Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119559 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu aralar da en ufak dişimizi gösterdiğimizde hani nerede Efendi Beşiktaş diyenler türedi ya onlara ayar oluyorum :D

Ulan Efendiysek herşeye sus pus mu oturucaz? Yok küfür edilmiş hani Efendi Beşiktaş? Yok maç sonu açıklama yapılmış hani Efendi Beşiktaş? Yok oyuncumuz kart görmüş hani Efendi Beşiktaş?

Sanane lan. Efendiyiz diye ağzımızda pipo, üstümüzde ropdöşambır, boynumuzda fular salon beyefendisi mi olmamızı bekliyolar anlamadım :D
Efendi efendi ama herseyin bi siniri var, aklima bentley firmasinin reklami geldi....
http://www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2006/12/bentleyfinger.jpg

Çevrimdışı Necmi

Olması gereken bu, çok iyi yapıyorsunuz. Yönetim bağırıp çağırınca çok etkisi olmuyor, ama taraftar tepkisi esas vurucu darbe oluyor. Bunca sene Aziz bağırdı diye Yıldırım da bağırdı, ama arkasındaki kitleyi organize edemediği için ciddiye alınmadı.

Ben twitter kullanmıyorum, kullansam tüm maaşı tazminat davasına gömerim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında yönetimde Beşiktaşın sosyal medya gücünü iyi yönlendiriyor.
sosyal medyada gündemi istedikleri gibi yönlendiriyorlar yönetimle taraftar arasında bir bağ oluştu.
çok hızlı refleks gösteriliyor. YD nin hiç bir zaman taraftar açısından bir desteği yoktu kendi tetikçileride
bu işi beceremiyordu el elin tavuğunu türkü çığırarak ararmış misali.
Fikret Orman olayı böyle değil taraftar sahiplendi. Direk artık kendini bu kulübün bir parçası görüp
her mecrada savaşıyor. Her yerden cephe açıyor. fener maçında numaralıdaki sosyete bile gözüme girdi :evillol:
ön cephede savaştılar :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Abi kaça gitti bilmiyorum ama finansal olarak bizi astığı için olmamıştı sanırım başkanda söylemişti. Bundan sonrakileri kaçırmayalım da gerisi sorun değil.
4 M€ ya gitmiş benfica ya ama bize ne çektiler bilmiyorum fazlası vardır azı yoktur.
o dönem icralarla boğuştuğumuz hiç bir ödemeyi yapamadığımız dönemdi. bu taraftar yapısıyla zaten
bu tip transferler her zaman risk bir kaç defa 12 den vuracaksınki taraftar bıdı bıdı etmesin.
mitrovic olayını yeni yaşadık işte

Çevrimdışı Orhan

Olması gereken bu, çok iyi yapıyorsunuz. Yönetim bağırıp çağırınca çok etkisi olmuyor, ama taraftar tepkisi esas vurucu darbe oluyor. Bunca sene Aziz bağırdı diye Yıldırım da bağırdı, ama arkasındaki kitleyi organize edemediği için ciddiye alınmadı.

Ben twitter kullanmıyorum, kullansam tüm maaşı tazminat davasına gömerim.

Abi kuzenin varsa korkma  :D zaten kötü geçen  maç sonu askerden yeni gelmiş gibi oluyoruz  hemen foruma girmiyorum ilk önce Twitter de sakinleşiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

sosyal medyada gündemi istedikleri gibi yönlendiriyorlar yönetimle taraftar arasında bir bağ oluştu.
çok hızlı refleks gösteriliyor. YD nin hiç bir zaman taraftar açısından bir desteği yoktu kendi tetikçileride
Fikret Orman olayı böyle değil taraftar sahiplendi. Direk artık kendini bu kulübün bir parçası görüp
her mecrada savaşıyor. Her yerden cephe açıyor. fener maçında numaralıdaki sosyete bile gözüme girdi :evillol:
Ben ki 12 cilt kufur ansiklopedisi yazmis adamim, emzikli gs macinda organze kufur edilirken abooovvv o numarali tiribunde elimde defter kalem not aliyordum, ben utanmistim yahu
12 cilte ek ozel basim yenileme cikarttim, tek mactan.
Koca koca kodaman dayilar, ft nin tabutunun civisinden girip, bahcesindeki kavak agacinin altindaki golgenin sulanmasindan cikiyor, bir tane dayi herhalde muteahhidti ftnin bahcesine beton dokup, beton vibratoruyle karistirmali kufur etmisti, efsaneydi.
Numaralinin sabrini sinamasinlar, oralar polis falan da fazla mudahele edemez, cok fena linc eder adami bizim numarali

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon başında Hürriyet'e 1 hafta arayla 2 kere özür diletince, hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı belli olmuştu.

Çevrimdışı Necmi

Bu aralar da en ufak dişimizi gösterdiğimizde hani nerede Efendi Beşiktaş diyenler türedi ya onlara ayar oluyorum :D

Ulan Efendiysek herşeye sus pus mu oturucaz? Yok küfür edilmiş hani Efendi Beşiktaş? Yok maç sonu açıklama yapılmış hani Efendi Beşiktaş? Yok oyuncumuz kart görmüş hani Efendi Beşiktaş?

Sanane lan. Efendiyiz diye ağzımızda pipo, üstümüzde ropdöşambır, boynumuzda fular salon beyefendisi mi olmamızı bekliyolar anlamadım :D
yanlız bizim efendiliğimiz hakimiyetimizden geliyor :evillol:
uslu çocuk olmamızdan değil  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Abi kuzenin varsa korkma  :D zaten kötü geçen  maç sonu askerden yeni gelmiş gibi oluyoruz  hemen foruma girmiyorum ilk önce Twitter de sakinleşiyorum.
Tfitir uzmani yok mu forumda. Simdi ben acsam feynk bi hesap, kim nerden nasil bulacak beni. Kufur etme ozgurlugumuz engellenemez

Çevrimdışı ilhan mansız

Fener maçının hiçbir Önemi yok, bırakalım böyle galibiyetlere sevinsin zavallılar, lige konsantre olmaya devam. İnşallah şampiyon olacağız. Bu arada henüz erken olmakla birlikte Mitroviç i çok beğendiğimi söylemeliyim.

Çevrimdışı Orhan

Abi zaten bir kere bile Demirören'e saygı duymadı ki taraftar.O hep yıldırım Demirören di.Fikret Orman geldiği ilk sene Fikret başkan oldu.Taraftarlar  tarafından cok hızlı kabul gördü.

Çevrimdışı Orhan

Tfitir uzmani yok mu forumda. Simdi ben acsam feynk bi hesap, kim nerden nasil bulacak beni. Kufur etme ozgurlugumuz engellenemez
Abi sanada açsak ya bir tane.  :D Rahatlamaya ihtiyacın olduğu zaman gider gelirsin  :D

Çevrimdışı Orhan

4 M€ ya gitmiş benfica ya ama bize ne çektiler bilmiyorum fazlası vardır azı yoktur.
o dönem icralarla boğuştuğumuz hiç bir ödemeyi yapamadığımız dönemdi. bu taraftar yapısıyla zaten
bu tip transferler her zaman risk bir kaç defa 12 den vuracaksınki taraftar bıdı bıdı etmesin.
Cidden Mitroviç te iyi çıksa bu baskıyı görmeye devam eder Başkan.Abi milletin psikolojisi bozuk Demirören'i hatırlamayan bırak aklına getirmek istemiyor kimse bildiğin travma yaşadı taraftar

Çevrimdışı Necmi

Abi zaten bir kere bile Demirören'e saygı duymadı ki taraftar.O hep yıldırım Demirören di.Fikret Orman geldiği ilk sene Fikret başkan oldu.Taraftarlar  tarafından cok hızlı kabul gördü.
ilk geldikleri sene zordu ve çok tecrübesizce hatalar yaptılar.
özellikle transferlerde bak hala o sene yaptıkları hatalardan vuruyor
insanlar. Bir ara tırsmıştım eneramo sezer falan öncesinde samet aybaba
noluyoruz demedim değil sonra baktım hata yapıyorlar ama hatalarından
ders alarak yürüyorlar ve işler rayına girmeye başlıyor tamam dedim olacak
bu iş :D sonrada giderek yapılan hatalar azaldı üstüne koymaya başladılar.
hala hata yapılan işler oluyor bazende hata olmasa bile dışardan baktığında
hata gibi görünen işler oluyor.
mesela şimdide özür diledi deniyor ama özür dilediği falan yok özrü bizden diliyor
sokmamamız gerekiyordu Beşiktaşı bu işlerin içine diyor. İşte bazen sokmasanda bir şekilde belanın ortasında
kalıyorsun önemli olan ordan nasıl çıkacağın güçlenerekmi zayıflayarakmı.
iyi yönetme yeteneği burda ortaya çıkar.

Çevrimdışı Savaş

Mitroviç'den bence para kazanıcaz abi. Bu adamda farklı bir şey var. Muhtemelen bunu isteyenler vardı fakat bastık parayı aldık biz. Bir iki sene oynatıp parlatıp satacağız gibi.

Hatta Anderlecht ile kapışmışız diye duymuştum bir yerden almaya çalışırken. Geçen bir programda da söylediler Mitroviç'i satacak Beşiktaş diye. Proje transferi muhtemelen.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tosic'e sinirim geçmiyor bir türlü  :s20: Tam yeni sözleşmenin üstüne yapılır mı ulan bu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA | Beşiktaş, Quaresma'nın sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını ve toplam 5milyon 950 bin euro garanti ücret alacağını borsaya bildirdi.

Yillik 2 milyon €

2+1 yilk olsaydi daha iyi olurdu sanki :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Tosic'e sinirim geçmiyor bir türlü  :s20: Tam yeni sözleşmenin üstüne yapılır mı ulan bu
Benim sinirim bisi yapamamasindan kaynakli, yoksa kafayi adam gibi koysa 4-5 macla yirtardi, rvo da pert olurdu.

Bu mactan benim anladigim su oldu, bizim takimdaki cocuklsr hayatlarinda hic kavga etmemisler. Yahu kavgada insan hic kendi arkadasini tutar mi? Dunyanin en buyuk hatasi. Sen karsidakini tutacaksin ki arkadasin rahatca vursun, karambol yapacaksin etrafta izleyenler varsa ohoooo

Çevrimdışı mylife1903

Mitroviç'den bence para kazanıcaz abi. Bu adamda farklı bir şey var. Muhtemelen bunu isteyenler vardı fakat bastık parayı aldık biz. Bir iki sene oynatıp parlatıp satacağız gibi.

Hatta Anderlecht ile kapışmışız diye duymuştum bir yerden almaya çalışırken. Geçen bir programda da söylediler Mitroviç'i satacak Beşiktaş diye. Proje transferi muhtemelen.
Iyi adam ama anlasilamayan bir sey var bu cocukta yoksa o yasa kadar birakmaz, basar parayi alirlardi. Yoksa oyun takibi, ofsayt kontrolu, yer tutusu iyi, ayaklarina hakim, hava toplari iyi, hizi azicik az ama seri, biraz yumusak. Iyi oyuncu cocuk azicik sakarlik var, izledikleri maclarda bombaladiysa bir dusunmus olabilir adamlar. Lider oyuncu olacak mi onu gorecegiz, hirvat oyuncu zaten kendini 13 yasindan beri yurtdisina hazirliyordur fazla uyum sorunu olmaz, insanlar, mutfak falan benziyor zaten.
Benim bu transferde hosums giden bu gereksiz berazilya pazarindan cikmamiz oldu yavas yavas. Almasinlar ordan adam, uyuz etmesinler beni. Alacaksan da lucescu gibi 3luk degil 8lik adamlari kovalayacan.
Fb macinda ceza alani icine kosup, el kaldirip top istemesi ise tadindan yenmez bir hareket, azicik bekleyip gorelim.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Başkanımız Fikret Orman'ın 7 Şubat 2017 tarihinden yaptığı açıklamanın bir bölümünde Fenerbahçe'ye kupada başarılar dilemesini doğru bulmadım. Çünkü Çirkef Fenerbahçe bizi 5 Şubat 2017 gecesi hakkıyla yenmedi; çirkeflikle ve provokasyonla yenerek galibiyetimizi de turumuzu da çaldı.

Eğer Fenerbahçe bizi hakkıyla yenseydi, 4-0, 5-0 gibi farklı bir skorla yenmiş olsaydı dahi Centilmen Beşiktaş olarak onu tebrik etmemiz ve kalan kupa maçlarında ona başarılar dilememiz uygun olurdu; fakat Çirkef Fenerbahçe bizi çirkeflikle ve provokasyon yaparak haksızlıkla yendiği için onu tebrik etmediğim gibi ona başarılar da dilemiyorum.

Bilakis şunu diliyorum: Allah, çirkeflikle ve provokasyonla Efendi Beşiktaş'ın galibiyetini ve turunu çalmış olan Çirkef Fenerbahçe'yi beter ederek milyonlarca Beşiktaşlı'nın ahını ondan alsın. Dilerim ki Çirkef Fenerbahçe hem Avrupa Ligi'nden hem Türkiye Kupası'ndan elensin hem de sezon sonunda ligi Avrupa kupalarına katılmayı hak edemeyecek bir sırada tamamlasın.

Ve dilerim ki bütün bunların gerçekleşmesi sonrasında Fenerbahçeliler kendi kendilerine, "Bunlar neden başımıza geldi?" diye sorarak vicdan muhasebesi yapsınlar. Fenerbahçeliler başlarına gelen kötü durumun sebebini yaptıkları o vicdan muhasebesinin sonucunda şöyle açıklasınlar:

"Biz 5 Şubat 2017 günü Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçını çirkeflik ve provokasyon yaparak haksızla kazanıp Çirkef Fenerbahçe olduk. Çirkef Fenerbahçe olarak haksızlıkla kazandığımız o maçla Beşiktaş'ın galibiyetini ve turunu çalmış olduk. Yapmış olduğumuz bu kötülüklerle milyonlarca Beşiktaşlı'nın ahını aldık. Çirkef Fenerbahçe olarak aldığımız milyonlarca ah burnumuzdan fitil fitil geldi ve nihayetinde bu kötü sonuçla karşılaştık. Biz Çirkef Fenerbahçe olarak karşı karşıya kaldığımız bu kötü sonucu sonuna kadar hak ettik. Yaşasın Efendi Beşiktaş! Biz Çirkef Fenerbahçe'ye ise yazıklar olsun!"
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2017, 14:41:47 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ALİ ECE :

Mitrovic son 10 yılda Beşiktaş forması giymiş birçok stoperden daha üst düzey. Hızı, temposu da gayet iyi Tosic yokken daha iyi göreceğiz...

Ali Ece yi butun Besiktaslilar bilir , Ali Ecenin futbol bilgisi cok iyidir Butun liglerdeki oyunculari takip eder Futbolcudan cok iyi anlar ben Güveniyorum Mitrovice iyi izlenim bıraktı simdiye kadar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

ALİ ECE :

Mitrovic son 10 yılda Beşiktaş forması giymiş birçok stoperden daha üst düzey. Hızı, temposu da gayet iyi Tosic yokken daha iyi göreceğiz...

Ali Ece yi butun Besiktaslilar bilir , Ali Ecenin futbol bilgisi cok iyidir Butun liglerdeki oyunculari takip eder Futbolcudan cok iyi anlar ben Güveniyorum Mitrovice iyi izlenim bıraktı simdiye kadar...

Mitroviç in içinde Sergio Ramos var..

Saygılar

Çevrimdışı underworld

forma giyer giymez bu hocanın taktiridir.
Biz kendi oyuncumuzu yıpratacak söylemler içinde olamayız.
şimdi sözleşme fesih edilsin gitsin gibi saçmalıkların nasıl bir faydası var Beşiktaşa
Tosiçin haraketi yanlıştı bununda hocanın hukuğunda bir karşılığı olacaktır. Az biraz
hocaya yönetime saygı gösterin bu takımı yöneten iç ilişkileri yönlendiren siz değilsiniz
işin içinde olan insanın kararına saygı göstermek gerekir başka türlü işler doğru yürümez.
Herşeyin zamanı var erken öten horoz kesilir. başka yerlerde bilemem ama burda kesilir emin ol.

Biz kendi oyuncumuzu yıpratacak söylemler içinde olamayız ama oyuncu taraftarı ve kulübü yıpratacak hareket içinde bulunabilir..!
Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2017, 20:32:07 underworld ]

Çevrimdışı underworld

SON DAKİKA | Beşiktaş, Quaresma'nın sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını ve toplam 5milyon 950 bin euro garanti ücret alacağını borsaya bildirdi.

Yillik 2 milyon €

Yikildim resmen

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Yillik 2 milyon €

Ricardo Quaresma'nın sözleşmesinin 2+1 yıllığına değil de opsiyonsuz 3 yıllığına uzatılması ona Beşiktaş'ın vefa göstermesi olabilir diye düşünüyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı celiker1

#KenetlenBeşiktaşlı etiketiyle Twiterda yüklen Beşiktaşlı
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: