Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Sercan62

Evet iyi durumdayız fakat Gomez ve Sosa gibi lider oyuncuların ayrılışından sonra kritik maçlarda eşiği geçemiyoruz, bu maç buna yardımcı olabilir, bunu derbilerde göreceğiz.

Evet böyle olduğunu düşünen çok kişi var. Bense aslında her sezonu ve oyuncu kadrosunu, kendi içinde değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum. Bana kalırsa bu yıl psikolojik açıdan daha sağlam bir kadro var. Hatta bu yıl şampiyonluğa giderken Son 1,2 ay geçen yıla göre daha az sancısız geçecek. Bu yılki takım geçen sezona göre bence çok daha tecrübeli.

Çevrimdışı ekrembaser

Pörsü disiplin kuruluna sevk edilmemiş

Çevrimdışı abdusta

Çarşıdan Matej Mitrovic diye aldık.
içinden Lionel Andrés Messi Cuccitini çıktı.

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ne bekliyodun abi ? =)
3-4 ay ceza + tek taraflı fesih felan  mı ...?
Herkes biz gibi efendi mi  :ok:

Çevrimdışı ekrembaser

Ne bekliyodun abi ? =)

Ben memnunum o soysuz 30 Nisan'da bi daha gelsin stada son 10 dk 3 0 önde girelim o soysuz kaçacak yer arar

Çevrimdışı mylife1903

Ne bekliyodun abi ? =)
efendilik ile enayiligi karistirmamak lazim.
Nouma daha 3 sene rahat rahat topunu oynardi, taraftarin sevgilisini gonderdiler. o 3 senede kac bin forma satilirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Görüntüler net değilmiş, o yüzden sevkedilmemiş.

Bunun üzerine Tosic'in akreditasyon kartıyla ilgili bir tane flu fotoğrafı var diye 8 maç ceza vermeye kalkarlarsa, PFDK kaçacak yer arar.

Al Tosiç'i ver Persie'yi pazarlığı yapılmış olabilir.

Çevrimdışı El Nino

Fikret Orman beklediğim açıklamayı yapmış ve konuyu kapatmış. Liderlik budur   :ok:

Aynı olay lig maçında da olursa kimse sesini çıkarıp bağırmasın

Çevrimdışı Gökhan Kurt

efendilik ile enayiligi karistirmamak lazim.
Nouma daha 3 sene rahat rahat topunu oynardi, taraftarin sevgilisini gonderdiler. o 3 senede kac bin forma satilirdi.

Biz böyle yumuşak yumuşak özür diledikçe sonraki maçta da aynısı olacak.

Çevrimdışı mylife1903

Ben memnunum o soysuz 30 Nisan'da bi daha gelsin stada son 10 dk 3 0 önde girelim o soysuz kaçacak yer arar
gelmez o, salak mi adam. sari kart cezalisi oluyorum, kasikte cekme var, der gelmez, yemez o hareketlerden sonra kolay degil. burasi hollanda degil, avrupa da degil. gulduk, bagirdik, unuttuk yok bizde. o rvpnin sokakta bile gezmesi buyuk tehlike kendisi icin. 20 milyon taraftarimiz var, icimizde akli dengesi yerinde olmayan taraftar yok mu saniyorsunuz, hapishanelerde sadece renkliler mi oturuyor. buyuk camiayiz, icimizde herturlu insan var.

Çevrimdışı Koa_lAA

başkan doğrusunu yaptı... gerginlik takımı etkiliyo.. tansiyonu düşürmek en iyisi...

ama gel gör ki twitter yıkılıyo... yok pısırık, ne özürü fln.. sanki adam fenerden özür diledi...

kamuoyundan hatamız varsa özür dedi.. ev sahipliğini layıkıyla "efendi" ce yapamadık deseydi bide keşke... çünkü haklı.. sene olmuş anasının gözü sahaya girmek nedir hala ya  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

neyse takılmamak lazım yönetim karşıtlarına fazla... yine çıktılar meydane.. her biri birbirinden...

Çevrimdışı ekrembaser

gelmez o, salak mi adam. sari kart cezalisi oluyorum, kasikte cekme var, der gelmez, yemez o hareketlerden sonra kolay degil. burasi hollanda degil, avrupa da degil. gulduk, bagirdik, unuttuk yok bizde. o rvpnin sokakta bile gezmesi buyuk tehlike kendisi icin. 20 milyon taraftarimiz var, icimizde akli dengesi yerinde olmayan taraftar yok mu saniyorsunuz, hapishanelerde sadece renkliler mi oturuyor. buyuk camiayiz, icimizde herturlu insan var.

Aziz babası ortalığı bi daha gersin diye gönderir abi merak etme

Çevrimdışı tuncaboylu

Aziz babası ortalığı bi daha gersin diye gönderir abi merak etme

Kaç tane babası var bu herifin?   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

başkan takım için iyi yaptı uzatmadı ama sinirime hakim olamıyorum arkadaş yediremiyorum olanları
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ekrembaser

Kaç tane babası var bu herifin?   :evillol: :evillol:

Bilmiyorum dün Twitter'da forma çekiminde arkadaşınınkini avuçluyodu bunun ne olduğu belli değil

Çevrimdışı El Nino

Ali Palabıyık en az 3 hafta dinlendiriliyor.

Galatasaray maçımızı katledemeyecek en azından, zaten sene sonuna kadar da verilemez maçımıza.

Tosiç'e 10 maç muhabbeti de fos çıkarsa, ucuz atlattık diyebiliriz şu sıkıntılı süreci.

O maçın hakemi Cüneyt Çakır zaten

Çevrimdışı ekrembaser

Bu soysuz çetesinin son 5 yılı zaten böyle devam edersek yeni nesil bunları gömecek kendi ortağım dışında çevremde Beşiktaştan başka takım tutan Yok 2 tane Kartal gibi oğlum var şükür 1 i hasta Beşiktaşlı diğerinin aklı ermiyo henüz o da bomba gibi geliyo hep beraber çökecez üstlerine

Çevrimdışı mylife1903

Bu soysuz çetesinin son 5 yılı zaten böyle devam edersek yeni nesil bunları gömecek kendi ortağım dışında çevremde Beşiktaştan başka takım tutan Yok 2 tane Kartal gibi oğlum var şükür 1 i hasta Beşiktaşlı diğerinin aklı ermiyo henüz o da bomba gibi geliyo hep beraber çökecez üstlerine
Senin ortagi bi kandiralim hisselerini alalim, kurtul yahu. Benim cevremde bir tane bile yok renkli cok rahatim

Çevrimdışı ekrembaser

Senin ortagi bi kandiralim hisselerini alalim, kurtul yahu. Benim cevremde bir tane bile yok renkli cok rahatim

Yok abi mümkün değil beyinleri yıkanmış bunların adama videosunu gösteriyorum olayların bana mısın demiyo şaka gibi yok başkan süt kupası demiş yok ortamı biz germişiz yok tosiç yerdeyken tekme atmış adamlar kendi bildiklerinden başkasına doğru demiyolar

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi mümkün değil beyinleri yıkanmış bunların adama videosunu gösteriyorum olayların bana mısın demiyo şaka gibi yok başkan süt kupası demiş yok ortamı biz germişiz yok tosiç yerdeyken tekme atmış adamlar kendi bildiklerinden başkasına doğru demiyolar
Bana yeterince boyuh bir odun ve gerizekali bir renkli verin, turk futbol dunyasini yerinden oynatayim

Çevrimdışı ekrembaser

Bana yeterince boyuh bir odun ve gerizekali bir renkli verin, turk futbol dunyasini yerinden oynatayim

Abi odunla olacak iş değil beyin nakli gerekiyor baştan yaratmak lazım

Çevrimdışı mylife1903

Görüntüler net değilmiş, o yüzden sevkedilmemiş.

Bunun üzerine Tosic'in akreditasyon kartıyla ilgili bir tane flu fotoğrafı var diye 8 maç ceza vermeye kalkarlarsa, PFDK kaçacak yer arar.

Al Tosiç'i ver Persie'yi pazarlığı yapılmış olabilir.
O goruntuler gayet kaliteli, feynk falan da degil ama hd goruntude bile ceza verecek bisi goremediler herhalde rvpde. Yazik

Rvp goruntuye yansimamis.

Çevrimdışı Tolga

Belki birçok kişi başkana kızmıştır ama Beşiktaş'ın menfaati için en doğrusunu yaptı.

Herşeyden evvel şampiyonluk yarışında en iddialı takım biziz. Fb maçına takılıp kalarak Karabük maçına odaklanamazdık. Zaten amaç da aslında buydu.

Çok iyi hatırlıyorum. 2004'teki Samsun maçının yarattığı olumsuz havadan kurtulamadığımız için tepe taklak olmuştuk ve sezonu 3. bitirmiştik. Sonrası zaten malum.

Fb maçından sonra da aslında rakip camialar tarafından beklenti buydu. Yani Fb maçına takılıp dağılmamızı bekliyorlardı ama buna prim vermedik.

Artık hedef önce Karabük arkasından da Akhisar maçını kazanıp derbiye puan kaybı olmadan çıkmak olmalı.

Fb maçında yapılanlarla ilgili yönetim de sessiz ama etikili şekilde çalışmalarına devam etmeli tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki birçok kişi başkana kızmıştır ama Beşiktaş'ın menfaati için en doğrusunu yaptı.

Herşeyden evvel şampiyonluk yarışında en iddialı takım biziz. Fb maçına takılıp kalarak Karabük maçına odaklanamazdık. Zaten amaç da aslında buydu.

Çok iyi hatırlıyorum. 2004'teki Samsun maçının yarattığı olumsuz havadan kurtulamadığımız için tepe taklak olmuştuk ve sezonu 3. bitirmiştik. Sonrası zaten malum.

Fb maçından sonra da aslında rakip camialar tarafından beklenti buydu. Yani Fb maçına takılıp dağılmamızı bekliyorlardı ama buna prim vermedik.

Artık hedef önce Karabük arkasından da Akhisar maçını kazanıp derbiye puan kaybı olmadan çıkmak olmalı.

Fb maçında yapılanlarla ilgili yönetim de sessiz ama etikili şekilde çalışmalarına devam etmeli tabi.
En kritik maçlardan birisine yine bu Ali Palabıyık verilecek görürsünüz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

En kritik maçlardan birisine yine bu Ali Palabıyık verilecek görürsünüz.

Sanmıyorum bak Özgür Yankaya 2 yıldır adamların maçına verilmiyo bu kişiliksiz de bizim maça verilmez verilse de gelmek istemez

Etiketler: