Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119817 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Maçın 3. dakikasında Fabri sakatlık yaşadı ya, etrafımdaki herkesin beti benzi attı.

Çevremde tribündeki herkes "Keşke Tolga oynasaydı, keşke yedeklerle çıksaydık" falan demeye başladı.

O yüzden bu mağlubiyetin etkisi çok sürmez, millet kafayı toplamaya başladı bile.
zaten maç bittikten sonra hiçde dağılan taraftarın galyana geldiği falan yoktu
gayet sallamaz görevini yapmanın verdiği huşu içinde dağıldılar :evillol:
bu arada @tuncaboylu  suç unsuru oluşturacak yazıları yazmaktan kaçınalım.

Çevrimdışı murat

bence bak herkese hata yapılıyor diyerek kimse kollanmıyor adamlar kupadan elendi hakem hatasıyla
ahada ispatı derler bundan sonra azizin hakemler Beşiktaşı kolluyor kartını elinden aldılar. Her kalkışmasında
kaldırıp koyacaklar ortaya :evillol:
Bizim kaybımız yok kupa hedefimiz değildi zaten olsada olur olmasada mantığı vardı ilerleyen maçlarda hoca kesin rotasyon
yapacaktı ligi ve uefa yı götürürken rotasyonla kupa yürürdü.
kafaya takılacak bir şey yok
beni biliyorsun abi kupadan bir beklentim yoktu.hatta maça yedeklerle çıkılması gerektiğini düşünüyorum.bizim yedekler fener takımından daha iyi.tolga beck rhodolfo atınç aras inler tolgay ömer veli ile onların taktikle oynayacaktık.yenilsekte 1 tane yerdik yine .

Çevrimdışı mylife1903

beni biliyorsun abi kupadan bir beklentim yoktu.hatta maça yedeklerle çıkılması gerektiğini düşünüyorum.bizim yedekler fener takımından daha iyi.tolga beck rhodolfo atınç aras inler tolgay ömer veli ile onların taktikle oynayacaktık.yenilsekte 1 tane yerdik yine .
Onu da fb atamaz, tolga yerdi @MURAT abi. Ya bu tolgayi da ozledim ben, azicik gecen senenin maclarina bakam hele

Çevrimdışı Necmi

Lig macinda operasyon olmadigini kim soyluyor. Verilmeyen goller, penaltilar bize verilen penalti. Burda hep yazdim havada operasyon kokusu var, ite kaka cok zor maclari kazandik. 2004 yilinda da boyleydi, takim silindir gibi ezerken dile getirilmedi. Simdi karabuk maci da zor mac, bi ters penalti bi ofsaytten gol sonra bagirmayin burda.
Kac haftadir hakemler dogruyor, basin da pis bir algi var azicik skordan bagimsiz bakmak lazim maclarin nasil yonetildigine. Azicik yumusak takim oldugumuz icin kirmizi gormuyoruz yoksa her dokunan besiktasli azicik itiraz eden besiktasli sariyi goruyor.
ne operasyonu ya ligde lehimize bülent bile iki penaltı çalımış ötesi varmı.
hakemler kötü demek bu kadar zor olmamalı renklilerin maçlarındada oluyor bu hatalar.
evet ofsayttan gol de yeriz haksız penaltıda olabilir bunlar olmayacak şeyler değil
oldu olmayada devam edecek. Ama bunun tanımı operasyon değildir. Şimdi daha iyi oldu hakemler
dahada dikkatli olacak. biz püsküreceğiz kapalı kapılar ardında YD ye ve MHK ya burda yapılması gereken
Ali Palabıyık bu işden ceza almadan kurtulmaması olmalı bu sağda solda konuşarak değil direk içerde baskıyla olur.
Ali palabıyık tanda bir süre kurtulduk bizim maçlarda çok fazla kasıyordu.
adresini verde sana mendil yollayayıp bu aralar ihtiyacın var :evillol:

Çevrimdışı underworld

Her maç bir tane çıkıyor ve iyi giden işleri hep tersine çeviriyor.
Ben tosic'e kızarken işte bu sebepten ötürü bir daha bu formayı giyemez diyorum .
hatta önceden beri dile getirdiğim yeni yapılan sözleşmesi sezon sonu iptal edilmeli diyorum (gerçi devre arası yangından mal kaçırır gibi niye sözleşme uzattıysak, onuda anlamış değilim.).

Çevrimdışı Necmi

fener maçınada yedeklerle çıkmak hiç kolay bir şey değil alınacak her kötü sonuçta yönetim ve
hoca topun ağzında olurdu şu maçı yedek ağırlıkla bu şekilde bitirseydik düşün neler denirdi. şimdi konuşmak kolayda
öncesinde kestirmek zor işi.

Çevrimdışı Orhan

Paçavra gazetelrden biri haber girmiş "Dusko Tosic'e 33 maç ceza gelebilir" diye. Tosic ile pörsükü karıştırmışlar heralde  :kop:
Cnnturk haberi miydi?

Çevrimdışı Necmi

Her maç bir tane çıkıyor ve iyi giden işleri hep tersine çeviriyor.
Ben tosic'e kızarken işte bu sebepten ötürü bir daha bu formayı giyemez diyorum .
hatta önceden beri dile getirdiğim yeni yapılan sözleşmesi sezon sonu iptal edilmeli diyorum (gerçi devre arası yangından mal kaçırır gibi niye sözleşme uzattıysak, onuda anlamış değilim.).
Beşiktaş oyuncuları hakkında konuşurken üslubuna dikkat et şu anda transfer dönemi yok. bu tip mesajların karşılığı var.
bir daha uyarmayacağım @underworld

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan

Mitroviç'i izlemek için sabırsızlanıyorum.Hoca bir süpriz yapmazsa Karabuk maçı Mitroviç-Marcelo yaparız. Fabri misali cuk oturacak bence.

Çevrimdışı Orhan

:eyes Lütfen reklam yapmayalım  :bandit:
Yok bende gördüm onu  :D Simdi tekrar baktım da içeriği kaldırmıslar.Taraftar gerekeni yapmıs anlaşılan :evillol:

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş oyuncuları hakkında konuşurken üslubuna dikkat et şu anda transfer dönemi yok. bu tip mesajların karşılığı var.
bir daha uyarmayacağım @underworld

Transfer dönemi olsa ne değişecek ki , sonuçta başkan anketle bu işleri yapmıyoruz diyor .
Ayriyeten forma giyip giyemeyeceğini hep beraber görecez @Necmi abi...

Çevrimdışı Necmi

Mitroviç'i izlemek için sabırsızlanıyorum.Hoca bir süpriz yapmazsa Karabuk maçı Mitroviç-Marcelo yaparız. Fabri misali cuk oturacak bence.
bakın ne deniyordu ersan alındıysa mitroviçe ne gerek vardı yada ersanı neden aldık.
her işde bir hayır vardır.

Çevrimdışı Alper1903

Beşiktaş yönetiminin "efendilik" kavramını "vur ensesine al ekmeğini" yle karıştırdığını düşünmeye başladım iyiden iyiye. Endişeleniyorum...
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2017, 18:33:44 Alper1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok bende gördüm onu  :D Simdi tekrar baktım da içeriği kaldırmıslar.Taraftar gerekeni yapmıs anlaşılan :evillol:
Bizim taraftarlarımız avcının avını beklediği gibi gazetecilerin saçma sapan haberlerini bekliyor düzeltmek için. Resmen bir RTÜK görevi görüyoruz  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yazılı metni okumadan haber yapan bir akılsızın işi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

bakın ne deniyordu ersan alındıysa mitroviçe ne gerek vardı yada ersanı neden aldık.
her işde bir hayır vardır.
Abi FİKRET ORMAN adı şanı duyulmamıs bir adama 4.5 veriyorsa bekleyeceksin yani :) G.Gomez kim derken Milan deli paraya aldı.En çok ta Talisca'yı kacırdığımıza yanıyorum.Keske zamanında alabilseydik simdi 20-25 in hesabını yapmazdık.

Çevrimdışı Orhan

@MUSTAFA_  @tuncaboylu  Besiktas cidden sosyal medya da güçlü. Mesala twitter de grup kurduk oradan organize olup RVPTurkiyedenyollanacak tagini gündemde 1.sıraya soktuk. Bunu 40 kişiyle falan başlattık. Basın yayın konusunda Fotomaç Cnn fark etmez hangi haber kurulusu saçmalarsa tepesine binelim.  Haberlerini yayıyndan kaldırmalarının verdiği haz çok iyi çünkü.

Çevrimdışı Necmi

Abi FİKRET ORMAN adı şanı duyulmamıs bir adama 4.5 veriyorsa bekleyeceksin yani :) G.Gomez kim derken Milan deli paraya aldı.En çok ta Talisca'yı kacırdığımıza yanıyorum.Keske zamanında alabilseydik simdi 20-25 in hesabını yapmazdık.
zamanında talisca için uğraşmışız Talisca söyledi Benfica ya gitmeden Beşiktaş beni istemişdi
olmadı dedi. O zaman taliscayı alsaydık kimbilir neler söylenirdi düşünemiyorum :D
6-7 den aşağı alamazdık mitroviç e 4.2 ye yıkıp atanlar Taliscaya o para verilse direk
kurşuna dizerlerdi.

Çevrimdışı Necmi

Transfer dönemi olsa ne değişecek ki , sonuçta başkan anketle bu işleri yapmıyoruz diyor .
Ayriyeten forma giyip giyemeyeceğini hep beraber görecez @Necmi abi...
forma giyer giymez bu hocanın taktiridir.
Biz kendi oyuncumuzu yıpratacak söylemler içinde olamayız.
şimdi sözleşme fesih edilsin gitsin gibi saçmalıkların nasıl bir faydası var Beşiktaşa
Tosiçin haraketi yanlıştı bununda hocanın hukuğunda bir karşılığı olacaktır. Az biraz
hocaya yönetime saygı gösterin bu takımı yöneten iç ilişkileri yönlendiren siz değilsiniz
işin içinde olan insanın kararına saygı göstermek gerekir başka türlü işler doğru yürümez.
Herşeyin zamanı var erken öten horoz kesilir. başka yerlerde bilemem ama burda kesilir emin ol.

Çevrimdışı tuncaboylu

@MUSTAFA_  @tuncaboylu  Besiktas cidden sosyal medya da güçlü. Mesala twitter de grup kurduk oradan organize olup RVPTurkiyedenyollanacak tagini gündemde 1.sıraya soktuk. Bunu 40 kişiyle falan başlattık. Basın yayın konusunda Fotomaç Cnn fark etmez hangi haber kurulusu saçmalarsa tepesine binelim.  Haberlerini yayıyndan kaldırmalarının verdiği haz çok iyi çünkü.
Olması gereken bu, çok iyi yapıyorsunuz. Yönetim bağırıp çağırınca çok etkisi olmuyor, ama taraftar tepkisi esas vurucu darbe oluyor. Bunca sene Aziz bağırdı diye Yıldırım da bağırdı, ama arkasındaki kitleyi organize edemediği için ciddiye alınmadı.

Ben twitter kullanmıyorum, kullansam tüm maaşı tazminat davasına gömerim.

Çevrimdışı Fatih_

Karaktersiler senin stadinda her turlu terbiyesizligi yapacak, goz gore gore hakkini yiyecek
 kalkip ozur diliyceksin.
Bu mactan bile cikarimlar yapmaya calisip, Tosici suclayacaksin amaaa
Sahsiyetsizlerden, sana bunlari yapma cesaretini kendinde bulanlardan birak hesap kesmeyi, hesap bile soramiycaksin. 
Burasi Besiktas herkese tekrar hatirlatmak isterim kimsede bizi kaosun icine cekmek istiyolar bahanelerine siginmasin.
Haliysan kaosun en dibine onlari sokucaksin, hak ettiklerinde suratlarinin ortasina tukurmekden geri kalmiycaksin bunun efendilikle falan alakasi yok.

Çevrimdışı Savaş

Bu aralar da en ufak dişimizi gösterdiğimizde hani nerede Efendi Beşiktaş diyenler türedi ya onlara ayar oluyorum :D

Ulan Efendiysek herşeye sus pus mu oturucaz? Yok küfür edilmiş hani Efendi Beşiktaş? Yok maç sonu açıklama yapılmış hani Efendi Beşiktaş? Yok oyuncumuz kart görmüş hani Efendi Beşiktaş?

Sanane lan. Efendiyiz diye ağzımızda pipo, üstümüzde ropdöşambır, boynumuzda fular salon beyefendisi mi olmamızı bekliyolar anlamadım :D

Çevrimdışı tuncaboylu

zamanında talisca için uğraşmışız Talisca söyledi Benfica ya gitmeden Beşiktaş beni istemişdi
olmadı dedi. O zaman taliscayı alsaydık kimbilir neler söylenirdi düşünemiyorum :D
6-7 den aşağı alamazdık mitroviç e 4.2 ye yıkıp atanlar Taliscaya o para verilse direk
kurşuna dizerlerdi.
Her şeyin zamanı var, o zaman alsak o paranın altında ezilirdi belki.

Çevrimdışı Orhan

forma giyer giymez bu hocanın taktiridir.
Biz kendi oyuncumuzu yıpratacak söylemler içinde olamayız.
şimdi sözleşme fesih edilsin gitsin gibi saçmalıkların nasıl bir faydası var Beşiktaşa
Tosiçin haraketi yanlıştı bununda hocanın hukuğunda bir karşılığı olacaktır. Az biraz
hocaya yönetime saygı gösterin bu takımı yöneten iç ilişkileri yönlendiren siz değilsiniz
işin içinde olan insanın kararına saygı göstermek gerekir başka türlü işler doğru yürümez.
Herşeyin zamanı var erken öten horoz kesilir. başka yerlerde bilemem ama burda kesilir emin ol.
Abi kaça gitti bilmiyorum ama finansal olarak bizi astığı için olmamıştı sanırım başkanda söylemişti. Bundan sonrakileri kaçırmayalım da gerisi sorun değil.

Etiketler: