Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Quaresma'nın sahadaki varlığı bile rakipten en az 2 oyuncuyu sürekli meşgul ediyor, bu sayede Babel ve Talisca'da çok rahat boş alanlar bulabiliyorlar. (Arada Aziz'i de meşgul ediyor  :bandit: ) Gole katkısını vs. geçtim. Ayrıca elimizde maalesef efektif başka bir kanat oyuncusu yok. Aras'ı bir kaç maçta gördük ki Şenol Hoca haklıymış. Aboubakar gelince kanatta oynayabilir ama fazla zorlama olur Quaresma varken.

Şeytan bulduğu her fırsatta Quaresma kırmızı görmüyor diye yırtınıyor.Kendisi bizim açımızdan psikolojik üstünlükte olmaya başladı. (Vitov'a selam)

Not: Sözleşme süresini bende uzun buldum.

:alala: hiç farketmemişim iki oyuncu meşgul ettiğini :D

Çevrimiçi Necmi

Abi yapma Allah askina ya 3 pozisyinda da tepkiyi bagirmaktan Sesim kisildi Su topun dibine girmeeeee diye :s20:

Topun dibine girmeyip yerden plase yapsa 2 Asistin yanina 2 de Gol ekleyecekti :bandit:
hee bağırdın duymuyorum diyede bağırırken beni dürtüyordun
birde koca stadda tek bağıran sendin :evillol:

Çevrimdışı ProjectOrigin

:alala: hiç farketmemişim iki oyuncu meşgul ettiğini :D

En göz önünde olanları CL maçları, Portekiz'deki Benfica maçı da en somut örneklerden.

Ayrıca ben demiyorum abi rakip hocalar diyor  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hee bağırdın duymuyorum diyede bağırırken beni dürtüyordun
birde koca stadda tek bağıran sendin :evillol:
Abi yok ya gercekten çileden çıktım 3 metreden topun dibine girdi 2 kez yahu yapıştır gelisine aban topu fileden çıkarsınlar

Birinde daga tasa vurdu digerinde de Asirtma denedi

Seni durtmedim ayrica benim cildirdigimi görünce , sen dönüp dedin bana , yaa simdi anladinmi Q7 ye neden kizdigimizi dedin lutfen olaylari carpitmayalim :evillol: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Teknik direktörler oyuncularına özel markaj görevi verir.İzlediğim maçlarda gözlerim beni yanıltmıyor ise Quaresma'ya her top geldiğinde en az 2 rakip oyuncu hemen baskıya gelir. Mesela Gomez koşularıyla alan açar ama Quaresma'da olan yetenek direk iki kişilik alan açar.Koşu atmasına gerek yok.

A.Avcı gs maçı sonrası açıklamasında kimlere markaj uyguladığının sıralı listesini veriyor neredeyse.Beşiktaş maçı açıklamasında da Quaresma'ya ''özel'' önlem aldığını açıklamıştı.
bizim ileri uçta hangi oyuncu topla buluşsa iki üç oyuncu baskı yapar zaten birde böyle bak
aboubakarda 3 ün altına düşmez bu. o nedenle hiç alakası yok. Dikkat edersen quaresma ilerde hep yanlızdır
top atıldığında gelirler çünkü biliyorlar yavaşda gitseler quaresma onları bekleyecek orda gelsinlerde çalım atayım diye :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Teknik direktörler oyuncularına özel markaj görevi verir.İzlediğim maçlarda gözlerim beni yanıltmıyor ise Quaresma'ya her top geldiğinde en az 2 rakip oyuncu hemen baskıya gelir. Mesela Gomez koşularıyla alan açar ama Quaresma'da olan yetenek direk iki kişilik alan açar.Koşu atmasına gerek yok.

A.Avcı gs maçı sonrası açıklamasında kimlere markaj uyguladığının sıralı listesini veriyor neredeyse.Beşiktaş maçı açıklamasında da Quaresma'ya ''özel'' önlem aldığını açıklamıştı.
Yanlışın var. Qaresma'nın kullandığı duran toplara özel önlemden bahsediyordu. Frikik ve duran toplardan bulduğumuz golleri söylemişti. Q7 yetenekli ama bir defans oyuncusunun savunmakta zorlanmayacağı bir adam. Çünkü çizgide alıp katedmiyorda ilk geldiğinde bire bir yakaladığında basıp geçerdi ama şimdi öylede değil. Quaresma'nın şuanki oyunundan asistlerinden memnun olmayan yoktur. Şuan ki oynadığı oyun şampiyonluğun anahtarı olabilir. Oğuzhan-q7-Cenk üçgeninden çok üreteceğiz gibi duruyor.

Çevrimdışı ProjectOrigin

bizim ileri uçta hangi oyuncu topla buluşsa iki üç oyuncu baskı yapar zaten birde böyle bak
aboubakarda 3 ün altına düşmez bu. o nedenle hiç alakası yok. Dikkat edersen quaresma ilerde hep yanlızdır
top atıldığında gelirler çünkü biliyorlar yavaşda gitseler quaresma onları bekleyecek orda gelsinlerde çalım atayım diye :evillol:

Tüm bu tartışmların kaynağı  :lol:
Babel'i de bu yüzden çok sevdim, çatır çutur ceza sahasına yardırıyor

Çevrimiçi Necmi

Abi yok ya gercekten çileden çıktım 3 metreden topun dibine girdi 2 kez yahu yapıştır gelisine aban topu fileden çıkarsınlar

Birinde daga tasa vurdu digerinde de Asirtma denedi

Seni durtmedim ayrica benim cildirdigimi görünce , sen dönüp dedin bana , yaa simdi anladinmi Q7 ye neden kizdigimizi dedin lutfen olaylari carpitmayalim :evillol: :bandit:
iki şutmu :alala:
ben bunu sene başından beri söylüyorum bütün topları dağa taşa vuruyor bütün atakları öldürüyor
diye sen burda bıdı bıdı ediyordun :bandit:
ben çarpıtmam böyle yüzüne yüzüne çarparım :evillol:

Arkadaşlar takim suan gercekten zimba gibi sahada siritan bir tane oyuncu yok bazen Tosic adrenalin kasıyor :D

Taliscanin dönüşü ve Babelin gelişiyle birlikte Q7  ve Ozinin performansında ciddi artis oldu ayni Sekilde Cenkte öyle , Babelin iceriyi zorlamasi nedeniyle Cenkte rahatladi orada artik tek kalmıyor..

Acayip bir takim olduk Sezonun geri kalan kısmında daha coooook 4 - 5 Gollu maçlar izleriz :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Yanlışın var. Qaresma'nın kullandığı duran toplara özel önlemden bahsediyordu. Frikik ve duran toplardan bulduğumuz golleri söylemişti. Q7 yetenekli ama bir defans oyuncusunun savunmakta zorlanmayacağı bir adam. Çünkü çizgide alıp katedmiyorda ilk geldiğinde bire bir yakaladığında basıp geçerdi ama şimdi öylede değil. Quaresma'nın şuanki oyunundan asistlerinden memnun olmayan yoktur. Şuan ki oynadığı oyun şampiyonluğun anahtarı olabilir. Oğuzhan-q7-Cenk üçgeninden çok üreteceğiz gibi duruyor.
babeli katalım birde taliscayı buna üçgen değilde beşgen diyelim :bandit:

Çevrimdışı underworld

q7 , babel gibi takım oyuna yatkın, savunmaya yardımcı birde azcık gol atan biri olsa herşey çok farklı olurdu.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bekleride katalım abi o zaman yedigen olsun. Adriano ve Gökhan gibi  beklerimiz var yazmazsak ayıp olur. :)

Çevrimdışı Berat

Pazartesi sabahı İstanbul'a döneceğim, İstanbul ile özlediğim tek şey semtten stada yürümek okulda zaten pek bir işim kalmadı sayılır  :icool:

Çevrimiçi Necmi

q7 , babel gibi takım oyuna yatkın, savunmaya yardımcı birde azcık gol atan biri olsa herşey çok farklı olurdu.
iyide gol dışında o dediklerinin hepsini yapıyor zaten
bir kanat oyuncusunun verebileceği kadar savunmaya katkı veriyor
8-9 asist yapmış bir oyuncunun takım oyunu oynamıyor diye itham edilmesi
çok büyük haksızlık adam o noktada sıfır bencil asist yapmayı gol atmadan daha çok seviyor
zaten kızılan noktada o biraz bencil ol içeri katet gol atmak için yok dışarda kalacak orta
yapacak illaki. ilk geldiği zaman savunmaya gelmezdi ama artık ciddi savunmaya destek veriyor.
ama gol özürlü malesef son üç oyunu ve kupa oyununa baktığında takıma katkısı mükemmel seviyede
haksızlık etmeyelim.

Çevrimiçi Necmi

Bekleride katalım abi o zaman yedigen olsun. Adriano ve Gökhan gibi  beklerimiz var yazmazsak ayıp olur. :)
aslında pek hücuma katkıları yok ama zaten yavaş kalıyorlar fazla ileri çıkmamaları daha iyi olacak
onların yerine marcelo ekleyebiliriz az çıkıyor ama öz çıkıyor çıktığı anda çok etkili oluyor

Çevrimdışı underworld

iyide gol dışında o dediklerinin hepsini yapıyor zaten
bir kanat oyuncusunun verebileceği kadar savunmaya katkı veriyor
8-9 asist yapmış bir oyuncunun takım oyunu oynamıyor diye itham edilmesi
çok büyük haksızlık adam o noktada sıfır bencil asist yapmayı gol atmadan daha çok seviyor
zaten kızılan noktada o biraz bencil ol içeri katet gol atmak için yok dışarda kalacak orta
yapacak illaki. ilk geldiği zaman savunmaya gelmezdi ama artık ciddi savunmaya destek veriyor.
ama gol özürlü malesef son üç oyunu ve kupa oyununa baktığında takıma katkısı mükemmel seviyede
haksızlık etmeyelim.

Babel'in gelmesini hiç istemedim ama beni çok yanılttı,ilerleyin yaşı kendisine baya bi olgunluk katmış.
Q7, Babel kadar o işleri yapıyor dersek Babel'e büyük haksızlık etmiş oluruz.
q7 yalandan orta saha iç çizgisine kadar geliyor, Babel ise nerdeyse Adriano ile yer değiştirecekler.

Çevrimdışı underworld

Abi ciddi anlamda savunulamaz bir takim olduk

On taraf Ates ediyor :steamed: :steamed:

Konya gibi ligin en iyi 2.ci organize takim savunmasi yapan takim bile karşımızda dağıldi , savunmayi gectim hücuma bile cikamiyor rakip aninda bileti kesiyoruz Bir ara Konya hucum etmeye çalıştı BKNZ :

Cenk ve Atibanin topu kapmasi ve akabinde Taliscanin tekte Q7 yi , Q7 nin de tekte Oziyi gormesi ve Gol

Yine 3.cu Golde Babelin Topu kapip 60 metre dripling yapip Cenki gormesi ve Cenkinde Dönüp aglari bulmasi

2 Golde hizli gelişen ataktan ve Topun kapıldığı andan itibaren Kaleye inip Golu bulmamız 15 saniye civarı sürüyor , MUAZZAM....
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 01:23:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

şu karabükü tokatlayalım ardından akhisarın feci içinden geçecekmişiz böle 7-8-9 gollü bi galibiyet alacakmışız gibime geliyor :bandit:

ardından gs maçı sonrası rize kayseri antalya gençler maçları var bunların 3 ü içerde bu 4 maçta 12 puan ve 15 gol ve üzeri bi skor yapacağız işte  bu karabükle başlayıp gençlerle bitecek 7 maçlık periyodda tosunum 10 gol atacak sonra 30 gole geri sayım yapacaz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Foruma nezaman girsem bir Quaresma gömmesi görüyorum. 1 gün hiç girmiyorum sonra bi girip göz atıyorum ilk gördüğüm mesaj Quaresma gömmesi. 1 gün daha ara veriyorum giriyorum bi bakıyorum yine Quaresmayı gömen mesajlar :) Sanırım Quaresma ile ilgili bir başlık açılsa Ana başlığın en az yarısı kadar mesaj girilir. Aslında iyi olur. 2 ana başlık olmuş olur. Beşiktaş başlığı ve Quaresma başlığı.

Bence iyi fikir @Necmi abi?
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 01:48:26 38life ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim Quaresma'nın oyun stilini beğenmemek veya sözleşmesini uzatılmamasını doğru bulmayanlar bu takımın kötülüğünü isteyen insanlar falan değil.Biz takımın iyiliği için söylüyoruz ama formayı giydiği sürece Quaresma'yı her zaman destekleyeceğiz.Ayrıca bazıları Totti'yle falan benzeten olmuş Totti başka takımdan oynamadan o takımda kral olmuş bir isim Quaresma bize sonradan gelmiş ayrıca sözleşme uzatmadığı için gidip değerimizi anlayıp tekrardan gelmiş biri.Tottileşmek farklı kulübü sevmek saymak farklı.

Çevrimdışı Gokhan-

Quaresma'ya yeni kontrat vermek yanlış değilde, direkt 3 senelik vermek yanlış olmuş.
1+1 falan gitseydi gayet mantıklı olurdu, oynadığı maç sayısı, verdiği katkıya bakarak gelecek seneler için de uzatılırdı falan.
Beşiktaş'a olan aidiyet duygusundan gram şüphe etmediğim birisi, umarım belli başlı kötü huylarını bırakır ve bu 3 seneyi huzur içinde geçiririz.
(Oyundan çıktığında trip atmasından nefret ediyorum mesela, şunu bıraksa yeterli benim nazarımda).
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mellfred

Saat 3'e geliyor bir film açıp 5 gibi uyusam sabah 3'e kadar yatış demek maça kalır 5 saat. hehehh..  sonraki gün sömestr sonu iş başı iyi  geceler

Çevrimdışı mellfred

Quaresma iyi olursa kalmaya devam eder. en kötü Başkan Körfez'e  yine  satar İber'den  geri alır

Çevrimdışı Ensar

hadi leenn yanımızda yalancıktan tepki koyduğunu anlamadıkmı sanıyorsun
hani bak bende kızıyorum der gibi. :evillol:

:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: