniyorum. Zor olacak ama yine şampiyon olacağız. Bizim gideceğimiz deplasmanların çoğuna Gs de gidecek.

Başakşehir'in de zor maçları var. Şampiyonluk iç saha performansımızla gelecek.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

kupa maçında da yeniliriz  demiştim karşı çıkmıştınız . bizim takım  malesef büyük maç kazanamaz

Sen kupa maçında fener hakkıyla galibiyet aldığını düşünüyorsan zaten konuşmaya gerek yok :)

Çevrimdışı Anıl1903

Geçen sene de çok yaşandı bu durum.Ne diyoruz rakibimiz kendimiziz!

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçen sene de çok yaşandı bu durum.Ne diyoruz rakibimiz kendimiziz!
9 puan gerimizde adamlar. Ve bu camia Türk futbolunun en loser camiası ama kalemşörler sağolsun nasıl algı yaratıyolarsa millet bunları ciddiye alıyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sen kupa maçında fener hakkıyla galibiyet aldığını düşünüyorsan zaten konuşmaya gerek yok :)
haklı galibiyet almadılar tabiki. ben zaten kötü oynayacağımız  ya da oynadığımız için büyük maç kazanamayız demiyorum. derbi maçları teknik taktikten çok psikolojik etmenler daha önemli. bizim takımımızda takıma böyle maçlarda liderlik edecek oyuncu yok. cenk mi ozzy mi tolgay mı kim liderlik edecek. gomezin en iyi özelliği buydu. geçen sene ki 3 derbiyi de gomez sayesinde kazandık. yoksa kupa maçında iyi oynadık. ve gs ve fb ortamı malesef iyi geriyorlar böyle maçlardan önce. mesela fb  kupa maçındaki sertliği biz tt arena ya da kadıköyde oynasak ilk 30 dk kırmızı görürdük. artık bizde ortamı germeliyiz gerekirse çirkef olmalıyız. bende istemem böyle maç kazanmayı ama yapmayınca bu sefer eziliyorsun. şeref, ahlak  falan geçti bu işler.

haklı galibiyet almadılar tabiki. ben zaten kötü oynayacağımız  ya da oynadığımız için büyük maç kazanamayız demiyorum. derbi maçları teknik taktikten çok psikolojik etmenler daha önemli. bizim takımımızda takıma böyle maçlarda liderlik edecek oyuncu yok. cenk mi ozzy mi tolgay mı kim liderlik edecek. gomezin en iyi özelliği buydu. geçen sene ki 3 derbiyi de gomez sayesinde kazandık. yoksa kupa maçında iyi oynadık. ve gs ve fb ortamı malesef iyi geriyorlar böyle maçlardan önce. mesela fb  kupa maçındaki sertliği biz tt arena ya da kadıköyde oynasak ilk 30 dk kırmızı görürdük. artık bizde ortamı germeliyiz gerekirse çirkef olmalıyız. bende istemem böyle maç kazanmayı ama yapmayınca bu sefer eziliyorsun. şeref, ahlak  falan geçti bu işler.

Bizim klüp tarihimizde çirkeflik yok ki siz bizi başka camialarla karıştırmış olmayısınız ? :)

Biz çıkıp sadece topumuzu oynamalıyız tosic o kafayı atmasa yani (Çirkefliğe & Çirkeflikle karşılık vermese ) fener'i yenmiştik bugün bu şeyler hiç konuşulmucaktı :)

Ceza filan almıcaktık vs :)

Çirkeflikten hayır gelmez yani biz çıkıp top'umuzu oynucaz hakem'i de yenicez.

Çevrimdışı underworld

sistem takımı olursak ,kadro planlamamızı iyi yaparsak rakibimizin puan kaybetmesini beklemeyiz.

Çevrimdışı Anıl1903

9 puan gerimizde adamlar. Ve bu camia Türk futbolunun en loser camiası ama kalemşörler sağolsun nasıl algı yaratıyolarsa millet bunları ciddiye alıyor.
Maalesef öyle.

Çevrimdışı tangaz

bir tek biz gerideyken göremiyoruz 5 dk ve üzeri uzatmayı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

@mylife1903  @tangaz

Eğlenyor muyuz  :steamed: :evillol:

Haksız penaltı çalınması daha çok hoşuma gitti hahahahahahahahaha
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2017, 21:06:43 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903  @tangaz

Eğlenyor muyuz  :steamed: :evillol:

Haksız penaltı çalınması daha çok hoşuma gitti hahahahahahahahaha

@Gokhan- viski koydum bir kadeh puromu da yaktım  :bandit:

şeytanı izleyin kudurmuş köpek modunda nihohohaaaaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şeytan azapta şeytan azapta şeytan azapta  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl1903

@Gokhan- viski koydum bir kadeh puromu da yaktım  :bandit:

şeytanı izleyin kudurmuş köpek modunda nihohohaaaaa
Dün kazansaydık perçinlenirdi Abi keyfin.

Çevrimdışı tangaz

Dün kazansaydık perçinlenirdi Abi keyfin.

o zaman rakı içerdim  :D

Çevrimdışı kyiv

Bursa zor deplasman bizim de işimiz kolay olmayacak orada.

Etiketler: