Haklısın, bu kulüp için iyi şeyler düşünmek sadece padişahım cok yaşa demekten geçiyor galiba. ..
Muhalif görüş hep düşmanlik,hep tukaka zaten.
Bu kulübe bi şeyler katmak istiyorsak iyi giderkende kötü olan işleri tenkit edebilmek gerekir.
Ben en azından böyle düşünüyorum.
bir tane normal mesajın yok padişahım çok yaşa deme eyvallahda
ama tek bir tane normal mesajın yok her mesajın sürekli eleştiri sürekli trolleme
tartışma çıkarma üzerine atılmış mesajlar Eleştirininde bir saygınlığı olmalı
eleştirirkende saygı duyulmalısın. bunuda adil yaptığın sürece olur. Başarıyı alkışlayabildiğin an
eleştirdiğindede dinlenirsin. doğru kötü olan şeyi eleştirmek gerekiyor ama arada birde iyi gideni
alkışlamak gerekiyor. işler iyi giderken kafanı toprağa gömüyorsan kötü gittiğinde çıkarıyorsan
sen kötü niyetlisin demektir.
@underworldburası kimsenin gaz çıkartma yeri değil kimse burda egosunuda tatmin edemez hiç kimsenin
kendi olumsuz ruh halini buraya kusarak buradaki insanlarında psikolojisini bozmaya hakkı yok
eleştirebilirsin elbette ama önce eleştirmeyi bir öğrenmen lazım. Bu kötü demek eleştiri değildir.
takımı veteranlar takımı yapmayacağız bunun neresi eleştiri eleştirdiğin veteran dediğin
quaresma ligin en fazla orta yapan ve asist yapan oyuncusu veteran dediğin atiba takımın en iyisi
en güçlüsü veteran dediğin adriano bizim sol bek yaramızı sardı keza GG de öyle Babel takımın hücum
çehresini değiştirdi. şimdi bu eleştiri dediğin şeyde ne kadar eleştiri ne kadarı yere basıyor.
ilerde ne olacak dersen bunun eleştirisi olmaz bu varsayımdır varsayımla eleştiri olmaz.
seninle tartışmıyorum seni ikaz ediyorum. Tutarlı ol eleştireceksende bunu ciddi ciddi düşünerek
yapacaksın burda gaz çıkartmayacaksın.